Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Mr.Tomass 2013. ápr. 14. © 54

szia suzy! én rám is nyiott anyukám neki nagy mellei vannak én meg imádom a nagy melleket és hasonló nagy cicis 40 nőket,bejött meglátta mit nézek tátot szájal közölte hogy ennek a nőnek olyanok a mellei mint az enyémek,neked az ilyen nagy lógós mellek tetszenek ,modtam igen,erre kiment kicsivel késöbb modta nem haragszik nehogy büntudtatom legyen,azota ujra szépnek találom a melleim,mert miota apádal elváltunk nem tartotam jó nak öket ,ja és minidig ha megyek a szobámba megkérdezi mosolyogva hogy megint a cicikoscsajszit nézed ha mondom igen akkor nem zavar amig kinem jövök.

Előzmény: Suzy242 (22)
Mr.Tomass 2013. ápr. 14. © 53

hello!

Előzmény: Suzy242 (22)
azsit 2012. szept. 25. © 52

Biztosan voltak nálatok is hasonló esetek  írjátok le!!

Előzmény: Törölt nick (43)
Miskin mókus 2008. szept. 4. © 51

jó is az, ha az anyuka is ilyen szabadszellemű

 

...ezzel sem dicsekedhetünk mindannyian.

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick 2008. aug. 16. © 50
Köszi, hogy szóltál.
...már majdnem bevettem a cumit...
Előzmény: Törőlt_nick (49)
Törőlt_nick 2008. aug. 14. © 49
ne foglalkozz vele, zita, gabriella, stb, egy és ugyanazon személy, a HUSZ nőimitátor buzeránsa akinek ez kb. az ezredik nickje.
Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick 2008. aug. 14. © 48
Ez a dolog régen volt?
Előzmény: Törölt nick (47)
azsit 2008. júl. 21. © 46
várjuk a történeteket!
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick 2008. jún. 29. © 45

24 éves koromban a szüleimnél a nappaliban a fotelben kényeztettem a terasz feké, ahonnan egyszer csa érkezett anyukám. Annyit mondot. Felmegyek, nyugodtan fejezd be, ha jólesik.

Nem egész egy év múlva szintén anyuéknál a gyerekszombában a frissen borotvált puncimba próbálgattam az aranyvégű barátomat az egyik székre rakva a bal lábamat. csendbe érkezett. Nem szólt. Távozott...............

azsit 2008. jún. 5. © 44

Velem is történt ilyen üdülőben feküdtem az ágyon a szobatársam azt mondta elmegy a városba , egyedül voltamés elkezdtem magam simogatni, amikor benyitott (nem zártam be az ajtót) nézett nézett én meg elsültem nevetett, majd bementa fürdőbe, hogy mit csinált csak sejtem. Vonaton (Párizs -Strabuorg) a WC nemjól zártam be egy fiu benyitott lemerdt én is csak nézett ...zavarba voltam de ő is.

Becsukta az ajtót .Majd amikor helyemre mente ismét ment és kezével az arcomot megérintte, és szint ugy vissza.....

Törölt nick 2008. jún. 5. © 43
velem is megtörtént 14 éves lehettem, fürdőszobába ép bütyköltem magamat amikor rám nyitottak, hát ne tudjátok meg milyen kínos volt. A legkínosabb amikor elsös gimis koromban anyám az " ünneplő" nadrágban felejtett óvszert megtalálta! Minek kell ez neked ? hogy került hozzád, majd add neked apád! Szerncsére apám annyit mondot 2máskor légy körültekintőbb fiam"
i.change 2008. ápr. 27. © 42
pontee 2008. ápr. 3. © 41
Szegény lány. Na gondolom ő se visz ki virágot a nagymuter sírjára.
Előzmény: bolygohollandi (39)
NémetJuhász 2008. ápr. 3. © 40

Ez teljesen korrekt válasz volt!!!

Köszönöm!!!

Előzmény: bolygohollandi (39)
bolygohollandi 2008. ápr. 3. © 39

Ok, béke van, nem szívatni akartalak az idézettel egy másik topicból, de asszem TTamas hozzászólása sem arról szólt, hogy az emberek a saját gyerekeiket, rokonaikat kívánják meg - ahogy az inkriminált hozzásszólás is nyilvánvalóan nem erről szólt.

 

Aztán meg csak úgy magunk közt szólva: nem kell ahhoz nagyon túlfűtöttnek lenni szexuálisan, hogy az embernek két üzekedő kutya, egy mén által meghágott kanca látványától az jusson az eszébe, hogy a francba, de jó is lenne......és ugye ettől még nem az lesz a meghatározó vágy az emberben, hogy holmi állatokkal üzekedjen...

 

Ami a női hozzászólókat illeti - különösen egy anyukáét - az meg duplán hasznos, hiszen kétemberes játék ez a szülő/felnőtt és a rajtakapott gyerek között és mindkettőben gátlások vannak és zavarodottság amikor egy ilyen történésnek részesei lesznek - és nem mindegy, ki miképpen viszonyul hozzá - tehát bizonyos értelemben okítjuk is itt egymást...:))

 

----

 

Nagyon régen egyszer eljött hozzám és a barátnőmhöz egy ismerős pár és ott a lány mesélte, hogy épp együtt volt a pasijával (olyan 17 évesek lehettek akkor) amikor a pasija válla felett meglátta a kinyíló ajtóban az apját, aki lemerevedett a látványtól és csak ott állt bambán - végül a lánynak kellett szólnia, hogy tán menne már ki...

 

A történeten mulattunk, de ha az apja akár akkor, akár utána cirkuszt csinál a szemefénye féltése miatt, akkor elsülhetett volna roszabbul is és lehetett volna komoly utóhatása is....

 

 

Egy újságcikkben olvastam egy lány vallomását arról, hogy rájött, ha a fotel karfáján üldögél és izeg-mozog, akkor az neki bizony igen kellemes. A kellemetességnek a nagymama vetett véget, aki észrevéve a lány ügyködését TV-nézés közben, jól felpofozta a lányt és elmondta mindenféle ribancnak.....a cikk egyébként a nevelésből származó szexuális komplexusokról szólt..:(((

 

Szóval akad mindannyiunk életében vagy kínos vagy éppen mulatságos történés - ami a szexhez köthető - és jó, hogy van ilyen topic, hiszen a maszturbálás egy adott életkorban (vagy mindig) eléggé egyszemélyes játék -  legalábbis ha az ember épp annak szánja, akkor nem kellemes azt akaratlanul is megosztani mással.

 

...asszem összeveszni nem fogunk ezen a témán...:)))

 

Előzmény: NémetJuhász (38)
NémetJuhász 2008. ápr. 3. © 38
Vállalom a két évvel ezelötti hozzászólásomat, de nem tudom, hogy illeszkedik ez a jelenlegi témához. Ugy gondolom örülnünk kellene, hogy nők is hozzászolnak a témához és nem kellene elriasztanunk őket. Én nem éreztem ki az anyuka hozzászólásából, hogy a kamaszfiára gerjedt volna. Az meg csak nem bűn, hogy egy nőnek "bizonyos szituációban" eszébe jut, hogy de jó is lenne...
Előzmény: bolygohollandi (37)
bolygohollandi 2008. ápr. 2. © 37
NémetJuhász válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.05 17:01:30 © (48)

Na sziasztok!

Végigrágtam magam a hozzászólásokon. Ez nagyon vegyes! Máglyahaláltól kezdve a majdnem egyetértésig. Leszögezem ellenzem a rokonok közti szexuális kapcsolatot, de ettől még, mint jelenség nagyon is létezik!!!

Más: bizonyos dolgok az idők folyamán átértékelődnek. Ami 500 évvel ezelött szinte kötelező volt, az ma üldözendő, és forditva. Korábban, amikor a vagyon, a vagyonnal házasodott, kit érdekelt, hogy rokonok-e vagy sem. Aztán beszélhetnénk még a vérmérsékletről is. Ebben sem vagyunk egyformák. És a fotelból megitélni, higgadt fejjel azt, amit két kiváncsi gyerek első hevületében elkövetett nemigen méltányos.

Ez akár fikció, akár valóság nem mernék ilyen itéleteket hozni.

Bevallom gyerekkoromban bizony én is meglestem a nővéremet fürdés közben:)))

De csak ennyi volt...

 

----

 

 

Nos, az előbbi felvetés is csak "ennyi volt" - sőt, még ennyi sem...szóval ennyit a mocsokról....:)))

Előzmény: NémetJuhász (35)
bolygohollandi 2008. ápr. 2. © 36

Azt hiszem, ez a kis összezördülés nem is annyira offtopic, hiszen e topicban akár arról is lehet szó, hogy a szülőre milyen hatást gyakorol a gyermekére való rányitás.

Tekintettel arra, hogy itt alant elkedélyeskedett  a hozzászóló azon (de legalábbis erősen utalt rá), hogy rá olyan hatással volt a fiára való rácsodálkozás, hogy megkívánta a dolgot; (figyelem: nem a saját fiát kívánta meg - ezt senki nem is mondta/írta, hanem a szexet önmagát!!!), nem látom, miért is lehetne felvetni, hogy fordítva milyen lenne ez leírva....

 

Nem, nem feltételezünk senkiről semmit, csupán arról van szó, milyen lenne leírva eképpen:

 

"Én, a lányom apja benyitottam a fürdőszobába, ott meglátván a lányomat maszturbálni, gyorsan kijöttem és a látvánz hatásától felbuzdulva magam is rárántottam"

 

...ölég rosszul hangzik, nem?!

 

Ehhez képest most miért is lehet alább kedélyeskedni ugyanezen és miért az a mocsok, aki felhívja a figyelmet e történet ellenmondásos voltára?

Előzmény: NémetJuhász (35)
NémetJuhász 2008. ápr. 2. © 35
Miért kell bárkiről is ilyen mocskot feltételezni? Magatokból indultok ki?
bolygohollandi 2008. ápr. 2. © 34
Ebbizony pontosan így van/lenne...
Előzmény: TTAMAS (33)
TTAMAS 2008. ápr. 2. Creative Commons License 33
Fordított felállásban senki sem keresné a különbséget, itt hőbörögne mindenki.
Előzmény: pontee (32)
pontee 2008. ápr. 2. © 32
Azért remélem te is tudod, hogy más egy konkrét helyzetet izgatónak találni és más a gyerekedre ráizgulni.
Előzmény: TTAMAS (28)
mimi_bacsi 2008. ápr. 2. © 31
Mél ment! ;-)
Előzmény: Suzy242 (29)
TTAMAS 2008. ápr. 2. Creative Commons License 30
"Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))"
Előzmény: Suzy242 (29)
Suzy242 2008. ápr. 2. © 29

Szerintem menj orvoshoz, mert félrebeszélsz...

Vagy csak a mocskos fantáziád indult be?:((

Előzmény: TTAMAS (28)
TTAMAS 2008. ápr. 2. Creative Commons License 28

Érdekes, ha egy nő ráizgul a kamasz fiára, akkor senki sem kiált rendőrért.

Bezzeg, ha az apa izgulna rá a lányára...

Előzmény: Suzy242 (27)
Suzy242 2008. ápr. 2. © 27

De kiváncsi vagy!:))))

Szerintem ki tudod találni....

Előzmény: gallardo (26)
gallardo 2008. ápr. 1. © 26
és mi lett a megmozgatott fantázia következménye?
Előzmény: Suzy242 (25)
Suzy242 2008. ápr. 1. © 25

Hmm..:)))

Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))

Előzmény: pontee (23)
cyanlight 2008. márc. 31. © 24
Igen.
Megint mások meg embert ölnek baltával.
Előzmény: anthus (19)