Keresés

Részletes keresés

bpéter90 Creative Commons License 2015.10.19 -1 0 43

Sziasztok!

 

Fiatal srácot kényeztetnék heti rendszerességgel. A támogatás is így lenne (20). Budapesti 39 es bi pasi vagyok.Budapest.

 

Diszkrét helyem van, nincs mitől tarts.Diszkréció fontos és elvárt. Max 20 éves korig írj.

 

berespeter90@freemail.hu

QAF Csibészke Creative Commons License 2006.07.07 0 0 42

1általán nem baj!!! HA tisztazod, kimondod elore, hoyg ezt szeretnéd. Mert mi van, ha ő teljesitmenyhelyzetnek fogja fel ezt, es akkor kevesnek erzi magat, ha nem tesz ki magaert, es nem az o aktivitasa okozza Neked a gyonyort? Barmi lehet  a buksijaban, csupa felelem, hiedelem, ami miatt "nem engedi", hoyg ezt tedd vele, amit irsz - ANELKUL, hogy ennek hangot adtal volna.

Ha elmondod, hogy igy kepzeled el, az a legjobb.

Énnekem ha ilyet mondananak!... Juhuuujj!!!:)))))))

 

 

Előzmény: Picurpici (41)
Picurpici Creative Commons License 2006.07.06 0 0 41
Kerdes Jogos!

De en sem tudom, hogy egyeseknek miert jo ez igy es meg sok mas olyasmi amitol kiakadok! (fiu vagyok!)
Miert nem lehet valamit megbeszelni es kozosen csinalni es miert jo az egyeseknek( akikbol nagyon sokvan), hogy csak es kizarolag a sajat elvezetuk a fontos, hogy ugy mondjam beleuritenek es kesz???

De azert en is kerdeznek a lanyoktol egy valamit! Miert baj az ha a fiu minnel tobb oromot elvezett szeretne adni es a lanynak ugymond csak "turni," elveznie kellene, hogy nem kell csinalnia semmit es a parja minden joval elhalmozza????

Bocsi mindenkitol a NAGY OFF-ert!
Előzmény: QAF Csibészke (40)


QAF Csibészke Creative Commons License 2006.07.05 0 0 40

Én is ugyanezeket kerdezem.:)

Csodalkozva...

 

Miért kötelessége egy lánynak mindent tudnia? Nem kötelessége. De ha már azért jöttetek ossze, hoyg egymasnak kolcsonosen oromet szerezzetek, akkor erre megiscsak erdemes torekedni, nem?

Ő IS AZERT jott veletek ossze, hogy oromet okozzon, nem?

Hát lanykent emlondom, hogy annal szarabb nem is tortenhet, hogy en kepes vagyok a lelkemet is kitenni annak erdekeben, hoyg a fiunak jo legyen, neki csak egy icipici visszajelzest kene ehhez adnia, hoyg tenyleg jo uton vagyok-e, de o nem, nem, csakazertsem, hanem inkabb csak elturi, hogy neki rossz!

Hát bazdmeg, miert csinaljatok ezt?

Ekkora banatot okozni egyszerre magatoknak, meg a lanynak is??

 

Előzmény: liones (20)
Picurpici Creative Commons License 2006.07.05 0 0 39
Sziasztok!

Vegig olvastam a dolgokat es csak azt tudom mondani, hogy rajtatok is mulik, hogy a partner mit hogyan csinal!
Volt kulonbozo elmenyem, bar letepossel meg nem futottam ossze.
mindenkit lehet tanitani!!!! Csak meg kell talalni a megfelelo modot. Nem ordongosseg hanem turelem es odafigyeles. Volt olyan kapcsolatom ahol nekem o volt az elso, de neki nem en voltam az elso! Tapasztaltnak monta magat es meg sem volt az. Kezdo volt minden teren. Meg sajat testet sem tudta milye van. Mire es hogyan erzeken. Mia jo neki es mi nem.

Tapasztalatlan voltam es meg nem tudtam volna iranyitani. A kapcsolat megszakadt igy mar nem tudtuk egymast tanitani. Utana amik voltak mar tudtam, ne hadjam, ha valamit nem csinal jol a partnerem! Szamomra a szex nem egy menet es nem futo kaland es nem csak a sajat oromom a cel! Szex utani bezselgetes tapasztalat csere fontos resze hogy megismerjuk a masiknak mi jo es netan hogyan lehetne tovabb fokozni.

Topik nyitonak annyit, hogy ismerd meg a partneredet. Fektesd az agyra es fedezd fel a testet. Simogasd, ingereld, jatszadoz minden testreszevel. Fedezd fel, hogy milye van es az hogy nez ki. Ujra meg ujra! Mikent viselkedik reagal az ingerekre. Ha netan mar felderitettel egy helyet akkor terj vissza ujra. Mindig es mindenkor maskeppen fog reagalni ra, mintahogy te is!!! Merd felfedezni a masik testet mindenhol. Ha netan valamiben bizonytalan vagy kerdezd meg milyen erzes szamara. Ha pedig kezijatekot jatszol rajta kerd mutassa meg o hogyan szokta maganak csinalni, illetve mutasd meg te hogyan szoktad magadnak. (A maszti igazabol onmagunk megsimerese. Valaki elveti, valaki titkolja, valaki bevalja.)

Elso alkalommal eg a vagy, de ha tudsz magadon es magatokon uralkodni a gyonyorok sokkalta nagyobb tarhaza nyilik meg. Mindent probalj ki ami fantaziadban szerepel es merd kiprobalni megvalositani!
En nem szeretem a fajdalmat, igy amikor a parommal vagyok akkor igenis szolok/szolunk egymasnak, ha faj vagy kellemetlen es igenis pozt/modot valtunk.

Szerintem nem az a lenyeg, hogy megtanuld mit hogyan csinalj( mert a konyvek igy irtak le!), hanem az, hogy a partnerodnak mi a jo es neked mi a jo!
Nem az a szegyen ha bevalod, hogy nem tudod es segitseget kersz tole, hogy iranyitson, hogy jo legyen!

Remelem sikerrel jarsz!
Picurpici
Cool_Halidge Creative Commons License 2006.07.03 0 0 38
Nekem izgató, ha a péniszem békén hagyják és elszívhatok helyette egy cigit. Legalábbis most.
ca$per Creative Commons License 2006.07.03 0 0 37
sziasztok

csak szűzként szólok hozzá a témához, egyenlőre, örüljetek neki h volt már részetek jó és kevésbé jó szexuális élményekben, mert nekem még semilyenben nem volt, biztos majd lesz, még csak 16 vok, de akkor is azért kapjatokmá észhez, örüljetek a jó élményeknek és fogadjátok el a rosszat is!
bb
mimi_bacsi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 36

természetesen nem permanens a folyamat, itt azt szerettem volna mondani, hogy sokat kérdezem én is. DE nem azt kérdezem, hogy jó-e, hanem hogy hol és hogy jó Neki, és segítsen annak a jelzésével, verbális kommunikációval, hogy tudjam, az Ő SZÁMÁRA HOGY A LEGJOBB...!

Olvassátok el az alábbi cikket, miért kérdem a társamtól, jó-e Neki...?

 

http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060517szinlelt.html 

Előzmény: honey26 (35)
honey26 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 35
"én kérdezem folyamatosan"

Mennyire folyamatosan?? Mert nekem is volt már olyan partnerem, aki túl sokszor kérdezte, jó-e, a végén már az agyamra ment, mert eléggé illúzióromboló a sok beszéd szex közben, szerintem...
Előzmény: mimi_bacsi (29)
liones Creative Commons License 2006.05.21 0 0 34

Mint már azt elöttem leírták a topic címe egyéntől és akár hangulattól is függő, tehát sok okosságot nem tudunk írni. Max átmegyünk "Ti hogy szeretitek az előjátékot?" vagy valami hasonló topiccá, de hát ugye ez nem arról szól:-) Ott aztán meg lehetne osztani az élményeket és akár még "tanulni" is lehet belőle.

A topic nyitónak meg csak annyit, hogy a neten rengeteg oldal foglalkozik a férfi erogén zónákkal, lehet olvasgatni és próbálgatni.

mimi_bacsi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 33

"Tele szájjal nem is illik....." hangzott a jól ismert intelem! ;-)))

 

Viszont előtte és AZT követően igen is, kell!!!! (Szerintem...)

 

hangot pedig szoktam adni....(széles a repertoárom....;-))))))))

Előzmény: liones (31)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.21 0 0 32

Nem, ezért nem szoktam marokerősítőnek használni a lány mellét, ugyanis a többség azt nem szereti.  Finomabban kezdem és figyelem a reakciót.

 

Aki meg figyelmeztetés után is tépi, cibálja a farkam, azt csak gyorsan megdugni érdemes...

Előzmény: liones (28)
liones Creative Commons License 2006.05.21 0 0 31

Hmm tele szájjal nehéz ám beszélni!!

 

Szóval mégis csak nem árt hangot adni, hogy mikor és hogy jó, még ha nem is szereted:-))

Előzmény: mimi_bacsi (29)
liones Creative Commons License 2006.05.21 0 0 30
Óóó dehogy is, ilyenre még gondolni sem mernék:-)
Előzmény: mimi_bacsi (27)
mimi_bacsi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 29

Csak annyi a különbség köztem és a partnerem között, hogy míg én kérdezem folyamatosan, hogy jó Neki, hogy érezze, mennyire fontos az Ő intenzív élménye, addig a parnerem a legkevesebb esetben kérdezi, meg van győződve, hogy az és úgy a legjobb nekem. Nnnnnnnnnna, az olyan már lapáton is van.....;-)))

 

Előzmény: liones (28)
liones Creative Commons License 2006.05.21 0 0 28

És természetesen te mindjárt az első alkalommal tudod, hogy a partnerednek mi a jó és nem fogadod el tőle sem az instruálást.

 

Az ok, hogy ha figyel rád a partner akkor látja, érzi, hallja mikor jó mikor kevésbé jó, de ehhez azért már kell egy kis tapasztalat nem?

Előzmény: mimi_bacsi (26)
mimi_bacsi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 27
Akkor mi most alatt(ad) valóid vagyunk...;-)))))
Előzmény: liones (20)
mimi_bacsi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 26

Ez nem filmrendezés, hogy ha valaki rosszul csinálja, akkor csapó állj, beállítani a szereplőket és mehet....

Nem szeretem instruálni a társamat, valaki vagy megérzi, mit és milyen intenzitással kell csinálnia és akkor maradhatunk együtt, vagy letépi, rángatja, és menekülök.....

 

Perze elmondom, hogy hogy jó nekem, DE tőle már nem remélek semmi jót....!!!

Előzmény: liones (20)
liones Creative Commons License 2006.05.21 0 0 25
Igen láttam már nőt életemben, hisz én is az lennék:-))) Tudod lehet az a baj, hogy nem tudok a huszonévesek fejével gondolkodni már, és talán azért írtam amit írtam az előző hsz-emben.  Talán azok a lányok, akik sikítva elrohannak amikor a pasik megmondják nekik mi is esik jól, rájönnek, hogy ez nem cikizés, talán akkor "felnőnek" a jó szexhez!!! Akkor idáig csak is a saját élvezetük volt a fontos? Akkor eddig nem is élvezték amit a pasiknak csináltak? Nem élvezték, hogy a pasi élvezi? Sok-sok kérdésem lenne, de ez a topic nem erről szól:-)
Előzmény: psychologic (21)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.21 0 0 24
P --> H
Előzmény: TTAMAS (23)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.21 0 0 23
A "betanításra" fordított energia attól függ, hogy mit akarsz a kapcsolattól. Ha komoly a dolog, akkor érdemes vele foglalkozni. Pa meg csak pár dugást tervezel, akkor "Hajolj előre...". :))
Előzmény: liones (20)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.21 0 0 22
Persze, nyugodtan. :))
Előzmény: mimi_bacsi (19)
psychologic Creative Commons License 2006.05.21 0 0 21
De azé láttál má nőt élőben?!
Sztem elég nyilvánvaló, miért nem tették. Ugyanis halálba sértődtek volna a hölgyek, h kritizálják szexistennői tudásukat, és elvonultak volna duzzogni, meg bőgni. Jobb esetben. A rosszabb, amikor rikácsolva hisztiznek. Hát ekkor annyi a partinak, oszt jó napot.
Jótanács: Sose verbalizáld partnerednek, h csapnivaló. Pasinak se!!!
Inkább csak nagyon finoman, KURVÁRA FINOMAN, irányítgatni kicsit odébb, kicsit idébb, de ha leállítod, akkor kész, mehecc is meccset nézni... :)
Előzmény: liones (20)
liones Creative Commons License 2006.05.21 0 0 20

Sziasztok,

kedves "alattam" szólok, ebben az esetben vajon miért nem állítottátok le a csajszikat és mutattátok vagy mondtátok el nekik, hogy nektek, hogy jó, hogy élvezitek? Ciki róla beszélni? Inkább "tűrtétek", hogy rosszul csinálja?

mimi_bacsi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 19
Ez nagyon tetszett, mert már én is voltam olyan tépőssel, és nem jutott eszembe hasonló frappáns kérés, ha megengeded, plágiumba fogok esni legközelebb és idézlek...;-)))) 
Előzmény: TTAMAS (17)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.21 0 0 18
"A hasat?? 4 lábon járó állatoknál talán, embernél SZVSZ nem szokta érinteni"

Ebben tévedsz, nekem volt már olyan exem, akinek szabályosan a hasfalához simult:-)

 

Ez ugye attól is mügg, mekkora hasa van. :))

Előzmény: Wamp (8)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.21 0 0 17
Én is voltam már olyan nővel, akinek megmondtam, hogy ne tépje le, inkább máskor is elhozom. :((
Előzmény: Törölt nick (15)
bananaboi Creative Commons License 2006.05.21 0 0 16
Igen, igen. Nekem is a múltkor úgy szopott egy csajszi, hogy a végén már azt mondtam, hagyja abba, mert azt hittem szétfogazza a farkam.
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.20 0 0 15
:-)))))))))))))))))) azért kiváncsi lennék, hogy mire jutott ez az igyekvő leányzó... remélem jó alaposan megtanulta a leckét és azóta is gyakorolja :-)))
amúgy a probléma sajnos valós, nem olyan régen szerencsém volt egy olyan csajszihoz, aki abszolút lelkes és bevállalós volt és minden, csak épp a technikája volt csapnivaló. pedig már vagy tíz év óta pasizik (saját bevallása szerint), szóval ennyi idő alatt statisztikailag is találhatott volna már valakit, aki megtanítsa a mesterségére. de sajnos nem, csak rángatta és tépdeste a farkamat, mint egy felturbózott boszorka, én pedig közben azon gondolkoztam, hogy hogyan világosítsam fel, hogy elképesztően rosszul csinálja amit csinál. közben meg, mint egy ócska pornófilmben, darálta, hogy élvezzek a mellére meg a hasára, mert az mennyire izgalmas. a végén csak azért is a szájába mentem el, akkor legalább hallgatott egy kicsit...
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.14 0 0 14
EZ NAGGYON KIRÁLY!!! :))))))
Előzmény: Törölt nick (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!