Keresés

Részletes keresés

MAJTee-10 Creative Commons License 2002.12.31 0 0 2
Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.

Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zámbó Jimmy!

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Az újévben járjad az életed boldogan, vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában! Legyen kezedben mindig a söröd, nagymellű lányok szopják mindig a pöcsöd! BUÉK

Szerettem volna Neked valami szépet, kedveset, érzelmeset, erotikusat, izgatót, szexiset ésokosat küldeni, de én nem férek rá a kijelzőre!

Isten megteremté a bort - az embereket ez jó kedvre deríté - s Isten látá, hogy ez jó. Az emberek a sok borozgatás közben egyre kevésbé foglalkozák az ő Urukkal - Isten látá, hogy ez nem jó. Ekkor Isten megteremté a másnapot. BÚÉK!!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rádkaccsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet Boldog Új Évet neked!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőre!

Ennyi elég?

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 1
Hüje !
Előzmény: sneci (0)
sneci Creative Commons License 2002.12.31 0 0 0
boldog 0-t kívánok!
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 topiknyitó
Irjatok már egy párat, nem tudok egyet sem !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!