Keresés

Részletes keresés

elneszaladj Creative Commons License 2003.07.09 0 0 55

Hát a KINEVETÉST a keresztények, sem a sátánisták sem nagyon bírják. Tapasztalat.
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.03 0 0 51
Gábor tesó!
Álomhajósnak erre az aduászára, már nem tudtál mit válaszolni igaz? :,-D
devereaux Creative Commons License 2002.12.11 0 0 36
Sikoltana a sok mártírhalált halt liba a libamennyországban, ha tudná, hogy a rengeteg diplomának ez lett a végeredménye; ha látnák, hogy haszontalan áldozatok voltak az intézmények oktatóinak asztalán a diplomákért cserében. :)

Asterix, Obelix ... és a legGALLabb: Börlex. :)

Don Aldrago Creative Commons License 2002.12.08 0 0 23
bölcs aztán rohadtul nem vagyok.
viszont rengeteg hülye nehezíti meg az életemet, a BKV-ellenőröktől kezdve a kidobóembereken át a hivatali majmokig, hogy a különféle politikusokról és egyebekről ne is beszéljünk (ja, a modikat se felejtsük ki).

egyfolytában keresztbetesznek a hülye akadékoskodásukkal, fontoskodásukkal, állítólagos nagy eszükkel, satöbbivel.
és a végén még én vagyok kénytelen magyarázkodni a béke érdekében.
milyen jó lenne, ha orrbavághatnám bármelyik ilyen kötözködő barmot. csak sajnos általában ők vannak vezető pozíciókban.

Előzmény: Iván Gábor (20)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 21
Lehet nevetni az elírásomon;

Én az igazán hülyék valóban csak abból értenek.

helyesen

És az igazán hülyék valóban csak abból értenek.

Előzmény: Iván Gábor (20)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 20
Lassan kezdelek bölcsnek tisztelni.

Mert valóban az is gond, hogy a hülyék kevés valódi életbeli interaktív visszajelzést kapnak, hogy hülyeséget csinálnak. Én az igazán hülyék valóban csak abból értenek. Étel adás és megvonás, illetve fizika nyugalom illetve bántalmazás.

Csak ebben az a gond, hogy művelt és értelmes emberek meg többnyire nem verekedősek, hanam inkább pacifisták. Lehet, hogy ezért van ennyi hülye a világon? :-)

Előzmény: Don Aldrago (19)
Don Aldrago Creative Commons License 2002.12.08 0 0 19
én meg Cindy Crawford.
ki nem akar erőszakosokodni?
olyan jó érzés lenne, hogy nem kéne sem magyarázkodni, sem frappáns visszavágásokon törni a fejünket, sem nyugalmat erőltetni magunkra, sem buddhista bölcs módjára csak szeliden mosolyogni, hanem szépen egyszeűen csak orrbavágni, hogy észhez térjen.
az maga lenne a földi Paradicsom.
Előzmény: Iván Gábor (18)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 18
Spinter és gátfutó is voltam egy darabig.De talán térjünk vissza a témához.

Miért akarsz erőszakoskodni azokkal, akik kigunyolnak?

Előzmény: Don Aldrago (16)
Don Aldrago Creative Commons License 2002.12.08 0 0 17
nem annyira veszélyes dolog, de fölöslegese hülyeség.
én is adtam meg már itt a nevemet, de már sajnálom; elég primitív módon reagáltak rá (a korrektség nem az erős oldaluk). úgy gondolom, személyes adataim nem tartoznak erre a sok f***kalapra itt, én inkább szívesen élvezném az net áldásos anonimitását.
Előzmény: Iván Gábor (15)
Don Aldrago Creative Commons License 2002.12.08 0 0 16
amúgy a 191 centis, 100 kilós emberek ritkán jó futók.
bár attól is függ, miből épül föl ez a 100 kiló: izomból, vagy hájból?
Előzmény: Iván Gábor (10)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 15
Ja egy kicsit magammal példálóztam, mert régebben sok intelmet kaptam, hogy veszélyes dolog saját valódi polgári nevemen és arvképemmel írmom a topikokba. Főként amikor régebben, egy rövid időszakban politizáltam is.

Amúgy pacifista vagyok és tényleg csak azt szoktam megverni ha belémköt, aki ha elfutok utánnam fut és utolér:-)

Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 10
kiegészítés:

Persze, aki eleve 191 cm magas és kb 100 kg,+ és jó futó, annak talán nincs mit félnie egy pofozkodótól:-)

Ha valaki utol tudja érni, akkor az a valaki megérdemli, hogy megverjék. :-)

Előzmény: Iván Gábor (7)
Don Aldrago Creative Commons License 2002.12.08 0 0 9
nem csak magasság meg kilók kérdése az egész...
Előzmény: Iván Gábor (7)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 7
Hát ebben is van valami:-)

Az igazán bölcs nem kekeckedik úgy, monjuk a kevésbé bölccsel, ha ütésközelében van. Ilyen szempontból például, akár bölcstelen dolognak is hathat, ha valaki a valódi nevével és valódi arcképe felrakásával az adatainál ír ide a fórumokba.

Persze, aki eleve 191 cm magas és kb 100 kg, annak talán nincs mit félnie egy pofozkodótól:-)

Előzmény: Don Aldrago (6)
Don Aldrago Creative Commons License 2002.12.08 0 0 6
én nem vagyok bölcs. én legszívesebben orrbavágnám az illetőt, aki elkezd gúnyolódni rajtam. csakhát neten keresztül ezt nem tudom megtenni.
ez a net átka.
az emberek elszemtelenednek.
itt olyan emberek is be mernek szólni nekem (sőt, valszeg csak olyanok szólnak be), akik IRL nem mernének.
itt a sz@r húzza le a vécét.
bárcsak tudnék küldeni néha egy-két virtuális pofont az illetőknek.
Előzmény: Iván Gábor (-)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 5
Ja és egyesek már azt sem tudják elviselni, hogy valaki nem akar írásba állni velük, mert felesleges időpocséklásnak tekintik. Minek vitatkozzon valaki ostoba emberekkel, amikor másokkal is lehet? :-)

Lásd;

Fórum >> Vallás, Filozófia >>
Ki-Kivel nem áll írásba... IGnorálások

Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 2
Akkor tegyünk egy gyakorlati példát;

Fórum >> Törzsasztal >>Szivar Fanclub tagjai szerintetek mennyire viselik el, ha a nagy vagányságnak és különcségnek beállított ninbuszokat KINEVETIK?

Tehát mennyire fogják elviselni, milyen hatással lesz rájuk ez a beírásom a topikjukba;

Iván Gábor válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-08 14:05:30 (9015)

"A bizonytalan/ingatag eszmék és emberek nem türik, nem szeretik ha kinevetik Őket, mert ez árthat a sokszor mesterségesen, erőszakosan, vagy manipulatívan felépített nimbuszuknak."

Ez vajon a 'szívás művészetét' művelőíre is igaz?

Iván Gábor Creative Commons License 2002.12.08 0 0 topiknyitó
KINEVETÉS. Bölcs és a Biztos eltűri...

Szerintem érdemes lenne a KINEVETÉS filozófiáját is körbe járnunk. Ki az aki el tudja tűrni, hogy magát, saját eszméjét, világnézetét mások kinevessék, és ki az aki nem.

Saját álláspontom szerint a bölcs és a biztos eszmék eltürik, hogy mások nevessenek rajtuk, hiszen tudja/tudják, hogy ettől semmi sem változik.

A bizonytalan/ingatag eszmék és emberek nem türik, nem szeretik ha kinevetik Őket, mert ez árthat a sokszor mesterségesen, erőszakosan, vagy manipulatívan felépített nimbuszuknak.

Mi erről a véleményetek, nagy általánosságban és akár itt a fórumon belüli viták kapcsán?

Üdvözlettel:

Iván Gábor
p-dox

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!