Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 13
Ilyen doksi kering a neten, ahol a Tesco-t lahúzza egy állítólagos ott dolgozott csopvez , vagy hasonló magasrangú csávó.

Előzmény: Satinette (11)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 12
én sohasem kérek zacsit, ("ezek nálam elvek") akárhogy telerakjuk a kocsit. persze, aki gyalog megy bevásárolni, az más, de aki autóval, annak teljesen felesleges. Környezetszennyezés, feleslegesen. telerakjuk a csomagtartót, legtöbbször kis összecsukható ládákba, otthon meg kipakolonk. minek ehhez zacskó??? még ingyen se
Előzmény: Satinette (11)
Satinette Creative Commons License 2006.11.11 0 0 11

Sziasztok, rég írtatok...

 

ezt a pofátlanságot, amit ma csinált a TESCO (Campona), csak Mo-on engedhetik meg, azt hiszem...

 

Ma este ide mentünk vásárolni, agyobb bevásárlást tervezve.

Köbö másfél órán át nézekődtünk, válogatttunk, vásárolni akartunk már karácsonyra, díszeket, ajándékokat, mindenféléket.

 

A pénztárnál is elég sokáig rakodtunk, tele volt a bev.kocsink.

 

Amikor kipakoltunk, mosolyogva közölte a pénztáros kislány, hogy sajnos, van egy rossz híre, nem tud adni ingyenes zacskókat, csak 50 ft-ért műanyag zacskót.

Tudjátok, azt a fajtát, amibe alig raksz valamit, és valahol szétszakad.

 

Ránéztünk a kirakott árumennyiségre, és azt mondtuk, nem.

 

Kértem a főnököt és a vásárlók könyvét.

 

1. Évek óta megszokott dolog, hogy kapjuk a kis vacak műanyag izéket, tehát mi nem hoztunk magunkkal semmit.

 

2. Amikor bementünk a Tesco-ba, SENKI nem figyelmeztetett, hogy most éppen pénzért kell megvennük a zacsikat.

 

3. Még akkor sem szóltak, amikor a pénztárnál kirakodtunk.

 

Ezek nálam elvek.

Igen, van 5-600 ft-om zacskókra, ha már 50-60 ezret otthagyok,  de erre ne KÉNYSZERÍTSENEK,  akkor megoldom másképp.

Vagy legyenek a zacskók is visszaválthatók, mint az üvegek....

 

Természetesen hívtam a főnöknőt, ifjú lányka elrebegte, hogy egyszer már kiraktak egy táblát a bejárathoz, hogy nem jár az ingyen zacskó, de a főnök bevetette velük. Mondtam, okos főnök, akkor vele szeretnék beszélni.

 

Érdekes módon, mire a beszélgetésünkben idáig jutottunk, és több érdeklődő is helyesen bólogatott, továbbá feltartottuk a sort, illetve közöltük, hogy akkor üssék be a pénztárgépbe, és utána majd lesztornózzuk, amit nem tudunk kézben elvinni, valahogy minden pénztárba visszakerültek az ingyenes tescos zacskók. Igen rejtélyes módon....

 

Tudom, bunkóság volt ezt csinálni, hiszen ugyan már, mit nekem 600 ft, de nem.... ezek elvek...

 

És azokat sajnálom, akik előttünk megvettek több vacak zacsit, mert valami reklám volt rajta, 50 ft-ért...

 

 

rács1 Creative Commons License 2005.08.31 0 0 10

Megmondom őszintén, műszaki dolgot sohasem vásárolnék ilyen helyen. Be sem mutatják a terméket hogyan működik, csak vegyük le a raklapról, mintha egy darab kiflit vennénk.

A Metro sem különb semmivel a Tescotol. Ráadásul nemrégiben egy Hollandiából hazajött ismerősöm megkért, hogy vigyem már ki oda, hogy szétnézhessen. Le is eset az álla, egyes dolgozók modororának hallatán. Semmi kedvesség, szinte már úgy szólnak a vásárlókhoz, hogy mi a faszt keresel Te itt, és mit akarsz? A targoncás majdhogynem lebaszott, hogy nem tudott elmenni mellettünk, a pénztáros meg olyan stílusban közölte velünk, hogy nem kell mindem egységcsomagot felrakni a szalagra mert nem fog menni, hogy azt hittem kirángatom a helyéről a hülye picsát, és ott összerugdosom. Ha az ember valami komolyabb dolgot szeretne vásárolni negyed óráig kell vadászni egy eladót, aki közli, hogy ott van a polcrendszer tetején, szóljak egy targoncásnak.

Na szóval undorítóak ezek a multik.

 

Előzmény: _banner_ (9)
_banner_ Creative Commons License 2005.08.31 0 0 9

A kisebség :), akarom mondani a "Legkisebb is számít Tesco". :D

 

Nem az a vicc, hogy mit akartál ellopni a sörös üvegek között, hanem az, ha megveszed pl. a legdrágább DVD lejátszót, felbontják, megnézik, hogy nem cserélted-e ki egy olcsóbbra!

Előzmény: forgetmenot (7)
forgetmenot Creative Commons License 2005.08.29 0 0 8

Akció!!!
Még jó, hogy lehet kapni...
forgetmenot Creative Commons License 2005.08.28 0 0 7
Ráadásul minden lezárt dobozt kibontanak, utánna meg alig tudja az ember szállítani. A héten vettem egy gyárilag becsomagolt 6 db- os sört, azt kiszakították, valószínű megnézték nem raktam- e be valamit az üvegek közé. De ez még semmi nem volt ahhoz ami a fizetés után következett. Ugyanis mindíg megellenőrzöm a számlát és meglepődésemre 8 sör volt leszámlázva. Gyorsan meg is kérdeztem a pénztárnál, hogy ez miért van, de nem tudott rá megfelelő választ adni. Az információs pultnál visszakaptam a két sör árát és persze az üvegekét is. És hányan nem veszik észre az ilyen csalásokat? "Sok kicsi sokra megy"
Előzmény: TanárSegéd (-)
_banner_ Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6
Igaz, de sok kicsi sokra megy. A mai világban senki nem engedheti meg magának hosszútávon büntetlenül, ezt a fajta viselkedést. Úgy gondolom 1 kis rugalmassággal könnyen meg oldható lett volna a helyzet.
Előzmény: dejo (3)
dejo Creative Commons License 2002.10.17 0 0 5
Gyerekek!
Találtunk egy topicot, ahol úgy néz ki teljes az egyetértés. :-{)E
Pokolba a politikával!
Előzmény: wamzer (4)
wamzer Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4
sztem teszkoban nem szabad ilyen dolgokat vennni, mint nyomtato. Meg ugy altalaban semmilyen multiban sem szabad komolyab szamitastechnikai termekeket venni. 1 haverom vett a Media Marktban szuletesnapi akcio kereteben PC-t, nagyon olcso volt, a 15 colos no-name monitor pl. 10 ezer HUF ba kerult hozza, az a lenyeg, hogy a gep par napig mukodott, aztan teljesen lefagyott, nem hajlando bootolni, vszeg memoriahiba az okos infos csokak szerint. A srac visszavitte a MM-ba a gepet, ott azt mondtak, hogy hat ok sajnaljak, de ha 3 napon belul hozza vissza, kicserelik (addig spec mukodott), de igy mar csak pestre tudjak elkuldeni a kozpontba, ahol 3 het, 1 honap honap alatt megvizsgaljak, mehjavitjak, es visszakuldik... szal a nagyon olcso dolgok nemn megbizhatoak....

amugy sztem a haverom, meg a ti problemaitokkal kapcsolatban az a legnagyobb gond, hogy Mo-n a fogyasztovedelem meg sehol sem tart, nem veszik komolyan. Eleg szomoru.

Előzmény: _banner_ (2)
dejo Creative Commons License 2002.10.17 0 0 3
Jut is, marad is. Kicsik vagyunk mi a TESCO-hoz.
Előzmény: _banner_ (2)
_banner_ Creative Commons License 2002.10.17 0 0 2
Vettem ott féléve 1 nyomtatót, ami természetesen L romlott. Visszavittem, hogy javítsák/cseréljék ki (garis), azonban elkövettem azt a végzetes hibát, hogy nem őriztem + a közel 40 cm-es blokkot
(vettem még 1-2 dolgot) csak a lepecsételt garanciapapírokat, így elküldtek a 3,14csába, pedig egyértelmű volt, hogy tőlük vettem.
Mind1 nyomtatni kell, ezért kerestem volna leporellót a mátrixhoz, de az eledó nem tudta, hogy mi az! :D
Hozzátartozik még a történethez, hogy hazafelé beugrottam a Dataprinthez az Őz közbe (ez itt a reklám helye:)), akkor vásároltam náluk először, mindössze 1 doboz papírt vettem, s érdeklődtem szevíz iránt. Nagyon rendesek voltak, mert L vitték a nyomtatómat a Hp szervízbe Pestre, s kicserélték ingyen és bérmentve. (Igaz még nem hozták haza, nekem + nem adják ki ott sajnos.)
Azt hiszem a Tesco ilyen hozzáállással sok vevőt fog még Lveszíteni.
krix_krax Creative Commons License 2002.10.17 0 0 1
Én akkor kaptam röhögőgörcsöt, amikor a papírtasakos TESCO gazdaságos 74 perces írható CD 10 darabban csomagolva 400 Forinttal volt drágább, mint a darabonként csomagolt, műanyagtokos FUJI szintén 74 perces írható CD.
A kiszolgáló személyzet technikai és szakmai tudásáról pedig jobb nem beszélni.
Nem tönt még fel senkinek, hogy a TESCO gazdaságos mobiltelefon szetekből mindig hiányzik valami? Pl: tok+headset egybe csomagolva. Olyat még soha nem találtam, amiben mindkettő benne lett volna. Viszont számtalan olyat találtam, aminek a csomagolása meg volt sértve és pl. a Headset hizányzott.

Az ilyen minuszokat a kefíren ezek szerint nagyon jól be lehet hozni. :-)

Előzmény: dejo (0)
dejo Creative Commons License 2002.10.17 0 0 0

A TESCO egy nagy 0


Vagy 2 hete ugyanígy jártam a 100 perces MAXEL chrome audio kazettaval. A pultnál két sorban is fel volt rakva mindkét helyen 200 Ft az ára. A Pénztárnál sokkal több (már nem emlékszem de 300 Ft körül.
Az öcsém pár napja akciós filézett pujka mellet vett. Az ár az akció és az ár kiírás szerint 699 Ft. A pénztárnál 1300-valamennyi.

Szóval a TESCO-ban nagyon észnél kell lenni, lehetőleg mindent ellenőrizni kell azzal a néhány vonalkódleolvasós árellenőrzőnél, aminél egyre nagyobb sor áll.

Előzmény: TanárSegéd (-)
TanárSegéd Creative Commons License 2002.10.16 0 0 topiknyitó
Tegnap a feleségem a kefíres pultnál állva örömmel konstatálta, hogy olcsóbb lett a TESCO (igen a gazdaságos) kefír. Most csak 134 Ft. Nosza, vettünk is belőle 9-et.

Az öröm a pénztárig tartott, amíg látom, hogy a vonalkód leolvasó 149 Ft-ot jelzett.
Végig futott az agyamon mit csináljak. Szóltam a pénztároshölgynek, hogy a pultra 134 Ft van kiírva.
- Győrben kódolnak, ő nem tud mit csinálni. Egyébként is biztos elnéztünk valamit.
Mögöttünk sor.
Lehet, elnéztünk valamit...
Fizettünk.

Ma visszamentem. A pulton egyértelműen 134 Ft. No, vettem egyet. Pénztárnál megint 149 Ft.

Ügyfélszolgálat. Fejcsóválás. Elmenés. Vissza. Igazam volt. Visszakaptam 15 Ft-ot.

No, és azzal a többletbevétellel mi van amit napok óta a TESCO bezsebel a drágabban számlázott Kefírrel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!