Nos, ezt telibe találtad, elaludtunk a féreghajtó ügyben, de most kapott és talán már ki is jelenthetem, pár napja megszűnt a probléma, talán már nem jön vissza. Köszönet neked a tanácsért, hálás vagyok érte.
Most már jó pár napja a macskánk szinte naponta hány, afféle habosat. Csak akkor nem, ha a szokásosnál sokkal kevesebbet adok neki, száraz kaját. Egyébként nincs baja, élénk stb., teljesen rendben lévőnek látszik. Valami egyszerű kúrát nem tudtok?
2 darab, 4 hetes kismacskával mit csinálnátok? Az anyjuk elhagyta őket. (A másik három kölykét nem, csak ezt a két kicsit) Enni esznek - cicatejpótló -, de egész nap sírnak.
Nálunk még soha, semmilyen készítmény nem vált be ennyire mint a Vetri csepp. Csodát tett a bőr- illetve savproblémákkal küzdő cicánkkal is. Valamint az is hatalmas előnye, hogy minden nehézség nélkül bele lehet csempészni a kajába, mert színtelen/szagtalan...ízéről nem tudok nyilatkozni :)
A tájékoztatóban az van, hogy kúraszerű alkalmazás javasolt. Megmondom őszintén, annyira elégedett vagyok vele, hogy nehezen válok meg tőle így a 2.üveg elhasználása után.
A Vetri Dmg-vel nekünk is jó tapasztalataink vannak, több macskánál is használtuk. Most is kap az idős macskánk, sokkal élénkebb, jobb az étvágya, mióta szedi. Az ízét is szokták szeretni, nem kell küzdeni a beadással.
Éppenséggel nem fáj neki,csak inkább zavarja,de persze attól még meg kéne nézetnem egy állatorvossal.Ezt tudom jól.
Tudom jól,hogy azt,hogy nem viszem állatorvoshoz,nem lehet megérteni,csakis elítélni.És ez így van rendjén.Aki nem gondoskodik a kedvencéről,azt csakis megvetni lehet,és ezt meg is értem
Komolyan gondolja?Ez borzasztóan kedves,és jószándékú ajánlat,köszönöm szépen!Ne tudja meg mennyire meglepődtem ezen a válaszon.Az ajánlatát,ha tényleg komolyan gondolja,még akkor se fogadhatnám el.
Sajnos ez az egész nem lenne megoldható,de az ön kedves segítségnyújtását,sosem felejtem el.Ebben biztos lehet
Add meg a nevét az állatorvosodnak, felveszem vele a kapcsolatot és kifizetem (átutalom az orvosnak) a kezelési költségét a cicád fülének gyógyításáért.
Ha megadod az állatorvos elérhetőségét, telefonszámát, beszélek vele a cicád gyógyításáról. Az állatorvosok, rendelők száma nem titkos.
Köszönöm a választ!Igen.Én is jól tudom,hogy az állatorvos tudna csakis maximálisan segíteni,és azzal is tisztában vagyok,hogy sokan elítélnek azért mert nem tudom állatorvoshoz vinni a cicámat.De sajnálatos módon nem tehetem meg.Ne higgye azt,hogy én szívesen nézem azt,hogy a cicám szenved.