Keresés

Részletes keresés

jack1999 Creative Commons License 2023.10.11 0 0 254

您好,如果您还没有找到答案,我想您可以咨询我们的网站https://www.heisener.com/ ,专业的客服将帮助您解决任何问题。

Előzmény: tmscns (253)
tmscns Creative Commons License 2023.04.24 0 0 253

Sziasztok!

 

Ti mennyire lennétek érdekeltek egy kasszamentes bolt megjelenése esetén? Nagyobb kedvvel járnátok boltba, ha tudnátok, hogy nem kell majd sorban állni, csak leemelni a polcról a terméket, és elvinni? (Az összeget ezután emelik le a számlánkról) Változtatna esetleg az online vásárlási szokásaitokon egy ilyen lehetőség?

kirudabi Creative Commons License 2019.05.15 0 0 252

Üdv mindenkinek !

 

Vásárlással kapcsolatban lenne kérdésem felétek , mégpedig a következő .

 

Célirányos termék keresése közben , találtam egy külföldi webáruházat(https://www.strutsmarket.com ) ahol mindenkinél olcsóbban árulják az adott árut , amivel még nem is lenne akkora baj ,de ott kezdtek félelmeim lenni a vásárlással kapcsolatban , amikor a fizetés résznél csak mastercard opció van , semmi más eszközzel nem megoldható.

Mivel nem vagyok jártas ebben a témában , kérlek segítsetek . Mennyire megbízhatóak ezek az oldalak , megérkezne vajon a termék ? Vissza tudnának élni a kártya adataival valamilyen módon ? Segítségeteket előre is köszönöm 

Fábián Róbert Creative Commons License 2019.02.20 0 0 251

Te is voltál már úgy vele, hogy valamit nagyon szerettél volna, de nem volt annyi időd, hogy órákat tölts a gép előtt, hogy megtaláld, honnan is tudnád azt megrendelni, legyen az belföld, vagy külföld?

Mi erre próbálunk megoldást találni, hogy ne kelljen ilyenekkel töltened az értékes idődet.

A termék meghatározása mellett, te döntöd el, hogy honnan keressük (belföld, külföld), illetve minden más tényezőt meghatározhatsz, legyen az ár minimum, maximum, szállítási határidő, vásárlási feltételek, stb.

Minél részletesebb a meghatározás, annál pontosabb találatokat kapsz.

Keress minket bizalommal!

 

https://termekkereses.webnode.hu/

cheerke1 Creative Commons License 2018.12.06 0 0 249

Sziasztok! Nem tudom, más is járt-e így. A kockavaros.hu webshopból már régebben is rendeltem, nem volt gond velük. Most viszont elérhetetlenek és nem dolgozzák fel a rendeléseket (1 hete kb). Küldtem elállást is, semmi..

Józsi Ungvár Creative Commons License 2018.10.22 0 0 248

Sziasztok! Ha valaki szeretne valamit vásárolni Ungváron, e-shopon, piacon, vagy van valami dolgo Ukrajnán. Mi szivesen segíthetük. Írjon.

jozs8008@freemail.hu

lrdorina Creative Commons License 2018.08.13 0 0 247

Kedves online vásárlók!

 

Szeretném megkérni Önöket, hogy ha van 2-3 percük, töltsék ki az Online Vásárlásról szóló kérdőívemet!

Sokat segítenének vele!

https://www.survio.com/survey/d/N5C9R2F9V6E4C0J9R

 

 

 

Köszönöm

Télielo Creative Commons License 2018.01.12 0 0 246

De jó olvasni, hogy valaki ad tanácsot is ebben a témában! A tapasztalttal midnenki jól jár, az pedig nem árt, hogy ha nem esik bele a többség ugyan abba a hibába. Azért az esetemben ez nehezebb. Mivel eleve nagyobb a méretem, ezért a molett nadrágok sem ugyan akkorák minden esetben. 

Viszont erre nem látok még megoldást itt. 

Van valakinek ebben bármi féle tapasztalata?

féllábú Creative Commons License 2017.08.05 0 0 245

Sziasztok!

Csak tanácsot szeretnék adni az internetes vásárlóknak.

Ne vásárolj olyantól aki kéretlen reklámot küld, és hiába rakod a spamba másik IP-ről újra meg újra küldi pl: MALL.hu.

Érhet meglepetés akkor is, ha teljesen szabályosan járnak el, de nem olvasod végig az 50 oldalas apró betűs feltételeket, mert a reklamációdra kaphatsz ilyen választ "Termékek konkrét tulajdonságait a Terméken vagy a Termékben vagy a Termék csomagolásán található vagy a Termékhez adott használati útmutató tartalmazza"( pl:MALL.hu), ami magyarul azt jelenti, ha kifizetted és átvetted megtudod, konkrétan hogy mit vettél.

Ebből azt hiszem világos, hogy nem vagyok elégedett a MALL.hu-val.

JZita BLászló Creative Commons License 2017.02.12 0 0 244

nemrég találtam az interneten egy oldalt, ami házi kolbászokat, és füstölt sonkákat árul.

Van valakinek tapasztalata a https://www.kolbaszaruhaz.hu/ -ról? Nagyon jó néznek ki a sonkáik, de nem tudom, hogy merjek-e rendelni...

helvi Creative Commons License 2017.01.16 0 0 243

A 242. hozzászólás utóélete:

Néhány napja ismét reklamáltunk a megadott email-címen. Hamarosan jelentkezett egy kedves hölgy, aki elnézést kért a téves szolgáltatás miatt, és megígérte, hogy hamarosan korrigálják a tévedésüket. Ez a mai napon megtörtént, átvettük a megrendelt termékeket. Szerinte túlterheltek voltak a sok megrendelés miatt, ebből adódhatott a probléma.

Így aztán mégsem csaptak be bennünket, csak egy kissé megkeserítették a karácsonyi készülődést, és kétszer kellett ajándékot vennünk az érintetteknek.

 

helvi Creative Commons License 2016.12.20 0 0 242

Régóta nem panaszkodott itt senki, úgy látszik minden rendben van az internetes vásárlásokkal.

Sokáig én is így gondoltam, most azonban úgy tűnik, belefutottunk egy "átverős" oldalba. 20 e Ft-ért rendeltünk karácsonyra különböző termékeket a GOmarket - Megérkeztél!http://www.gomarket.hu/)  oldalon, amely a "Csak a termék átvételekor kell fizetni az árát!" szlogennel hirdeti magát. Megérkezett a csomag, kifizettük az árát, és a felbontás után szembesültünk azzal, hogy egy silány - általunk nem rendelt - terméket kaptunk. Azonnal - és azóta többször is - jeleztük a kapcsolattartásra kijelölt címen, de semmilyen választ nem kaptunk. Gyanús lett a dolog, kicsit utánanéztem a cégnek, és elég furcsa dolgokat tapasztaltam. A Vásárlási Feltételek című oldalukon tulajdonképpen minden reklamáció elől elzárkóznak, jogai csak a szolgáltatónak vannak, a vásárlónak csak kötelességei. Címük enyhén szólva is érdekes (3070 Bátonyterenye, Budapest, Pacsirta u 34.), ügyfélszolgálat csak email-ben érhető el. Az oldalon két eladó termékét kínálják, nekünk a Megaline Stúdió Kft-hez volt szerencsénk. Google barátunk segítségével találtam telefonszámokat, de azokat nem veszik fel. Ők üzemeltetik pl. a www.napinet.hu/www.penztarbolt.hu oldalakat is. 

 

Utólag persze én is tudom, hogy körültekintőbbnek kellett volna lenni, de évek óta gond nélkül vásároltam a neten, így eszembe sem jutott, hogy több infót szerezzek az eladóról. Esetemet azért írtam le itt is, hogy mások ne járjanak pórul.

 

Egyébként semmilyen fórumon nem találtam negatív véleményt a cégről, úgyhogy lehet, hogy csak bennünket csaptak be?   

http://www.gomarket.hu/

Dejavu74 Creative Commons License 2016.10.07 0 0 241
hajnalbalint Creative Commons License 2016.08.03 0 0 240

hhh

vásárló2812 Creative Commons License 2016.07.02 0 0 239

Érdekel a divat? Követed a trendeket? Ha szeretsz vásárolni, ruhapróbákon részt venni, akkor regisztrálj a weboldalunkon. Olyan hobbid lehet, amivel pénzt kereshetsz! Menj Te is próbavásárlónak egy kis plusz pénzért! Ha eloszlatják a kétsegeidet, akkor pedig jelentkezz nálunk bátran: http://lagomint.com
Van valamelyik kérdések írjuk e-mailben: popovichviktori26@gmail.com

thomas89 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 238

Az aliexpressen találtam egy SD kártyát, ami kb 3500 Ft-ba kerül. Addig nem szeretnék rendelni, amíg nem bizonyosodom meg róla, hogy ez nem űtverés. Valakinek van valami tapasztalata ezen a téren ??

itapa Creative Commons License 2014.12.17 0 0 237

SAMSUNG hűtőt még véletlenül sem ajánlanám. Ugyanis 9 éves készülékhez már nem gyártanak alkatrészeket, helyette javasolják, hogy keressek ugyanilyen használt típust és abból vegyem meg amire szükségem van.

ESZEMENT elgondolás. SAMSUNGOT soha.

kakukk18 Creative Commons License 2013.10.26 0 0 229

Sajnos azt kell mondanom, hogy már a BOSCH márka sem a régi, mert ugyan márkatudatosan választottam ki magamnak a kerámia főzőlapot, de mostantól már ennek semmi jelentősége, mert úgy tűnik, hogy már nem figyel arra a Bosch sem, hogy kik és milyen módon értékesítik a termékeiket.Természetesen a kálváriámról nem tehetnek, ugyanis az én bajom, hogy az árukereső.hu oldalon igyekeztem kiválasztani a terméket egy olyan cégtől, amelyről azt hittem, hogy megbízható.
Tévedtem:

- az Elektro Digital internetes oldalán vásároltam, aminek persze köze sincs a webáruházhoz, ugyanis 11 napot vártam, hogy befáradhassak a Mammut-béli üzletükbe, ahol nem volt ott a termék, bár oda irányítottam a rendelésnél.- újabb 3 napot várva újra visszamehettem a Mammut-ba, hogy kifizethessem és átvehessem - ennyit az online vásárlásról.
- az újabb meglepetés csak akkor ért, amikor először is nem tudtak még csak tanácsot sem adni, hogy honnan szerezhetek szakembert a beszereléshez, bár mondták, hogy a leírásban megtalálom.- igenám, de a leírás CSAK románul van meg! Legalább németül benne lenne, ha már egy német terméket vásároltam, mert azt érteném. És bár ezelőtt is kerámialapos főzőlapom volt, igaz Elektrolux, és abban legalább volt magyar leírás és remekül használtam is az elmúlt 5 évben, de hol van az leírva, hogy a BOSCH-t is ugyanúgy kell használni?

 

Még ki sem bontottam a terméket egyébként, mert igaz megpróbáltam az interneten megtudni, ki szerelné be a terméket, de péntek 1/2 4-kor már senki sem vette fel a telefont a hivatalos BOSCH szervizben, úgyhogy még nem tudom megmondani, mikor tudok a konyhámban főzni vele, miután a beszerzésre is 2 hetet kellett várnom.
Azt gondolom, hogy elfogadhatatlan ez az eljárás egy ilyen márkától, mert ha tudom, hogy idáig süllyedtek, akkor keresek valami kínai márkát, ami olcsó és nem kell várni sem rá, és még magyarul is biztosítanak leírást hozzá.

daszaboo Creative Commons License 2013.09.21 0 0 228

Kedves Vásárlók, A vásárlási szokásokról írok szakdogát, kérlek segítsetek és az alábbi kérdőívet töltsétek ki:

 

https://www.surveymonkey.com/s/szakdolgozat

 

Köszönettel,

Dávid

Peter_from_hu Creative Commons License 2013.09.02 0 0 226

Láttam ma ezt a videót: http://www.brandbank.com/hu/ . Olvastam, hogy Magyarországon is itt van már a Brandbank. Örülök, hogy végre itthon is felfogják az emberek, hogy az online értékesítés egy külön iparág, és minőségtelen megjelenéssel nem lehet eladni semmit. Szerintem az egységes termékmegjelenítés egy nagyon jó szolgáltatás.

ysxdcf Creative Commons License 2013.08.27 0 0 224

topoly Creative Commons License 2013.06.12 0 0 223

A googliba pötyögd be például ezt: "internetes áruházak kötelezettségei", találsz olvasnivalót. Aztán megnézheted az ismert és nagyobb webáruházak vállalásait - valószínűleg a hatályos előírásokat teljesítik. Ennyiből simán elindulsz.

Előzmény: KET1001 (221)
dynamitee Creative Commons License 2013.06.03 0 0 222

Sziasztok! Nagy segítség lenne számomra a munkámban, ha az alábbi kérdőívet kitöltenétek! Köszönöm mindenkinek, aki rászánja idejét!

 

KET1001 Creative Commons License 2013.05.21 0 0 221

sziasztok! egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy milyen kötelezettsége van egy webshopnak, ha a rendes piaci ár ezred részéért árul egy terméket a weboldalon és én megrendelem? Azon az áron megkaphatom? Rendelés és első visszaigazolás megvolt már...

szóval? várhatom a nagy diszkontot? :)

kőfakerék Creative Commons License 2013.05.08 0 0 220

(be)vásárlásom története, egy alant 'méltatott' Web-áruházzal.
2013
A termék: Android tabla Pc
03.07. értesítés, hogy megjött
03.08. átvétel, örülés
03.10. reklamálás telefonon, csak hálózatról működik, válasz: írjam meg emailban
03.11. reklamálás(email), csak hálózatról működik....
03.12. válasz: email, csatolva visszcsere nyomtatvány
benne:
"A csomag kézhezvételétől számított 8 napon belül postára adott
hibátlan termékeket áll módunkban cserélni,...."
Okosak, a hibátlant miért kell cserélni??
03.13. nyomtatvány kitölt, felad, 2100 Ft
03.20. érdeklődés, telefonon, "még nem kapták meg"
03.20. érdeklődés, email, hogy maradjon nyoma
03.26. válasz: "A szervizelés folyamatban van. Köszönjük a türelmét ég megértését!" Így!!
03.26. én: "nem szervízelésre küldtem vissza a készüléket, hanem cserére!"
03.27. válasz: "Ebben az esetben megrendeljük önnek a cserekészüléket."
03.29. én: "mikorra várható a kézhezvétel?"
04.02. válasz: "Elméletileg jövőhéten visszakapjuk a szerviztől a készüléket.." Így!!
04.03. én: megrendelik-szerviz, melyik komoly?
04.04. - 04.15. telefonok, amit általában nem vesznek fel! Bíztatások, csomagolva, feladva...
04.18. értesítés, átvehető, öröm... hazáig
04.18. én:" A ma kapott készülék dobozából már hiányzott a képernyővédő fólia!
Ez a készülék nem az általam visszaküldött! (amire többször is írták,
hogy szervizben van és azért kell várni rá)
A készülék már erősen lehasznált állapotban van, a képernyő, mivel nics
rajta fólia, teljesen karcos!
A készülékben lévő videó és fényképfelvételek szerint a készüléket már
2013.01.18.-án használták!"
04.21. válasz: "Elnézését kérjük a szerviz nevében is a kellemetlenségekért, utánajárunk
a holnapi napon, amint ők is elérhetőek lesznek"
(04.24. felvettem a kapcsolatot az előző tulajdonossal (az adatai a gépben voltak),
Ő azért küldte vissza, mert használt gépet kapott)
04.29. én: "A "holnapi nap" már 1 hete lejárt!!!!!!"
05.02. válasz: "Egyeztettük a szervizzel és, a készüléket cserélték egy új termékre,
amely természetesen nem használt. A benne található fényképfelvételek
valószínűleg a készülék tesztelése alatt készülhetett.
A kijelzőn van még egy fólia melyet el kell távolítani a készülékről."
Én itt feladtam..............

Ha valakinek ezek után kedve támad ettől a korrekt, igazmondó, aranyos, ügyfélbarát áruháztól valamit is venni, itt a címe:
BS INTERNATIONAL GROUP KFT.
2030 Érd, Balázs utca 7.
Adószám: 23349045-2-13
Számlavezető: CIB Bank
Bankszámla: 10700574-66497316-51100005
BS Electronics *** Elektronikai Kis és Nagykereskedelem ***
--- http://www.bs-electronics.eu

Ha valakinek ötlete van a fentiekkel kapcsolatban, szívesen veszem és megköszönöm!

Whatdouthink Creative Commons License 2013.05.07 0 0 219

Én a Viaddress-et próbáltam ki. Javaslom, hogy senki se válassza. Több ponton is becsapják az embert.
1, úgy hirdetik magukat, hogy választhattok bármelyik szállítótól a végén kiderült, hogy csak a Fedex-et lehet választani.
2, nem a termék súlya alapján állapítják meg a fizetendő összeget, hanem a méretek alapján nekem az eredeti 5kg helyett 15kg-ért kellett volna fizetnem, mondtam nekik, hogy ez nonszensz inkább hagyom veszni a csomagom...
Az e-bay-en találtam másik felhasználót aki elküldte USPS-el, s még így is olcsóbb volt újra megvenni s kifizetni az USPS szállítást mint kifizetni a dupláját a Fedexnek...
3, a jelzett problémákra elmondták, hogy az USPS-t azért nem lehet választani mert az drágább, s ezzel lezárták a bejelentett problémámat, hogy megoldva
4, az interneten utánaolvasva rengetegen panaszkodtak a szolgáltatásukra, csak sajnos ennek utólag néztem utána, még maga a helyi sheriff is kéri egy fórumon, hogy neki jelezzék az emberek ha bármi gondjuk lenne a céggel...

Összefoglalva, nem próbáltam másik céget de ezt ne válasszátok, mert nem korrektek!!!!!!

Előzmény: Bobo987 (208)
zohan Creative Commons License 2012.12.26 0 0 218

Hol vannak a modik?

Hirth Bonsai Center Creative Commons License 2012.12.26 0 0 217

Hirth Bonsai Center - több, mint bonsai! Vásároljon bonsait szaküzletben! Bonsai vásárlásnál kérje bonsai szakértőink segítségét weboldalunk elérhetőségein! Nálunk a lakásához szabott igények alapján vásárolhat bonsait, így sikerélménye lesz a bonsai nevelésben! Bonsai gondozási tanácsokkal várjuk érdeklődését! Vásároljon webáruházunkból. www.hirthbonsai.hu
Tetszett az oldalunk?! Ajánld barátaidnak ! http://www.facebook.com/BonsaiWebaruhazHungaryBonsaiWebshopHungary Köszönjük..



Hirth Bonsai Center Creative Commons License 2012.12.19 0 0 216

BONSAI VÁSÁRLÁS? BONSAI GONDOZÁS?

http://bonsaigondozas.ewk.hu/


Hirth Bonsai Center Creative Commons License 2012.12.14 0 0 215

Bonsait vásárolna? Akciós bonsait keres? Vásároljon bonsait szakáruházból!

http://bonsaivasarlas.ewk.hu/

 


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!