te nagyon okos, eppen az a bibi, hogy az az info nem igaz! Nincs neki. Ujsag cikk alabbi linken. Eppen azzal vedtek masutt, hogy sosem allitotta. erre te most behozod hogy igen? ;-))
Olyan vagy, mint a kutya, amelyik előássa az elásott csontját.
Nyilván, csak azért teszed, hogy a topic címe szerepelhessen a felhozottak közt, mert a témát már ezelőtt 6 évvel körberágtuk, és elvált, hogy Kósának van diplomája és annak megszerzése körül semmiféle umbulda vagy késedelem nincs.
uj - hosszú ú, vessző, sosemlatott - ékezetek kel - kell vedeni - é elarul - ékezetek akkor mondta - vessző lasd - ékezet
Neked sincs diplomád, mint a mellékelt ábra mutatja. Igaz, Kósa sikeres, ismert és elismert. Te nem.
Hozzászólásaim száma pedig - sztem vetekszik a magadfajtákéval. Csak én szókimondó lévén kimondom az igazat. Egyébként nem egy fórumon történő beleböfögések száma teszi az embert (már ha az).
A középiskolásnak sem kötelező érettségizni. Végzettsége van, ami feljogosítja, hogy az érettségi követelmények teljesítése révén érettségije is legyen. Aztán, ha jelentkezik és teljesít, akkor a középiskolás bizonyítványa mellé kap egy érettségi bizonyítványt is. Mi ebben a bonyolult?
Oh, nem miniszter csak polgarmester, kepviselo, meg a vezeto part alelnoke.
Igy o mondhatta azt (mai napig a parlamenti kepviselo honlapon ott van!), hogy vegzettsege egyetemi diploma ugyanonnan. Az mas, az nem hazugsag, apro tevedes, felrehallas. Nekik lehet.
Ismerjuk. Csak a masik kommunista diploma hazudoja budos, a mienk az nem olyan.
Nem az a lényeg, hogy lediplomázott-e, hanem hogy tanult ember (bár azért egy diploma se árt, mint korona a tanulmányokra). :)
A probléma ezeknél a... szóval a probléma az, hogy Kósa tehetséges és sikeres. A ballib hazugjai (van belőlük egy pár) pedig nem csak hogy nem végeztek el iskolákat (vagyis nem pallérozták az agyukat), nem csak hogy ennek logikus következményeként diplomájuk se lehet, hanem belehazudták a képünkbe, hogy nekik VAN végzettségük (bár még ruhatár-szakon sincs). A másik változat, hogy leszóltak értük K-vonalon a pártbizottságról - ennek a fajtának van diplomája, de az olyan is.
Alapvető gondjuk: Kósa (és még hányan, de hányan a nemzeti oldalról) bizonyítottak, sikerre vitték azt a közösséget, amelyért dolgoztak, ellentétben az őszödi hazugokkal.
Na, ezért indult ez a sokadik primitív topik. Színvonalának megfelelő ballib viceházmester-hozzászólásokkal.
Ugyanis megint bebizonyosodott egy uborkafára került ballib csirkefogóról (juhász) tehetségtelensége, hazugsága, erkölcstelensége. És ezt mindenképpen ellensúlyozni kell a ballib libikókán.
Helyiértékén kell kezelni ezt az embermasszát. Remélem, így is lesz nemsokára. És akkor talán az én szavazatom nem lesz egyenékű egy ilyen ballib fórumozó száraztésztáséval.
Mi a latvanyberuhazasok es PR dolgok amik csak viszik a penzt? Egy nyamvadt stadiont nem kepeek a most sztarolt csapatnak osszehozni (de az allamtol varni a suskat azt igen)
Én is ismertem olyan rendszermérnököt aki elvégezte az egyetemet és nem diplomázott. Ja, és mellesleg talán a legjobb szakember volt a saját területén az országban. Mindenesetre Debrecen táján azért annyira nem mennek rosszul a dolgok - szemben Pl. a Pécsi helyzettel, bár a polgármester cseréje ott is sok mindent megoldott. És persze ne említsük csodás fővárosunkat Demszky elvtárssal az élen...