hat, egy ev eltelt. gondoltam irok magamnak :P van magyar clan is. bennevagyok... meg ilyenek hogy europai liga... 3.2 a legujabb verzio... lassacskan keszul a source motorra irt valtozat... ami mar penzert megveheto. uzleti valtozat lesz..... persze ugyan az a par fős csapat kesziti.... karhogy a sok nihilista lemarad mindenrol :P
lehet nem ugy tunik, de a game meg midig el :) na mondjuk a magyar ordalrol nemtom, de a 3.1 es mar tenyleg kiegyensulyozott. es az uj combat mapok... nagyon porgosek :)
De gyorsan tellik az idő. Közben kijött a 2.0 (Augusztusban), és nemsokára itt a 2.1. Utána már a HL2 alá fogják fejleszteni. Ez van.
http://ns.half-life.hu
QuakeNet: #naturalselection.hu
http://ns.half-life.hu megnyílt!!! Lassan 1 hete ;).
Van ismét szerver!!
A konfig: 1.7XP+ 512 MBRam. Szal igenjó. ASe sajna nemlátja, de bele lehet tenni. HOP-n szervereknél megtaláljátok az ip-t.
Tessék menni játszani!
Ez az index fórum eléggé kihalt :). supergameznél gyorsabban pörögnek a dolgok.
Na mind1, itt egy pár hír. Mostmár 5 szerver van, ezekből 1 mindig teli szinte.
Kijött az 1.03-as szerverpeccs is.
Készül a magyar NS HQ is. http://ns.half-life.hu
Amúgy több oldal ahol hírek, jó skinek stb van:
www.natural-selection.de
www.readyroom.org (pár nap múlva megy majd újra)
www.natural-selection.org és itt találtok még másokat.
Lolci :)
Általában 10-ig mindig fullon van a groove, a többin meg vannak. Tegnap azért nemláthattál senkit, mert 9ig oD klángyakorlás volt a groove-on, aztán meg nemtom. LEhet már nemmentek fel az emberek. Amúgy szinte folyamatosan telelenne 2 szerver, csak nincs aki elsőnek felmenjen és várja a többieket. De próbáld meg ma.
"Jáccik még valaki?" lol :)
De külföldön is keregélhetsz. Még 1 hónapos sincs a játék, de már 600 szerver, és napról-napra nő ;)
Hat nemtom az elejen tutter marine voltam akkor volt vagy 6 marine meg talan 3 allien, ment a szoveg hogy valaki menjen at alliennek , na jol van mondom atmegyek. Megy tovabb a jatek allienkent siman szamoljuk fol a holoroomos marine bazist, es sehol egy marine, gondoltam megnezem hanyan vannak , na akkor lattam most ok vannak vagy harommal kevesebben... ja es amikor visszajottem akkor szokas szerint a random teammel alltam vissza...
asszem ennyi...:{
Hmm. Akkor asszem én is ottvoltam. Én kicsit másképp láttam a dolgot. Az elején volt 5marin 5 alien, akkor még marin voltam. Aztán 2 alien elment, átáltam oda, lett aztán megint 5v5, de úgy hogy alienek gyengébbek voltak. Te asszem alienbe voltál, erre beállsz a túlerőben lévő marinokhoz...
Akkor kickelt az admin, visszajöttél, és megint beálltál a túlerőhöz... Szerintem teljesen jogos volt az 5perces ban.
Valami Idiota admin ma a grooverol kickelt amikor meg vissza akartam menni bannolt 5percre ugyhogy ha szokott ide latogatni irja mar meg mi a f*szom baja volt azzal, hogy ataltam a gyengebb csapatba(6 allien volt meg 4 marine).
meg mia pocsert kell egybol az idiota CS idegzodessel kick/bannel szorakozni... ott a microfonja azt mondja bele bazzeg mi baja volt..
Huje gyik az ijen....
:)
Multkor meg KeFe is bennvolt ([HUB]KeFe neven).
Jah meg egyszer, mikor nem volt senki groove-on, beneztem egy random angol szerverre. Volt benn 3 magyar is :)))
Heh, sejtettem hogy van itt forum :)
Jo a game, bar marine oldalrol nezve picit egysiku (ezert is vagyok mindig artanyfereg :).
Az az erdekes, hogy a playerek fele egy game vegen kilep... a legjobb szerver a groove, de alt. 17-22-ig vannak rajta emberek (neha ejfel, de akkor mar telleg ures). Es soxor eppcsak kezdok vannak, akikkel eleg gaz 1 teamben lenni... (nem mintha profi lennek, de mar kezdem sejteni mit kell csinalni).
Viszont ha van benn oD-os es 7xx-es, olyan KIRAJ a game baz...brutal hagulata van, alig varom hogy respawnoljak :)
Hát este 11 után mikor hazaérek qrvára üres az összes :( Mammut egész jó volt 2 hete még, csak ritkán ment fel a ping. Vasárnap este 8kor is üresek voltak :((( Vagyis 2 ember volt benn össz-vissz....de 2 óra mulva is csak ők ketten :)
Izé, meg kéne nyomni a refresh gombot.
Másik 5let, ne reggel 6-kor nézegess.
Amúgy a groove mindig tele van, vagy épp van 1-2 hely. Volt 5 szerver, ebből most megy 2. Amiből az egyik a BsT 10 személyes, és lagos. Mammut is mindig tele volt, csak nembírta a gép, oD-val is detto ez a helyzet. De nemsoká lesznek újak.
De ezek a peccsek csak szerverpeccsek.
Kijött az 1.02-es peccs is. Hibajavítások, 1-2 pici változtatás.
Az a jó, hogy a szervereken értelmesek játszanak, és élvezetes az egész játék. Emelett sok a veterán ;). Ravine, Satyr, KeFe, 7xx-esek.
Szerintem mindenképpen próbáljátok ki, és ha normális emberek között játszottok, akkor biztos nem tudtok elszakadni a játéktól ;).
Hm. Igy hallas alapjan elegge emlekeztet a Quake2 Gloom kiegeszitojere. Egy az egyben ugyanerrol szolt, csak nem volt commander. Kb 4-5 eve nyomtuk LANon... Vegre eljutott netre is. Lehet, hogy felpakolom megint a HLt...