Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

csinomjankó 1 napja Creative Commons License 15770

Nem semmi! Albertirsán ez is megtörténhet, egy szaktekintélynek számító orvos véleményét kritizálhatja, egy olyan, akinek harminc év alatt sikerült megszerezni a képesítést, szerintem úgy, hogy már inkább megadták csak ne lássák!

 

Ma kaptam az egyik hazai gyógyszergyár orvoslátogatójától egy írásos tájékoztatót egy újonnan forgalomba került készítményről, mely TERHESSÉG ALATT ÉS GYERMEKEKNEK is adható. Az apró-betűs részt itthon olvastam el, melynek lényege a következő. Lényegesebb mellékhatások: fehérvérsejt károsítás, depresszió, zavartság, agresszió és hallucinációk, hepatitis sárgasággal, csonttörések, izomgyengeség, vesegyulladás... Más szerekkel (például B12 vitamin, szívgyógyszer, de akár orbáncfű is...) kölcsönhatásba lépve egyéb károsodást is okozhat. Az állami támogatás dobozonként 2.000 Ft feletti. Megnyugtatom körzetem kismamáit, hogy nem írom fel számukra ezt a készítményt (sem).

 

Kedves Gyula! Te tudod a legjobban, hogy fázis III-IV. vizsgálatba sem gyermekeket, sem terheseket nem vonnak be. A betegtájékoztatóban(nekem ez a gyógyszerkompendiummal egyenlő-és nem a gyógyszeres dobozba dugott fecnivel)az összes létező mellékhatást, amit a gyógyszer okozhat feltüntetnek! Sőt,olykor nem is a hatóanyag, hanem a vivő-ill.a segédanyag a felelős a tünetekért. Nil nocere! A kockázat-haszon komoly mérlegelésével. Üdv, Zátro Anikó Zátrok

urgunc 2 napja Creative Commons License 15769

Nem egészen igy történt.

Orosz katonák voltak a teherautón, és sportpályánál kivették az autó gyertyáit hogy ne tudjanak Pestre menni.

Mellesleg a régi sportpálya a bútoráruház bejáratánál volt.

imperatívus 2 napja Creative Commons License 15768

Nemzeti nagy Ünnep van.

Ha nem tudnátok, itt is volt esemény: nagybátyám 19 éves volt, sok fiatal dolgozott Pesten.

Egy nap, ez már október végén volt , a gyülekező fiatalság, legalább 100-an vöröscsillagos teherautót fogott a régi 4-esen, magyar katonákkal.

A vérmesebb, nacionalistább fiatalok (még hogy tótok? SZÍNMAGYAROK!) meglkincselni akarták őket.

Végül a régi Sportpálya, ma kb. a Posta helye lett az őrizetük helye, s nemzetőrök közbenjárására elengedték a katonákat.

Az akkor frissen egyesített faluban is parázslott a szabadságvágy és a nemzeti érzés:

Ruszkik, haza!

 

 

csinomjankó 3 napja Creative Commons License 15765

Jó lenne már valamit tudni a tegnapi egyeztetés eredményeiről, hatalmi harc végeredményéről! Elvégre a mi pénzünket osztogatják, vagyis mibe fog ez nekünk kerülni a következő öt évben!!!

e-lektor 4 napja Creative Commons License 15764

A kampány lezárult, a választások eredményei ismertek vissza lehet térni a politikától és egymás mínősítgetésétől mentes regionális témákhoz.
Aki folytatja az kispadra kerül.

Előzmény: Milady de Winter (15763)
Milady de Winter 4 napja Creative Commons License 15763

Nagyon jól gondolod! Sz Szabolcsot majd ezren akarták megválasztani polgármesternek, az a minimum, hogy megkapja az alpolgármesteri pozíciót. A FAE nem is akart polgármester jelöltet állítani, sunyiba szedték Fazekasnak az aláírásokat. Az a FAE-s, aki ragaszkodott a függetlenségéhez, az meg is járta. 

De ez jó vizsga lesz Szőkééknek is, kíváncsi vagyok, hogy harcolnak-e, vagy lepaktálnak. Hamarosan Kiderül, hogy Fidesz-e a helyi Fidesz, vagy csak a Szőke család megélhetéséről van-e szó.

 

Előzmény: Mega Tróger (15761)
imperatívus 6 napja Creative Commons License 15762

Részben MT támogatására:

 

"Sine Nobile" elvtikék: erkölcsi kérdés, hogy tudjatok veszíteni! Amennyiben a népnyúzó tescoista-posztkomcsi rendszereteket a bukott törzsbázisotok nélkül is folytatni akarjátok, a PM elvti aligha húzza ki az 5 éves mandátumát.

 

Judit, a demokrata-liberális eszére próbálok hatni: a 22%-os pm-jelölt legyen az alpolgármester, mert Önnek ez esetben NINCSEN legitimitása.

 

Ha mégis meglépik ezt a józan ésszel és a demokratikus rendszerrel szembeni merényletet, nos, én nem csak fórumozni fogok: offenzív jogorvoslatot kezdeményezek.

 

Ugyanis mindennek van határa: mint Fazekas Et. írta egyszer, Airsa nem egy sziget az óceánban, továbbá nem Észak-Korea.

 

Előzmény: Mega Tróger (15761)
Mega Tróger okt. 16. Creative Commons License 15761

Mondjuk most jön az első próba - ha Major Judit bármilyen felállásban maradhat alpolgármester - akkor az betlinek és óriási taktikai kudarcnak tekintendő a Fidesz részéről.

 

Spórolás van uraim, takarékoskodás legyen, az adófizetők pénzét ne herdálják. Nem kell két alpolgármester.

1./Fidesz nyerte a legtöbb körzetet. 

2./FAE képtelen volt polgármesterjelöltet állítani, így erkölcsi alapja nincs alpolgármesteri címért bejelentkezni. 

 

Jól mondom?

 

 

imperatívus okt. 16. Creative Commons License 15760

Gyurcsány részben emiatt - és a többszörösen bukott kórházigazgató minisztere, meg a csak IRODÁBAN dolgozó "orvos" másik pamutdisznó Horváth Ágica (32) "eü". tevékenysége miatt - bukott meg.

 

 

A Fazekasiánus bolsi 8 bukott képviselő oktrojálta - egy maradt , kompi listás Kovács Lászlóné vöröskatona, aki a "lakossági meghallgatást" úgy értelmezi, hogy Ő HALLGATJA MEG a lakosságot....- át ezt a gyurcsányista, NER-ellenes és lakosság-ellenes vizitdíjat.

Most szinte mindenki változást ígért e tekintetben.

 

Ha nem lesz változás, durva pör lészen.

 

         

Előzmény: Pamutdisznó (15758)
imperatívus okt. 16. Creative Commons License 15759

Nem állítom, hogy Fazekas Senior Et. most egy "Tétényi Éva - vs Nemzeti képviselői többség /2006-10 Esztergom/" megoldhatatlan szerepbe kényszerül, de azt igen, hogy jóval kevesebb a posztkomcsi képviselő. Bár a város "természetközeli rétegeit" képviselők kiszámíthatatlanok - de hát erős lesz a Nemzet a testületben, majd rászervez a lassító, kerékkötő polgármester javaslataira.

 

Ez a sajtóban is szerepel ma:

http://mno.hu/belfold/itt-izzadhatnak-majd-a-varosvezetok-1253571

 

" Albertirsán Fazekas Lászlót (Tegyünk Együtt Albertirsáért Mozgalom Egyesület–Albertirsai Önkormányzati Választási és Támogatási Szövetség) választották polgármesterré, a 12 tagú testületben a polgármestert jelölő szervezeteknek vele együtt 3 képviselőjük lesz."

 

A FAE nekem gyanús. Főleg, hogy Médzsör Jutka is képviselője - MSZP-közeli neolibertárius értelmiségiként....

Pamutdisznó okt. 16. Creative Commons License 15758

Régóta nem voltam orvosnál...Csak dotáltam az OEP-t, nem igazán fosztogattam. Most így 40 után elmentem mert váratlanul görcsös szívfájdalmaim jelentkeztek, szédelgés, nyaki és vállfájdalom,stb...

 

Beutaló, kardiológia plusz helyi EKG.

 

Az EKG-n a hölgy:

- Tudja ugye hogy térítésköteles?

- Van betegbiztosításom - feleltem.

- Erre ő: 300 Ft a díja Albertirsán...

- Hopp!

 

Kardiológia, időpontkérés - elmondom telefonban a panaszomat és azt, hogy nem igen járok orvoshoz de kissé ijesztő tüneteim vannak július óta...

- Miért csak most ment orvoshoz?

Elmagyarázom, hogy külföldön dolgoztam szélsőséges körülmények közt és az unión kívül, orvost csak a tévében láttunk de erre azt a választ kaptam, hogyha olyan komoly lenne a dolog akkor a házidokim rögtön beküldött volna a kórházba.

 

- A kolléganő ad időpontot - monda és passzolt.

 

Adott. December 3. 8 és 11 között.

 

Kérdésem, ha valaki komolyan szívbeteg - és lehet, hogy én is az vagyok, csak eddig jól húztam - és egy repedt érből vér szivárog, vagy trombózisa van, vagy túl van féltucat apróbb infarktuson mint egy ismerős akit haza sem engedtek, hanem 4 óra múlva már operálták...

 

És ez a beteg egyszer csak leteszi a kanalat a késlekedés miatt, mint ahogyan a korosztályunkból sokan, akkor mi történik?

 

Vagy csak felvillan a piros fény, hogy : "Elkapták egy ügynökünket Havannában...Kár érte, kiváló ügynök volt"

 

 

 

dixxicsirke okt. 15. Creative Commons License 15757

http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/naptar

ha leszűrjük a listát 2014 / Alföld / Dolina -ra, akkor abban szerepel a karácsonyi túra is, vagyis az is meg lesz tartva, ha minden igaz

vagyis 2 Dolina túra lesz

Előzmény: Hajnal70 (15755)
Szamira6 okt. 15. Creative Commons License 15756

Egyet értek Önnel. Nagy szükség lett volna már a váltásra. FL-lel marad minden a régiben. Ha így haladunk a szabolcsi és a borsodi részek is megelőznek minket. Ráadásul mindez most nem 4, hanem 5 évig így marad.

Előzmény: Törölt nick (15753)
Hajnal70 okt. 15. Creative Commons License 15755

Albertirsa Barátainak Köre Természetvédelmi Csoport:


Nem marad el idén sem a Dolina Túra, csak most ősszel lesz! Más időben, kicsit másképpen, kicsit másfelé. Az időpont október 24. péntek.

 

Útvonalterv

 

dixxicsirke okt. 15. Creative Commons License 15754

ki az a FAE és ki az a TEAM? mi a programjuk? vagy csak kellett egy mozaixó, hogy el lehessen adni a semmit?

igen, elő kell venni a 16/12/8/4 évvel ezelőtti ígéreteket... ja, hogy mindenki kidobta olvasás nélkül. akkor el kell kérni a falusi könyvtárból. vagy ott sincs meg?

akkor nincs minek megfelelni. sajnos nekem sincs meg, pedig szívesen betenném ide, vajon mi valósult meg az ígéretekből. kb. semmi? nem csodálkoznék

ez nem csak Fl-re vonatkozik, hanem minden egyes eddigi képviselőre...

Törölt nick okt. 14. Creative Commons License 15753

Kedves Elter János! Maradjon mindenképpen a közéletben, az ülések nyilvánosak, be lehet ülnie bárkinek. Sokan vagyunk, akik nem örülünk az eredménynek. A jelenleg regnáló és a folytatásra sajnálatos módon mandátumot kapó Fazekas Lászlót mindenképpen váltani kell, mert nem egészséges az, hogy valaki 16-20 éveket van egyfolytában a város élén. Ugyan azok kapják meg a megrendeléseket, a klikk között oszlanak meg a pozíciók, mely mind-mind negatív nyomot hagy a településen. Egy ponttól túl az nem tud tovább fejlődni vagy csak nagyon egyoldalúan. A szintén egyoldalú kapcsolatrendszer révén nem jönnek új beruházók, csak ugyan azok. Lassan Albertirsa jobban ki lesz világítva, mint a Kennedy repülőtér, a stranddal meg nem történik semmi.

Azt látom, hogy mi Albertirsaiak kockázatkerülők vagyunk, pedig kockázat nélkül nincs semmi. Elhiszem, hogy sokan szeretik, és ragaszkodnak Fazekashoz, de ez a ragaszkodás már nem vezet sehová. Vegyék elő a kukából a szórólapját, és olvassák el lassan, tüzetesen. Alig lehet rá figyelni. Semmi konkrétum, egy olyan ember munkája, aki pontosan tudja, hogy nem kell többé semmilyen teljesítményt felmutatnia, mert van 2000 elvakul ember aki megszavazza, akármit is ír, mond, vagy csinál, vagy épp nem csinál. Vagy nézzék meg kikkel indult. Be se mutatta őket, kiírta a kábeltvre hogy TEAM, dobott alá zenét, és kész. Ugyan minek erőltesse meg magát? 

És....kedves barátaim, ezzel a hozzáállással fogja az elkövetkező 5 évet is végigcsinálni. Gratulálok minden egyes Fazekas fan-nak. Nagy fejlődés elé nézünk.

 

 

imperatívus okt. 14. Creative Commons License 15752

ÖREGECSKEDŐ és csunya az az 50. éves falusi nyanya. Méghogy "kéj"? Ott száradjon le, akinek kedve van..:-D

 

De most a helyére került a teljesen önkritikátlan és gátlástalan kutyakomikus.

Előzmény: breeakmee (15743)
Mega Tróger okt. 14. Creative Commons License 15751

kár, hogy törölted - nagyon szépen tanulhatott volna belőle az utókor :)

Előzmény: Elter János (15750)
Elter János okt. 14. Creative Commons License 15750

Nincs mit szégyellni. / Jelzem: csak a választással kapcsolatos írásokat töröltem, egyben azt is, már nem vagyok közszereplő!

Előzmény: Szamira6 (15749)
Szamira6 okt. 13. Creative Commons License 15749

Elter szégyenében még a face-ről is törölte magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt nick okt. 13. Creative Commons License 15747

Egyetértek.

 

Ráadásul ez a Szőke Szabi egy sunyi, hazug, jogellenes állat: a fiam lehetne, de megpróbál megalázni.

Nem érti, hogy az Ország és a Bíróságo, Ügyészségek vezetői 34-35 éve a barátaim, 

társadalomtudományilag meg a tökömben sincs.

 

Nem érti, hogy a FIDESZ-szabályzatok KÖTELEZŐEK RÁ IS.

Hallgat és sunyít, mint a sült keszeg. 

De most brutális leszek, Szőkék.

 

Le fogom reszelni.

Ellenséges kis helybeli nárcisztikus véglény.

 

S MINDEZT a FIDESZ MPSZ offenzív, harcias szerepeit vivő - nem albertirsai löttyeteg fideszesként - karakterként írom.

 

a JOBBOLDALT AIRSÁN össze kell - minimum a választási kampányokra és a választások idejére - SZÖVETSÉGGÉ kell tenni.

 

Előzmény: breeakmee (15745)
Törölt nick okt. 12. Creative Commons License 15746

Remek!

 

Ezúttal nem a lutheránus keresztény Istenhez, hanem a Magyarok Istenéhez (Tengri) szóló imáim meghallgatásra találtak....

 

 

Sajnos, egykori szeretett gimis tanárnőm, mint SZADESZNYIK neolibsi bukása is jól esik.

 

 

Előzmény: Mega Tróger (15735)
breeakmee okt. 12. Creative Commons License 15745

Mert mondjuk a Fideszes jelölt nem vállalható..

 

KDNP-s polgármester jelöltunk , a 6 diplomás Janik Zoltán jó kapcsolataival , programjával a legjobb lett volna,dehát sajnos ...

 

Előzmény: Törölt nick (15744)
Törölt nick okt. 12. Creative Commons License 15744

Ez jó.

 

De én a Szőkéket kipukkasztom.

Itt az ideje. Öntelt, piti bunkók.

 

Ráadásul a KDNP-vel a polgármesterség elérhetőbb lett volna.

Csak Gyomaendrődöün voltak ilyen bakfékek, hogy a Fideszes és a KDNP-s pm.-jelölt egymás ellen indult: eredmény

mindkettőt megelőzte a balos....

 

Idióták előnyben in Albertirsa.

Előzmény: Mega Tróger (15737)
breeakmee okt. 12. Creative Commons License 15743

albertirsa utcalány (kéjhölgy)jelöltjére nem szavaztak valami sokan:)

 

 

Mega Tróger okt. 12. Creative Commons License 15742

Pest-megyei közgyűlés: (43)

FIDESZ 23

JOBBIK 8

MSZP 5

DK 4

LMP 3

 

Hát itt sem nekünk fognak tapsikolni az biztos :(

Mega Tróger okt. 12. Creative Commons License 15741

Csorda az nagyon tudja, hogy kell a primkókat meggyőzni - ezt én az életben nem fogom megtanulni :(

Előzmény: dixxicsirke (15739)
Mega Tróger okt. 12. Creative Commons License 15740

és Major Judit sem lesz alpolgármester - ez is komoly félsiker... :)

 

Én látom a számokat, és tiszteletben tartom a végeredményt is - ahogy eddig is -, de azt is, hogy tovább maradunk le a többiektől - hiszen a nép ezt akarta :(

Előzmény: zyx75 (15738)
dixxicsirke okt. 12. Creative Commons License 15739

és a Csorda is beszivárgott :)

zyx75 okt. 12. Creative Commons License 15738

Kedves MT a választók akarata egyértelmű, ezt neked is elfogadnod. Viszont annak örülők hogy megszabadultunk 3 nagyon nem odavaló képviselőtől. Gondolom sejted kikre gondolhatok. :-)

Előzmény: Mega Tróger (15737)