Keresés

Részletes keresés

RumEsz Creative Commons License 2019.07.23 0 0 146

Szia!

Nekünk a rokonok hazajuttatása sem egyszerű.
https://soforhivo.hu/soforszolgalat-eskuvore/
ez alapján, lehet, hogy inkább az appot kellene ajánlanunk. Van itt olyan aki előre rendelt sofőrt az esküvőre? Olyan, aki a Sofőrhívót használta? Tapasztalat?

Köszi! Ny.

hiper fizikus Creative Commons License 2019.03.13 0 0 145

Minek az a nagy esküvői ruhaköltemény, amikor utána úgy is kivetköztök belőle .

Bogoo92 Creative Commons License 2019.03.12 0 0 144

Sziasztok,

 

Nemrég csatlakoztam a témához. Csajok ajánlanám a segítségemet esküvőszervezésben, elkészült 14 hónapos esküvőtervező füzetem "Nagy Nap" címmel, ami végigkísér Benneteket a szervezés fázisain! :)  Áprilistól pedig szintén ezen az oldalon végigkövethetitek majd 14 hónapon keresztül a saját esküvőm szervezését is! :) Érdemes lesz Velem tartani, hozzászólasaitokkal pedig megbeszélhetjük ki milyen fázisban tart, kinek mi okoz éppen nehézséget. Ha érdekel, akkor keresd a B-LINE design-t. Izgalmas lenne tanácsokat adni egymásnak, segíteni egymást ebben a folyamatban! :)

 

Szép napot kívánok,

Szabó Boglárka

Mdave89 Creative Commons License 2018.03.06 0 0 142

Egyedi, kézzel készített esküvői meghívókért ajánlom a feleségemet. Itt elérhető: https://www.facebook.com/TLBdesignbyKecskemetiAdel

 

KatYes Esküvő Creative Commons License 2018.02.18 0 0 141

Esküvők szervezése országosan, főként a Balaton és a Bakony csodás vidékein!

 

Tanácsadás, szertartás megszervezése!

 

Néhány szolgáltató hiányzik? Erre is találsz Nálam lehetőséget!

 

Február hónapban 25% kedvezmény a szervezési díjakból!

 

Látogass el honlapomra és kérj ingyenes árajánlatot!

 

https://kataeskuvo.wixsite.com/kezdolap

 

 

KatYes Esküvő Creative Commons License 2018.02.18 0 0 140

Szia!

 

Keress meg az alábbi oldalon található bármely elérhetőségemen, és szívesen segítek, hogy egy jó kis buli legyen az esküvőtökön. https://kataeskuvo.wixsite.com/kezdolap

Előzmény: Calipso17 (130)
KatYes Esküvő Creative Commons License 2018.02.18 0 0 139

Szia!

 

Szuper őszi esküvőket lehet szervezni. Képzeld el, hogy nincs 40 fok meleg, hanem kellemesebb az idő, mint nyáron. A legtöbb helyszín szeptemberre még rendelkezik időponttal. Ha segítségre lenne szükséged, keress bátran, az alábbi oldalon megtalálod az elérhetőségeimet. https://kataeskuvo.wixsite.com/kezdolap

Előzmény: Mitui (138)
Mitui Creative Commons License 2018.01.12 0 0 138

Nekünk most lesz az esküvőnk..illetve ha taálunk egy jó helyet jó esküvő helyszínt Budapesten. Nyilván az első (és remélem, hogy az utolsó is :-) ) és persze tapasztalt sem vagyok. Azt is látom, hogy az időponttal már elkéstünk, nyárra már csak hétköznap van időpont a jobb helyeken, valahol meg az sem, mert akkorra nem vállalnak be lagzit. Ti mit gondoltok az őszi esküvőkről? Voltatok már ilyenen? Féle, hogy akkor nem annyir ajó az idő.

bride of 17 Creative Commons License 2017.11.16 0 0 137

Kedves jegyesparok, hazasodni keszulok, 

Iden osszel volt az esküvőnk es csak szeretnem figyelmeteket felhivni egy nagyon rossz eskuvoi dekor csapatra; a százszorszebb esküvő dekor-ra.

Messzirol keruljetek oket. Vélemény nyilvanitasom oka, hogy mas menyasszony soha ne erezzen ugy ahogyan en ereztem magam miattuk. Nagyon megviselt a lekezelo, tiszteletlen hangnem es banasmod mar az eskuvo elott illetve a rossz minosegu munka az eskuvo es az azt megelozo napon. Elrontani nem tudtak a napunkat, de minden fotot visszanezve eszunkbe jut a csalodottsag amit okoztak.

'A vevoert mindent' elv naluk ismeretlen, mintha mi lettunk volna szerencses par, akiknek megadatott hogy ok csinaljak a dekorunk.

 

Hol is kezdjem?

  • E-mailekre nem valaszolnak, csak ha telefonon 2x megkered oket ra. (Dekorrol beszlve az e-mailben valo kommunikacio eleg meghatarozo tud lenni kepek stb. miatt)
  • Arajanlatot nem kuldenek, nagysagrendileg sem tudja az ember mennyibe fog kerulni. Tobb honapos konyorges (nem tulzok ezzel a szoval...) utan meg mindig nem tudtuk milyen koltsegekkel kell szamolnunk, ezert keszitettem egy excel tablazatot az altalunk remelt tetelekkel. Ezeknek megintcsak nagyon sok kerleles utan, de vegulis nagy nehezen legalabb hozzavetoleges arait megtudtuk (1 honappal az eskuvo elott).
  • Kifejezetten kertuk a novenyeket amit a dekoralashoz szeretnenk (es azt mondtak semmi akadalya) ehhez kepest sok mas is szerepelt a diszitesben.
  • Kulfoldon elunk ezert az ultetesi rendet ugy vittuk magunkkal es utaztattuk vegig europan egy gyurodes nelkul. Mire az eskuvo napjan a parafa tablara kerult ugy nezett ki mint amit a kutya szajabol huztak ki, gyurott, osszehajtogatott papirfoszlany.
  • Chiavari székeket semmikepp ne rendeljetek!!!!! Rossz minosegu olcso szekek, sok vendegnek (beleertva ujdonsult aposom....) ruhajat teljesen tonkre tette a hattamla, edesanyam es 80 eves nagymama ujjat elvagta ahogyan probaltak maguk ala huzni!!!!! (A tortenet legszebb resze, hogy amikor ezt a  dekoros holgynek emlitettem, azt allitotta hazudok.) 
  • Mikor a volegenyem az eskuvo elotti napon meglatta, hogy mar akkor hervadoznak a dekoracio egyes reszletei, nem akarta elhinni, hogy tenyleg ez lesz az eskuvonk dekoracioja. (Osz volt, nem volt forrosag es ideny novenyeket valasztottunk.) 
  • A szerzodesben alairjatok, hogy legkesobb az esemeny napjan kifizetitek a teljes osszeget, kulonben napi kamat fogja terhelni. Erre mod nincs, ugyanis tavoznak anelkul hogy kozoljek, hogy tavozni keszulnek, vagy  magat az osszeget....Tehat a napi kamattal mindenkepp szamoljatok, ez resze a beveteluknek.
  • Es mi az oka hogy megis ok dolgoztak nekunk? Mar az eskuvo elott sajnos volegenyem sokszor kert hogy nezzek mas dekoros csapat, de en biztam bennuk, mert tudtam sokszor dolgoznak a hercegasszony birtokon, ami eskuvonk helyszine volt. Es hittem ez miatt mas nem fogja tudni szebben es jobban megcsinalni a dekoraciot. Sajnos eletem legnagyobb tevedese volt es mire ez eljutott a tudatomig mar mindenki mas foglalt volt.

Udv, Hajni

 

Mdave89 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 135

 

Ha már mindenki ajánlat, itt van néhány jó esküvői meghívó: https://www.meska.hu/Shop/index/23272

Folyadékceremónia Creative Commons License 2017.03.08 0 0 134

 

Kedves Jegyesek!

 

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az esküvői folyadékceremóniát, mellyel a polgári szertartás is igazán egyedivé varázsolható a gyertyagyújtás vagy a már hagyományosnak tekinthető homokceremónia helyett.  

 

www.folyadekceremonia.hu

 

www.facebook.com/folyadekceremonia/

Ash8 Creative Commons License 2017.01.09 0 0 132

 

Még mindig nem foglaltad le

a fotóst az esküvődre?

Ne maradj le!

Az esküvői fotósod megtalálásához kattints ide!

Calipso17 Creative Commons License 2016.10.22 0 0 130

Sziasztok!

 

Jövő nyáron lesz az esküvőnk. Tudna valaki ajánlani nekem esküvői dj-t, aki nem túl drága (Győr-Moson-Sopron megye)?

 

Köszönöm előre is!

Ash8 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 129

Granato Creative Commons License 2016.07.29 0 0 128

Sziasztok!

Én fényképelőhíváshoz ajánlok egy céget. A mi esküvőnk után náluk hívattuk elő a képeinket sőt csináltattunk egyéb tárgyakat is mint pl vászonképet, ami azért maradandóbb mint egy sima fénykép. De számos lehetőséget biztosítanak, szóval lehet bővel válogatni :)

Nézegessétek bátran, nem lehet bennük csalódni, én már csak tudom ;) ----> http://fotoplus.hu/eskuvoi-ajandek

szilvia_solymos Creative Commons License 2016.03.28 0 0 126

Eladó kizárólag egyszer használt (rajtam volt először), szlonból tavaly vásárolt M-es méretű gyönyörű esküvői ruhám. Eredeti ára: 360.000 Ft volt. Ajándékba adok hozzá egy pár kesztyűt, melynek eredeti ára 15.000 Ft volt.

A ruha személyesen megtekinthető, ára: 230.000 Ft (az ár alkuképes)

Elérhetőség: 30/501-7286

E-mail: szilviasolymos11@gmail.com

krezicsnati Creative Commons License 2016.02.26 0 0 123

Sziasztok! Én már ugyan túl vagyok az esküvőn, de szeretnék Nektek segíteni... Azt a DJ-t szeretném Nektek ajánlani,aki nem csak egy egyszerű zenész szerepét töltötte be, hanem aki a mi napunkon, a kerti szertartástól kezdve a vacsorazenén, sztárfellépő- és zongora kihangosításán, a rólunk készült videó kivetítésén, karaokin, és reggel 6 óráig tartó fergeteges bulinkig át mindenben odatette magát, és az egyszerű (az étteremben meg különösen régimódi) falakból gyönyörű dekorációs világítást is készített!

 

Nekem őt egy ismerősöm ajánlotta, úgyhogy most én szeretném ajánlani minden házasulandónak, mert úgy gondolom, hogy a nagy készülődés alatt is bízhattunk benne, minden a megbeszéltek szerint történt, és lehet, hogy benevezünk még egy ilyen bulira egy szülinap alkalmával! :)

 

Ha bármilyen kérdésetek lenne, próbálok rá válaszolni, írjátok meg nyugodtan. E-mail címem: krezicsnati@citromail.hu  

Ha jól tudom, azóta már van honlapja is: www.eskuvodisco.hu

 

Sok boldogságot Mindenkinek,

 

Nati

VintageChics Creative Commons License 2015.08.05 0 0 120

ÚJ TÉMA A BLOGON: A vintage meghívó, kedvenc darabjaink!

Találtál kedvedre valót, nektek melyik a kedvenc? A tiéd már elkészült, oszd meg velünk!

 

A vintage meghívó, kedvenc darabjaink, Our Favorite Wedding Invitations

Manapság az internetes értesítések, facebook, email világában, igazi felüdülés, ha igazi hagyományos papír alapú kézzel fogható meghívó érkezik postán. Az esküvői meghívó ezen típusú küldemények legkülönlegesebb darabja, az ifjú pár első nagy lépése, mellyel[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

VintageChics Creative Commons License 2015.07.14 0 0 119

2016 VINTAGE esküvői helyszín ötletek!

Jó tanácsok, hasznos információk!


http://vintagechics.blog.hu/2015/07/14/hogyan_valassz_vin tage_eskuvoi_helyszint

www.facebook.com/vintagechics

Asherine08 Creative Commons License 2015.04.06 0 0 118

Esküvői fotózás kérdőív
Házasulandóknak! :)
A kitöltőknek 5% kedvezmény bármelyik csomagból! :)

 

szugyi.agnes Creative Commons License 2015.03.28 0 0 117

Kedves Menyasszonyok és Vőlegények! 

 

A segítségeteket szeretném kérni! A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának vagyok végzős hallgatója. Szakdolgozatomban a házasulandó párok esküvői szolgáltatóválasztását vizsgálom. Nagyon nagy segítség lenne, ha az alábbi pár perces kérdőív kitöltésével hozzájárulnátok a szakdolgozatom sikerességéhez. Előre is nagyon szépen!

 

https://docs.google.com/forms/d/1trO5LXu9HPcHdpyvzprBugo9bvHngl2RK7C5KcxG1SI/viewform?usp=send_form

Asherine08 Creative Commons License 2015.03.27 0 0 116

 

 

Hány nap van még az esküvődig?

 

Számítsd ki itt! :)

 

         

 

 

Asherine08 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 115

 

 

A fotósok közt még nem találtad meg az igazit?

 

Ne is keress tovább! :)

 

     

 

TamiPhotography

 

 

oltarelott Creative Commons License 2015.02.08 0 0 114

Kedves Esküvőre készülődő párok,

 

Nincs még meg minden szolgáltatód esküvődre? Nézz szét cégadatbázisunkban és kérj ajánlatot egyszerre valamennyitől!
Gyorsan, ingyen és kötelezettség nélkül!:
http://www.oltarelott.hu/ajanlatkeres-eskuvore

 

A szolgáltatók cikk formájában is bemutatkoznak nálunk:
http://www.oltarelott.hu/kategoria/otletek-eskuvore/pr-cikkek

 

Továbbá olvassatok bele aktuális írásainkba:
http://www.oltarelott.hu/kategoria/eskuvoi-trendek

http://www.oltarelott.hu/kategoria/eskuvoi-stilusok

http://www.oltarelott.hu/kategoria/otletek-eskuvore/tippek-otletek-eskuvo-szervezeshez

 

Jó készülődést, a szolgáltatóknak pedig sok megrendelést!

bekofoto Creative Commons License 2015.01.31 0 0 113

Kedves Jegyespár!

 

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: http://bekofoto.hu vagy https://www.facebook.com/bekojozseffoto 

Ha megtetszettek a képeim, a jozsef@bekofoto.hu e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlataimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

 

varga987 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 112

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?
Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!


Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

 

 

 

                                                               

                                                   

 

 

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.

Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

 


OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:

 

 

http://luxus-cars.webnode.hu/

 

 

http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu/

Igenfilm Creative Commons License 2015.01.17 0 0 111

Videós vizsgamunkámhoz, 2015 március végéig keresek esküvőt Budapesten, esetleg Pest megyében, hogy életetek egyik legfontosabb pillanatát kisfilmként (és költségmentesen) örökítsem meg Számotokra. 

Ha nem gondoltatok rá, vagy egyszerűen csak eddig "nem fért bele a keretbe",itt a remek alkalom! :-)

További részletek, válaszok: igenfilm@gmail.com

Postita Creative Commons License 2015.01.14 0 0 110

Hát igen...

Anna_Anna Creative Commons License 2015.01.14 0 0 109

Sziasztok!

 

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Párommal esküvői helyszínt keresünk, és eddig a Fried Kastély Szálloda nyerte el leginkább a tetszésünk. Tartott esetleg valaki ott esküvőt? Vagy voltatok már ott esküvőn?

 

Előre is köszönöm a válaszokat!

 

Anna

Andrea Ilkó-Tóth Creative Commons License 2015.01.10 0 0 108

Kedves Menyasszony és Kedves Vőlegény!

 

Engedjétek meg, hogy ajánljam nektek szolgáltatásunkat az esküvői fehér galambröptetést! Még színesebbé teheti a ti nagy napotokat is! Kreatív fotózáshoz is ajánlott! Érdeklődj bátran tőlem vagy férjemtől!

 

Ilkó-Tóth András 0670/5636722

 

https://www.facebook.com/fehergalambeskuvore

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!