Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

fantázia hármasban 8 órája Creative Commons License 10206

szia, az mit jelent, hogy "elkalandoztok"?

Előzmény: Huncut Játék (10204)
fantázia hármasban 8 órája Creative Commons License 10205

szia, lehet valami igazad abban amit írsz, de amikor én próbáltam kicsit "vaddisznó" lenni az nem nagyon tetszett neki. A pár év alatt amióta együtt vagyunk ( 24 év) eléggé megismertük egymást, és elég sok mindent kipróbáltunk a szexben. (gyakorlatilag mindent ami 1csaj és 1 pasi között történhet) Volt ami tetszett, (neki vagy nekem) volt ami nem. De arra a felvetésre,( pedig mondtam, hogy engem nagyon izgatna,hogy  2 pasival) teljesen elzárkózott) !!!! El se tudja képzelni ezt, azt mondta!!!

 

Előzmény: filodom (10203)
Huncut Játék 1 napja Creative Commons License 10204

Hello!

Azt honnan tudod, hogy x barátod vaddisznó, y barátod gátlásos... Stb?

Azt hogy z barátod a vékonyakat szereti, azt ép tudhatod, de hogy milyen az ágyban...? :-)

Az picit sem izgat Téged, hogy egy másik merev fasz is jelen van? :-)

Ha esetleg elkalandoztok Ti is...? :-)

Előzmény: fantázia hármasban (10202)
filodom 2 napja Creative Commons License 10203

Már bocs, hogy összezavarom a fonalakat...de biztos vagy benne, ha már ketten, és a párod benne van, akkor neki ellenére lenne a "vaddisznó módjára"?

Hisz más téma kettesben a szeretkezés, ha attól elvonatkoztatsz, hogy nem azzal és azért, akit szeretsz, akkor más dimenzióban vagy, ne lepjen meg, ha már annyira más, akkor esetleg ennyire...lehet, akkor az a szerep izgatja, mindenki őt akarja, mindenki megkapja, (aki ott van), és csak alanya egy férfi túlerőnek...valahol minden nőben bujkál az alárendelt, ha te beszéled rá, és azért van benne, akkor alapon nem ő hordja a gatyát, szóval akkor esélyes, hogy rád bízva magát, megadná magát úgymond, hogy tessék, fiúk, csak tegyetek velem, amit akartok...és akkor nem biztos, romantikus erotikus műsort vár, olyan éjjel 11 előtt sugározhatót...

De nem kel készpénznek venni, csak esélyes lehetőség...jó, ha ehhez kellően nyíltan és őszintén- mindkettő elengedhetetlen ilyen dolgoknál- megbeszélitek..ki mit vár, akar, remél ettől, mi a maga sztorija, ahogy fejben lejátssza előre...

Előzmény: fantázia hármasban (10202)
fantázia hármasban 4 napja Creative Commons License 10202

Régebben voltam már mindenféle helyzetben, 2 csaj, meg én, 2 fiu meg 1 csaj stb. De mindig csak idegen csajokkal. A feleségemmel soha. de egy ideje egyre jobban izgat, hogy egyszer valamelyik barátommal ketten dugjuk meg őt! Akikre én gondolok és nálam számításba jöhet, némelyik "vaddisznó" a szexben, a másiknak csak a vékony fiatal csajok jönnek be, a következő barátom azért nem akarja, mert a feleségem stb. Tulajdonképpen megértem némelyiket. Nem is értem, hogy ez miért izgat engem. Volt aki azt tanácsolta, hogy próbáljam úgy kielégíteni magam, hogy közben arra gondolok, hogy egy másik férfi dugja őt. kipróbáltam. Úgy élveztem el többször is ahogy még soha! Ilyenkor esténként, amikor már egyedül vagyok lent a nappaliban,(1-2 finom bor kortyolgatása közben) és  irogatok itt, és olvasom a feleségem képeire írt reagálásaitokat, mindig felizgulok ezekre. Egy olyan helyzetről álmodozok, amikor a feleségemet ketten dugjuk, de úgy ahogyan neki tetszik, és nem agresszív vaddisznó módjára!  

Emilio178 4 napja Creative Commons License 10201

A cicafáját neki. Szívemből szóltál. ;-) 

Előzmény: RedSwinger (10200)
RedSwinger 4 napja Creative Commons License 10200

Persze, persze, nekem is az "alap" a férjemé, és ez jól is van így :P Én is ahhoz viszonyítok, és értem amit mondasz...... Én nem tudok olyan okos gondolatokat mondani, én csak érzek dolgokat, oszt jónapot :D

Na jó, de tudok mondani: Élvezzük a kefélést ;););)

Előzmény: Emilio178 (10199)
Emilio178 4 napja Creative Commons License 10199

(
Szia Red:)


Köszönöm amit írtál. Nyilván ez viszonyítás kérdése is. Én magam a saját méretemet átlagosnak,  vagy vékonykának gondoltam, gondolnám...de nyilván a pornótól fertőzött tudat miatt...habár ott sincs mindenkinek 23+...

Én tudom...pontosabban gondolom, hogy a vastagabb, a megszokottól eltérő nagyobb méret új izgalom, új élmény, más érzés.
Ez anatómai is, a csiklónak a hüvelybemenet mellett lefutó nyúlványait sokkal jobban ingerli a széles pénisz.
Ezt tapasztalja ő is, mikor több ujjal, intenzívebben masszírozom ezt a területet, látom, ahogy reagál, mennyire más élmény neki, hisz gyakorlatilag olyan "zóna" is ingerlést kap, amit én nem stimulálok az én méretemmel.

De pont az van a dologban, amit Filodom olyan frappánsan megfogalmazott: "ne becsüld le a női empátiát, boszorkányos..nem tudja, fel sem fogja, mit érez, tud, tudat alatt, csak egyszerűen beleszól a programjába, és nem rizikózik, nem engedi meg magának, hogy kérdés legyen belőle".

Ha már ilyen szituáció, engem is az izgat, sőt magától értetődő, hogy nálam nagyobb mérettel legyen, kitöltse, feszítse, legyen az élmény ettől is más...ahogy mondani szokták: Ha moziba megyünk, ne tv sorozatot nézzünk, a francba is! :D )


Előzmény: RedSwinger (10198)
RedSwinger 4 napja Creative Commons License 10198

(csak zárójeles megjegyzés: egyáltalán nem átlagos a farkad, bocs :-D Tudod mekkora az európai átlag? 13-14 cm....és akkor a 4,5 vastagságról már nem is szóltam :-D)A feleségednek üzenem: addig én se tudtam elképzelni, hogy mennyire más egy vastagabb méret, mint a "megszokott", amíg egy alkalommal nem töltött ki egy kb. 5 cm-es (nem tudom pontosan mekkora volt, nem méregettem, sacperkábé)....hihetetlenül jó érzés, ahogy feszít, kitölt...... nem, nem fáj, csak feszít ;-)

Előzmény: Emilio178 (10194)
Emilio178 4 napja Creative Commons License 10197

Köszönöm a vidám perceket, és a tartalmas okfejtést!!!! :D

Előzmény: filodom (10195)
filodom 5 napja Creative Commons License 10196

És egy lemaradt...minden tudománytól függetlenül, ha már ez a téma, akkor mindig is az érdekelt, az izgatott, fantáziában, élőben ugyanúgy, ha már más dugja- végre-, akkor ne valami szöszmötölés, valami kis méretű de lelkes amatőrrel...hanem egy méretes fasszal jó alaposan basszák meg...mert ugye így van, topiktársak? ;-)

 

filodom 5 napja Creative Commons License 10195

Hát, sok dolog lehet.

Egyrészt nem biztos, csak olyan nőies-anyás figyelmesség, hogy csak azért nem csap le a kérdésre, hogy de bizony, ha lenne egy néger haverod kar vastagságú 30 centissel, azért meg tudna őrülni...-mert hátha akkor az már szálka marad, és majd azon agyalsz folyton, ha csak felsóhajt, hogy oké, szép, szép a szerelem, de kap e még egyszer akkorát...

Lehet, tényleg nem kell. Más matatni, és az sem mindegy mi előzi meg az aktust, lelkileg, hogy nyílik meg. 

Én nem vagyok néger, nem is kicsi, de állítólag jó formájú "eszközzel" bírok, nem egy olyan visszajelzést kaptam, volt nagyobbal, de formára használatban jobb. (apropó, tudod, mi a viagra light? a strandon jól mutat, de dugni nem lehet vele... :P )

Volt olyan több éves kapcsolatom, amiben nehezen ment el a lány. Edzésnek jó volt, hogy az ember ne legyen Al Bundy, és az EMI kiadású Queen 40 perces oldalú válogatás lemezt fel kellett kelni megfordítani....

Akkor kiderült, amit később olvastam is szakértőktől, ha az ember fia elmegy, de nem kapja ki, hanem marad a pina melegében, akkor később, lassabban lankad. Kutyák pl vagy másfél óra múlva, nem ugyanaz, de hasonló effektus.

Tehát, ha az ember folytatja, lassan kialakul valami reflex, hogy tovább is működik. Bár nem az a keménység már, de működik. Na az a lány volt az, akinek kisebb kellett volna, bár simán elfértem, azért csak nem ment neki, amíg kemény volt, mikor én már 5-10 perce túl voltam, akkorra enyhült annyit, hogy elkezdte élvezni.

Neki nem kellett nagy és kemény.

Volt más, akit szüzen ismertem meg, és szintén olyan iron maiden volt, vas keménységgel...3 szűzzel volt dolgom, a végén már profin belejöttem...vállalhatnék is szűztelenítést- ha nem munkának érezném... :P

Azt hiszem, a szüzesség misztikuma is csak legenda...csak lelki gát. Szülészek nem egy esetet jegyeztek fel, hogy a gyerek feje szakította el a szűzhártyát...

De ha oldalhelyesen történik is az eset, nem mindegy, hogy van előkészítve. Nem pezsgő, meg némi pettingre gondolok. Lámpaláz, stressz (ezt hármas és swinger kapcsán is felvetették), és maga a tudat, ez nagy lépés, fájni fog, vérezni kell, úristen!...

Én meg fogtam, ha ennyire nem megy, ne erőltessük...őt nem zavarja, ha orálisan elégít ki, és nekem is vannak lehetőségeim adni...kézzel-szájjal, vagy, csak annyira bekéredzkedni, mint a mesében a farkas a kismalacokhoz, csak az egyik lábam...ő volt felül, ő érzi, honnan fáj. Eleinte felhúzott lábakkal óvtam, ne szaladjon bele a lendület.

Pár alkalom, és, hogy nem volt stressz, a nagy esemény miatt, nem volt gond, hogy amikor ideje van, nem mutat fel valamit...nincs kényszer, felszabadult, és az a részleges is élvezetet adott. Aztán egyszercsak, úgy alakult, pár alkalom után, jajj, leengedtem a lába, gyorsan felhúzom, nehogy sok legyen, nehogy fájjon...és akkor vettem észre, már nincs ilyen kérdés...már rég túl vagyunk rajta, és lovagolja, ami belefér...a betonszűz egyszercsak úgy elillant, hogy azt sem tudom, mikor történt.

Ennyit számít lelkileg nyitni.

Akkor volt eddig, mechanikusan, méretigazodással, mi az ami ideális, se nagy, se kicsi...

Volt az, hogy lelkileg mire nyit, attól mennyire függ a befogadóképesség.

És van az, milyen érzést kelt.

Ribanccicám olyan szűk, a 4x en túl is veri az eddigi "éppen-már-nem-szüzeket", első alkalmakkor még meg is vérezte. Mintha csak szűz lett volna. Neki egy kis csipeszes balhé, folyton kitolt tűréshatáros édes fájdalom által keltett endorfin kellett, aztán egy kis játék fél bödön fagyival, amit elkentem, felolvasztottam egyes részein...majd attól extrán lucskosan szeretkezzünk, hogy ne szorítson annyira. (neki ilyen az adottsága, ha az ember térképez, megtalálja az utat, az eszközöket, ő kissé fizikai téren is mazo)

Most attól eltekintve, mert nem ez a kérdés, hogy mennyire élvezte a "műsort", még az éppen már nem szüzekhez képest is, hiába volt olyan, mint egy új cipő, amit be kell törni, neki fergeteges élmény volt "első vérig"...

És még mindig van...a spemaháborús elmélet alapján evidens, ha a nőstény több riválissal is összekerül, ahogy a csimpánzoknál, a beérés pár napja alatt az összes hímmel összejön, akkor az nyer, akié nagyobb, hosszabb, jobban kipumpálja az előzők spermáját, és mélyebbre juttatja a sajátját...(mellé a női orgazmus a ffi géneket szállító spermáknak kedvez, mert orgazmuskor megváltozik a hüvely kémhatása...és van akit segít, beenged a szervezet, a petesejt, és van akit nem...férjét éveken át nem, egy alkalmi idegenét meg elsőre..

Mi izgatja, mire élvez, gerjed a nő, az sem támpont, mert exem, bár első alkalom után, vidáman és véletlen sem kardjába dőlve mondta, máskor is, ha akarom, csak keressek már méretben összeillőt..viszont ezt az átengedős dolgot játszva swingerklubban , a tapasztalat az volt, olyan potyavadászokkal, akikkel szóba se állna, ha utolsóm pasik lennének, ha én odaadtam és így kell, muszáj, jobban izgatta, és hamarabb élvezett, mint bármikor...pedig nagyobhoz és nagyobb odafigyeléshez szokott, de a szitu miatt egy kisebb mérettel is élvezte, mert azt diktálta a tudat...

Előzmény: Emilio178 (10194)
Emilio178 5 napja Creative Commons License 10194

Téged hatóságilag kellene kötelezni, hogy többször írj a fórumba! :D

Én pont így teszteltem magam, mikor bizalmassal erről beszélgettem, s azt mondták, jaj csak vigyázz, mert egy dolog a fantázia, de aztán élőben nehogy rám szakadjon a féltékenység.
Mikor elmesélte a kedvesem, hogy egy ismerőse kikezdett vele, izgalmat tapasztaltam.
Ott akkor kezdtem el elképzelni, hogy leszopja az illetőt, kéjenc kurva módjára, nagyon telespricceli...s megdöbbenten éreztem, iszonyatos mértékben felizgatott e fantázia.
Szerintem neki is sokat jelentett, hogy erről bizalmasan tudtunk beszélni.
Eleinte nem tudta hova tenni, hogy miért NEM féltékenység gerjed bennem..., de aztán ő is élvezte, az aktusok szerves része lett a fantázia, hogy de jó lenne még egy farok, de szívesen szopna dugás közben.

Felmerült bennem egy kérdés, és szívesen venném ez ügyben a gondolataidat (talán más fórumtárs is)

Annak mi a pszichológiája, hogy az izgat, nagy fasszal képzelem el őt?
Ezt írtad: "ne becsüld le a női empátiát, boszorkányos..nem tudja, fel sem fogja, mit érez, tud, tudat alatt, csak egyszerűen beleszól a programjába"

Mondtam neki, hogy ez mennyire izgatna engem, de ő nem akar nagy farkat, azt mondja, nem kívánja, nem érzi, hogy szüksége lenne rá.
(teljesen átlagos a méretem, 18/4,5...de bizony azt érzem, férne még belé bőven, a 4-5 ujjas tágítást azért igen tudja élvezni)
Ha hallgatok a hatodik érzékre, azt érzem, hogy a fenébe ne baszatná meg magát egy vaskosabb, termetesebb mérettel. Egyszerűen csak ő maga sem mer megnyílni ennek a gondolatnak, fél felvállalni?

Előzmény: filodom (10193)
filodom 5 napja Creative Commons License 10193

Pedig egyszerű a dolog, olvass vissza a hozzászólásaimban, ezerszer leírtam, először a saját fejedben kell rendet tenni, mert ha te nem tudod, milyen lenne, akkor ő addig el fog határolódni- ne becsüld le a női empátiát, boszorkányos..nem tudja, fel sem fogja, mit érez, tud, tudat alatt, csak egyszerűen beleszól a programjába, és nem rizikózik, nem engedi meg magának, hogy kérdés legyen belőle, ő maga kész lenne e megtenni- még ha te annyira akarod is...mert az fő motiváció, hogy a párja ellenére nem akar tenni, tehát először neked kell feltétlen akarat, kétségek nélkül.

Fantáziálj róla, képzeld el- de marhára ne az általad idealizált képet...mert nincs előre forgatókönyv, és nem lehet senkivel ki-le beszélni minden mozzanatot, reakciót, hozzáállást, mentalitást...

képzeld el, hogy mert ez a legfőbb vágyad, kész megtenni a kedvedért, és ez felszabadítja benne a ribancot, és meri tenni, élvezni, mert szabad, mert neked jó...és más pasi alaposan megdugja- egy új elsőre mindig, mindenkinek más..de ezért nem kell attól tartani, lelép az asszony vele, mert másodszorra már nem az első..ugyebár ;-)...

...és a pasi nagyon élvezi, nejed is magán kívül a különleges szitu miatt...és utána felszabadultan és hálásan leszopja...a pasi élvezi, liheg, zihál, közben lihegve, nyögve dicséri neked, hogy milyen vérmes, forróvérű a nejed, rég volt ilyen élvezetes nővel...

...és leszopja végig, nem sértődve a finoman lekurvázásért, hanem az elismerésért, bókért boldogan téve meg, a pasi meg hörögve szájbaélvezi...

...és azután szeretkezel a nejeddel...

Erre gondolva elégítsd ki magad...ha megy. Ha nem, akkor eleve nem vagy erre kész, gátlásaid vannak, nem fogadtad el. Ha megy, akkor legalább izgalmi állapotban nem zavarnak a dolgok, ha kicsit másképp alakulnak.

Viszont ha sikerült, utána - mintha csak ott lennétek hármasban és épp egy ilyen meneten túl lennétek, ti pasik épp erőt gyűjtve, regenerálódva...és akkor képzeld el, hogy a nejed odakucorodik és majszolgatni kezdi a pasi még lankadt farkát, hogy életet lehelljen bele...mert ugye, nyilvánvalóan azt gondolja, ez rád is így hat, ha ez volt a leghőbb vágyad, őt látni...ezzel akar mindkettőtöket felizgatni...és úgy és olyan hosszasan majszolgatja,ahogy talán sose, igazi falloszimádónak mutatkozva.

Ha éppen az után, hogy elmentél, akkor sem zavar ez, még ha nem is izgat, mert épp lenullázódott a nemi vágy, az izgalom, de maga ennek a tudata, ha nem is izgat, de nem zavar, akkor is úgy érzed, hogy akarod, mert ez jó, ha izgalomban vagy, izgatni szokott, ezt tudatosan elfogadod, azt a gondolatot, hogy egy ilyen próba után mese nincs, visszafordíthatatlan, hogy megvolt más pasinak, ezt nem lehet meg nem történtté tenni, ha mégsem jön be a dolog...

Nem, nem írtam szép és izgalmas erotikus történetet, idealizált mesét, ahogy ez tényleg szép lehet a maga különleges módján...direkt.

Aki nem szereti, ha baszogatják, nem menjen kurvának...vagyis ha csak olyan penge élen táncol a dolog, hogy mikéépen tetszik, miképpen nem, akkor még magadban sincs kész minden erre.

Előzmény: fantázia hármasban (10192)
fantázia hármasban 6 napja Creative Commons License 10192

adjatok tanácsot légyszíves!!!

Előzmény: fantázia hármasban (10191)
fantázia hármasban 6 napja Creative Commons License 10191

bocsánat, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, de én is ebben a cipőben járok. Amikor szeretkezünk a feleségemmel, a punciját izgatom a nyelvemmel, a kezemmel, és közben nagyon élvezi, ha a fenekét izgatom a műfütyivel is! Ilyenkor kb 4-5 perc után elélvez! De amikor a többes szexről beszélünk, akkor ahogy ő mondja, el se tudja képzelni azt, hogy más férfi, rajtam kívül hozzáérjen. Engem gondolatban nagyon izgat az, hogy a feleségemet egyszer ketten dugjuk, de nem tudom, hogy mit reagálnék arra, hogy élőben előttem más farkát veszi a szájába, vagy hogy úgy élvez el egy idegen faroktól, ahogy velem sohasem! ????????!

Előzmény: openmindedcouple (10186)
RedSwinger okt. 17. Creative Commons License 10190

ON: köszönöm ;)

 

OFF: nagyon köszönöm, pussz....

Előzmény: Emilio178 (10189)
Emilio178 okt. 17. Creative Commons License 10189

IGEN, határozottan Neked is szólt!!!

A Te stílusodat is szeretem,(az itteni összes hozzászólásod elolvastam) :-*

Jártam az "én puncim" topicban is...s bár ez itt off, de engedd meg, hogy megjegyezzem, amit a 31057-ben látni, az maga a tökéletes formavilág! :)

(pirul) 

Előzmény: RedSwinger (10188)
RedSwinger okt. 17. Creative Commons License 10188

Én bízom benne, hogy az utóbbi két hozzászólás kicsit nekem is szól :-P (köszönöm az egóm jól van)

Ha így van, köszönöm, és örülök neki, hogyha hozzájárulhatok még csak virtuálisan ahhoz, hogy mások is jól érezzék magukat a bőrükben.

 

Semmit nem kell siettetni, a zöld lámpánál sem "kell" tövig nyomni a gázpedált :-D Ha tényleg megértek erre, úgyis érzitek azt a fajta "kényszert", hogy keressünk, kutassunk, szervezzünk......;-)

Addig pedig fantáziáljatok sokat, hiszen tudjátok, az agy a legnagyobb szexuális szervünk ;-)

Emilio178 okt. 17. Creative Commons License 10187

Hasonlóképpen vagyunk mi is. :)

Szeretek ide betérni, imádom a normális hangvételű, építő jellegű hozzászólásokat (filodom fórumtárs külön kedvenc :) ), a személyes beszámolókat.
Jó látni, hogy nincs ezzel egyedül az ember, hogy nincs ebben szégyellni való.

Ha hiszitek, ha nem...a csirájában induló vágynak az itt olvasottak voltak a katalizátorai.

Megengedtem magamnak a gondolatot(pld hogy más pasit orálisan kielégít)...és döbbenten tapasztaltam, hogy messze nem a féltékenység az, amit érzek. Sőt!


Megosztottam vele finoman, árnyaltan..., és szép lassan kialakult benne az a bizalom, hogy megengedte magának a gondolatot, úgy, hogy látva az én támogatásomat, nem szégyent érzett.

Egyenlőre a fantáziánk része a többes, de már zöld a lámpa bennünk, és ez semmihez sem fogható izgalommal párosul.

Érik a szőlő...:D
Előzmény: openmindedcouple (10186)
openmindedcouple okt. 17. Creative Commons License 10186

nagyon erdekes dolgokat irtok foleg tetszik a lelki resze ahogy meselitek..egy ilyen kalandnak...

persze senki sem szeretne elveszteni a masik felet csak mert ugymond a taboo utra tevedt :) mi is sokat beszelgettunk / beszelgettunk errol de meg nem tortent semmi a megvalositasban..ugy gondolom ennek kell idot adni...

pl a szeretkezesek alatt mindig feljon a tema ettol meg jobban begerjedunk pl o imadja ha egyszerre megy nuniba es popsiba..

szoval hatha egyszer :)))))

 

 

 

filodom okt. 16. Creative Commons License 10185

Az én NŐM, csakis az lehet.

Előzmény: parbaniek (10184)
parbaniek okt. 16. Creative Commons License 10184

jó kis vérmes csaj ez a" ribanccica" a hozzászólásai alapján?!:)

Előzmény: filodom (10181)
parbaniek okt. 16. Creative Commons License 10183

"már akik szeretik,elhiszik a csodákat! :)

én leragadnák,nék a valóságnál:)

persze próbállak + érteni

Előzmény: filodom (10182)
filodom okt. 14. Creative Commons License 10182

Ennyi...úgy tűnik ez is adott, törvényszerűség, exem is megjegyezte,mintha ciklusom lenne, havonta rám tör, és akkor nagyon kellene valami....

Amikor meg volt, akkor valóban van egy elévülése...most, hogy így leírtam, adja magát a "Spermaháború"-s eszme, hogy biztosan összefüggés van a nők ciklusával. Amikor rájuk tör, akkor kell minden kannak bedobni, amije van...

És igen, én is így éreztem, hiába kérdezték csodálkozva sokan, hogy én nem voltam közben mással? Nem...nem érdekelt...lemaradtam volna valamiről, és akkor és ott úgy éreztem, az én páromhoz képest mindenki csak másodhegedűs lehet...miért akarjon az ember egy rosszabbat, mikor van neki egy olyan csoda, amit mindenki akar?

Előzmény: dr.Acula (10177)
filodom okt. 14. Creative Commons License 10181

Én is ezt vallom, nem az a lényeg, van hova menni, hanem van, ahonnan menekülne....

Mostani párom, Ribanccica, hasonló cipőben járt.

Sok éve lassan elhidegülés, emberszámba sem vevés, és sorolhatnám, és az már csak sokadik a listán, hogy vagy 3 éve szex az ablakban. De, hozzáhülyült a szituhoz, kis adagokban megszokta, és nem vette észre, milyen sivár is ez így.

Mikor elkezdtünk csetelni, 3 hónap alatt többet kommunikáktunk, mint férjével 20 év alatt...és jobban is ismertem (jobban, mint saját magát...)

És nem kellett bevirítani az idegen f...t, ahhoz, hogy azt mondja a férjének, itt most elég, válni akarok...még nem is találkoztunk...más téma, hogy ilyet nem is remélt, egyszerűen az emberi jellemzők, azok miatt döntött így. Pedig aztán én nem kezdtem erőn felül násztáncba, már egy házassággal ezelőtt tudtam, az időzített bomba, és inkább rosszabbat mutatok, mint ami alapon megy...(így nincs az, hogy az ember erőn felül virtuskodik, és amikor azt nem lehet a végtelenségig, jön az "amikor még szerettél, bezzeg..")

Sőt, elsőre el is akartam "tanácsolni", mert unatkozó feleségek fantáziájának lenni nem bónusz számomra.

Szóval lehet újragondolni a dolgokat, igen,mondhatjuk, más feleségét elcsábítottam, elvettem...azzal, hogy létezem, és olyan vagyok,amilyen... ;-) ha meg ennyi elég, hogy feknyíljon egy feleség szeme- akkor az ura meg is érdemli, én nem hiszek abban, egy nőt "el lehet venni", csak el lehet veszíteni.

Előzmény: K3RD3S (10175)
filodom okt. 14. Creative Commons License 10180

Na kérem..újabb példa, nem csak összevissza kefélés a lényeg...ez tényleg szép.

Kicsit el is homályosodott a monitor...

Tetszeni akarás, megfelelni akarás, vonzó, izgalmas legyen, jó szerető, és ebben benne van, hogy büszke is lehess rá, milyen hatással van másra- mert ugye, ez mindenkiben ott van, aki itt "topliklakó"...

Jöhetek én itt ösztönökkel, hormonokkal, ha egyszer egy párnak így jó, és ilyen pluszt tud adni, akkor csak elismerően lehet szólni, vagy hallgatni mindörökké- mert senkinek nincs joga leszólva , gátlásokat keltve megfosztani őket attól, ami nekik jó.

Már írtam, de még mindig igaz az irányelv szakemberek közt perverzió kérdésében, hogy: ami két (vagy több..) embernek együtt jó, az természetesnek tekintendő.

Örülök nektek, és a sikernek, csak így tovább!

Előzmény: K3RD3S (10173)
RedSwinger okt. 14. Creative Commons License 10178

Még jó, hogy nem vagytok egyformák :-D Az én párom ilyen, az élet egyéb területein is nagy az önuralma....

Mikor kerül sorra? Váltotó, van hogy ott a klubban, van hogy "csak" másnap itthon......

Azt nem tudom megmondani, hogy meddig bírja fizikai kielégülés nélkül, mert nálunk a szex napi esemény..... Ha klubba megyünk, akkor is a reggelt egy jó kis hempergéssel kezdjük, szóval erre a kérdésedre "sajna" nem tudok válaszolni :-)

Örülök neki, hogy továbbra is pozitívak az érzéseitek, csak hajrá ;-)

Előzmény: K3RD3S (10174)
dr.Acula okt. 13. Creative Commons License 10177

Mondanivalómat hadd kezdjem egy lopott idézettel:

"Az én érzéseim ennyi idő után is abszolút pozitívak, büszke vagyok rá, hogy ilyen bevállalós, vagány feleségem van. Izgalmasabbnak és szexisebbnek látom, mint valaha. Azon nagyon ritka időszakaim egyikét élem, amikor egyáltalán nem érdekelnek más nők :)"

Ezzel a gondolatsorral teljesen egyet tudok érteni, pontosan ezeket az érzéseket tapasztalom meg minden alkalommal, de nekem kb. egy hónap után szükség van újabb élményre, hogy a fent megfogalmazott érzés - egyáltalán nem érdekelnek más nők - el ne halványuljon. :-) 

 

 

krampusz20 okt. 13. Creative Commons License 10176
K3RDS Nagyon jól megfogalmaztad.