Keresés

Részletes keresés

lkcar Creative Commons License 2014.01.01 0 0 4

Hello

 

Esetleg képet és szöveget tartalmazó scan-elt dolgok szegmentálásával, skew detection nal foglalkozott valamelyikötök?

Előzmény: gerebea (3)
gerebea Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3
Szia!

Nem Becs-ben vagyok, hanem a graz-i egyetemi klinikan, radiologia tanszek, kepfeldolgozas reszleg. Itt eleg komolyan foglalkoznak vele, en mint osztondijas vagyok itt programozokent. Szerintem amit te csinalsz, az is belefer a kepfeldolgozasba, ha tagabban fogjuk fel azt. En 3D kepfeldolgozassal foglalkozok itt jelenleg, azon belul is foleg morfologiai dolgokkal.

Előzmény: nagya (2)
nagya Creative Commons License 2002.12.10 0 0 2
Ú.n. ipari képfeldolgozórendszerekhez fejlesztek algoritmusokat, program(rész)eket. Ezek általában egy-egy elég konkrét igény kielégítésére vonatkoznak - ott viszont lehetőleg pontosan kell dönteni. Ha meggondolom, tkp. nem is mindíg szigorúan vett képfeldolgozás, hanem inkább valamiféle képelemzés, mert a szigorúan vett feldolgozásnál nem áll meg a dolog (kérdés persze, hogy egészen pontosan mit is értünk képfeldolgozáson).
Egyébként elég régóta folglalkozom a dologgal (mármint a feldolgozással is) - legalbbis a lehetősegeimhez képest.
Ausztriában hol nyomulsz? A bécsi egyetem lapjain régebben böngésztem, és mintha ott elég sok ilyen témában lennének csoportok (meg szgépes grafikában).
Előzmény: gerebea (1)
gerebea Creative Commons License 2002.12.10 0 0 1
most en is ebben a temaban dolgozom, epp Ausztriaban osztondij kereteben (3D kepfeldolgozas). Te konkretan mit csinalsz?
Előzmény: nagya (0)
nagya Creative Commons License 2002.12.09 0 0 0
Én meg ebben a témában d0lg0z0m...
(anno dipit is csináltam belőle)
Előzmény: gerebea (-)
gerebea Creative Commons License 2002.12.09 0 0 topiknyitó
Üdv!

Azt hiszem meg ilyen temaju topic nincs, ugyhogy talan epp itt az ideje. En a diplomamunkamat kepfeldolgozasbol irom, es egyeb munkakat is csinaltam mar ilyen temakorben. Varom a hozzaszolasokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!