Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Solo_moon 2012.03.01 Creative Commons License 89

Nekem egy barátnőm nekem ajándékozta szülinapomra. Ennél többet nem is tudott volna adni. Elötte egy hónappal ismerkedtünk meg, és vagy 4-5 alkalommal találkoztunk elötte. 

Sok lány azt hiszi, hogy ezen jó minél hamarabb túlleni, de szerintem Ők nem lesznek késöbb annyira boldogok az életben. Minél kevesebb fiúval van, annál nagyobb a varázsa az együtléteknek.

Ha valakinek olyan barátnője van, akinek Ő az első, azt nagyon megbecsüli. Én úgy gondolom, hogy a lány rábízza magát a fiúra, és neki felkínálja ezt a lehetőséget, hogy Ő mutassa meg neki milyen is az együttlét. Szerintem a lányok próbáljanak meg figyelni arra, hogy az első, az mindenképp szerelemből legyen. Ez a legfontosabb. Akkor a legharmónikusabb a kapcsolatuk és az életük utána, ha mindent együtt fedeznek fel. Nem csak a szexet. Mintha az egész világot közösen szeretnék megismerni. Nem csak egymás testét. Együtt mennek el új helyekre a nagy világban, együtt próbálnak ki dolgokat. Ha mindent együtt élnek át, akkor teljesen máshogy tekintenek egymásra. Sokkal értékesebbnek tekintik a másikat. Nem csak egy lány......hanem a nagy Ő. És egy fiú is sokkal jobban tud szeretni egy olyan lányt, aki csak azÖvé, nem volt még másé. Máshogy tekint rá, máshogy érez, jobban vigyáz rá, jobban szereti. De ehhez kell egy érettség is a fiú részéről. Sok fiú úgy gondolja, hogy még nagyon sok lányt meg kell hódítania......ezért "nem ragadhat le." De Idővel rz változik, és máshogy gondolják. Ez évekbe tellik. Utána, mikor a párját keresi egy életre, mind olyat szeretne szíve mélyén, aki másé még nem volt. 

lucianho 2005.12.05 Creative Commons License 88
ÉN EDDIG EGYSZER VOLTAM EGY 15 ÉVES SZÜZ LÁNNYAL DE AZ IGENIS JÓ VOLT, ÉS NEM VOLT FÉLÉNK, MEG ILYENEK.
Törölt nick 2005.11.20 Creative Commons License 87
Jó a csudát! Nem sokkal voltam, de igenis félénkek voltak és néha kellemetlenül tudatlanok (vagyis tapasztalatlanok), Amelyik meg nem volt félénk, az meg a gyakorlatlanságával szúrta el az egészet. Azzal egyetértek, hogy jó érzés valakit beavatni egy csodálatos dologba, pláne ha az illetőnek rengeteg türelme is van hozzá.
sicc!! 2005.01.13 Creative Commons License 86
Hát ez a "használt" kifejezés elég durva.
Előzmény: estéé (16)
Satinia 2005.01.13 Creative Commons License 85

Nagyon furcsa hogy egyesek viszolyognak a szűzlányoktól.

 

A "bőrredő ami szétszakad és vérzik" ...nem tudom, azt hiszem nem egészen úgy képzeli el a szűzességet ahogy az létezik.

 

Amúgy tapasztalat attól még meglehet hogy valaki szűz.

 

Nem kellene úgy hozzáállni, hogy szűz, biztos megijed a faroktól, nem mer semmit, ez hülyeség.

 

Na persze, ez a kisebbik fele.

cukorka88 2004.12.22 Creative Commons License 84
köszönöm szépen a válaszokat.. nagyon rendesek vagytok! köszi
Törölt nick 2004.12.21 Creative Commons License 83
megint! : P
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick 2004.12.20 Creative Commons License 81
Luckelle a 21. században még az is előfordul hogy valaki egyből ráveti magát egy hangyányi provokációra. : ) Ha ilyen túl "egyszerű" dolgot olvasol tőlem, elárulhatom hogy olyankor éppen magamat parodizálom. Ilyen is van. Ez pl. az volt : ) Egyébként azért a legtöbb szűzlány valszeg vérzik valamennyire. Hapedig valakinek csak a szülésnél reped be véglegesen, akkor a férjének(?) kicsi a pöcse, höhöhö ; )
Előzmény: Törölt nick (72)
Róka69 2004.12.20 Creative Commons License 80
:))

Az asztal pedig egy kiváló hely... :-)

Az bizony!

Előzmény: Anae (79)
Anae 2004.12.20 Creative Commons License 79

Nekem a második fiúm szűz volt. Szintén jóképű, kisprtolt, nagydumás srác, 19 éves. Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, mi a helyzet. De semmi gond nem volt vele, kellemes volt az együttlét, csak az volt zavaró, hogy egész éjszaka nem hagyott aludni, pedig már félájult voltam a fáradtságtól... Sajnálom, hogy nem számoltam, hányszor, de 6-8-szor biztosan felébresztett.

 

Az asztal pedig egy kiváló hely... :-)

Előzmény: Törölt nick (77)
Róka69 2004.12.20 Creative Commons License 78
Na ebben egyetértünk, nem hiszem, hogy olyan jó lehet egy szűz lánnyal mint egy érett nővel ( bocs szűzek)de ez igy van. Mostmár eltudnád képzelni az asztalon?....:)))
Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick 2004.12.20 Creative Commons License 77

nekem egyszer nagyon régen volt egy szűz fiúm. álmomban nem gondoltam volna, hogy az, mert a társaság középpontja volt. olyan nagydumás, jó képű, minden csajnak csak ő kell típus. neki viszont én kellettem :)

randik, csókok hegyekben. aztán felhívott magához.

és akkor közölte. én meg leblokkoltam.  elmodta, hogy már sokszor elképzelte de még soha nem csinálta. annyira meglepett, hogy csak annyit tudtam kinyögni, hogy "és hogy képzelted?" és akkor azt mondta, hogy az asztalon.

én meg elkezdtem nevetni. nem tudom miért de olyan abszurd volt a válasz, hogy nevetni kezdtem.a story vége, hogy nem történt meg és én eljöttem. ja és nem is találkoztunk többet.

nem tudtam vele mit kezdeni. egyszerűen nem tudtam.

de szerintem ma sem tudnék. nekem egy férfi tudja a dolgát és fordítva sem tudom elképzelni, hogy egyes férfiak mit eszenek a szűz nőkön.

 

Előzmény: Róka69 (76)
Róka69 2004.12.20 Creative Commons License 76

És neki is a legjobb?..... mikor elveszti a szűzességét......gondoljatok erre is!

 

Szerintem, ha valaki egy szűzzel kerül intim kapcsolatba(nem kislánnyal)nagyon odakéne figyelnie a lányra.

Mire gondolok?

 - Legyen nagyon ovatos.

 -  >            kedves

 -  >            legyenek a körülmények feledhetetlenek

 -  >            türelmes

 -  >            önfeláldozó

Fontos egy lány életében az első, nemúgy mint egy ffi-éban (nekik is fontos csak másképp) alányoknak tetszik a romantika adjátok meg nekik, gyertya, virág stb...

Ha az első benyomás pozitív akkor egy életre szól az az élmény, ha nem, nagyon hosszú időre elmegy a kedve a szextől.

 

Érdemes odafigyelni!

 

Törölt nick 2004.12.20 Creative Commons License 75

mitől vagy úgy összezavarodva?

 

 

ha megnyugtat egyáltalán nem törvényszerű a vérzés.

én sem véreztem az elsőnél.

 

Előzmény: cukorka88 (70)
Joana 2004.12.20 Creative Commons License 74

Nyugi, a vérzés sokszor elmarad, ebben 100%ig biztos vagyok. :) àllitólag a tamponhasználat is közrejátszik ebben.

 

Heatcliff, nem is te lennél, ha nem ezzel jöttél volna :)

Előzmény: cukorka88 (70)
freyya 2004.12.20 Creative Commons License 73
Én sem véreztem egyáltalán, ha ez megnyugtat.
Előzmény: cukorka88 (70)
Törölt nick 2004.12.20 Creative Commons License 71
Hát, lehet hogy áltcseszte a búrádat. : > Mennyi idős?
Előzmény: cukorka88 (70)
cukorka88 2004.12.20 Creative Commons License 70
sziasztok. nekem egy kérdésem lenne, és inkább azzal kapcsolatban hogy az első közösülés után a lányoknak elvileg vérezni kéne ugye? kérlek segítsetek mert teljesen összevagyok zavarodva, hiszen a barátnőm szűz volt, de nem volt semmi vérzés vagy hasonló...
kérlek segítsetek, előre is köszönöm
arnyekk 2004.12.19 Creative Commons License 69
"Hallotam olyanról, hogy a lány szégyelte, hogy nedvesedik, és még simogatni sem hagyta magát.
Ő mennyire ismeri a testedet? Emlékszem, nekem még a pénisz valós nagyságával és mivoltával való szembesülés is kissé mellbevágó volt."

Ismerős. Bnőm is szégyelte hogy nedvesedik, és tényleg meglepődött a méreteimen is :))
De ezeken már túl vagyunk :)
Maszturbálástól nagyon idegenkedik, nem is eröltetem. Én ismerem a testét, ő pedig nem szégyelli mondani hogy mikor mi jó neki, így általam megismeri ő is a sajatját.
Előzmény: Anae (66)
ananácska 2004.12.19 Creative Commons License 68

Így igaz, ma már elég korán kezdik a lányok a szexuális életet.

Én sem vagyok még vénasszony, de pár éve még nem volt "divat" 13-15 évesen szexelni, inkább olyan 16-18 évesen ejtettük meg a dolgot.

Néhány napja mesélte az uncsitesóm (most 8-os általánosban), hogy 10 osztálytársnője közül kb. 6 már nem szűz. Lehet, hogy ez kicsit téves info, de azért van igazságtartalma.

Asszem erre mondják, hogy a mai lányoknak az anyjuk cipője még nagy, de az apjuk farka már kicsi.

:-)

Szóval szűzimádók, irány a suli!

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick 2004.12.19 Creative Commons License 67
Hát aki mostanában szűzlányt akar, annak valahol az általános iskolák környékén kéne cserkészni. A HUSZosok sejthető átlagéletkorát tekintve az itteni érdeklődő valszeg az őrsön fog parádézni, nem a csajok előtt.
Anae 2004.12.19 Creative Commons License 66

Az én esetem is hasonló volt, mint a barátnődé, csakhogy én 17 évesen veszítettem el a szüzességem, de csak 18 évesen kezdtem el maszturbálni. A lányoknál a maszturbálás nem jön olyan magától értetődően, mint a fiúknál.

 

Azért nem lehet mondani, hogy nem esett jól a szex, amíg nem ismertem az orgazmust, mert az első szerelmemmel (aki a megismerkedésünkkor szintén szűz volt) éltem át. Türelemmel, gyengédséggel és szeretettel elég jól el lehet boldogulni.

 

Viszont ha azt szeretnéd, hogy a barátnőd komolyan évezze is a dolgot, akkor az már nehezebb menet. Hosszú előkészítést igényel. Az első lépés az önkielégítés megtanulása volna a lány részéről, hogy megismerje a saját teste reakcióit.

Pettingben meddig jutottatok? Hallotam olyanról, hogy a lány szégyelte, hogy nedvesedik, és még simogatni sem hagyta magát.

Ő mennyire ismeri a testedet? Emlékszem, nekem még a pénisz valós nagyságával és mivoltával való szembesülés is kissé mellbevágó volt.

Előzmény: arnyekk (61)
Joana 2004.12.19 Creative Commons License 65

Habár nem voltam még szüz lánnyal, de a tamponok korában már nem sok munka marad a Lenin jégtöröhajónak (semmi vér meg ilyenek) Szerintem is inkább arról lehet szó, hogy a lány tapasztalatlansága megnyugtató, nem veszi annyira észre, ha bénázik az ember. Másrészt van, akinek fontos, hogy ne járjanak sokan elötte ott, ahol ö van. (Nem gondolom, hogy ezzel feltaláltam a melegvizet)

Előzmény: Mitoszkiller (64)
Mitoszkiller 2004.12.19 Creative Commons License 64

érdekes, engem meg kimondottam taszítanak a szűz lányok. Viszolygok a tudattól, hogy ott van egy börredő ami szétszakad és vérzik meg minden. Számomra ez gusztustlan. A másik meg, hogy ezek a lányok annyira tapasztalatlanok, hogy még attól is szívrohamot kapnak amikor látják elsűlni a farkadat. Nem, inkább meghagyon a megszállottaknak őket. Én még egy kis pedo hajlamot is beleképzelek ebbe a szűzesség utáni vágyakozásba. Természetesen ez magánvélemény.

aliszultan 2004.12.19 Creative Commons License 63
szűzhártyája !
Előzmény: aliszultan (62)
aliszultan 2004.12.19 Creative Commons License 62
Én a popsijával kezdeném ! Akkor tovább marad szűz !!! :)))
Előzmény: arnyekk (61)
arnyekk 2004.12.19 Creative Commons License 61
Megpróbálom feléleszteni hamvaiből ezt a feledésbe merült topicot. Egy (számomra) meglepő dologgal talalkoztam. A barátnőm még soha nem maszturbalt (18 éves, szűz), soha nem élt át orgazmust. Ez olyan szokatlan számomra, én azt hittem a maszturbáció a nőknél is ugyanolyan természetes dolog, mint a férfiaknál. De ezekszerint nem, mert a bnőm baráti körében senki (???) nem maszturbált még. Most engem ért az a megtiszteltető feladat, hogy bevezessem a gyönyörök világába. Elvehetem a szüzességét, és megmutathatom neki mi is az az orgazmus.
petike23 2003.10.28 Creative Commons License 60
Tényleg a legjobb :)
Már 3-szor.. :)

Petike

Catkiller 2002.12.27 Creative Commons License 59
Lásd: topikcím.
Előzmény: Catkiller (58)
Catkiller 2002.12.27 Creative Commons License 58
Van olyan is, aki kifejezetten szűzlányokra vadászik. De az ilyen szvsz sokkal rosszabb, mint azok, akik "menekülnek" tőlük.
Előzmény: vadri2002 (56)