Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Tigris mackó 19 órája Creative Commons License 10378
Sziasztok 25 éves pasi vagyok és szivesen csatlakozmék párokhoz vagy csak hölgyekhez korosztály
Borci1969 24 órája Creative Commons License 10377

Szia!

 

Nektek hogy sikerült? Nálatok hogyan kezdődött ez az egész? Voltak buktatói, rossz élmények, stb?

Előzmény: dodi12345 (10371)
marmegintittvagyok 26 órája Creative Commons License 10376

Hogy lehetne neked privatban irni Emese?

Előzmény: emeseasszony (10364)
Kriptaszökevény 1 napja Creative Commons License 10375

a másik weboldalon is megdőltél...

Előzmény: Borci1969 (10370)
veryopen 1 napja Creative Commons License 10374
kingtee 1 napja Creative Commons License 10373

Valóban igaza van sok mindenben. Ezt a dolgot valóban nagyon át kell gondolni. Ami szerintem még egy fontos dolog, hogy azzal is számolni kell, hogy az asszony az idegennel jobban fogja élvezni, akár sokkal jobban. Ami nem feltétlenül azért lehet mert a másik többet nyújt, bár az is megeshet, hanem az egész izgalom ami ezzel jár felturbózhatja az élvezeteket. Ezt valószínűleg sok férfi kudarcként élné meg. Ezért veszélyes vizek ezek.

De ha ez mindkét fél örömét szolgálja, akkor ez valóban nem rossz dolog és váljék egészségükre, nekem ez a véleményem.

Annak ellenére, hogy engem ez soha nem vonzott, izgatott. Eszembe nem jutna a kedvesem megdugatni egy másik palival.

Bár a eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne egy nőt ketten megdugni, mármint 2 férfi 1 nő felállás nekem is megfordult a fejemben, de az biztos, hogy nem az én barátnőmmel és nem úgy, hogy megcsalom a párom. Max akkor ha épp egyedülálló lennék.

 

Éppen ezért nagyon elítélem azt amit maga csinált, hogy megcsalta a férjét a tudta nélkül. Ha nem működik a dolog akkor el kell mondani. Hátha van megoldás, ha meg nincs akkor el kell válni. Ha van gyerek, neki se jó egy boldogtalan családban felnőni. Az se szép dolog ha a férj pénze, anyagi biztonsága jó dolog, de azért megcsalom, mert más jobban megdug. Bármi is az ok, nem egyenes emberre utal.  

Előzmény: emeseasszony (10364)
hotparos 2 napja Creative Commons License 10372

Sziasztok!

 

Nálunk is hosszú beszélgetések előzték meg a dolgot.

Utána csak erősebb lett a kapcsolatunk.

 

dodi12345 2 napja Creative Commons License 10371

Szia Borci.ez a dolog amit szeretnel nagyon jol is elsulhet.ha szeretitek egymast.akkor csodalatos dolgot fogtok atelni.meg szorosabba teheti a kapcsolatotokat.hidd el.

Borci1969 2 napja Creative Commons License 10370

Nem tudom hogy milyen emberfajzat lehetsz így névtelenül, csak azt tudom rólad, hogy minden oldalon mindenkibe belekötsz és mindenkit kritizálsz. Hihetetlen, hogy néhány embernek mennyire nincs jobb dolga az életben. Te tényleg ennyire unatkozól? Akkor mEzzel a viselkedéseddel minden forumot teljesen leamortizálsz.iért nem szerzel magadnak egy nőt? Akkor talán lenyugodnál egy kicsit, nem gondolod? 

Előzmény: Kriptaszökevény (10363)
Borci1969 2 napja Creative Commons License 10369

Nos, én nem tudnám megcsalni a férjemet. Ha a tudta nélkül feküdnék le más férfival, akkor az csak azért lenne, mert nem szeretem, s ezért elárulom őt, nem vagypk hozzá őszinte . Én soha nem tennék ilyent, ha odáig fajulna valakivel a dolog, hogy megszeretem és le akarok feküdni vele, akkor inkább elmondanám a férjemnek, mert ha nem szeretem, akkor úgysem lenne értelme együtt maradni, s ha az ember akárcsak egy kicsit is szerette a másikat, akkor ezt nem tudná megtenni vele. Nem tudná hülyének nézni, hazudni neki akár egy életen át.

libressz 2 napja Creative Commons License 10368

okos vagy!

osztom a véleményed,nézeteid :)

Előzmény: emeseasszony (10364)
Tom Freeman 3 napja Creative Commons License 10367

Ha a "használat" után újra meg tudja fogni a férje farkát, sőt... kényeztetni, magába engedni... akkor a szemébe is bele tud nézni.

 

Lehet, hogy eleinte ez még furcsa és lelkiismereti problémákat okoz valakinél, de bele lehet szokni. Itt is gyakorlat teszi a mestert.

Előzmény: jwkllr (10365)
Man&women 3 napja Creative Commons License 10366

De hiszen te is megcsalod a férjedet egy harmadikkal!

Neki is járhatna ezzel az erővel egy harmadik nő bevonásával egy kis szex...

Előzmény: emeseasszony (10364)
jwkllr 3 napja Creative Commons License 10365

"Használat" után hogy tudtál a párod szemébe nézni?

Előzmény: emeseasszony (10364)
emeseasszony 3 napja Creative Commons License 10364

Sziasztok én 40 éves nő vagyok és házas.

Azt mondom a dologra, hogy egy férfi szereti birtokolni a nőt és nagyon nem szereti, ha más is ,,használja,, 

Per pillanat izgalmas lenne neki és tetszene, később, nem lehet tudni, hogy mennyire zavarná.

És felmerül majd a dolog, hogy ha te lehettél harmadikkal én miért nem. Azaz egy másik nő kérdése.

Később felmerül majd, hogy úgyis voltál mással én miért nem lehetek, ha akár ott sem vagy.

És máris jön a megcsalás.

Ha ezekbe biztos vagy mind, vágj bele, de ha nem és fontosabb a házasságod ne.

 

Énnekem van férjem, nem vagyok már fiatal sem és meg is csaltam a férjem már többször is.

De nem tudja remélem, mert nem tudná túltenni magát rajta. Ezért nem is mennék bele ilyesmibe, más kérdés hogy nélküle mibe megyek bele...

 

Előzmény: Borci1969 (10362)
Kriptaszökevény 3 napja Creative Commons License 10363

nocsak, "borbála" itt is nőimitárkodik nem csak a sg-hun...

Előzmény: Borci1969 (10352)
Borci1969 3 napja Creative Commons License 10362

Köszönöm a hozzászólásokat és a válaszokat. Már most is sok újat és hasznosat olvastam. Az biztos, hogy ha belemegyek ebbe az egészbe, akkor nem lennék híve a naponta választott kapcsolatoknak, inkább egyetlen egy harmadikot akarnék, de azt állandóra, illetve hosszútávra. És persze csak akkor, ha már jól megismertük az illetőt. Emiatt gondolkodom abban is, hogy esetleg valami ismerőst keresni erre a dologra, akiben már régóta megbízunk, illetve tudjuk, hogy egészséges is. Csak ott is félő, hogy ha rosszul sül el a dolog, akkor esetleg örökre elveszítjük az illetőt, mint barátot.

K3RD3S 4 napja Creative Commons License 10361

Megnyugtatlak, biztosan nem azért mondja, mert nem szeret. Ha visszaolvasol sokan (én is) leírták, hogy hogyan kezdődött náluk, milyen volt először. Nem mindenkinek való, ez tény, de ha a pár kapcsolata rendben van és őszintén képesek megbeszélni a dolgokat, akkor olyan nagy baj nem lehet.

 

A többesen gondolkodó nőknél úgy látom, hogy mindig előjön az, hogy utána mit szól majd a férjük. Ezt elméletben nem lehet lejátszani, csak akkor tudjátok meg, hogy mit éreztek, ha valóban történik is valami. Beszéljétek meg, hogy bármikor bármelyikőtök lefújhatja a dolgot, ha mégsem tetszik. Így legfeljebb rájöttök, hogy nem nektek való a többes, de legalább nem fogtok azon keseregni öreg korotokban, hogy ki sem próbáltátok. Persze, ha valakit már elméletben sem vonz, az tényleg ne kísérletezzen.

 

A fokozatosságot én is javaslom. Nálunk az első alkalmakkor még nincs szex, egy nyugis helyen való dumálás után meglátja az ember, hogy szimpi-e a másik. Ha nem, akkor nincs rossz élmény.

 

Van több szexhirdetési oldal is, én azokat javaslom az ismerkedésre. Egyrészt, mert ez a topik szigorúan nem erre van, másrészt ott megtudjátok adni, hogy milyen korú, milyen testalkatú stb, partnert kerestek és honnan.

Nálunk én olvasgatom a jelentkezők leveleit és csak azokat mutatom meg a nejemnek, akik szimpatikusak. Ő a sokadik primitív jelentkező után tuti törölte volna magát az oldalról, így viszont, hogy csak a normálisabbakat mutattam meg, nem ment el a kedve az egésztől. Ezzel a módszerrel, ha kiválasztasz valakit, tuti, hogy mindkettőtöknek megfelel a jelentkező.

Előzmény: Borci1969 (10352)
RedSwinger 4 napja Creative Commons License 10360

Egyet kell, hogy értsek hooligans1974 véleményével, ne rohanj/rohanjatok sehova.....sok-sok beszélgetés az alapja egy ilyen együttlétnek, és természetesen az ezer százalékos bizalom a másikban.....mert ha ez megvan, akkor már nem fognak olyan kérdések gyötörni, hogy mi lesz, ha megundorodik tőled? (bár ezt nem is értem :-))

 

Az előttem szóló Man&women-t nem teljesen értem....igen, igen, vannak veszélyes tényezők, de az egész élet veszélyes.... ha ennyire parázol, akkor szerintem ne is vágjatok bele. Nem azt mondom, hogy felelőtlenül járj el, sose :-) De ha valaki azt szeretné, hogy mással is testközelbe kerüljön, óhatatlanul be kell vállalnia a rizikót, mivel mindent nem tudsz kizárni.

Ha sokat beszélgettetek, fantáziáltatok, és kész vagy a hármasra, én akkor is azt ajánlanám, hogy közösen keressetek partnert, akivel először semleges helyen, szexmentesen találkoztok. Azt eddig nem mondtam, de én is nő vagyok, pár éve benne ebben az életformában :-) Így tudom azt, hogy kell némi szimpátia, érzelem a másik fél felé...ezért ajánlanám az első szexmentes randit hármasban.....mindenképpen számít a férjed véleménye is szerintem, hiába te vagy az, aki igazából kontaktba kerülsz egy másik férfival....pont azért, hogy felhőtlenül élvezhessétek az adott szituációt. Egy ilyen szexmentes randi után megbeszélhetitek kettesben, hogy igen/nem, miért/miért nem......és ha igen, akkor lehet szervezni az akciót.

Arra viszont készülj fel, hogy nem lesz könnyű partnert találni.....igen, jelentkező akad majd, csak nem mind mer elmenni, nem mind fog megfelelni, nem mind fog vonzani (nem épp "vál"-ról beszélek, én is szívesen ráugranék :-D) A neten nem könnyű partnert találni, de kívánom járj szerencsével, ha rászánod magadat....

 

Huh... na ez nem egy rövid üzenet lett :-) Bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok, ha tudok (mail címem publikus)

 

Végszó: ez egy nagyon jó dolog egyébként, de semmi se kötelező, a fontos: TE érezd magadat jól :-)

Előzmény: Borci1969 (10352)
Man&women 4 napja Creative Commons License 10359

Szia Borci1969!

 

A férfiak többségét izgatja az édes hármas gondolata de előtte a negatívumokat is végig kell gondolni!

Először is alap hogy idegen férfi legyen az akármilyen szimpatikus csak óveszerrel!!! Annyi féle csúnya kórság létezik..

Az első alkalomkor lehet hogy kerülnénk a behatolást és csak orál lenne, de ez az én és párom véleményem.

Lehet hogy totál taszító a férfi az első látásra és akkor nem lesz semmi...

Orális szex esetén is ajánlott az óvszer, de az olyan ritka a pároknál és furcsa is.

Nyelni semmiképpen sem! Az ondó is fertőző lehet, natur orál esetén inkább a két cici közét ajánlanám célpontnak! :-)) Még jól is néz ki.

Ja és a nem kívánt terhességet nem is említettem egy idegentől!

Ha egyszer mi is belevágnánk egy ilyen felállásban biztos hogy óvatosabb lennénk.

Abba a férj is belegondolhat hogy mi van ha egy lepedő akrobata többszörösen túlteljesíti a férj teljesítményét, és a végén még jó esetben kimarad a buliból vagy esetleg lapátra teszed! :-)) Előfordult már biztos ilyen...

Előtte végig kellene gondolni hogy mi az ami "belefér" első nekifutásban egy ilyen hármasba és mi az ami biztos nem engedtek meg!

Előzmény: Borci1969 (10352)
hooligans1974 4 napja Creative Commons License 10358

ez az oldal így veszélyes.....

nem ajánlanám, de tanulj s okulj:))))

Előzmény: Borci1969 (10354)
vál 4 napja Creative Commons License 10357

Rendben ha úgy gondolod egyszer maxy7717@gmail.com az emailom szivesen beszélgetek veled

Előzmény: Borci1969 (10356)
Borci1969 4 napja Creative Commons License 10356

A tested és a farkad tetszik, majd meglátjuk később. Egy beszélgetés és ismerkedés után.

 

Köszi az ajánlatot. 

 

:-)

 

Látom, lennének itt vállalkozó kedvüek... :-)

Előzmény: vál (10355)
vál 4 napja Creative Commons License 10355

szia ha esetleg egyszer mégis rászánod magad szivesen beszállnék harmadiknak

Előzmény: Borci1969 (10354)
Borci1969 4 napja Creative Commons License 10354

Igen, én is erre gondoltam, ezért is regisztráltam ilyen oldalakra, hogy még nagyobb kedvet kapjak és megismerkedjek ezzel a dologgal.

 

Most úgy érzem magamat, mint egy szűz kislány... :-)

Előzmény: hooligans1974 (10353)
hooligans1974 4 napja Creative Commons License 10353

Szia!

 

Mi kipróbáltuk a feleségemmel és fantasztikus volt..

Többször is de csak  azzal az egy pasival....már egy éve nem volt, pedig jó lenne még...

 

Azt tanácsolom, hogy még ne kezdj neki, várj még, fantáziálj róla....

Beszélgess sokat róla a pároddal....

Beszéljétek meg az esetleges negatívságokat is....

 

s ha utána is izgat, érdemes egy kúltúrált, intelligens pasival kipróbálni, az életben legalább egyszer......

Előzmény: Borci1969 (10352)
Borci1969 4 napja Creative Commons License 10352

Sziasztok! 


Én új vagyok itt. Gondban vagyok, nem tudom, mit tegyek. 
Nem rég egy szeretkezésünk alkalmával a férjem azzal állt elő, hogy mi lenne, ha mással is kipróbálnánk a szexet. Mármint hogy én mással, bevonva még egy férfit. Tény, hogy ügyesen adta elő, mert a szeretkezésünk hevében állt elő vele, amikor nagyon fel voltam ajzva, s érdekes módon, akkor ott, lehet hogy meg is kefélhetett volna bárki, annyira fel voltam izgulva, de normális esetben ezt egyből elutasítottam volna. Azt hittem azért mondja, mert már nem szeret, bár a szex még mindig isteni jó közöttünk, bár igaz, akkor a kérése után mégjobbakat keféltünk, valahogy feltüzelt ez a dolog, bár lehet, hogy csak gondolatban. Nem tudom, mit tegyek. Azt mondja, én örömet szereznék neki ezzel, mert nagyon izgatja ez, de félek, mi van, ha megundorodna tőlem? Bár azt mondta, még akkor is csókolózna velem, ha elötte szopnám le valakinek a farkát aki még bele is élvez a számba (én persze kiköpöm, mert nem bírnám lenyelni), sőt, még a pinámat is ugyanúgy kinyalná, nem zavarná az sem, ha valaki előtte jól megdug és a pinámba élvez. 
Ki érti ezt? Nekem ez még új, bár látom itt ezen a fórumon - és másikakon is - hogy ez a szokás vagy érzés másoknál is előfordul, tehát nem egy egyedi eset a férjem. De nekem ez egyenlőre fura, nem tudom mit tegyek?

szellenor 4 napja Creative Commons License 10351

40-es normális, átlagos pasi találkozna párokkal , enyhe bi lehetséges, nyitott vagyok...

szellenor@gmail.com

sexs 5 napja Creative Commons License 10350

Imádok szeretkezni.

Oldboly 6 napja Creative Commons License 10349

Helyes:)

Előzmény: Egy Harmincas Pár (10346)