Keresés

Részletes keresés

bigbraner21 Creative Commons License 6 órája -2 0 12206

Nagyon szívesen lennék milf csajok,milf párok harmadik "félje" puncinyalásban verhetetlen vagyok,imádok dugni és ímádom a sexi érett csajokat....."pókhálózást is vállalok"!!!!

Pááros Creative Commons License 1 napja 0 0 12205

Meséld el! Erre van ez a fórum.

Előzmény: Peter_xx (12204)
Peter_xx Creative Commons License 1 napja 0 0 12204

Az előbbi hozzászólásom nem jó megjegyzéshez csatoltam.
Hairymilf-nek címzem.
Megértem a férjed.

Nekem is volt már hasonló érzésben részem, én is nagyon élveztem.
Mostanság is jóleső érzés visszagondolni azokra a játékokra.

Előzmény: Hairymilf (12200)


Peter_xx Creative Commons License 1 napja 0 0 12203

Megértem a férjed.

Nekem is volt már hasonló érzésben részem, én is nagyon élveztem.
Mostanság is jóleső érzés visszagondolni azokra a játékokra.

Előzmény: Hairymilf (12200)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 12202

Valami ilyesmi. Én nem tudnám ezt élvezni, ez nem az én asztalom. Féltékeny vagyok és elvárom a hűséget.

Előzmény: Pááros (12201)
Pááros Creative Commons License 1 napja 0 0 12201

Annyira szeret téged hogy gyönyörködik benned orgazmusod közben és már az is boldoggá teszi hogy közvetve is örömet tudott okozni, lát téged kielégülten mosolyogva. :-))

Nem vesz részt aktívan az aktusban így jobban lát mindent!

Előzmény: Hairymilf (12200)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 1 12200

A férjemet, állítása szerint, nagyon lázba hozza, amikor csak hallja, hogy mással szeretkezünk. A nyögések hallatán teljesen kikészül. Az meg a csúcs számára, amikor félre fordítom a fejem és a szemébe nézve önkéntelenül nyögdécselek a szeretőm alatt, netán hörögve elélvezek. Ilyenkor imád második lenni a sorban és alig várja, hogy ő is megkaphasson.

Előzmény: Pááros (12199)
Pááros Creative Commons License 1 napja 0 0 12199

Egyszer kipróbáltuk hármasban egy nem régen megismert férfivel 2FF+1L.

Volt hármas variáció több féle módon, jól éreztük egymást de amikor kimentem a mosdóba gondoltam hogy lesz folytatás míg nem vagyok velük... :)

Ez szokott lenni mikor két ittas és felizgult férfit/nőt meztelenül magára hagynak az ágyban! Nem is történhetett volna másképpen. Gondoltam hogy nem fognak egymás mellet feküdni mint egy szobor, egészséges kísérletező fiatalok tele vágyakkal.

Mikor visszaértem már az ajtóból halottam azt a jellemző ütemes hangot és a lihegést...nem akartam ünneprontó lenni és óvatosan megnéztem őket.

A vendégünk átlag feletti kb.20cm-es vastag, nagy makkal megáldott dorongjával vadul dugta az asszony kutya pózban, az meg alig kapott levegőt! :-)

Iszonyú gyorsan mozgott benne a srác  és közben a feneke csattogott amikor belökte neki hátulról erőből.

Lihegett, nyögött láthatóan élvezte a nagy szerszámot ami rajtam is túltett méretben! Sosem volt még ekkorával később mondta, azt hittük be sem fog férni.

 A látvány izgató volt mint a topik címe is, de furcsa érzés is volt hisz nem sűrűn lát az ember ilyet a párjáró....napok kellettek mire megemésztettem és kibeszéltük a történteket. Párom is később bánta hogy ilyen helyzetbe kerül és én így láttam. Így hosszú idő leteltével azt mondom nem bántuk meg hogy kipróbáltuk, izgi volt és mindenki jól érzete magát.

Szóval először furcsa érzés, nem feltétlenül jó elsőre látni ilyet a párodról de ha megemészted és túlteszed magadat a birtoklási vágyon valóban lehet izgató!

 

Próbáltam a témához hozzászólni. :-)n

Várom a véleményeket!?

vidékiversenyző Creative Commons License 2 napja 0 0 12198

én egyszer kipróbáltam hogy milyen két bombázó csajjal szexelni, és őszintén megmondom, hogy elsőre csődöt mondtam. de másnap megismételtük az estét, na akkor már nagyon élveztem! Igaz, nem volt 20 percnél több a dolog, de ki kellett próbálni! de ez két idegen csajjal volt, nem a feleségemmel.  ezután, egy másik alkalommal 4es felállásban (én vittem mind a két csajt) amikor elkezdtem simogatni az egyik lányt a másik olyan féltékeny lett, hogy csak na! Gondolataimban (főleg amikor nem vagyok teljesen józan, és megnézek egy olyan pornot, ahol 2 férfi szexel valamelyik feleségével) annyira ráizgulok erre a szituációra! egyszer régebben (kb 15 éve) volt egy baráti pár, akikkel nagyon jóban voltunk, együtt nyaralások, néha itt, néha ott alvás egy "vendégség" után. (pl nálunk a lány (nagyon-nagyon jó csaj volt)  egyszer megkérdezte, hogy felmehet-e  a fenti fürdőszobába, hogy beleüljön a jacuzziba?! ezek után megkérdeztem a nejem, hogy mit szólna ahhoz, ha összejönne valamelyik alkalommal egy 4es szex?! Ő azt válaszolta, hogy szerinte ő, nem is tetszik a másik pár fiutagjának! de sajnos nem jött össze. Mondjuk azóta is elgondolkoztat, hogy az rendben van, hogy nagyon izgat az, a gondolat, hogy ketten dugjuk a nejem egyszerre, de hogy abban az adott helyzetben ez tetszene-e, egy idegen férfi farkától élvez el, vagy egy idegen férfi élvez bele a szájába, azt nem tudom! 

Előzmény: olegnagy (12195)
vidékiversenyző Creative Commons License 2 napja 0 0 12197

csak párban gondolkodsz, vagy gondolkodtok? Neked melyik felállás teszik jobban, az hogy ketten dugjátok a párodat, vagy hogy a párod egy másik csajjal kényeztessen téged?! 

Előzmény: parbaniek (12196)
parbaniek Creative Commons License 2 napja 0 1 12196

Nekünk még nem jött össze!

De hasonlóképp tervezem én is .Ismerős szimpatikus,őszinte"biztonságos" párral!

Előzmény: Tordal (12194)
olegnagy Creative Commons License 4 napja 0 1 12195
Tanulságos. Mástól is hallottam olyan sztorit, hogy amikor eljött a várva várt édeshármas két lánnyal, a fickó ijedt meg...
Előzmény: Tordal (12186)
Tordal Creative Commons License 4 napja 0 0 12194

Azért voltunk párral, mert őket ismertük és tudtuk hogy évek óta együtt vannak, biztonságosabb egy monogám pár mint valaki aki ki tudja honnan jött.

Előzmény: Kiv_ancsi71 (12191)
Tordal Creative Commons License 4 napja 0 0 12193

Ha lesz még alkalom velük, akkor valószínűbb ugyanez a lány-lány-fiú felállás, fiú-fiú-lányhoz túl szégyellős a másik. Itt nem is ez volt a fő akadály, hanem a túl nagy ígéretek az elején, és a gyenge megvalósítás személyesen. Úgy gondoltam hogy majd ellesznek a párommal 1-2 órát, ha minden jól megy orgazmusa is lesz, ehhez képest a negyed óra és a vibris orgazmus nem volt nagy durranás. Kicsinyes vagy sem, de a kb 10 centis farok sem dobogtatta meg a párom szívét (konkrétan nem érzett semmit), pedig 15-ről volt szó... Azt nem értem minek hazudni erről, ha úgyis kiderül személyesen az igazság?

Most ülepedik kicsit a dolog, a hármas része mentette a dolgot mindkettőnknek, de tanulságos volt.

Előzmény: Rendszer-hiba (12190)
Tordal Creative Commons License 4 napja 0 0 12192

Úgy volt hogy meglesz a lehetősége annak, hogy megnézhessem őket szex közben, de ebből nem lett semmi mert nem úgy alakult. Kb egyszerre kezdtük el, és akkor már a lányra koncentráltam, ráadásul ők valamiért sötétben csinálták. Utána többet már nem voltak együtt, szóval nem volt több lehetőségem, de azért a két lány látványa kárpótolt. :)

Előzmény: Pááros (12187)
Kiv_ancsi71 Creative Commons License 5 napja 0 0 12191

Mi pont ezért nem keresünk párt...

Előzmény: Rendszer-hiba (12190)
Rendszer-hiba Creative Commons License 6 napja 0 2 12190

No igen, ember tervez…

Érdekes volt végigolvasni a sztoritokat. Ha úgy vesszük, igazándiból majdnem minden összejött amire vágytatok, ám csak kicsit máshogyan…

Mi is próbálkoztunk egyszer úgy hogy kissé sokat ittunk. Nem volt rossz, de jobb a mértékletesség.

Nem gondoljátok azt, hogy ha nem egyszeri, hanem több közös játszadozásotok lesz, akkor több esély lesz arra, hogy gördülékenyebb, lazább lesz minden, s könnyebben képesek lesztek egymásra hangolódni?

Azon nem gondolkodtatok el, hogy egyszerre csak egy valakit kéne ágyatokba befogadnotok? Könnyebb ráhangolódni plusz egy valakire, mint plusz kettőre.

Előzmény: Tordal (12186)
Pááros Creative Commons License 2015.11.16 -1 0 12187

Végre egy beszámoló a témában!

Hasonlóak az élményeink csak nem párral voltunk és nekünk is volt pár apróság ami nem úgy sikerült ahogy terveztük. Érdekes olvasni az írásodat a te szemszögedből.

Te láttad a párodat a másik férfivel szexelni?

Előzmény: Tordal (12186)
Tordal Creative Commons License 2015.11.16 0 2 12186

Az elején kicsit lassabban indult el a társalgás, de ezt a pálinka megoldotta. Úgy beszéltük meg hogy nem vágunk mindjárt a közepébe, előbb ismerkedünk és utána alakul a többi. A másik pár nőtagjával már ismertük egymást, az én párom meg egy ideje sextingelt a sráccal hogy hangolódjanak az alkalomra. Fokozatosan alakultak a dolgok, főleg akkor volt némi simogatás és csókok amikor mi a másik lánnyal nem voltunk ott. Amikor visszamentünk, visszavettek. Kicsit félszeg volt a srác, de nem volt gond. A lényeg az elmaradhatatlan üvegezéssel kezdődött, de talán pont azért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert kiszámítható volt. Mit is kérdezne egy férfi akkor, amikor 2 lány is jelen van akik egymás iránt is érdeklődnek? ;) Jól beteltünk a látvánnyal, azért néhány párcserés „merek” is elhangzott, ami elég szexi volt. Végül félrehívtam a lányt hogy a páromék is kicsit kettesben lehessenek és belelendülhessenek (meg volt beszélve), mikor visszamentünk ők már a szobában voltak és csak a párom nyögései hallatszottak ki. Mi is nekiláttunk a lánnyal, ők végeztek, mi is, aztán áthívtam a párom és így teljesült a hármas is 2 nővel. Addigra mindenki rendesen elázott, de azért szerencsére emlékszem mindenre. Érdekes, hogy amikor a párom ment volna át hozzájuk hármasozni, a srác beijedt és csak a párommal akart lenni kettesben.

Viszont nem volt minden felhőtlen, ez kis tanulságul is szolgálhat másoknak.

A lány még a szex előtt rosszul lett a piától, szóval fél óra azzal telt hogy a vécén pátyolgattuk. Figyelni kell hogy ki mennyit iszik és bír, különben ez lehet a vége. A párom nagy reményekkel indult de kicsit csalódott végül, mert a méretek nem voltak köszönő viszonyban azzal amiről szó volt, magyarán kicsi volt a srác, és a kitartással is gond volt, így előkerült a vibri. A lány kicsit zokon vette hogy ők elvonultak, annak ellenére hogy meg lett beszélve hogy így lesz és együtt is alszunk majd, így mindenki a saját párjával aludt. Nem volt gond, mert így az élményeken felbuzdulva egész éjjel gyűrhettük egymást. Másnap nem történt semmi, mindenki az előző éjszaka hatása alatt volt, pedig jó lett volna egy kis levezetés. Mintha csak az Operából jöttünk volna haza. Végül nem sikerült amire számítottam, hogy a párom el tud élvezni a srác segítségével, pedig szép reményekkel indultak. A párom és a lány nagyon megtalálták a közös hangot, másnap is vagy 2 óráig beszélgettek, és baromi jól néztek ki egymás kiszívásával a nyakuknál. :)

Mindketten szeretnének olyan alkalmat, amikor főleg egymásra figyelhetnek, ez a jövő zenéje.

Ennyi történt, összességében nem bántuk meg, csak a valóság mindig másmilyen mint a fantázia. Az biztos, hogy jobban szeretem a párom mint valaha, és ő sem bír leszállni rólam. :) Szerintem elég jó belépő volt nekünk ebbe a világba.

RedSwinger Creative Commons License 2015.11.16 0 0 12185

Mindenestre a mondat végen lévő smile bíztató......... kicsit több esetleg? ;-)

Előzmény: Tordal (12183)
Tom Freeman Creative Commons License 2015.11.16 0 1 12184

Akkor mesélj...

Előzmény: Tordal (12183)
Tordal Creative Commons License 2015.11.16 0 0 12183

Megvolt hétvégén a négyes, érdekes élmény volt. :)

K3RD3S Creative Commons License 2015.11.05 0 1 12182

Szerintem nem kell ezt a dolgot annyira túlgondolni. Ha a szex gyakoriságán kívül minden ok a kapcsolatotokkal, akkor nem valószínű, hogy csak a jobb szex miatt elhagyna. Ha csak az számítana, akkor már régen elhagyhatott volna valaki olyanért, aki nálad gyakrabban kívánja a szexet. A "hogy fog rád tekinteni" kérdésre a csajok autentikusabban tudnának válaszolni, de személyes tapasztalatom az, hogy a feleségem még nagyon szeretettel néz rám azóta, mióta másokat is beveszünk, hiszen én vagyok az, aki ezt megadom neki.

Előzmény: Boatox (12176)
Boatox Creative Commons License 2015.10.30 0 0 12176

Sziasztok!

 

 

A párom és én 2éve vagyunk együtt és szuper a szex közöttünk. Annyi van csak, hogy én (pasi) nem igénylem annyiszor mint a bnőm. A cuckold pedig már régen (még Ő előtte) izgat, tehát ez a téma rég óta szóbeszéd köztünk. Voltak már próbálkozások 1-1 pasival, de sosem történt semmi lényeges. Mostanáig!

Ugyanis egy társkeresőn találtunk egy olyan pasit, akinek a stílusa is megnyerő (nem a na mikor dughatom széjjel a nődet? stílus) és külsőre is nagyon tetszik páromnak...mindene.

Szóval úgy néz ki ebből találkozó lesz! A kérdésem csak az, hogy akiknek van tapasztalatuk ebben, azok mesélhetnének. Negatív vagy pozitív tapasztalatok-e, hosszan tartó dolog hogyan lehet ebből, mi történik, ha az asszony vele szívesebben kefél mint velem, stb...

Igazából, mivel én szeretem az enyhe megaláztatást, nagyon felizgatna egy olyan szitu, hogy én mondjuk többnyire csak kinyalnám és a csávó farka lenne az elsődleges. De ugyanakkor nem tudom, hogy egy ilyen kialakulása után hogyan fog rám tekinteni a párom? Elhagyna-e a másikért? Persze nyilván ezt csak én tudhatom, én ismerem, de...gondoltam hátha van ebben  illetve hasonló szituációban tapasztalata másnak.

 

NOMÁD a hegyek vándora Creative Commons License 2015.10.28 0 2 12175

Mi a többnapos túrázások alatt éljük ki vágyainkat az asszonnyal. Próbáljátok ki! Sátorban, vagy szálláson az mindegy. Mikor többen megyünk mindig van a társaságban felálló farkú magányos (félre tekintő) férfi.

Kiv_ancsi71 Creative Commons License 2015.10.28 -1 0 12174

Képzeld el, hogy pl valami "agysebész" páros egymás között, a vendég partner tudta nélkül azt találja ki, hogy a jóasszony "fakanál" felkiáltással próbál jelezni! :)

Ez tényleg hülyeség. Csajom ha valami nem oké, akkor szól egyszer-kétszer, ha nincs változás, akkor beveti az édes kis tappancsát lapockára, vagy arcra. :D

Mi megbeszéltük a mit lehet, mit nem. Ha a >nem lehet< dolog mégis mehet, akkor pl. megharapja a bal fülcimpámat. :)

Személyes találka előtte mindenképp kell, de pl. mi egy alkalmat tervezünk. Mindketten jó emberismerőnek tartjuk egymást és magunkat, nem kell hozzá sok idő. 

Amit nem értünk, hogy sokan lefagynak képcserénél, meg "camba megmutatom", meg ilyen hülyeségek, hogy majd akkor meglátsz...

Akit elutasítunk, az meg begőzöl... Mintha kötelező lenne vele. :D

Móka, kaland, ez a keresgélés dolog meg időnként még szórakoztat is.

 

Előzmény: Tordal (12173)
Tordal Creative Commons License 2015.10.27 -1 3 12173

Ne haragudj, de ennél a jelszavas dolognál felröhögtem.

El nem tudom képzelni, hogy éppen döngetem a nőt és ő hirtelen bevág egy olyat hogy liliom, vagy hideg víz, szerintem ott helyben végem lenne a röhögéstől. Tudom hogy ez a BDSM körökben bevett szokás, de azért normál szexben az ember ki tudja fejezni magát, és a nem tényleg nemet is jelent. Nem túl életszerű a helyzet, amikor a nő határozottan nemet mond, erre a férfi csak azért is csinálja tovább, azt úgy hívják hogy nemi erőszak. Az ember ráadásul ismeri a párját, tehát látja ha valami nem jó neki és maga is közbeavatkozhat.

Előzmény: Törölt nick (12172)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.27 0 1 12172

Fontos, hogy az ismerkedéseknél már a legelején tisztázzátok le a dolgokat, hogy mit szeretnétek, itt nincsenek tabuk. Nyiltan mindent le kell írni, nehogy félreértés legyen később.

Fontos a személyes találkozó is. De egy egyórás beszélgetés még nem lesz elég. Ahhoz, hogy megismerjétek a másikat, több találkozóra van szükség. A legjobb, ha minimum 3-4 találkozó van, amik kb. fél óráig vagy egy óra hosszáig tartanak. Többször tudtok többmindenről beszélgetni (nem csak szexről), s talán megismeritek az illető viselkedését más-más hangulatban. Hiszen egyetlen találkán nem derül ki sok minden, ha az illetőnek akkor éppen jó napja van, hogy például hogyan viselkedik (hogyan áll hozzátok), ha éppen rossz napja van.

Fontos az is, hogy (ha már az együttlétnél tartatok), egy semleges szót válasszatok a leéllásra, ha valami nem megy. Ez ilyen helyzetekben egy bevett szokás. Sokszor mondják, hogy a NEM az NEM-et jelent. De ez nem mindig van így, s ilyen helyzetekben bizony kelemetlen tud lenni, ha a hölgy sűrün mondja, hogy : "Ne, ne!" vagy "Nem nem!" kombinációt, s a férfi azt hiszi, csak hergelésből, izgatásból mondja neki a hölgy. De az is kellemetlen tud lenni, ha a férfi tényleg leáll ilyenkor, megszakítva az aktust, pedig a hölgy nem komolyan mondogatta. A pillanat pedig elillan, s hamar leherved mindegyik fél.

A legjobb ilyenkorra egy semleges szót választani a leállásra, olyan szót, amit amúgy biztos nem mondana egyik fél sem a szeretkezés alatt izgalomból adódóan. Ilyen lehet például a "VÖRÖS",  a "TULIPÁN" , esetleg a "LILIOM" , vagy akár a "HIDEGVÍZ".  De természetesen bármely hasonló szó is megteszi. Ezt meg kell beszélni a beavatott féllel is, így ha a hölgynek valami kellemetlen, rossz, akkor csak hangosan kimondja, hogy például LILIOM! Mivel ez nem egy gyakran előforduló szó szeretkezés közben, a harmadik fél észbe kap (hiszen meghallja a leállító szót), és azonnal abbahagyja, amit elkezdett.

Előzmény: Kiv_ancsi71 (12148)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.27 0 1 12171

Nos, férfiszemmel nézve biztosan. :)

Csak  a prostituáltak  és a bordélyháziak szoktak szexelni. Ők nem akarnak kapni (pénzen kívül semmit), csak adni..., egy gyors numerát. Ők nem élvezik, csak megteszik. 

De egy igazi nő az más. Muszáj, hogy adjon a nő, mert csak úgy kapja meg az igazi élvezetet. Csak úgy lesz teles az orgazmusa, ha a férfival együtt hozza össze. Ezért kell, hogy érzelem is legyen benne, mert nélkül nem megy. Az pedig már nem szex, hanem igenis SZERETKEZÉS. Ha egy pár nem csak lélek nélkül szexel ("párzik"), hanem érzelmeket is visznek bele. Tehát a "SZERETKEZNEK" szó szerintem a legmegfelelőbb rá a topik címében. Ha megérdezed a párodat, ő is biztosan egyet fog érteni. Nem kell az illetőbe szerelmesnek lennie, de kell egy bizonyos foku vonzódás és érzelem a másik férfi iránt. Ez sajnos tény, ezt el kell fogadnod.

:)

Előzmény: Kiv_ancsi71 (12155)
Pááros Creative Commons License 2015.10.26 0 0 12170

Én a Hölgyektől egy sztripízt kérnék, ha lehet mindkettőtől külön hogy hosszabb legyen...

Én a páromtól láttam akkor ilyet és leesett az állam! :)

Nem is hittem volna hogy ilyet tud... izgató volt mindenkinek amit bemutatott még neki is!

Ne hagyjátok ki ha lehet. :-)

Előzmény: Tordal (12169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!