Keresés

Részletes keresés

Zlot Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96716

Az elobb valamiert nem toltotte fel a kepet ... de ez jutott eszembe

 

 

Előzmény: Zlot (96715)
Zlot Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96715

"De a lényeg nekem ez a tudás iszonyú időmbe került" - az, hogy iszonyat idot oltel bele a hulyeseg kinyomozasaba, az igen sajnalatos, de ha neked erre van idod, akkor lelked rajta. Egyszeruen rohejes mikor emberek azt hiszik, hogy mindenfele orvosi dimploma nelkul majd ok a Google segitsegevel gyogyitani tudjak magukat. Persze, ha egy natharol van szo, vagy barmi virusos dologrol ezt meg el is fogadom, mert ezeket ritkan tamogatjak meg gyogyszerekkel ... Viszont azt latni, hogy te az epitkezestol kezdve, az allat / ember gyogyaszat, fogaszat, viztisztasag, stb MINDENBEN szakerto van, ez azert megmosolyogtat es el is keserit egyben. Szinfolt vagy te ezen a szurke Foldon :)

 

 

 

Előzmény: Diofa Szelleme (96692)
Nyari Vali Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96714

Látom, a forgatókönyv a régi: DSZ nyilvánvalóan provokál, ti pedig semmit nem tanulva ugrotok. 

Tudom, senkit nem érdekel, de szomorú vagyok.

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96713

Most en lettem a legnepszerubb-legismertebb forumtag. Elvegre ott a nickem a forum tetejen allandoan :-)

Előzmény: Zlot (96712)
Zlot Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96712

Hahahahaha BESZ@ROK! :D Ez hatamas. Koszi Moderator - whoever you are - . Nos, jol indult a reggelem :D

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (96683)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96711

Huh, mi van itt :-) Hallgassunk inkább valami zenét :-) A Knife Party nevu eloado Internet Friends cimu konnyed dala :-) szerintem megteszi: https://www.youtube.com/watch?v=luJJBeCFeM0

:-)))

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96710

A fogalom - resindencia - nem létezik

 

Mondjuk ez kivetelesen igaz. A szo, amit keresel resistentia, esetleg rezisztencia ha mar - csak tippelek - nemletezo latintudasoddal akartal villogni. De ne lovagoljunk itt szavakon, hiszen van "tartalmi" resze is a hsz-ednek, ami kb. ennyi: az en macskaimnal ilyen nem volt, tehat ilyen nincs is! Nyilvan evolucio sincs, a gravitacio csak egy ocska trukk (a macskakra mintha nem hatna), es kulonben is, a macska, kulonosen amelyik a te hazadban el, alapbol alkalmas arra, hogy megvizsgaljuk a vilagon felmerulo osszes kerdest (es neked koszonhetoen mar azt is tudjuk, hogy a valasz: nem).

 

Hat nagyon koszi, es tovabbi jo fozocskezest, az tenyleg nagyon komoly elfoglaltsag. Tudom, mert sokan csinaljuk, igaz, tobbnyire munka utan. Te IT-s? Na ne rohogtess, ugy vagy te it-s, ahogy en macskatenyeszto.

 

 

 

Előzmény: Diofa Szelleme (96697)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96697

Lehet, hogy rosszul emléxem, de Te voltál aki vega macskákra hajotott és a hülyeséged / tudatlanságod miatt egy meg is halt nagyon fiatalon.

 

A fogalom - resindencia - nem létezik, csak neked tálalják igy Egy példával: mivel a macskák sokkal érzékenyebbek mint mi, az antibio-k nekik nagyon korlátzottak, kb csak az amoxícillint birják bármilyen néven (Norodlav, Sinolux) - akkor most szólok hogy első kézből: soha nem lettek resistnek. Ha még mindignem éretesz, hogy mit nem értesz csak szimplán elhitted - akkor nem segithetek

 

de a lényeg, kérlek soha ne fordulj hozzám macskáért, szóval egy ilyen szintű butaságtól le tudnám kaparni a falat.

 

A macskák szigorúan húsevők. Te ezeket állitottad át valami rózsaszin-köd-vega diátra - kimondva a lényege: ölted meg őket mert annyira tájékoztatlan vagy.

 

Kérlek soha az életben ne jussalak eszedbe mint replacement a korán elhalálozottott kedvenceid pótlására.

Előzmény: titamita (96629)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96696

Érdekes ez az összehasonlitás, van egy IPone-om a napi ügyeket intézni és egy G4-em amit kb. 2-3 havonta nyaralásra használok.

Iszonyú előnye hogy bővithető (szédszedhető) vagyis nálam ő a könyvtár és filmtár.

Ezzel eggyütt napi ügyekre az IPhone jobb, szórakoztatásra meg az androidos G4 jobb

Előzmény: Zlot (96660)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96695

Majd ha ráérek és tényleg ezer hálám.

 

Jelenleg amit megtanultam: sok szempontból az  élet itt jobb, de ha nem babkonzerven akarunk sirni akkor sajna itt is dolozni kell.

 

Nemtom mikor aludtam ki magam utoljára de ezzel együtt köszönöm, meg fogom nézni. :) Legjobbakat.

Előzmény: jwdo07 (96610)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96694

Még valami:

 

Amit megettek veled az egy áltudomány (megbirsz vele birkózni vagy sem), még 50 évvel ezelőtt is a bárányhimlő egy gyerek-betegség volt.

Hogy a pitsában jön ide a 30-40 éves korosztály?

 

Én csak egy mezei IT-s vagyok vagy olyasmi, meg ált jól fizetve a common - sense-ért de a lényeg baszki hogy légy szkeptikus és használd az agyad ha még van egyáltalán.

 

Hogy lett a gyerekbetegségből 30-40 éves korosztályt fenyegető rémség? Mi ez az ÚJ hülyeség?

 

 

akkor segitek: Az átlalad emlitett 30-40  korosztály nem a vad himlővel találkozik hanem az A tipusos, módositott verzióval, vagyis a környéken egy sulit beoltottak egy modified valamivel - aztán mindenki igy járt aki nem volt a top-on éppen.

Előzmény: netszkvid (96681)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96693

Ezt is rosszul tudod.

 

A gond, hogy egy A tipusos sokkal súlyosabb megbetegedést hoz létre, mintha a kölyök ( egy feltételezett, átlagos kölyök még a szülők hülyesége miatt nem elbacott ezer allergiával és tönkre vágott immun rendszerrel) természetesen kapta volna el.

 

Mig természetesen egy enyhe betegség (ami később védelem a szivnek -szerepe van) az oltással valami mássá vált. Az oltás nem fog védeni a vad tipus ellen de akár a vakcinától kapod el (gyakori) akár a vad tipust az oltás után sokkal súlyosabb lesz un. A tipusos tünetettekel. Onnantól hogy az anya oltva van, a gyerek már egy sokkal súlyosabb (vagyis gyengébben védettségéből fakadóan) formával fog találkozni.

 

Baszki  belehalnál ha EÜ-sként ahelyett hogy itt bacod a rezet tényleg képeznéd magad?  Nem tudsz élni hit nélkül? Nem tudsz mit kezdeni vele, ha kiderül hogy a tankönyved tévedett?

 

Csak kérdem, amúgy megszoktam, az ilyenek miatt ilyen szar a helyzet ma.

 

Amúgy nem érdekel. Ha párnak meg kell halni idő előtt gyerekestől ... - legyen.  De qurvára szégyelld magad Zlot-tal együtt. Hogy menthet bárki bárkit ha ennyire tájékozatlan?! Innentől a fizetésetek az adófizetők kidobott pénze, talán adjátok vissza egy részét sirkőre.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: netszkvid (96681)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96692

Majd ha lesz időm, de köszönöm. Általában nincs Még nem találtam meg a megoldást arra, hogy hogy keressek pénzt és éljek is egy időben :)

 

Az általános probléma ezzel, hogy mikor felismered, hogy a kormány-orvos-main media- forrásokban nem bizhatsz bármi van is, akkor guglizol és lesz egy csomó örült, fényevők és más marhák. Iszonyú idő az infó szűrése.

 

A tanácsaimon gondolkodjatok el, mikor ilyen Zlod és Cam féle marhákat látok megbánom hogy osztottam. De a lényeg nekem ez a tudás iszonyú időmbe került, ingyen distributoltam tisztán mert bár annyira nem vagyok emberbarát, de nem birom hogy irtanak minket, hogy gyerekeket, állatokat tesznek tönkre és a többség annyira hülye és LUSTA, hogy chatel és nagykannállal eszi hogy hogy nyirja ki magát.

 

De a lényeg: a saját időm áldoztam, ingyen oszottam meg, aki ezek után is marha, nyugodgan dögöljön meg vagy feccolja be az időt. A kevés normálistól egy köszönöm azért jól esett volna.

Előzmény: jwdo07 (96621)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2018.01.17 0 0 96691

Túl kevés az ilyen (és nincs jó kedvem).

Nyáron kb 3000 fontot költöttem egy ritka szemsérülésre. Két macs bunyózott, az egyik megúszta egy sima cornea hiánnyal - könnyen kezelhető (mig házilag csinálod, a vet rontani fog rajta - tapasztalat), de a másiknál létrejött valami elbacott, nagyon ritka fajta: bullous keratopaty.

 

És igy nézett ki: itt megnézték (fizettünk) tovább küldték (fizettünk) közölték hogy számla vége nem garantálható, valahol 2000-5000 környéke és nem igérnek semmit (ekkor jártunk 600-nál). 5 nap kiesés, cca. 1500 font haza, 2 hét ott - az orvosi számla maga csak kb 90 font volt amiből megműtötték a szemét, és ha már úgyis altattak leszedték a fogköveit is.

 

Na ez a gyakorlat idekinn és otthon.

 

Azért a GP-vel légy ovatos, szkepikus - bármi van guglizzatok mint álllat - példa:

Úgy 6 éve (és azt tippelem hála szar kajának és szar viznek valamint az időseknek ajánlott shingles vaccines-nek) össze szedtem. Most azon túl hogy iszonyú fájdalmas volt és gyakori szövődménye az agyhártya gyulladás, csak alternativ site-okon találtam bármi használhatót - és most figyelj:

1. GP - elmondtam mi van (nem mintha nem látszott volna) beverte a gépbe, közölte hogy shingles. Gyógymód itt erre: antiviral cucc.

Google: azok az emberek akiknél a Shingles előjön újra és újra elő fog jönni úgy 2-3 évente. Minden 4-ből egy rákos lesz (immun megborulás szerintem)

2. Google - alternativ site-ok rettentes idő ásás után: Ne nyomd el, győzd le, semmi antiviral cucc, ha idősödve legyőzöd nem jön vissza.

Megoldás: antibio just for in case (megelőzni az agyhártya gyulladás féle szővödményt) 0 antiviral és 0 immunsystem elnyomo cucc. Igy tovább tart kb 2-3 hét. De 6 éve nem jött vissza.

 

amúgy mentem, jól vagyok, fáradt de jól élek, nem birom az itteni buta marhák úgy kb 80%-át.

 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (96593)
netszkvid Creative Commons License 2018.01.16 0 1 96690

Szerintem a gyerekig is eljutunk, van idonk :-) Nekik is van meg idejuk, es egyszer csak megunjak a kutyuket :-)

Előzmény: Zlot (96674)
cam aro Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96689

 a munkaltatoknak is jar a koszonet ! :P :D 

Előzmény: jwdo07 (96610)
cam aro Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96688

 a 444 és társai sokkal gyakrabban, tendenciózusan ferdítenek és hazudnak,""

 

peldat vajon tudsz-e ? 

jo,.. nyertel. 

nem olvasok 888, meg egyeb part kotodesu propagandat. 

igy ossze hasonlitani sem tudom melyik hazudik tobbet. 

 

...de tippem azert van. 

Előzmény: Pomber Béla (96601)
cam aro Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96687

hallo. gephaz. 

 

valami felremehetett a sas megkoronazasa kozben, mert nem fer be az oldal a monitoromba. 

(eddig befert :) 

cseik Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96686

nézd meg. érdemes. nem egyszerű de nagyon jó.

Előzmény: jwdo07 (96633)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96685

oke, jovo heten tied a cimsor :-)

Előzmény: KawaBazsy (96684)
KawaBazsy Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96684

Héhé, s azt miért nem, h én dumáltalak rá a rendes fényképezőgépre? Nekem is a gyerek lenne a következő.. :-)

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (96683)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96683

LOL, tenyleg kiraktak! (Csak nem te vagy az admin? :-))

Előzmény: Zlot (96674)
Némedi László __ Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96682
netszkvid Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96681

A baranyhimlo oltassal egy gond van: gyengebb vedettseget biztosit mint atesni a fertozesen, es mintegy 20 ev alatt kikopik a szervezettbol a vedettseg. Nem lenne gond, ha az embereknk 20 ev utan adnanak egy emlekeztetot, de nem szoktak (mondjuk nincs nagy embertomeg aki 20 ev kapta volna meg, az is igaz). Vagyis pont akkor nem ved, amikor igazan vedenie kellene (pl a 30 as 40 es evekben jarokat akik valoban nagy szazalekban sulyos mellekhatasokkal kuzdenek).

Csak remenykedni lehet, hogyha egy 40 eves elkapja akit mondjuk 3 evesen beoltottak, akkor enyhebb lefolyasu lesz a betegseg es nem jar olyan rosszul mint Te. De tudomasom szerint ezt nem tudjuk tutira :-(

Előzmény: seci (96603)
jwdo07 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96680
Zlot Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96679

Nem szokasom a Mailt megosztani, de ez a video erdekes ... es egyben felelmetes

Előzmény: titamita (96651)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96678

Ja, kerdem fateromat, minek veszodik mechhanikus karoraval.

O: "Atomrobbanas kozeleben a kvarcorak megallnak."

En: "Kozeli atomrobbanas eseteben kisebb gondom is nagyobb lesz a pontos idonel."

:-)

Előzmény: Zlot (96676)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96677

Persze egy jo DSLR tovabbra is jobb kepeket keszit mint egy telefon ... csak korulmenyes zsebre vagni :-)

Előzmény: Zlot (96674)
Zlot Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96676

Bar tobbe kerul, de hasznosabb is mint egy okostelefon :)

 

Mindenesetre orulok hogy igy erzed, szerintem manapsag elengedhetetlen tartozeka a mai embernek az okostelefon ... persze csak az atomhaboru utanig, mert az atomsivatagokban nehez lesz toltot es adotornyot talalni :D

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (96675)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.01.16 0 0 96675

Valahogy éreztem hogy ezt fogod mondani.

Na, arra még alszunk néhányat :-)

Előzmény: Zlot (96674)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!