Keresés

Részletes keresés

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.02.02 0 0 554

Egy másik, régi női szerető kitálal:

 

http://www.bulvar.abbcenter.com/?cim=1&id=8730&PHPSESSID=92087b93d81b12a8130d2a2ef3804ba4

 

Ez egy hír/pletyka egy vadi új kalandról:

 

Angelina Jolie Cheated on Brad (Not Other Way Around) February 01, 2012 02:10 PM EST comments: 1

 

Everyone believes it's Brad Pitt who's been tomcatting around, but Angeline Jolie may have strayed to cheating side of town.

 

According to rumors flying around online, the 36-year-old bisexual actress hooked up with someone outside of the "Brad and Angelina's" relationship, and is coming clean about the tryst.

Who could the lucky third-party be? Is the paramour male or female? The stunning actress has a fondness for adopting children from all over the globe. Maybe, her illicit lover is also from a foreign country.

 

Stb.

 

http://celebs.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981079785

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.02.02 0 0 553

Egy kis kiruccanása a szolid anyukának:

 

http://tv2.hu/aktiv/video/jolie-leszbikus-kalandja-gaga-val

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.02.02 0 0 552

Hogy milyen naiv ez az Apáti Miklós! Majd pont a multilkulturális, békés, toleráns Jugoszlávia (ostoba, perverz agyának) "érthetetlen" felbomlása miatt krokodilkönnyeket hullató nőstény fogja megfilmesíteni a nyilván-fasiszta Hedvig életét és szlovák férfival való házasságát!?

 

"Hedvig történetét akár Angelina Jolie is filmre vihetné. A megvert fiatal magyar lány és a derék szlovák fiú szerelmének megható románcát megkönnyezhetné fél Európa, ha Angelinának kiadná a szlovák titkosszolgálat azokat az információkat, amelyekből kiderülhetne az igazság. A teljes.

Ez a film sosem lesz leforgatva. Hogy miért, azt még a portugálok is értik."

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.29 0 0 551

És miután az illetékesek elolvasták a forgatókönyvet (az eredetit, ugyanis nem volt szükség változtatásra), gyorsan visszavonták a tilalmat, mert mint kiderült, egy szó sem volt igaz ebből a beteg pletykából.

Előzmény: Álomvédelmi twist (545)
Agassi Fan Creative Commons License 2011.06.18 0 0 550

Eladó eredeti Angelina Jolie aláírás, és külföldi poszterek.

Ha valakit érdekel, írjon! justolder@freemail.hu

Alfbern Esquiline Creative Commons License 2010.12.08 0 0 549

Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hányas lába van Angelina Jolie-nak? Olyan nagynak tűnik.

keripeti Creative Commons License 2010.11.21 0 0 548

Ez nagyon nagy ide illik! Király a kép meg a szöveg! Nekem nagyon szimpi A.J. Nem a szokványos sztár, hanem van értékrendje munka család! Ja meg még jól is nézz ki!

Előzmény: MartonkaFull (547)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.11.15 0 0 547

OFF: (Bocs)

S.Zoltán Creative Commons License 2010.11.14 0 0 546

Üdv!

Esztergomból írok. Most ért véget itt a forgatásuknak. Elmondhatom, hogy kellemes csalódás ért. Nem volt Angelina Jolie hermetikusan elzárva. Illetve próbálták, de Ő volt az aki megszegte ezt. Illetve Pitt. Kimentek sétálni a városba stb. Végig mosolyogta, integette az egész forgatást. Amikor épp nem irányította a stábot, a rajongókhoz ment. Így sikerült nekem is aláírást szereznem.

Tehát összehasonlítva némeik magyar celebbel, sokkal közvetlenebb. És ez a mosoly... :) Szó, mi szó, aranyos.

Ezt tapasztaltam.

Z

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.10.14 0 0 545

"Ha nem változtat a forgatókönyvén Angelina Jolie, akkor biztos nem forgathat Bosznia-Hercegovinában. Egy történetet sem tudnak, amiben a megerőszakoló és a megerőszakolt később szerelmes lett volna egymásba."

 

Ez a degenerált, beteg állat nyilván magából, saját beteg lényéből indul ki. Most megmutatják neki, hogy hová való.

pallos5 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 544
Ez nagyon durva, bár Jolie-ról el tudom képzelni, a szeme sem áll jól ennek a nőnek. De lehet hogy bulvár rémhír. Sztem nem illenek össze Bradd-el.
Előzmény: Álomvédelmi twist (541)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.01.24 0 0 543
Brad Pitt és Angelina Jolie megint szakított - 322 millió dolláron osztoznak
| 2010.01.24.

Sokadik alkalommal dobta fel a Brad Pitt és Angelina Jolie szakításáról szóló híreket a News of the World, ami egy névtelen forrástól (bizonyára egy mindentudó közeli ismerőstől) arról értesült, hogy Pitték szétmentek. Megint. A szakításra ezúttal állítólag azért kerülhetett sor, mert a hűséget távolról sem ismerő Jolie a Salt című film forgatása alatt megcsalta Pittet 2009 nyarán. Erről az apró, ám nem elhanyagolható részletről azonban nem a News of the World, hanem az In Touch magazin számolt be, aminek a Jolie-nak akkoriban szállást adó New York-i Waldorf-Astoria Hotel egyik volt alkalmazottja nyitotta ki a száját. Stb.

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/01/24/brad_pitt_es_angelina_jolie_megint_szakitott_-_322_millio_dollaron_osztoznak/
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.11.22 0 0 542
'Jolie, 34, stopped speaking to him' [az apjával, John Voighttal] in 2001 after a teary [könnyes!] Voight appeared on Access Hollywood and pleaded for her to seek help for her "serious mental problems."'
Előzmény: Álomvédelmi twist (541)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.11.22 0 0 541
Jolie hazugságai miatt vetélt el Jennifer Aniston

2009.11.21. 06:55

Angelina Jolie és Brad Pitt kívülről mesésnek tetsző, a valóságban azonban sokkoló világába enged bepillantást könyvében Ian Halperin. Jolie-ék állítólag utálják egymást.

KITEREGETTÉK A SZENNYEST - Talán nem túlzás azt állítani: nincs ember a világon, aki ne tudná, hogy a leghíresebb hollywoodi szerelmi háromszög 2004-ben a Mr és Mrs című film forgatásán kezdődött, amikor is a gyönyörű, provokatívan szexis és vad Angelina Jolie elszerette Brad Pittet a szende Jennifer Anistontól. Ám ami ezután történt, az színtiszta szemfényvesztés volt...

Minden csak hollywoodi színjáték: Jolie és Pitt már rég nem szereti egymást, csupán az érdek és a menedzserek tartják össze őket. Amna Haq, a modell, akiért megőrül Brad Pitt

Ian Halperin Brangelina címmel botránykönyvet jelentetett meg a sztárpárról, és az irományból kiderül: Aniston állapotos volt abban az időben, amikor férje összeszűrte a levet Jolie-val. „A világ legnagyobb hazugsága volt, hogy Jennifer Aniston nem akart gyereket Brad Pitttől.

Ezt Angelina a tanácsadóival találta ki és terjesztette a sajtóban, hogy saját, megtépázott jó hírét tisztára mossa. A világ szemében eleinte ő volt az aljas férjlopó, de ügyesen megfordította a dolgot: mindenkivel elhitette, hogy Anistonnak a karrier fontosabb volt, mint a házassága, és hogy a Jóbarátok sztárja alapvetően szívtelen nő. Szándékosan lefotóztatta magát 2005-ben, ahogy Pitt-tel és örökbe fogadott fiával, Maddoxszal játszik a parton Kenyában, ezzel is azt sulykolva az emberekbe, hogy ő mennyire családcentrikus. Ezért is esett olyan gyorsan teherbe, mert a kisbabától várta a feloldozást. Közben pedig Jennifer Aniston a poklok poklát járta meg, ugyanis a szakításuk idején derült ki, hogy terhes Pitt-től, aki vissza is akart menni hozzá. Csakhogy a botrányok és a huzavona miatt Aniston elvetélt, Jolie pedig megnyerte a csatát” – olvasható Ian Halperin könyvében.

Pitt és Jolie között nagyon hamar megromlott a viszony. Angelina tinédzser kora óta depressziós, és viharos kapcsolata Pitt-tel csak elmélyítette lelki problémáit. „Angelina iszonyúan erőszakos és lobbanékony természetű nő. Orrvérzésig tud kiabálni, és sokkoló hisztériás rohamai vannak, nemegyszer előfordult, hogy szó szerint a földhöz verdeste magát mert Pitt nem adott igazat neki valamiben. Dobálta magát és azzal fenyegetőzött, hogy felvágja a saját mellkasát. Nagyon komoly pszichés gondjai vannak. Volt olyan, hogy késekkel esett neki Pittnek, vagy felfogadott egy bérgyilkost, hogy ölje meg a férfit. Kevesen tudják, de Angelina 2000-ben, az Oscar-díj-átadó után két hónapot töltött egy pszichiátriai intézetben, mert skizofrén tüneteket produkált és rohamai voltak. Amikor Pitt-tel összejött, sokáig tünetmentes volt, úgy tűnt, végre révbe ért, de aztán pár hónap alatt megromlott a kapcsolatuk, Angelina megint összeomlott. Eleinte gyógyszerekkel próbálta kezelni a problémáit, de rákapott a chrystal meth nevű, nagyon erős kábítószerre. Ettől fogy olyan rettenetesen, és arca beesettségét rengeteg sminkkel sikerül csak eltüntetni” – írja Halperin, aki szerint a pár ma már gyűlöli egymást és teljesen külön utakon járnak.

„Pitt eleinte nagyon hűséges volt, de Angelina folyamatosan félrelépett, hiszen ezzel is azt akarta bebizonyítani, hogy ő az úr a háznál és bármit megtehet. Főleg nőkkel került intim kapcsolatba, de botrányos viszonya volt egy világhírű popénekessel is. Pitt megelégelte a dolgot és ő is máshol kezdte keresni a boldogságot.

Főleg luxusprostituáltakhoz járt, de aztán egy 2007-es darfuri látogatás alkalmával megismerkedett egy Amna Haq nevű férjezett modellel és beleszeretett a szépséges nőbe. Azóta is együtt vannak.” Halperin azt is leírja, hogy a látszat ellenére Angelina egyáltalán nem melegszívű édesanya.

„Saját fülemmel hallottam, ahogyan Shiloh lánya a bébiszittert szólította anyunak. A gyerekekkel csak az alkalmazottak törődnek, Angelina nagyon önző, nem foglalkozik velük. És ami a legrosszabb: igazság szerint nem is szereti azokat a gyerekeket. Nála minden a látszatról szól.” Állítólag csupán a látszat kedvéért van még együtt Pitt és Jolie. Menedzsereik tanácsolták nekik, hogy ameddig lehet, bírják ki, mert most ők Hollywood első számú sztárpárja, velük mindent el lehet adni és miattuk milliók tódulnak a mozikba. Egy botrányos szakítás esetleg megingatná a rajongókat. „Szerelem nem, már csak szerződés van közöttük, ami 2010-ig szól. Utána vége ennek a hollywoodi álomnak...”

http://borsonline.hu/news.php?op&hid=25403
23 negedi Creative Commons License 2008.05.19 0 0 540
23 negedi Creative Commons License 2008.03.25 0 0 539
23 negedi Creative Commons License 2008.03.25 0 0 538
23 negedi Creative Commons License 2008.03.25 0 0 537
23 negedi Creative Commons License 2008.03.25 0 0 536
23 negedi Creative Commons License 2008.03.25 0 0 535
23 negedi Creative Commons License 2008.03.25 0 0 534
Castia. Creative Commons License 2007.11.21 0 0 533
Itt a telenovella utolsó része, nagy meglepetésre happy end: http://velvet.hu/celeb/anjo071120/

Off: májust akarok én is. Engem egy percig se zavarna, hogy karácsonykor nincs hó.
Előzmény: picibogar (532)
picibogar Creative Commons License 2007.11.21 0 0 532
Bevallom őszintén, én nem gondoltam bele, hogy igaz-e vagy sem, csak elöntött a düh, s valahol ki kellett adnom magamból.

Egyébként tele van a világ ilyen emberekkel sajnos…
Előzmény: Castia. (530)
picibogar Creative Commons License 2007.11.21 0 0 531
OFF
Az idő itt most olyan, mint májusban otthon. Jól emlékszel, Ausztráliában élek :) Némely napok kibírhatatlanul melegek, mások meg esősek és be is kell fűteni. Olyan is volt az elmúlt héten, hogy reggel meg lehetett fagyni, de délután olyan hihetetlenül nagy forróság volt, hogy ihaj :) Mindegy, nem panaszkodom, nemsokára minden nap meleg lesz, jön a karácsony :) Ilyenkor mindenki havat próbál imitálni, ami vicces 40 fokban :D Csak a szegény télapókat sajnálom a hatlamas kabátjukban meg sapkájukban :) Bondi beach tőlünk kb. 1 óra tömegközlekedve, de amíg le nem fogyok, addig fel nem veszek fürdőruhát :)
ON
Előzmény: Törölt nick (529)
Castia. Creative Commons License 2007.11.20 0 0 530
Alapvetően egyetértek veled, amennyiben valóban így történt, de bennem motoszkál a kisördög: el tudom képzelni, hogy ez a nő, akinek a fényképét kitették a címlapokra (akárki is valójában) semmit nem tud arról, mire használják a nevét és az arcát. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Etiópiából interurbán felhívta az In Touch szerkesztőségét, bemutatkozott és közölte, hogy ő Zahara édesanyja, él és virul, és visszaköveteli a lányát. Mindezt amhara nyelven, de hát azt minimum alapszinten a telefonközpontos is beszéli, úgyhogy ez nem okozott gondot.

Nekem túl sok helyen necces ez a sztori. Még azt is sejtem, honnan került elő: pár hete egy francia segélyszervezet munkatársait vádolták azzal, hogy olyan gyerekeket akartak örökbefogadás címszóval kicsempészni Csádból, akik nem is voltak árvák. Ebben az esetben ezt használták fel ihlető forrásként, ráhúzták Jolie-ra és Zaharára, és már kész is a cikk. Mint ahogy szintén nem régen arról írtak, hogy AJ ezúttal Burmából adoptál - pont amikor a burmai zavargások elkezdődtek. Burma olyan jó egzotikusan hangzik, biztos messze is van meg szegények is, hát mit írjon róla egy bulvárlap, mint hogy Jolie onnan fogad örökbe. :/
Előzmény: picibogar (528)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 529
Elváltak-összeházasodtak-tervezik az esküvőt-a testőrrel kavarnak-veszekednek-szétmentek-féltékenyek, satöbbi, satöbbi. :-)

Zaharával kapcsolatban: úgy tűnik, hogy az édesanyja valóban meghalt, és ez az egész történet csak egy újabb médiahiszti volt. A nagymamát felcukkolták a firkászok, és aztán hülyét csináltak belőle.

In other news, Angelina Jolie’s adoption of daughter Zahara in July 2005 was completely legal, the agency involved said on Thursday.

Tabloids reported earlier this week that relatives of two-year-old Zahara, including a woman who says she is her birth mother, want the child returned to Ethiopia.

“The court in Addis Ababa approved the adoption after studying the document her grandmother wrote … saying her daughter, the mother of Zahara, had died and she was too poor to bring her up,” Tsegaye Berhe, the head of Wide Horizons for Children adoption agency told Reuters.

“The grandmother brought three witnesses to court who testified that Zahara’s mother had died and that her father was unknown … The court also investigated the social status of Angelina Jolie and Brad Pitt before approving the adoption. [The adoption was] legal and irrevocable. The controversy is media hype by unethical journalists exploiting the poverty of the grandmother.”

In other words, reporters paid the relatives to raise the dispute.

http://justjared.buzznet.com/tags/angelina-jolie
http://www.danubius.hu/film/133450


Kifejezetten utálom az ilyen libákat.

Szintén. Ismert mondás, hogy autót csak jogosítvánnyal vezethetsz, de gyereket bármikor csinálhatsz, hogy aztán kedvedre elcseszd az egész életét. Nagyon sajnálom azokat, akikre kizárólag anyagi okokból tart igényt a családjuk (kell a segélyhez/legyen valaki, aki majd eltart).

off
Milyen az idő Ausztráliában? (Jól emlékszem, hogy ott élsz?) Nemrég láttam pár remek képet Bondi Beachről, legszívesebben azonnal odarepülnék, és látástól Mikulásig strandolnék. :-)
Előzmény: picibogar (528)
picibogar Creative Commons License 2007.11.20 0 0 528
Mostanság lelkes pletykalap-olvasó lettem. Már teljesen tudom, hogy Angelina terhes lett, elkezdett enni, majd elvetélt de még mindig terhes :) Vélt vagy valós plasztikai műtéteinek története is megjelent már az itteni lapokban. Nade nem is ez a lényeg, hanem Zahara állítólagos szülőanyjának a megjelenése. Több lapban már legalább két hete cikkeznek arról, hogy Zahara szülőanyja vissza akarja követelni magának Zaharát, mert szeretné, ha a lánya visszatérne a gyökereihez és vele nőne fel. Ilyenkor teljesen felforr az agyvizem. Amikor ez a kislány megszületett, az anyja a saját anyjánál hagyta, s feléje sem nézett, nem is érdekelte, mi fog történni a lányával. A nagymama meg bevitte egy árvaházba, ahol azt mondta, hogy a gyermek anyja meghalt, ő pedig nem tudja és nem akarja felnevelni. Szintén nem nézett a gyerek felé. Most meg hirtelen két év után rátörtek az anyai érzések erre a nőcire? S most akar arra hivatkozni, hogy őt senki nem világosította fel, hogy soha többet nem fogja látni a lányát, ha árvaházba adja? Hát könyörgöm, amíg egy milliárdos sztár örökbe nem fogadta, addig le sem szarta, hogy a lánya él-e, hal-e. Még csak nem is ő adta árvaházba.Most meg csak azért, hogy pénzt csikarjon ki Angelinából, simán visszarángatná szegény gyereket a nyomorba. Mert azt azért erősen kétlem, hogy változott volna az anyagi helyzete azóta. Ha mégis per lesz az ügyből, kíváncsi vagyok, lesz-e olyan bíró, aki elhiszi ennek a nőnek, hogy az anyai ösztön és nem a pénzéhség tört rá. Kifejezetten utálom az ilyen libákat.
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.11.20 0 0 527

Szegény Pitt! Hát ezért kellenek neki szexuális segédeszközök?!

 

Last updated November 19 2007

Angelina given cold shoulder in Frigid 50

By Lee Harvey, MSN Search Editor

 

She’s used to being a perennial fixture on charts of the world’s hottest, sexiest and most powerful celebrities but Angelina Jolie has been given the cold shoulder by an online movie magazine.

Online zine Film Threat has published its annual Frigid 50, a chart designed to provide a reality check to Tinseltown’s least inspiring and least intriguing stars, and named Angelina Jolie as Hollywood’s coldest female star ahead of fellow female film icons Hilary Swank and Nicole Kidman.

 

Film Threat’s editors criticised Angelina’s latest movies and the motivations for her international charity exploits and cited these as the key reasons for her being named as the Frigid 50’s highest ranking female. The magazine described her as “an unholy mix of Mother Teresa and Paris Hilton and pointed out that “ironically, more people saw her in Cambodia or Namibia than in A Mighty Heart."

 

http://hotlist.uk.msn.com/

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.11.19 0 0 526

Hú, de gáz!

 

Ez a kapcsolat vagy már tényleg az utolsókat rúgja, vagy éppen annak a tanúi lehetünk, hogy két bunkó végleg egymásra talált:

 

'Brad Pitt és Angelina Jolie a Beowulf londoni bemutatója miatt múlt héten Angliába utazott. Látogatásuk alatt útba ejtették a Coco de Mert, ami a város egyik legfelkapottabb szex shopja.- adta hírül a Daily Mail.

 

"Brad és Angelina bérelt egy autót, mellyel azonnal a szexboltba hajtottak. Nem véletlenül, séta közben találtak rá az üzletre. Ez volt a konkrét úti céljuk" - nyilatkozta a Daily Mail újságírójának egy jól meg-, vagyis inkább lefizetett informátor. A páros állítólag egy órán keresztül válogatott, majd egy egész zacskónyi játékszerrel a kezükben távoztak.

 

A színésznő, aki egyben ENSZ jószolgálati nagykövet is, valószínűleg nem véletlenül választotta pont ezt az üzletet. A Coco De Mer tulajdonosa ugyanis nem más Anita Roddick lánya, Sam. Roddick a híres angol kozmetikai cég, a Body Shop alapítója. A vállalat egyik volt azoknak a cégeknek, melyek először tiltakoztak az állatokon tesztel kozmetikumok ellen, valamint elsőként forgalmaztak ún. fair trade (méltányos kereskedelem) termékeket.'

[Ez utóbbi két pozitívum miatt egészen könnybe lábadt a szemem:-DDD]

 

http://velvet.hu/celeb/joliepit1118/?print

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.11.13 0 0 525

'Jolie angry over Aniston's holiday plans

 

November 13 2007, By Kimberley Dadds

 

Angelina Jolie is said to be furious about Jennifer Aniston's plans to spend Thanksgiving with Brad Pitt's mother.

The Beowulf actress accused her partner's former wife of being "sneaky" and even threatened to disown Jane Pitt if she continues her close relationship with Aniston.

Pitt's mother reportedly invited the Friends actress to spend the US holiday at her home in Missouri.

Friend of Aniston, Tiffany Law, told Star magazine: "Jen sees no reason to stop (contact with Jane). They speak on the phone at least once a month and exchange cards and e-mails. But, apparently, it makes Ange's skin crawl.

"Ange has pulled no punches, and has made it clear to Brad that there will be no family harmony while Jane keeps up her friendship (with Aniston).

But Brad has told Ange that what his mother does in her free time is her own business."'

 

http://www.digitalspy.co.uk/showbiz/a79771/jolie-angry-over-anistons-holiday-plans.html?rss

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!