Sikoltana a sok mártírhalált halt liba a libamennyországban, ha tudná, hogy a rengeteg diplomának ez lett a végeredménye; ha látnák, hogy haszontalan áldozatok voltak az intézmények oktatóinak asztalán a diplomákért cserében. :)
bölcs aztán rohadtul nem vagyok.
viszont rengeteg hülye nehezíti meg az életemet, a BKV-ellenőröktől kezdve a kidobóembereken át a hivatali majmokig, hogy a különféle politikusokról és egyebekről ne is beszéljünk (ja, a modikat se felejtsük ki).
egyfolytában keresztbetesznek a hülye akadékoskodásukkal, fontoskodásukkal, állítólagos nagy eszükkel, satöbbivel.
és a végén még én vagyok kénytelen magyarázkodni a béke érdekében.
milyen jó lenne, ha orrbavághatnám bármelyik ilyen kötözködő barmot. csak sajnos általában ők vannak vezető pozíciókban.
Mert valóban az is gond, hogy a hülyék kevés valódi életbeli interaktív visszajelzést kapnak, hogy hülyeséget csinálnak. Én az igazán hülyék valóban csak abból értenek. Étel adás és megvonás, illetve fizika nyugalom illetve bántalmazás.
Csak ebben az a gond, hogy művelt és értelmes emberek meg többnyire nem verekedősek, hanam inkább pacifisták. Lehet, hogy ezért van ennyi hülye a világon? :-)
én meg Cindy Crawford.
ki nem akar erőszakosokodni?
olyan jó érzés lenne, hogy nem kéne sem magyarázkodni, sem frappáns visszavágásokon törni a fejünket, sem nyugalmat erőltetni magunkra, sem buddhista bölcs módjára csak szeliden mosolyogni, hanem szépen egyszeűen csak orrbavágni, hogy észhez térjen.
az maga lenne a földi Paradicsom.
nem annyira veszélyes dolog, de fölöslegese hülyeség.
én is adtam meg már itt a nevemet, de már sajnálom; elég primitív módon reagáltak rá (a korrektség nem az erős oldaluk). úgy gondolom, személyes adataim nem tartoznak erre a sok f***kalapra itt, én inkább szívesen élvezném az net áldásos anonimitását.
Ja egy kicsit magammal példálóztam, mert régebben sok intelmet kaptam, hogy veszélyes dolog saját valódi polgári nevemen és arvképemmel írmom a topikokba. Főként amikor régebben, egy rövid időszakban politizáltam is.
Amúgy pacifista vagyok és tényleg csak azt szoktam megverni ha belémköt, aki ha elfutok utánnam fut és utolér:-)
Az igazán bölcs nem kekeckedik úgy, monjuk a kevésbé bölccsel, ha ütésközelében van. Ilyen szempontból például, akár bölcstelen dolognak is hathat, ha valaki a valódi nevével és valódi arcképe felrakásával az adatainál ír ide a fórumokba.
Persze, aki eleve 191 cm magas és kb 100 kg, annak talán nincs mit félnie egy pofozkodótól:-)
én nem vagyok bölcs. én legszívesebben orrbavágnám az illetőt, aki elkezd gúnyolódni rajtam. csakhát neten keresztül ezt nem tudom megtenni.
ez a net átka.
az emberek elszemtelenednek.
itt olyan emberek is be mernek szólni nekem (sőt, valszeg csak olyanok szólnak be), akik IRL nem mernének.
itt a sz@r húzza le a vécét.
bárcsak tudnék küldeni néha egy-két virtuális pofont az illetőknek.
Ja és egyesek már azt sem tudják elviselni, hogy valaki nem akar írásba állni velük, mert felesleges időpocséklásnak tekintik. Minek vitatkozzon valaki ostoba emberekkel, amikor másokkal is lehet? :-)
Lásd;
Fórum >> Vallás, Filozófia >>
Ki-Kivel nem áll írásba... IGnorálások
Fórum >> Törzsasztal >>Szivar Fanclub tagjai szerintetek mennyire viselik el, ha a nagy vagányságnak és különcségnek beállított ninbuszokat KINEVETIK?
Tehát mennyire fogják elviselni, milyen hatással lesz rájuk ez a beírásom a topikjukba;
Iván Gábor válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-08 14:05:30 (9015)
"A bizonytalan/ingatag eszmék és emberek nem türik, nem szeretik ha kinevetik Őket, mert ez árthat a sokszor mesterségesen, erőszakosan, vagy manipulatívan felépített nimbuszuknak."
Szerintem érdemes lenne a KINEVETÉS filozófiáját is körbe járnunk. Ki az aki el tudja tűrni, hogy magát, saját eszméjét, világnézetét mások kinevessék, és ki az aki nem.
Saját álláspontom szerint a bölcs és a biztos eszmék eltürik, hogy mások nevessenek rajtuk, hiszen tudja/tudják, hogy ettől semmi sem változik.
A bizonytalan/ingatag eszmék és emberek nem türik, nem szeretik ha kinevetik Őket, mert ez árthat a sokszor mesterségesen, erőszakosan, vagy manipulatívan felépített nimbuszuknak.
Mi erről a véleményetek, nagy általánosságban és akár itt a fórumon belüli viták kapcsán?