Keresés

Részletes keresés

dianna55 Creative Commons License 2017.09.26 0 0 16193

Az megvan  hogy a közelmúltban ( :) ) az Albertirsaiak Szilágysomlyóra Irsai Olivér bort vittek?

Albertirsán tényleg azt hiszik hogy van ennek a remek bornak bármi köze ehhez a városhoz?

Ez tényleg elképesztő...

 

 

szőkék hegedőse Creative Commons License 2017.09.24 0 0 16192

E marhaság hogy jutott az eszébe??!

Há' persze, Marozsán Erika, Kocsis Judit, S valahány bomba csaj született, az mind idevaló.

Csak MacKay Tünci roncsa a

zösszképet, Választóproletariátus!!!!

 

 

 

 

 

Előzmény: albirsa (16186)
Nika25 Creative Commons License 2017.07.27 0 0 16191

Sziasztok! Van itt olyan, aki járt már az itteni Budakalász Gimnáziumba, ami a Győzelem utcában van? (Tessedik Sámuel ált. iskola). Véleményekre lennék kíváncsi, hogy milyen az iskola, a tanárok stb. imre.herczeg Creative Commons License 2017.07.23 0 0 16190

Péntek este a Kender utcából eltűnt egy két hónapos, barátságos, fekete kiscica.

Kérjük jelentkezzen aki befogadta mert egy hatéves kislány nagyon várja haza Tappancsot!

social knowledges Creative Commons License 2017.07.02 0 0 16189

Kedves Evelin!

Ha óhajtja ide is eljöhet néhány amatőr csepűrhó, mont a gödöllői őspolgármester társulata, a Rostand-Gémesi: Cyrano de Bergerac-ját játszni, de ellenjavalt.

Hakni van dögivel.

De minek is ez a költség,hisz itt mjnden ál-demokratikus rendözvény egy very funny móka-kacagás és színház az egész....:-D Magasan szocialista várisunk a parazita nép roma dizsijét kívánha, nem Csehovot és 3 nővérét.

Azokat én.....:-D

Előzmény: Törölt nick (16188)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.22 0 0 16188

Tisztelt városvezetők,vezető!

érdkelődnék hogy lesz -e városunkban színházi előadás? 

 

Más városokban, alkalmakon nagy színházak csoportjai,társulatai rendszeresen szoktak színdarabot előadni!

Egy kicsit könnyedebb darabra sokan kíváncsiak lennének!Nem igazán szokott ilyen lenni pedig sokan eljönnének,föleg ha az adott társulatban 1-2 ismerősen csengő név is van!!

 

Sagat77 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 16187

http://www.cityfood.hu/  Albertirsára is szállítunk házhoz,munkahelyhez. 

albirsa Creative Commons License 2017.04.06 0 0 16186

Udv

Egy kérdésem lenne! Palvin Barbara Albertirsán nőtt fel? 

Szulei irsaiak? 

 

nagypapi Creative Commons License 2017.03.18 -3 0 16185

Kedves Irsaiak!

Legyetek szívesek rányomni egyet a szomszédvár iskolájára (Gubányi K. ált. isk.).

http://www.domestos.hu/iskolai-program/szavazas/

 

Oda járt két gyerekem 1-2 évig, hát, mit mondjak, ráfér minden kis fejlesztés, bár nem az iskola állapota volt a legnagyobb baj....

 

Köszönettel,

nagypapi (ex-pilisi)

szőkék hegedőse Creative Commons License 2017.03.07 0 0 16184

"ady" = Ady Endre költő és publicista, néha hazafi, máskor - a dúsgazdag , férjezett(!) zsidó szeretője révén kiemelkedett - krypto-zsidó hazaáruló.

 

A düh és az utólagos elolvasás hiánya hiba. De már öreg vagyok és fáradt.

Előzmény: szőkék hegedőse (16183)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2017.03.07 0 0 16183

A szókapcsolat - esetleg szándékos - meg nem értése vagy, szellemi, vagy jellembéli gyengeséget mutat.

 

Az biztos, hogy a Kend kezében ady kötetek nem nagyon foroghattak, élete és elemzése a HASADT lelkű költőnek az Ön adóssága.

Mert  nemhogy melíroztatnám magamat, de a "Szőkék" hegedőse, cigánya, prímása, "aki elhúzza a nótájukat" vagyok, úgy, amiként Ady írta: "Én nem leszek a Szürkék hegedőse!"

Nagy öntudatú költő a kispolgári, kisnemesi, provinciális, belterjes urambátyámkodásnak, az általam már említett NEPOTISTA korrupciónak, ami Irsát egészében átszövi, és ODÁIG MEGY, hogy a kommunizmus bukása után 26 évvel a militáns nacionalista ,Fideszes jogász-közgazdásznak, 54 éves korában egy egykori mélyparaszt kommunista fia odapökjön."Nem mindegy ám, melyik famíliából jön az ember!"

Tán a komenizmusban szörzött kutyabőrt az elvtárs??? Vagy csak a hányavetiség proli komplexusaival, a provokációval nem bír?!

 

Az immár "natykövetté" a gyökér helybeliség által kinevezett Váraljai ...hmm....Úr sohasem volt nagykövet, mert az politikus: ügyvivő és konzul volt, ehhez SZAKMA a diplomácia.

De eszében sem jut pl. gróf Szapáry - milyen ösmerős főrendi név....- György , aki NAGY BANKÁR VOLT, s lett idősödve Hungária washingtoni nagykövete, mit ad isten, Martonyi és Orbán urak megbízásából, Dr. Mádl Elnök Úr jóváhagyásával.

 

Semmi közöm az amúgy kommancs előéletű Váraljaiakhoz, csupán megjegyzem, ők SZÜLŐI hátteret az ifjú, önállóvá lett életükben, s később sem emlegettek.

 

Kenjék a hajukra a megszállás éveiben, EX NUNC hatállyal, KGB-kapcsolatokkal, vagy BM III/II-III-asként, illegitim időszakban szerzett, hitetlen és antimagyar jellemtelenséggel bezsebelt címeiket javaikat.....

 

S bizony. méginkább ide tartoznak azok a TOLVAJOK, akik 1989-től kezdve a MÁSOK ÁLTAL - kötelezésre!- mezőgazdasági, illetve szolgáltató jellegű, ker. vendéglátó és pl. fodrász üzletüket,  összeadott társadalmi tulajdont (itt:  ÁFÉSZ részjegy és célrészjegy pénzvagyon,

a vendéglátás és kereskedelem, szolgáltatás gazdasági tevékenységeit piti prosztók , kispolgári "Homo Kádáricus"-ok, unalmas és buta, továbbá erkölcstelen tuskók "üzemeltetésre", majd az ingatlanok "lepapírozpott" megszerzése után már "tőkés" vállalkozókként nagyképűsKÖDNEK.

 

Egy vénasszony a 90-es években - de még 14 évvel később is - szinte nemesi rangú POLGÁRASSZONYT játszott,aztán kiderült, hogy nem az Utasellátós munkájára büszke, hanem a rákosista bolsevik szekta ÁVH-s családla lettek a putriból, 

s ahogy Fazekas társasága nem érti, így Ő sem, HOGY SZÉGYEN MA A KOMMUNISTA MÚLT ÉS SZÉGYEN AZOKBAN A DIKTATÓRIKUS privilegizáltságban érdemeket szerezni!!

 

Laci Et., megünnepelted a Vörösök Voronyezsi Áttörését??! Mit kerestél a hősi halott, tűzharcban Ungvárt védve elesett mártírom, Gyöngyösi;  (szül.: Gyursó) Mihály Emlékfalánál?!

 

Ő téged a szuronyára tűzött volna, kis személyi kultuszt építő, pitiáner és lúzer, alkalmatlan és anakronisztikzus figura!

 

S itthon, mivel már a végemet járom, ahogy két éve megjósoltam nagyobb társaságban, már ápolás-gondozás alatt MINDENNAP állva, azt kell hallanom, hogy te és az önkormányzat ITT , a MI FALUNKBAN - mert nem város az, ahol nem pályáznak a Tanuszodára, egyúttal fedett uszodára, és CSAK A LAKOSSÁGI - példátlan - mozgolódás hatására szavazzák meg, pl. a HALADÓN NEMZETI-KERESZTÉNY konzervatív 

 

SZŐKE KÁROLY - korábban kemébny ellenvetései voltak , innen az következik, hogy Dr.Szóke Szabolcs is ellenezte a Sportcsarnokot (!),

 

tehát egy ilyen NULLADIK hatványra emelt közjogi társaság NEM KRITIZÁLHATÓ ÉS NEM BÍRÁLHATÓ, senki által! S ezt nekem mondta egy 65 körüli hölgy, így, most még név nélkül!

 

De a vadidegen nehézipari segédmunkás, immár mondhatja NEKEM: hogy Te nem lettél semmi és senki....míg ő aztán lett, ALKOHOLISTA.

 

Ezt még idejében lejátsszuk, még a Jegyző és hivatala is megkapja, meg a Szőkék különtörvényes úton és az Önkormányzat SZELETELVE!

 

Fazekas, ha CIVIL Sportegyesület a beruházó, s a pénzt a jó nagyra hízlalt választókerülklet Fidesz Államtitkár  egyléni parl. képviselője "kézbesíti",

feltehetőleg Szabolcs közbenjárására,

 

mert a címzett támogatás,a vk. képviselőnek NEM A TÁRCÁJÁHOZ TARTOZÓ költségvetési fejezetben van, hanem az EEMI sport-államtitkársága (miért írjál "EMMI"-nak?) költségvetési fejezetében,

 

s csak CIVIL szervezet kaphatja, ez a Társadalmi szervezetekről szóló törvény szerint 

-egyesület, vagy

- alapítvány,

 

TI NEM KAPHATTOK, mert közig.szerv vagytok, ill. költségvetéssel működő települési önkormányzat, politikai választások alapján,

 

AKKOR MIÉRT NEM AZ ASE elnöke állt oda dr. Pogácsással fotózkodni, miért Te?

 

Mert TE AZT HISZED, hogy majd a kampányban ez jó lesz, ez a kép.

Mert  azt hiszed, hogy a szláv kommunista koponyád ODAFÉR a MÁS beruházásához és a MÁSIK PÁRT - ellenséges veletek...- államtitkár képviselőjéhez dörgölőzöl, ahonnan TI, BALOSOK, SEMMIT SEM KAPTOK, ha azt nem törvény írja elő!

A "város" lakói nagyrészt hülyékből állnak, és beveszik, hogy a Sportcsarnokra te hoztad a lovettát  - mi közben közöd nem lehet hozzá. Te csak a presztízsedet építegeted a síma dumáddal - de annak vége lesz, nincs örök státus a nemzeti demokráciában, amely endogén jellegű, mert CSAK A MAGYAR a fontos.

 

HA MÉGIS VAN, vagy az átadás után LENNE az Önkormányzatnak a CIVIL CÍMRE OSZTOTT PÉNZBŐL épített Sportcsarnokhoz köze a helyi hatalomnak, akkor az ASE  színlelt szerződéseket kötött a javatokra, a színlelt szerződés pedig semmis.

 

A kivitelezőt nem árt erről értesíteni!

 

Nos,  friss gazdasági jogi elme, Szőke Dr., ha pert indítok a színlelt szerződések miatt, nem lesz-e országos botrány belőle (igaz , Jóáv Blum esetében látszott, a BALfék Testületet és rutinból az időt húzogató Főnöke megmutatta, hogy tehetségtelen  és gyökér, semmit nem gondol át, s egyszerűen kriminális banda.....)

 

 

Előzmény: albirsa (16181)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2017.03.07 0 0 16182

Áldás, békesség.

 

Áldás mindazon nemzeti MAGYAR meggyőződésű, vagy félmagyar, de a "hungarus" történelmet, mint sajátját elfogadó helybéli hazafiakra, akik - a minden otthonos, tanulatlan, antimagyar polgármester és a helybéli értetlen, XIX. századi tekintáélyelv hitű, de a magyarságot , mint nemzeti élményt, érzést és erőt, hitet  magáévá tenni nem képes, már ELNÉZÉST: bugris bunkó, nagyszájú gyökér lakosság ellenvetései dacára

 

a közép-ázsiai türk népek, de még a tuvai-jenyiszeji fura türkök is, akik amerikanoid / azaz pl. a Sziklás-hegység és a mexikói határ környékén elő indiánokkal AZONOS kinézetű, magasságú, kis részben mutált DNS-ű emberek, mint a Bering-szoroson átment testvéreik/ rasszúak antriopológiailag és DNS alapon, indiánok -  Belső -Ázsia északi részén, NOS, ma is rovott pálcákat "írnak",

 

s - bár a származásunk "mezopotámiai" meg iráni részét felejtendő Biblia-függőséggel magyarázom, és futóbolondok eszméiként, mert a FIZIKAI Jézus közelségének valami óriási jelentőséget tulajdonítanak, nos, ez önmagában blaszfémikus, az Euangelionokat meg nem értő, a szakrális-transzcendens tanításokat a "földre vuóivő", náci jellegű tévtanoknak minősítem, - azt meg kell állapítanom, hogy a SZABÍR szkíták épp ilyen, vagy nagyon hasonló jelekkel írtak, KÖVEKBE, sziklákba és épületekbe vésve.

 

Ez valami olyan kultúra, ami Euróopában csak nekünk van, az iszlamizálódott Közép-keleten nincs, sem a volt szovjet utódállamok nagyvárosaiban - csak a MÚZEUMAIKBAN, van azonban Törökország nacionalista 20-25 millójánál, 1917 után azelődök kultúrája felé fordulva, elsősorban ENVER Vezir(Pasa) mint ideológus tábornok, lényegében iszlámellenes nagy-türk történetfilozófus, valamint a mostanában Dr. OV magyar miniszterelnök mint "apafigura" minősítésű libsi gúny tárgya, így volt ez Atatürk tábornokkal is, aki SZLÁV származású, balkáni, iszlám vallású, de azt a töröktől idegennek vélő "személyi kultuszt" ébresztő , világi államot alapító, mindenható hatalmú allamfő esetében is.

 

Jól félrevittem:  mivel Alberti helyén egy elpusztított Istvánfalva  nevű település létezett 1541 előtt, Irsa pedig már a tatárjárás után 4 évvel létező község volt, (tehát 1240, Batu és Sübötey mongol vezérek kipcsak hadinépe támadása előtt is léteznie kellett), tehát a X. századi (még nem is magyarnak általánosan nevezett) törzsszövetség vezérei és nemzetségfői közötti "osztálynál" a mi községeink területe a Szolnok nembéli Doboka és leszármazói boirtokába kerültek.

EZEK MAGYAR, úgymond ázsiai magyar létesítésű települések. Cegléd biztosan, a tőle keletre , Heves megye határáig északra, és Nagykőröstől délre az 1/3 arényban a mongolok által, de korábban, az érdemtelenül "Sacrosactus" Vajk (valójában BAJIK =BAJNOK, ogur-türk név; a Vajk meg II. András jegyzője, a győri püspök, "Anonymus" által írott Gestájában, történelmi tanaiban  már számos szláv és MÁR NEM ÉRTETT ázsiai türk és szabír szó "fantázia" útján való átfogalmazása jelenik meg. BAJIK , aki Gejcsa teginje? Hát az mü??!

A német-olasz-cseh hatás alatt álló , latinul kántáló klérus, ha még szláv családból jött is, butaságokat írt.

 

Így lett Szentpistám "Vajk".....Levágta, megégette saját ázsiai fajtájának egyharmadát, megölte az Örököst, és megölte a törvényes utódot, Vazult. Ugyanazért, s az NEM VALLÁS! Nem "szent" Vajk/István, a szentséget I. László lovagkirályunk nyugati "háta" megerősítéseként 1081-ben kérte a Pápától és 1083-ban szentté avatták a genocídium szennyes, pokolbéli és megbocsáthatatlan bűnében bűnös, gyilkos Vajkot.

Keresztelésére 23 évesen, Regensburgi Gizella diplomáciai eljegyzéséhez kapcsolódik, addig , akár csak politeista atyja, nagy bölcsességű táltosok és idegen papok egyaránt képezték, meg Csanád tárkány, az ősi  magyar hadakozásra, és néhány lovag a bajorok közül, nyugati bajvívásra.

 

Mindezen keserű tények ellenére ÉLJENEK a magyar (hungarus - ebben benne van tót és szász, a horvát Festetich, Subicból lett Zrínyiek, Grassalkovich horvát arisztokraták, Damjanich "rácz" magyar mártír, s nincs benne az 1870 után jött kalmárnép, és nincs benne a pandzsávi és rádzsasztáni vándorlók nem-asszimilatív etnikuma sem;) de VONA---tkoztassunk el a pártosságtól. Azért a Turáni Szövetségnek egy süveg-emelintés jár.

Az ujgurok máig a türk rovással írnak, 20 millió, afféle europid török, az 1950-ben Kína által leigázott Kelet-Turkesztáni Köztársaságban.

S Székelyföld....a magyar Szentföld,  ahol visszanézhetünk az IGAZ, VALÓ Magyar Szakrális ősiségbe és a hitbe. Ott rónak, és olvassák is.

Előzmény: albirsa (16181)
albirsa Creative Commons License 2017.02.13 0 0 16181

Amelett hogy Szőkítteti magát a karhatalom, szerethetné a Pogácsát, és akkor itt is lenne valami pozitiv valtozas nem csak monoron... 

Előzmény: szőkék hegedőse (16180)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2017.02.11 0 0 16180

FÜGGELMI VISZONYOK A ZÖNKORMÁNYOZÁSBAN

 

 

Speciálisan Dr. Szőke Szabi helyzete a téma.

Miért pont ő??

 

Nincs még egy helység acsonka-országban

(Felvidéken van,  a Moszt-Híd Párt a szocikkak kart ölt, Délvidéken is, a VMSZ  szerbiai parlamentbe jutásához néha, jobb híján a szocikkal társul, ez erős az ex-yugo népségnél)

 

hogy a FIDESZ a kommunistákkal és a bukott SZADESZ-szel kössön koalíciót!

 

Márpedig Irsán ez van. Alberti meg immunis rá.

MINDEZT oly módon, hogy a nagykoala keretében a nagyon öntelt kis fidesznyik MÁSODALPOLGÁRMESTER kecsegtető ....(mivel is kecsegteti a Nemzeti Konzikat?) pozitúráját mohón elfogadta.

 

Még egyszer: ILYET A FIDESZ NEM KÖT, mert az ELLENSÉGGEL NEM BRATYIZUNK!

 

Ez a pártom országos politikájával, ideológiájával nem egyeztethető össze!

Igaz, hogy Szabolcska a Fidesz Alapszabály "helyi szervezeti vezető" valamint a "tag" jogi státusaihoz tartozó előírásokat is semmibe veszi....

 

De van itt még más - közéleti - amália is, Szabolcs ügyében.

 

Őt tisztán , min 2X, vagy már 3X megválasztotta a körzete.

De KI VÁLASZTOTTA apját, Szőke Karcsit???

 

Hát SZABOLCS, aki föltette a Listára, első helyre, biztos befutónak!

 

Most aztán kettős függelmi kötöttségben , "gúzsba kötve táncol" a történelemtanár-jogász:

 

egyfelől Fazekas Et, mint a falu szakrális-karizma tipus alfa-hímje felől,

 

másrészt a"Daddy Cool", Szőke Karcsi részéről, aki, mint PATERFAMILIAS a saját "mámusza" alatt tartja a fiacskáját!

S már NAGYOBB- és a Fidesz-ideológiától a belterjes helyi bal felé rokizó - a SZÁJA, mint az egyéni körzetben győzteseknek,....vagy a saját Elnökének, aki a saját FIA....:-D

 

No, van a helyi  belterjes NEPOTISTA úrhatnámságnál fontosabb KÖTÖTTSÉGE is Major Jutka természettudós helyettesének:

ez pedig a Dr. Orbán - Kubatov - Dr. Szűcs Lajos (későn jövő laikus "jogvégzett" megyei párttelnök)  pártvezetők felé.

 

Mindezt azonban a brutálisan alantas helyi viszonyok között Szabolcs csak akkor lesz kénytelen, mint negatívumot elkönyvelni, ha MEGRECCSEN AZ ÉG.

 

Egyébként a jelen helyzetből NEM LEHET - még Airsán sem! - POLGÁRMESTERSÉGET ELNYERNI, Ecsém, Szabolcs!

 

 

 

irsyboy Creative Commons License 2017.01.09 0 0 16179

Máv autós parkoló irsán mennyire biztonságos? a kamerák ellenére vannak autó feltörések-lopások? vagy azért elég biztonságos így??

 

Hunnigária Creative Commons License 2016.12.16 0 0 16178

inkább az a bántó, hogy nem autópálya az az autóút.. 

oké ezen a 21km-en(Irsa-Bp) autóút-autópálya között papíron 1 perc különbség lenne, viszont azonkívül  több lesz ugye a kanyar, a lassító is..

 

Ha már bejött a megyei matrica, bevétel is több lett, pont most jártunk volna jól, erre...

no így se lesz rossz 11 perc alatt elérni a 0-ást..

Előzmény: szőkék hegedőse (16177)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.11.27 0 0 16177

Mondogatják néhány éve........Seszták dr.  trpak (szarvasi tájszó, alfeődi tót,) miniszter közszolgái nem gebednek bele EBBE a feladatba.

Most aztán Bp.-Belgrád gyorsvasút és az M5-Újvidék ótópálya lesz a fontos, múlt héten közös kormányülésen erről egyeztek meg a kutya szerbekkel Nisben (!) - utoljára tán Hunyadi János járt arra....meg előtte 1396-ban Zsigmond király kapott ki a frissen érkező oszmánoktól, ...-

valamiért a Bp.-Cegléd-Szolnok-Debrecen főút minősítgetése és áttervezése is mutatja, hogy NEKIK nem fontos.

 

Pedig , ha tegnap kész lett volna, akkor is késő lenne.

Előzmény: nagypapi (16176)
nagypapi Creative Commons License 2016.11.18 -2 0 16176
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.27 0 0 16175

Értem én, ARABOKAT.

 

Mert a "migráns" az már jogállás: könyörületes (körösztényi) bebocsáttatásért esedező eljárásban lévő JUMURDZSÁK  éhezők...:)

Előzmény: Hunnigária (16173)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.27 0 0 16174

A Zelőző  (2010 előtti ) Fazekas-hevra felmentrésére egy félnótás eképpen nyilatkozott ma:

 

( Még jó, hogy TUDJUK az alberti , állam által elidegenítési és terhelési tilalommal terhelt "csonthélyas" termő ingatlan jogi sorsát, Fazék Szent nem értette: a Feődhivatal meg szólt a Szügyészségnek, s máris rácsközelbe került az ifjú, ámde nem hívő galutszökevény askenázi, a cinikusan pimasz Dr. Tátrai, 30 évesen az Állami Vagyonkezelő Elnöke(!!!), Császi Dr., híres szolnoki ügyészek rokonya és kissé a münk Bürgemeisterünk is.

Mert bürge.)

 

A hazudvány:

Hunnigária Creative Commons License 2016.10.22 0 0 16173

Jah konkrétan arab migránsokat láttak.. 

 

 

 

Előzmény: szőkék hegedőse (16171)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.22 0 0 16172

ÉPP EGY ÉVTIZEDES GYILKOS GYŰLÖLET TOMBOL BENNEM.

 

Tán ha feldarabolnánk, megkönnyebbülnék. De ez nem csupán az EVILÁGI, itt született GONOSZRA vonatkozik.

 

Ti is megkapjátok majd, homo Kádáricus, posztkommunista és sunyin lapító IRSAIAK!

 

HírTV adás és szöveg, de ott tengernyi az anyag, én itt láttam meg:

 

„ADDIG CSINÁLJUK, MÉG GYURCSÁNYÉK BÖRTÖNBE NEM KERÜLNEK”

Aki magyar ember, annak nem csak Trianon fáj. Hanem a barbár, brutális, hazaáruló rendőrattak, szemkilövetések, Rádió udvarán kínzások, a BV-sek aljassága, a bírólányok intstruálása (Dr. Frech Ágnes és Dr. Sándor Zsuzsa ZSIDÓ-KOMMUNISTA vezető bíróktól!:)

MINDENKIT ELŐZETESBE!

Az Ügyészség egy nagy hasadás a Jogállamiság Zeppelinjén, amelyikek 56-ban megúszták, kínban döglenek meg MAJD MOST!

 

 

 

https://wordpress.com/read/feeds/253054/posts/1196928557

 

https://www.youtube.com/watch?v=2j00xhkPWow

 

 

 

Dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás,  Dr. Gyurta Tibor, Dr. Gyarmati Pál, Dr. Varga István, Dr ifj. Balsai István, Dr Grespik László (Dr. Morvai Krisztina elvbarátunk, de független MEP) 

 

 

szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.22 0 0 16171

Igen - de ott a migráncsok a hihetetlen bajonettnyitogatóan pofátlan romákok, meg erdélyi - időszakos - romungrók (akik legalább Oláhországban MAGYARUL anyanyelveznek.....) .

 

Igaz az is , hogy cca 20 éve, de tán már a "lengyel" piacozástól ott valami OCCSÓ SZÁLLÁS lehet, mert akár már 30 éve is a "lengyelek", meg csóró kínainak nézett vietnamiak is jártak Pestről estefelé "haza"....Nigger, arab is lehet már 10 éve, de a pilisi őszlakosság sem piskóta.

AKKORA TÓT NEVŰ BUNYEVÁC ZSÍRPARASZT ÁLLATOLK LAKNAK, hogy az egyutcás Pilis épp olyan, mint a vololkalamszki országút erős gépágy-tűzben!!!

 

Oszt a mai zuglói jegyző - aki bebuktatta Varnyú László DK-alelnököt, hogy van néki titkolt panziója, - szóval Lamperth -Irsa névadója PILISSET IS VÁROSVÁ nyilvánította . Szocialista, nagyonmelegbaráti gusztusból.

 

Albertiek, HÚZZÚNK NÁTÓ -drótot Pilis felé az Erdőbe!

Nehogy átszökjenek a nem  kivánt szomszédok!

 

Alberti Tót Eredetűek, SÜRGETŐSEN ASSZIMILÁLÓDJATOK TURANI MAGYARRÁ, én csinálom a magyar kisebbség érdekképviseletét:

Szedlacsek Juci, TÓT FIÚK ezután 

 ujgur, kazah, azeri, karacsáj és türkmén lányokkal házasodunk!

 

S ILYENNÉ válunk.

   

         

Az utolsó MAGYAR FIÚ ARCA némiképp (ANTROPOLÓGUSOK ÁLTAL)szerkestve  a TURÁNI arcforma!

Előzmény: Hunnigária (16170)
Hunnigária Creative Commons License 2016.10.16 0 0 16170

Az megvan hogy pilisen egy rakat migránst láttak többen a héten?

 

Más: 

miért is nem volt tegnap egész este(és még ma hajnalban sem) közvilágítás?

 

szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.15 0 0 16169

"ész esz gémbere", tán ÉCESZGÉBERRE ( éca- ötlet, gäber (német) átadó, ez jiddis szó, éceszgéber....:) gondol.

 

No, ha afféle Jóáv Blum, Fazekas Et. cimborája a krónikus hazaárulásban és ingatlanjogi tudatlanságban, akkor

rúgják ki az illetőt!

 

Remélem, nem a Petőfi utcai ismerősöm, immár Irsáról....

Előzmény: csinomjankó (16157)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.15 0 0 16168

Ehhez nem ügyész-ügyvéd kell, hanem pszichológus, a megállapítására.

 

Személyes tapasztalatom szerint - a versenyszféra ront az emberi személyiségen, a kiegyensúlyozottság pedig javít.

Nekem is volt hullámzásom morálisan.

 

Attól akadok ki, mikor huszonegykétéves fickók NAGY GARRAL betámadnak Irsáról az apjuk izéjéből szörzött 30 - 35 évvel ezelőtti minősítésekkel.

A fél várost be lehetne rohamozni RÁGALMAZÁS vétsége  miatt, ill.  SZEMÉLYISÉGI JOGVÉDELEM polgári perével.

 

Azt hiszik, valami egyszer volt , meg kistiniként volt ( erről ld. az akkori futballistákat és atlétákat, Fabók Janit pl.), az most is,  meg 20 éve is ugyanúgy van, mint 40 éve.

 

Citálom a római jogi regulát: "Kétség esetén a jóindulatot kell előtérbe helyezni."

Előzmény: csinomjankó (16157)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.15 0 0 16167

"Albertirsán sok a roma,

szól a cigánymuzsika"....:-D

 

De a magyar aljanép és lumpenek is azt hallgatják, sajnos.

Nincsen MAGYAR identitásuk a szerencsétleneknek......

 

Előzmény: zeBUBI (16161)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.13 0 0 16166

Lassan kezdjünk megemlékezni a 60. évfordulóra és a Gyurcsány Félkegyelmű - Gergényi Büdösbunkó terrorjának 10. évfordulójára!:

 

Kormorán zene, Varga Miki ének.

 

 

szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.13 0 0 16165

Puzsér Robi JÁSZMAGYAR (filozófia-történelem szak) média-kritikus blogjából és csatornájáról.

 

A Helység Kalap Ácsa érintett.....:-D

 

 

 

szőkék hegedőse Creative Commons License 2016.10.13 0 0 16164

A Digi az kérem Transsylvanicus. Tán magyar is.

 

Isten óvja az Erdélyi Magyarságot, de akkor mán inkább a Deutsche Telekom, vagy a holland UPC.....

 

Itt a MAGENTA nyomult az elmúlt hónapokban, vagyis internet-szinten ez a T-Online, T-Home.

 

Előzmény: seventhmaximus (16158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!