Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

kiskuki13a 2014.12.03 Creative Commons License 55

14 éves lehettem, reggel merev kukimra ébredtem, nem is tudtam ellenállni és elkezdtem masztizni. Éppen nagyon élveztem, kökeményen állt, már meg is jelentek a makkom végén az első gyönyör cseppek, amikor rámnyitotta az ajtót Anyám. Meredten állt az ajtóban, abban a pillanatban elsültem, hatalmasat löveltem a magasba, rengeteg ondó ömlött ki. Ő a látványtól mozdulni se tudott, csak nézte, nézte. Majd elmosolyodott és kiment. Én nagyon kényelmetlen helyzetbe éreztem magam. De soha nem említette meg, hogy mit látott.

 

Mr.Tomass 2013.04.14 Creative Commons License 54

szia suzy! én rám is nyiott anyukám neki nagy mellei vannak én meg imádom a nagy melleket és hasonló nagy cicis 40 nőket,bejött meglátta mit nézek tátot szájal közölte hogy ennek a nőnek olyanok a mellei mint az enyémek,neked az ilyen nagy lógós mellek tetszenek ,modtam igen,erre kiment kicsivel késöbb modta nem haragszik nehogy büntudtatom legyen,azota ujra szépnek találom a melleim,mert miota apádal elváltunk nem tartotam jó nak öket ,ja és minidig ha megyek a szobámba megkérdezi mosolyogva hogy megint a cicikoscsajszit nézed ha mondom igen akkor nem zavar amig kinem jövök.

Előzmény: Suzy242 (22)
Mr.Tomass 2013.04.14 Creative Commons License 53

hello!

Előzmény: Suzy242 (22)
azsit 2012.09.25 Creative Commons License 52

Biztosan voltak nálatok is hasonló esetek  írjátok le!!

Előzmény: Törölt nick (43)
Miskin mókus 2008.09.04 Creative Commons License 51

jó is az, ha az anyuka is ilyen szabadszellemű

 

...ezzel sem dicsekedhetünk mindannyian.

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick 2008.08.16 Creative Commons License 50
Köszi, hogy szóltál.
...már majdnem bevettem a cumit...
Előzmény: Törőlt_nick (49)
Törőlt_nick 2008.08.14 Creative Commons License 49
ne foglalkozz vele, zita, gabriella, stb, egy és ugyanazon személy, a HUSZ nőimitátor buzeránsa akinek ez kb. az ezredik nickje.
Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick 2008.08.14 Creative Commons License 48
Ez a dolog régen volt?
Előzmény: Törölt nick (47)
azsit 2008.07.21 Creative Commons License 46
várjuk a történeteket!
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick 2008.06.29 Creative Commons License 45

24 éves koromban a szüleimnél a nappaliban a fotelben kényeztettem a terasz feké, ahonnan egyszer csa érkezett anyukám. Annyit mondot. Felmegyek, nyugodtan fejezd be, ha jólesik.

Nem egész egy év múlva szintén anyuéknál a gyerekszombában a frissen borotvált puncimba próbálgattam az aranyvégű barátomat az egyik székre rakva a bal lábamat. csendbe érkezett. Nem szólt. Távozott...............

azsit 2008.06.05 Creative Commons License 44

Velem is történt ilyen üdülőben feküdtem az ágyon a szobatársam azt mondta elmegy a városba , egyedül voltamés elkezdtem magam simogatni, amikor benyitott (nem zártam be az ajtót) nézett nézett én meg elsültem nevetett, majd bementa fürdőbe, hogy mit csinált csak sejtem. Vonaton (Párizs -Strabuorg) a WC nemjól zártam be egy fiu benyitott lemerdt én is csak nézett ...zavarba voltam de ő is.

Becsukta az ajtót .Majd amikor helyemre mente ismét ment és kezével az arcomot megérintte, és szint ugy vissza.....

Törölt nick 2008.06.05 Creative Commons License 43
velem is megtörtént 14 éves lehettem, fürdőszobába ép bütyköltem magamat amikor rám nyitottak, hát ne tudjátok meg milyen kínos volt. A legkínosabb amikor elsös gimis koromban anyám az " ünneplő" nadrágban felejtett óvszert megtalálta! Minek kell ez neked ? hogy került hozzád, majd add neked apád! Szerncsére apám annyit mondot 2máskor légy körültekintőbb fiam"
i.change 2008.04.27 Creative Commons License 42
pontee 2008.04.03 Creative Commons License 41
Szegény lány. Na gondolom ő se visz ki virágot a nagymuter sírjára.
Előzmény: bolygohollandi (39)
NémetJuhász 2008.04.03 Creative Commons License 40

Ez teljesen korrekt válasz volt!!!

Köszönöm!!!

Előzmény: bolygohollandi (39)
bolygohollandi 2008.04.03 Creative Commons License 39

Ok, béke van, nem szívatni akartalak az idézettel egy másik topicból, de asszem TTamas hozzászólása sem arról szólt, hogy az emberek a saját gyerekeiket, rokonaikat kívánják meg - ahogy az inkriminált hozzásszólás is nyilvánvalóan nem erről szólt.

 

Aztán meg csak úgy magunk közt szólva: nem kell ahhoz nagyon túlfűtöttnek lenni szexuálisan, hogy az embernek két üzekedő kutya, egy mén által meghágott kanca látványától az jusson az eszébe, hogy a francba, de jó is lenne......és ugye ettől még nem az lesz a meghatározó vágy az emberben, hogy holmi állatokkal üzekedjen...

 

Ami a női hozzászólókat illeti - különösen egy anyukáét - az meg duplán hasznos, hiszen kétemberes játék ez a szülő/felnőtt és a rajtakapott gyerek között és mindkettőben gátlások vannak és zavarodottság amikor egy ilyen történésnek részesei lesznek - és nem mindegy, ki miképpen viszonyul hozzá - tehát bizonyos értelemben okítjuk is itt egymást...:))

 

----

 

Nagyon régen egyszer eljött hozzám és a barátnőmhöz egy ismerős pár és ott a lány mesélte, hogy épp együtt volt a pasijával (olyan 17 évesek lehettek akkor) amikor a pasija válla felett meglátta a kinyíló ajtóban az apját, aki lemerevedett a látványtól és csak ott állt bambán - végül a lánynak kellett szólnia, hogy tán menne már ki...

 

A történeten mulattunk, de ha az apja akár akkor, akár utána cirkuszt csinál a szemefénye féltése miatt, akkor elsülhetett volna roszabbul is és lehetett volna komoly utóhatása is....

 

 

Egy újságcikkben olvastam egy lány vallomását arról, hogy rájött, ha a fotel karfáján üldögél és izeg-mozog, akkor az neki bizony igen kellemes. A kellemetességnek a nagymama vetett véget, aki észrevéve a lány ügyködését TV-nézés közben, jól felpofozta a lányt és elmondta mindenféle ribancnak.....a cikk egyébként a nevelésből származó szexuális komplexusokról szólt..:(((

 

Szóval akad mindannyiunk életében vagy kínos vagy éppen mulatságos történés - ami a szexhez köthető - és jó, hogy van ilyen topic, hiszen a maszturbálás egy adott életkorban (vagy mindig) eléggé egyszemélyes játék -  legalábbis ha az ember épp annak szánja, akkor nem kellemes azt akaratlanul is megosztani mással.

 

...asszem összeveszni nem fogunk ezen a témán...:)))

 

Előzmény: NémetJuhász (38)
NémetJuhász 2008.04.03 Creative Commons License 38
Vállalom a két évvel ezelötti hozzászólásomat, de nem tudom, hogy illeszkedik ez a jelenlegi témához. Ugy gondolom örülnünk kellene, hogy nők is hozzászolnak a témához és nem kellene elriasztanunk őket. Én nem éreztem ki az anyuka hozzászólásából, hogy a kamaszfiára gerjedt volna. Az meg csak nem bűn, hogy egy nőnek "bizonyos szituációban" eszébe jut, hogy de jó is lenne...
Előzmény: bolygohollandi (37)
bolygohollandi 2008.04.02 Creative Commons License 37
NémetJuhász válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.05 17:01:30 © (48)

Na sziasztok!

Végigrágtam magam a hozzászólásokon. Ez nagyon vegyes! Máglyahaláltól kezdve a majdnem egyetértésig. Leszögezem ellenzem a rokonok közti szexuális kapcsolatot, de ettől még, mint jelenség nagyon is létezik!!!

Más: bizonyos dolgok az idők folyamán átértékelődnek. Ami 500 évvel ezelött szinte kötelező volt, az ma üldözendő, és forditva. Korábban, amikor a vagyon, a vagyonnal házasodott, kit érdekelt, hogy rokonok-e vagy sem. Aztán beszélhetnénk még a vérmérsékletről is. Ebben sem vagyunk egyformák. És a fotelból megitélni, higgadt fejjel azt, amit két kiváncsi gyerek első hevületében elkövetett nemigen méltányos.

Ez akár fikció, akár valóság nem mernék ilyen itéleteket hozni.

Bevallom gyerekkoromban bizony én is meglestem a nővéremet fürdés közben:)))

De csak ennyi volt...

 

----

 

 

Nos, az előbbi felvetés is csak "ennyi volt" - sőt, még ennyi sem...szóval ennyit a mocsokról....:)))

Előzmény: NémetJuhász (35)
bolygohollandi 2008.04.02 Creative Commons License 36

Azt hiszem, ez a kis összezördülés nem is annyira offtopic, hiszen e topicban akár arról is lehet szó, hogy a szülőre milyen hatást gyakorol a gyermekére való rányitás.

Tekintettel arra, hogy itt alant elkedélyeskedett  a hozzászóló azon (de legalábbis erősen utalt rá), hogy rá olyan hatással volt a fiára való rácsodálkozás, hogy megkívánta a dolgot; (figyelem: nem a saját fiát kívánta meg - ezt senki nem is mondta/írta, hanem a szexet önmagát!!!), nem látom, miért is lehetne felvetni, hogy fordítva milyen lenne ez leírva....

 

Nem, nem feltételezünk senkiről semmit, csupán arról van szó, milyen lenne leírva eképpen:

 

"Én, a lányom apja benyitottam a fürdőszobába, ott meglátván a lányomat maszturbálni, gyorsan kijöttem és a látvánz hatásától felbuzdulva magam is rárántottam"

 

...ölég rosszul hangzik, nem?!

 

Ehhez képest most miért is lehet alább kedélyeskedni ugyanezen és miért az a mocsok, aki felhívja a figyelmet e történet ellenmondásos voltára?

Előzmény: NémetJuhász (35)
NémetJuhász 2008.04.02 Creative Commons License 35
Miért kell bárkiről is ilyen mocskot feltételezni? Magatokból indultok ki?
bolygohollandi 2008.04.02 Creative Commons License 34
Ebbizony pontosan így van/lenne...
Előzmény: TTAMAS (33)
TTAMAS 2008.04.02 Creative Commons License 33
Fordított felállásban senki sem keresné a különbséget, itt hőbörögne mindenki.
Előzmény: pontee (32)
pontee 2008.04.02 Creative Commons License 32
Azért remélem te is tudod, hogy más egy konkrét helyzetet izgatónak találni és más a gyerekedre ráizgulni.
Előzmény: TTAMAS (28)
mimi_bacsi 2008.04.02 Creative Commons License 31
Mél ment! ;-)
Előzmény: Suzy242 (29)
TTAMAS 2008.04.02 Creative Commons License 30
"Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))"
Előzmény: Suzy242 (29)
Suzy242 2008.04.02 Creative Commons License 29

Szerintem menj orvoshoz, mert félrebeszélsz...

Vagy csak a mocskos fantáziád indult be?:((

Előzmény: TTAMAS (28)
TTAMAS 2008.04.02 Creative Commons License 28

Érdekes, ha egy nő ráizgul a kamasz fiára, akkor senki sem kiált rendőrért.

Bezzeg, ha az apa izgulna rá a lányára...

Előzmény: Suzy242 (27)
Suzy242 2008.04.02 Creative Commons License 27

De kiváncsi vagy!:))))

Szerintem ki tudod találni....

Előzmény: gallardo (26)
gallardo 2008.04.01 Creative Commons License 26
és mi lett a megmozgatott fantázia következménye?
Előzmény: Suzy242 (25)
Suzy242 2008.04.01 Creative Commons License 25

Hmm..:)))

Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))

Előzmény: pontee (23)