Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

csinomjankó 22 órája Creative Commons License 15686

Vagy Ceglédbercelhez köthető nemsokára elinduló pályázat, új fociközpont látványterve!

csinomjankó 22 órája Creative Commons License 15685

Így fog kinézni! Csak tudnám honnét veszik ezek a kistelepülések a jobbnál jobb beruházási pályázatokat!  Hajrá Újszilvás!!! Meg a többiek!!!

Mega Tróger 1 napja Creative Commons License 15684

A városnak nem Fazekas László az érdeke. Érdemes lenne ezt már felfogni végre...

Mi egyhelyben toporgunk, a 2500 fős falvak meg uszodakomplexumot építenek, meg naperőművet.

És Albertirsának? Még egy vacak parkot sem tudott Fazekas a Mirsa nélkül felépíteni :(

Lóvé eltapsolva - fejlődés nulla.

 

Focipálya is csak 600 millából sikerült - a beruházás értéke még ma sem éri el a befektetett összeg 25 %-át sem... A minőségéről és az átgondoltságáról meg pláne ne beszéljünk. A lelátóról semmit sem lehet látni - max hegesztőpajzson keresztül, mert szembe tűz a nap.

 

Jajj bocsánat mégis - az iskolát sikerült felújítani - döngessük a mellünket - ha lett volna helyes gazdálkodás meg TMK, akkor természetesen a fele pénz a felújításból még mindig meglenne - a minőségét meg nézze meg mindenki saját szemével. 

 

Szép új világ - Fazekas Albertirsája, a virágzó város - kár hogy Fazekas László virágjának latin neve így hangzik: tagetes erecta - azaz magyarul: nagy büdöske...

Előzmény: csinomjankó (15683)
csinomjankó 1 napja Creative Commons License 15683

MEGÉPÜLHET ÚJSZILVÁSON AZ USZODAKOMPLEXUM!Tisztelt Lakosság!A Magyar Vízilabda Szövetség döntött az újszilvási Tanuszoda és Sportcentrum pályázatában. Megépülhet az Általános Iskola mögötti 1,5 ha-os területen, a régi álomként dédelgetett újszilvási Uszodakomplexum.A beruházásnak 2 év alatt kell megvalósulnia.A tanuszoda tanmedencéivel otthont ad majd a település óvodás- és iskoláskorú úszni tanulni vágyó fiataljainak. A több mint 25 méteres szabvány úszómedence, az úszás mellett alkalmas lesz nemzetközi vízilabda mérkőzések lebonyolítására is.Önkormányzatunk közreműködésével lehetősége lesz minden újszilvási gyermeknek térítésmentesen megtanulni úszni, valamint úszás és vízilabda sport tevékenységet folytatni.

matyipapa 2 napja Creative Commons License 15682

Lefideszesezlek, ha még egyszer barátomnak nevezel! Szégyelleném! Nekem egy igazi barátom volt csak, de azt a libák három éves korában agyontaposták.

Mega Tróger 2 napja Creative Commons License 15681

keress rá a gúgliban édes lusta barátom!

 

http://albertirsa.hu/documents/albertirsai_hirado11w.pdf

 

Ceglédbercel Napsugár óvoda 18 kWp

Ceglédbercel Műv Ház 18 kWp

Ceglédbercel Polgármesteri Hivatal 12 kWp

Ceglédbercel iskolákon 34 kWp

Ceglédbercel 82 kWp

 

Albertirsa mindösszesen: 42 kWp

 

Édes drága barátom, kb így állunk, de ugye nem korrekt Albertirsát Ceglédbercellel mindenféle korrekció nélkül egybevetni, így javaslom, hogy az 4200 fős lakosságukkal és Albertirsa 12200 főjével kicsit arányosítsunk, és akkor látni fogod, hogy a különbség Ceglédbercel javára majdnem hatszoros egy főre jutó teljesítményt jelent.

 

Köszönjük néked Fazekas László, hogy miattad maradt le ennyire a városunk!

 

De megnézhetjük ezt az arányt mondjuk a 2600 fős Újszilvással is, a lemaradásunk még nagyobb - 600.000 KWh éves teljesítményével azt hiszem mégis inkább hozzájuk kéne magunkat. A rendezvényeiket pedig össze se hasonlítsuk az albertirsaiakéval, hiszen nem egy kategória - pedig alig egynegyede az egész település a miénknek, nincs olyan  jelentős közlekedési csomópontban - csakhát egy ALKALMAS polgármester vezeti - ellentétben Albertirsával.

 

 

Előzmény: matyipapa (15679)
Mega Tróger 2 napja Creative Commons License 15680

te biztos szereted a Népszabadságot - néha van benne érdekes cikk is:

 

http://www.tebolyda.hu/faliujsag/sajtofigyelo/200204/nszb20020403.html

Előzmény: matyipapa (15679)
matyipapa 2 napja Creative Commons License 15679

Napelemet mindkét településen ebben a választási ciklusban szereltek fel.

Két fizikai mennyiséget e mérőszáma és mértékegysége szerint lehet összehasonlítani, tehát a  „sokkal több” nem alkalmas az összehasonlításra. Ez egy szubjekív fogalom, ami  Neked „sokkal több”, az nem biztos, hogy nekem is.

A választásokkal kapcsolatban azért írtam több alkalommal, mert azt szeretném, hogy Albertirsa nyerjen rajta. Olyanok kerüljenek a város élére, akiknek eszük van, nem néznek butának, tudják mit írtak le, alapvető fogalmakkal tisztában vannak, még nem járatták le magukat, erkölcsileg is alkalmasak a tisztségre.

Ma reggel is kaptam egy jelölttől levelet, amiben vizitdíjról ír. Mindenki azt az eshetőséget fogadja magába, ami neki szimpatikus: 1./ A pártja íratta bele, mert hangulatkeltésre kiváló. 2./ Magától találta ki. 3./ Egymást megfertőzték. 4./ Nem tudja mit írt. 5./ Azt hiszi, minden maszlagot megeszünk. 6./ Lenézi a választókat, csak az a fontos, megalapozza a jólétét 5 évre.

Ez az ember (mint már korábban írtam más jelöltek is) megígérte, hogy eltörlik a vizitdíjat. A 2008.IX.sz. törvényben már megtörtént. Többször nem fogok a témával előjönni, csak azért lovagolok rajta, mert a szellemi képességet és a határait jól példázza. A jelöltek sok más butaságot is összehordtak, majd a választás után valós számokban fog megjelenni.

Albertirsának drukkolok, aki nem való oda, ne legyen a város elöljárója.

Mega Tróger 2 napja Creative Commons License 15678

Ceglédberceli közintézményeken évek óta napelemek és sokkal több, mint Albertirsa egyetlen egy ilyen jellegű fejlesztésén. Mind négyzetméterben, mind teljesítményben.

 

Mindenki menekül Albertirsáról, a legtöbb eladó ingatlan nálunk van. Több, mint Monoron.

 

Mondjam még?

 

Előzmény: matyipapa (15676)
dixxicsirke 3 napja Creative Commons License 15677

mi lenne, ha jövőre Albertirsa is csatlakozna?

 

http://itthon.hu/itthonvagy

matyipapa 3 napja Creative Commons License 15676

Írjál konkrét adatokat Albertirsa és Ceglédbercel fejlődéséről, hogy értelme legyen annak amit írtál, már a múltkor is mondtam, a stílus maga az ember!

dixxicsirke 4 napja Creative Commons License 15675

azzal már nem tud, azt már annektáltuk :D

Előzmény: Mega Tróger (15674)
Mega Tróger 4 napja Creative Commons License 15674

Sajnos a számok magukért beszélnek - mint az is, hogy a független-mszmp-mszp-polka és haddnesoroljam még melyik nap melyik kabátját viselő polgármester uralkodása alatt városunkban még Ceglédbercelhez képest is kevesebb fejlődés volt, pedig türannosza kezdetén még Abonnyal versenyeztünk.

 

Ha megint ő nyer, akkor Mikebudával fogunk csatározni :(

Előzmény: matyipapa (15673)
matyipapa 4 napja Creative Commons License 15673

EMLÉKEZTETŐ.

A 2010-es önkormányzati választás hivatalos végeredménye szerint Albertirsán a szavazásra jogosultak 45,65%-a vett részt. Polgármester jelöltek az alábbi szavazatokat kapták:

Fazekas László             Független                 69,12%

Lebanov József            Fidesz                        22,06%

Dr. Janik Zoltán           Független                     6,11%

Maya Karmen              Lmp                              2,70%

A 03. számú választókerületben nyert Major Judit Mária 36,67%-kal, veszített Lebanov József 20,88%-kal, aki kompenzációs listán bekerült,- majd feladta.

A 05. számú választókerületben nyert Kovács Lászlóné 20,57%-kal, a kilenc indulóból erős nyolcadik lett Dr. Janik Zoltán 4,91%-kal. Saját körzetében rosszabbul szerepelt, mint Albertirsa összesen-ben. Nem kompenzálták.                                  A 02. számú választókerületben nyert Sági Józsefné 43,23%-kal. Maya Karmen a tíz indulóból erős hetedik lett 3,13%-kal. Saját körzetében jobban szerepelt, mint Albertirsa összesen-ben.

A számok magukért beszélnek.                                                                                                                                               

Mega Tróger 6 napja Creative Commons License 15672

Ajánlom minden ember figyelmébe ezt a cikket - különösen az "igaz a hír?" kérdésre adott válaszát. Nekem mindig is furcsa egy ember volt, de ez a néhány mondata csillagos ötös.

http://valasz.hu/itthon/kitalal-az-mszp-s-botranypolitikus-ezert-jobb-a-fidesz-104685

 

Mega Tróger szept. 20. Creative Commons License 15671

Aranylábú gyerekeink a 6. fordulóban megszerzték az első pontjaikat. 8:2-re legyőzték Abonyt.

Szerintem biztos futottak, mint a nyulak...

 

dixxicsirke szept. 16. Creative Commons License 15670

földink lett a Miss Universe Hungary 2014 győztese :)

dixxicsirke szept. 11. Creative Commons License 15669

szivárog a hűtőház?

DontWorry szept. 11. Creative Commons License 15668

Valaki tudja, hogy 1 hete mi az a kegyetlen szúrós szagú, fojtogató bűz, ami a vasútállomás irsai oldalán terjeng?? Szuper lenne ha megszűnne.

dixxicsirke szept. 11. Creative Commons License 15667

Közös égbolt alatt - Ceglédbercel

 

http://www.youtube.com/watch?v=LnfWACgIrEg

Mega Tróger szept. 9. Creative Commons License 15666

így van - és mind a ketten vállaljuk is ezek szerint

Előzmény: matyipapa (15665)
matyipapa szept. 9. Creative Commons License 15665

A stílus maga az ember!

Előzmény: Mega Tróger (15664)
Mega Tróger szept. 9. Creative Commons License 15664

nekem kevés a türelmem - elbeszélünk egymás mellett

Előzmény: matyipapa (15663)
matyipapa szept. 9. Creative Commons License 15663

Ha nem lesz a városnak pénze  megfizetni az ide kijáró szakorvosokat, nem is fognak Albertirsán rendelést tartani. Van-e ötleted, mivel lehetne más eszközzel mint a pénz,- itt tartani Őket? Te úgy gondolod, hogy idősebb, beteg emberek /akinek nincs baja, nem jár orvoshoz/ pl. rokkantkocsival, autóval nem rendelkezők, szomszéd falvakból idejárók, /akik többet is fizetnek mint az albertirsaiak/ olcsóbban, könnyebben, boldogabban járnak Ceglédre? Van olyan képviselőjelölt aki a bevételeket eltörölné, a szakellátást bővitené! Ha van olyan orvos ismerősőd, aki ingyen kijárna Albertirsára, ajáljad be a leendő polgármesternek.

 

Előzmény: Mega Tróger (15662)
Mega Tróger szept. 8. Creative Commons License 15662

Magyarországon nincs vizitdíj, kivéve Albertirsa. Attól még ez vizitdíj, hogy máshogy nevezed.

Egyébként meg a lószart is át lehet keresztelni rózsabimbónak, az igazi idiótákon kívül senki sem fogja szagolgatni.

Előzmény: matyipapa (15660)
Mega Tróger szept. 8. Creative Commons License 15661

Ha 0 Ft-ot szednénk, több maradna a kasszában végeredményként - mint most.

Ettől nem kéne Ceglédre menni - nincs ok okozati összefüggés...

Előzmény: matyipapa (15660)
matyipapa szept. 8. Creative Commons License 15660

Nem olvastál figyelmesen. Én azt írtam, hogy ma Magyarországon nincs vizitdíj. Azért kell szakellátási hozzájárulást fizetni, hogy helyben el lehessen intézni orvosi vizsgálatokat. Ha megszűnne a hozzájárulás, megszűnne a lehetőség is. Múltkor felháborodva jött ki a laborból egy szobafestő, mert soron kívül nem vették el a nyári szünidős kislánya vizelet mintáját. Feleségem mondja, hogy a  laboráns többször is elnézést kért,mert szabadságolás miatt egyedül van, ez miatt kicsit lassúbb a munka. Így is végeztünk fél óra alatt. Ha Ceglédre kellett volna vinni a vizeletmintát, nem rohant volna el az apuka. Ha Cegléden jársz nézd meg mennyien vannak a labor előtt, tedd hozzá, hogy az Irsaiak, a Berceliek, a Mikebudaiak is odacsapódnának, mi lenne ott. Számolj egy kicsit, mennyibe kerül a vonatjegy oda-vissza, vagy 40 km-re az üzemanyag. Nézd meg a sok idős embert, akik 10-15 perc alatt,akár biciklivel is el tudják végezni a dolgukat. Vagy menj el reumatológiára Ceglédre, ott fog megöregedni.

Előzmény: Mega Tróger (15659)
Mega Tróger szept. 8. Creative Commons License 15659

a vizitdíj botrányos... nagyon helyes, ha eltörtlik - ez a Fazekas hülyesége volt - mivel nem matektanár volt, ezért nem gondolta át elejétől a végéig...

kártyát nem fogadna kel, ötezresből nem tudnak visszaadni...

ha beleszámolod a nyugtát, a könyvelési díjat, a nyugta kiállítás díját + azt az időt, amivel emiatt a szarozás miatt megnő a sorbanállás ideje - magad is könnyen kiszámíthatod, hogy az albertirsai vizitdíj VESZTESÉGET termel. Igen az az 1-2 millió Ft ami bejön, az a másik zseben kimegy. És akkor a várakozók idejét 0 Ft-tal számítottam.

Előzmény: matyipapa (15658)
matyipapa szept. 8. Creative Commons License 15658

Orvosi szakellátási térítési díj eltörlése, mint választási ígéret.

Albertirsán a  2014-es választásokon több olyan jelölt indul, aki a programjában a fenti gondolatot, mint célt szerepelteti. Van közöttük nem egy személy olyan, akinél „az egészségügyi szakellátás térítésmentessé tétele, bővítése”, - egy másik jelölt esetében zavaros, ép ésszel nem követhető okfejtésben a „helyi nem kötelező orvosi ellátás fizetőssé tételét”, - és a csúcs az, amikor az induló polgármesterjelölt „Meg kell szüntetni a vizitdíjat, ki kellene vezetni a kommunális adót”gondolatot recézi. Tisztelettel jelentem, hogy a vizitdíjat a FIDESZ és KDNP kezdeményezésére indult „3 igen-es” népszavazás következtében 2008. ápr. 1-től a kormány eltörölte, most viszont a FIDESZ-KDNP kormány más formában vissza fogja hozni. Azon a márciusi népszavazáson a FIDESZ nyert, az ország veszített.
Egyetlen jelölt sem írja le, hogy a kieső bevételt mivel pótolja, vagy a kiadásokat mivel csökkenti. Ha többet költenék, mint a bevételem, eladósodnák. Ez ilyen egyszerű!

breeakmee szept. 8. Creative Commons License 15657

Úgy látszik sokaknak bejön  a "zacskós béka nyomokban tartalmazhat mirelit zöldségeket" márka...

 

Előzmény: Mega Tróger (15655)