Keresés

Részletes keresés

Rebeka111 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 12
én is hozzászólnék a témához!Nekem is van egy tanárom aki nagyon kedves,megért és szeretem őt,jobban mondva szerelemes vagyok belé.Nem vagyunk közömbösek egymás számára.Középiskolába kezdett el korrepetálni.Megismertük egymást,megszerettem, nagyon kedves.Az irodalom viszont jólmegy!!Ő mégis korrepetál engem,már nincs mit vennünk.Ha ránézek bizsergek.Néha megsimít.Soakt beszélgetünk,levelezünk és msn-is beszélgetünk ritkábban.Állítólag nincs partnere.Nem tudom mit csináljak,mert szeretem.Meghalok nélküle.Ha az óráján ülök őt bámulom,néha farkasszemet nézünk egymással.Számtalan olyan jelet adtam már,hogy simán lecsekkolhatta hogy mi a helyzet.Sőt!Szerintem tuti hogy tudja.Ő mégsem tesz ellene.Mit tegyek?Félek ha bevalomm megromlik a kapcsolatunk.És sajnos elmegyek a középsuliból,mert sokat javítottam,így felvettek egy sokkal jobb gimnáziumba.Szeretném vele tartani a kapcsolatot
Rebi
egyer Creative Commons License 2003.01.16 0 0 11
Biztos nem vette rossz néven,ő is ember.
Te meg próbálj most a tanulásra koncentrálni, jön a félév! Azután majd jön az új szerelem, amikor nem is várod! Tudom, ez most hülyén hangzik, én is utáltam, amikor a felnőttek ilyeneket mondtak, de igazuk lett! Rendes férjem van, a legjobb fej,mindenki közül, akit csak ismerek
Előzmény: Nanci (10)
Nanci Creative Commons License 2003.01.14 0 0 10
Köszi! Csak tudod, nem kezdtem volna el reménykedni, ha nem úgy tudom, hogy szakított vele. Mert volt egy halvány remény. És most még rosszabb, mert tegnap beszélgettünk is, és egész jól el tudtunk beszélgetni. Az fájt a legjobban, hogy most már nem remélhetek semmit. Talán ezért tudtunk könnyedebben is beszélgetni. Bár nem tudom, hogy ő tudta-e, hogy tetszik nekem... vajon látszott rajtam?
egyer Creative Commons License 2003.01.13 0 0 9
Fel a fejjel! Lehet, hogy így a jobb. Méltóságvesztés nélkül kerültél ki belőle, ez is valami. És majd jön a tavasz, ha most mínusz 20 is!
Előzmény: Nanci (8)
Nanci Creative Commons License 2003.01.11 0 0 8
:(((((( Nincs többé esélyem. Kiderült, hogy az a csaj, akivel 5-6 évig járt, még mindig a barátnője, csak félreinformáltak :((( És múlt héten volt az esküvőjük, tehát nemsokára mennek nászútra is, meg ilyenek. Én addig csendben elpatkolok.
KLeoPA Creative Commons License 2003.01.03 0 0 7
Kedves Nanci!
Ha rosszat akarsz a tanárodnak, már most elcsábítod. A tanár is csak emberből van és mint olyan, esendő. De nem ajánlom, ha igazán szereted. Ha ő az Igazi akkor ráér érettségi után is elcsábítani! Amúgy meg a szüleim is ilyen páros. Apu gimiben tanította Anyut, de megvárta még azt is, hogy Anyu is elvégezze az egyetemet! Már ők is nyugdíjasok és ritka milyen harmónikus a házasságuk!
Táncosokkal farkaló Creative Commons License 2003.01.02 0 0 6
Tévedsz. Én sosem voltam szerelmes egyik tanáromba sem. Nem mondom, egyiket-másikat szívesen megdugtam volna, de az nem volt szerelem.
Előzmény: komancs (0)
Nanci Creative Commons License 2003.01.02 0 0 5
Ismerem néhány ismerősét, ők mondták. Egyébként http://www.palya.hu/forum/threaddisp.cfm?ord=modolt&r=7&g=1&i=desc&tid=3126&tg=1 nem tudom, hogy amiket itt állítanak, az igaz-e, de ha igen, akkor az a WW nagyon szerencsés.
Boldog Újévet!
Előzmény: egyer (4)
egyer Creative Commons License 2002.12.28 0 0 4
Nem csak a tanári kar pletykál. Honnan is tudsz az előző barátnőről?
Jó ötlet halasztani az érettségi utánra. De még akkor sem kell "vallani". A tanár úr még az a korosztály, aki maga szeret hódítani. Ha igazán jó a tanár-diák kapcsolat köztetek, akkor ez egy barátság-félével fog folytatódni. Abból meg spontán kialakulhat valami - vagy nem. Valószínűleg a tanár úr sem olyan fiatal már, hogy még egyszer fejjel ugorjon a rózsabokorba. Szóval, nem kell lerohanni! Meglátod, a várakozás neked is szép lesz!
Előzmény: Nanci (3)
Nanci Creative Commons License 2002.12.27 0 0 3
Hát, olyan 31-2 körül van, és az előző barátnője is a tanítványa volt és azt hiszem, 5-6 éves volt a kapcsolatuk. Én úgy gondoltam, hogy majd suli után mondom meg neki, amikor már úgy sincs veszteni valóm. Tehát ilyen szepontból a dolgozatok, és a tanári kar pletykálása nem lesz már gátló tényező.
Előzmény: egyer (2)
egyer Creative Commons License 2002.12.27 0 0 2
Kedves Nanci!
Sok itt a nyitott kérdés. Hány éves a tanár úr? Akivel járt, az a lány tanítványa volt? Mennyi ideig tartott? Stb...
Általánosságban:
1. Elmeletileg tanár és tanítvány között mindenféle viszony erkörcstelen. Meg macerás is : Ha együtt vannak, és nem úgy sikerül az a dolgozat. Ha szakítanak, és ugyanúgy meg kell jelenniük az osztályteremben. A sok pletyka, ami ezzel jár. Felkészültél minderre?
2. A gyakorlat: Egy, azaz egy ilyen házasságról tudok. Az illető tanár engem is tanított és az anyukámat is. A felesége is tanított engem, aki osztálytársa volt az anyukámnak. Ma mind a ketten nyugdíjasok, és együtt vannak. Látod, ilyen is van, de az esély egy a százhoz.
Szóval, TE mit akarsz elérni?
Nanci Creative Commons License 2002.12.25 0 0 1
:)) Megy is a tantárgy rendesen. Mit tanított az a tanár neked? Egyébként nem tudom, hogy lenne-e esélyem, mert nemrég szakított egy csajjal, akit ugyancsak 18 évesen szedett fel :)
Előzmény: komancs (0)
komancs Creative Commons License 2002.12.25 0 0 0
Remélem nem lesz túl smatikus a válaszom, de szerin tem szinte mindannyian jártunk ebben a cipőben. Én emlékszem egy idős tanárba zúgtam bele, ma már mégcsak helyesnek sem látom, viszont a kedvenc tantárgyamat tanította, talán ezért.
Viszont,ha szerencséd van jól megtanulod amit tanít, mert az érzelmek segítenek az emlékezetnek.
Nanci Creative Commons License 2002.12.25 0 0 topiknyitó
Járt már valaki hasonló cipőben? Én azt hiszem, hamarosan beleőrülök ebbe. Biztos volt már más is így... de vajon olvassa is ezt a zopicot?
Kérlek, ha tudtok, segítsetek!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!