Keresés

Részletes keresés

YouFilm Creative Commons License 2017.12.24 0 0 202

Ahol a legtöbb horrort találod :) Előzetesekkel 

http://filmsztar.com/kategoria/horror/

Tiasz24 Creative Commons License 2017.09.01 0 0 201

Brutál horror filmek, hát azt kell mondjam hogy gyerekkorom óta rajongok a horror filmekért. 

ParaStory Creative Commons License 2017.05.09 0 0 200

CreepyPasta Magyarul - A Harmadik Holttest https://www.youtube.com/watch?v=H4O_CsrLl44

SzárnyasFerenc Creative Commons License 2017.04.19 0 0 199

Sziasztok! Mi volt a legfélelmetesebb horror film, amit valaha láttatok? Valami nagyon hidegrázósat keresek a hétvégére. :D

Tiasz24 Creative Commons License 2017.03.19 0 0 198

Lehet válogatni a horror filmek között ! 

http://filmsztar.com/kategoria/horror/

Xyz Viktória Creative Commons License 2016.12.12 0 0 197

Nem tipikus horror ugyan, de gyenge idegzetűeknek egyáltalán nem ajánlott:

igazsagosbrutalitas.blog.hu

lancser44 Creative Commons License 2016.09.24 0 1 195

Sziasztok!

Eladóvá vált jó pár híres film eredeti sajtófotója. Ezek azért érdekesek főként, mert ezeket többségében az adott filmmel egy időben adták ki a gyártó stúdiók, minőségi A4-es méretű papírra nyomtatva. Ezek tehát többségében a filmmel egyidősek, gyönyörű élesek és felbontásúak, egyáltalán nem olyan gyatrák, mint anno a hazai mozikban kiállított vitrinfotók.

Az állapotuk korukhoz képest kiváló.

Az áruk 5 ezer forint / darab, mivel irtó nagy ritkaságokról van szó. Simán bekereteztethetőek és kiállíthatóak otthon. Ezek értéke az idő múlásával csak nőni fog.

Megtekinthetőek Salgótarjánban, de Budapestre is el tudom őket juttatni.

Több infó: plusz-36-húsz-2-3-4-9-7-9-8

 

Képek:

lancser44 Creative Commons License 2014.12.19 0 0 194

Sziasztok!

 

Keresem az összes eredeti itthon kiadott Mesék a Kriptából VHS videokazettát! Kérem akinek volna eladó, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre! Várom a leveleket! ;):)

aproood Creative Commons License 2013.10.09 0 0 193

http://aprod.hu/hirdetes/orvosi-iskolai-szemlelteto-eszkozok-koponyak-ID1wfSx.html

Karok lábak koponyák lehet válogatni mindent meghallgatok

aproood@freemail.hu

aproood Creative Commons License 2013.10.09 0 0 192
langesz32 Creative Commons License 2013.10.06 0 0 191

Sziasztok!

Közeleg a Halloween, így ne habozz! Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre!

 

 

Várom a leveleket! :)

langesz32 Creative Commons License 2013.02.14 0 0 190

Sziasztok!

Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre! :)

SK55 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 189

Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni! Egy régi horrort, vagy thrillert keresek! Úgy emlékeztem, hogy "Lélekrablók" a címe, de utána kerestem, s csak egy 2008-as hasonló című filmet dobott ki, de az nem az (eleve ez egy sokkal régebbi)!
A történet nagyjából a következő: fiatalok kocsival mennek, s egyszer csak nekimennek egy fának. Kiszállnak, azt hiszik minden oké, de aztán derül csak ki, hogy ők tulajdonképen már halottak, s csak a lelkük "elevenedik meg"! De ők ezt nem tudják... Mennek, történnek a dolgok, s egy benzinkút shopjában szembesülnek ezzel, mikor a pultnál kérne az egyik valamit, s nem veszik őt észre, aztán benéz egy tükörbe, s nem látja benne magát! Ekkor jönnek rá, hogy ők meghaltak. Valami olyasmi a vége, hogy egyébként ők (mármint a testük) egy kórházban fekszenek, s vissza kell érniük, vissza kell térni a testükbe bizonyos időn belül, mert különben már késő lesz, s meghalnak végleg!
Na valaki???? PLEASEEEEEE!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 188

idén november 11-én jelenik meg egy film, azt várom nagyon, a címe nem meglepő módon 11-11-11- :D

Előzmény: Törölt nick (187)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 187

Nekem még mindig a Rémálmos filmek a tegfélelmetesebbek, amikor először láttam az egyiket hát nem aludtam jól egy hétig se! De a Jason vs Freddy se volt kutya, az egész lakásban díszkivilágítás volt amikor egyedül voltam itthon este, alig vártam hogy hazajöjjenek anyuék! XDXDXD

Előzmény: inwear (181)
hnt Creative Commons License 2011.02.22 0 0 186

Ajánlók, kritikák: http://horrormirror.blog.hu

csepibalázs Creative Commons License 2010.08.15 0 0 185

Sziasztok!

Csepi Balázs vagyok, író, képzőművész. Szeretném a figyelmetekbe ajánlani első könyvemet, ami már előrendelhető.

Műfaját tekintve Stephen King és Clive Barker írásaihoz áll a legközelebb, tehát minden horror kedvelő olvasónak ideális könyv lehet.
Bővebb információkat a honlapomon találtok, a felhívás menüpont alatt: http://csepibalazs.nzg.hu

Íme, a könyv rövid ismertetője:
Towers Will-i Krónikák: Gyerekmenü

Victor King, egy New York-ban élő sikeres biztonságtechnikai szakember ellátogat szülővárosába, Towers Will-be, hogy részt vegyen a tizenöt éves középiskolai osztálytalálkozóján. Ott ismét találkozik akkori három legjobb barátjával, és kezdetét veszi a kellemesnek ígérkező éjszaka.
Azonban az este nem úgy alakul az összejövetel helyszínéül szolgáló Merilin Lelke nevű étteremben, mint ahogy azt várták. Victor a vacsora elfogyasztása után nem tudván parancsolni kettős életének sötétebb oldalának, beoson a vendégek elől rejtett folyosókra, szobákba és rémisztő felfedezést tesz.
Vendéglátóik olyan étellel kínálták őket, amitől menten felkavarodik a gyomra és elönti a gyűlölettel teli rémület. Valamint olyan dolgokat lát, amiket legvadabb álmaiban sem tudott elképzelni. Visszatér barátaihoz, és elmesélve a látottakat, immáron négyen térnek vissza, hogy pontot tegyenek az iszonyatos események végére. Szembekerülnek az étterem alkalmazottaival, akikről kiderül, nem tartoznak az emberi fajhoz.
Véres küzdelmük sok áldozatot követel, míg a végén eljutnak az éttermet vezető „emberig”. Az épületben ragadt vendégekre pedig borzalmas meglepetések egész sora vár.
Vajon sikerül-e megállítani ezt a lidércnyomást? Hőseink túlélhetik-e ezen hegyvidéki kisváros rejtélyessé vált mindennapjait? Kiderül, ha elolvasod ezen könyvet, amely első része egy monumentális könyvsorozatnak.

Az oldalon további írásokat találtok valamint sok szép képanyagot. Az oldal természetesen folyamatosan frissül.
Köszönöm a figyelmeteket.
Üdvözlettel:

Csepi Balázs

inwear Creative Commons License 2009.01.26 0 0 183
és mondd szaki, neked melyik a kedvenc japán horrorod?
Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 182

japán horrorok félelmetesek

pl. még a középszerű Grudge-folytatás is ezerszer ijesztőbb, mint bármely amerikai tinihorror

inwear Creative Commons License 2009.01.21 0 0 181

a legfrissebb horror topic, fasza.

mondjatok már egy igazán jót, ami nagyon félelmetes, meg ijesztős

carlos monzo Creative Commons License 2007.12.20 0 0 180
hali

nekem megvan mind a 7 rész szinkronosan!!!

üdv
Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.11 0 0 179
Keresem a Rémálom az Elm utcában első két részét eredeti szinkronnal (Freddy magyar hangja Dózsa László),bármilyen formátumban. Természetesen kifizetem. Köszönet minden segítségért!
Eileen Prince Creative Commons License 2007.09.11 0 0 178
Én most egy nagyon fincsi giallót (régi olasz horror-alműfaj) néztem meg. Ezek nagyjából akkor futottak, mikor az amcsi horror még nem mert megújulni, és Bava, Fulci, Argeento etc. ugyebár nagyjából azt tették a műfajjal, amit Leone, Sollima, Corbucci etc. a westernnel, ugyanekkor.
Azt hiszem, rá fogok állni a giallók letöltésére, mert van stílusuk. :)

Nah, ez a szépség a Bay of Blood/Reazione a catena volt (van még vagy tíz másik címváltozata), magyarul az angol cím "A vér öble", az olasz "Láncreakció". Ahhoz képest, hogy 71-es film, roppant véres. Láttam már pár horrort, köztük a Battle Royale-t is, hát az délutáni gyermekmatiné ehhez képest. Csak 13 embert gyaknak le, de azt alaposan :DDD

A rendezés rafinált, az operatőri munka és a környezet nagyon szép (egy öböl, mint a cím is sejteti), az egyik (nem olasz) szereplő véleménye szerint: "more Sibelius than Puccini" vagyis inkább északias táj. Valahogy Észak-Olaszországban játszódhat.
A zene meg kellően feszültségfokozó.


SPOILER - ha nem láttad, ne olvass lejjebb!













A sztori az öböl körül bonyolódik, mely néha élni látszik, az biztos, hogy saját akarata van. Mikor tulajdonosát, az öreg grófnőt, aki nem volt hajlandó eladni, megölik, egy kicsit bepöccen... :) Jön aztán mindenféle kapzsi rosszember, akik az örökségre áhítoznak, sejthető, hogy pórul járnak. Betolakodik négy idegesítő tini, akik megzavarják a fenséges táj békéjét, ők is hamar elhunynak. (És véresen.)
Nem csak egy gyilkos van, legalább négy :), a végére aztán helyreáll a rend és a béke megint... :D A gyilkosok emberek, de voltaképpen az öböl akaratát teljesítik (Simon, a halász és a két kisgyerek mindenképp).

A színészek jók, a karakterek mind egyéniségek. A grófnő és a férje kb. az első öt percben kiesnek, de a többieknek azért aránylag jut játékidő :)

Leopoldo Trieste egy gyermeki lelkületű rovargyűjtőt alakít, aki a szomszédságban lakik. Kicsit lökött, nevet ad a hölye bogarainak meg becézgeti őket, kész a pasas.

Laura Betti a felesége, egy Trelawney-szerű zugalkesz kártyavető, aki nagyon misztikusan néz, és sejtelmes dolgokat mond, egészen addig, míg az egyik gyilkos úgy nem találja, hogy a jósnő túl sokat tud. :)

Luigi Pistilli egy Macbeth-szerű alak, aljas, de gyenge akaratú, mindenben a feleségée parancsait követi. De gyakni azt tud rendesen. Remek karakterszínész, az csak az én egyéni szoc. problémám, hogy ha láttam, végig vinnyogtam a röhögéstől, hogy "Ramirez atya"... (Tuco álszent pap bátyja Jó, a Rossz és a Csúfból, tudniiilik.)

Claudio Volonté (Gian Maria Volonté testvére) egy fiatal halászt játszik, aki részint Gollamra emlékeztető halevési technikája miatt érdemel figyelmet :DDD, részint mert a machetét jobban kezeli, mint Jason :DDD

Claudine Anger a fentebb említett Lady Macbeth, először gyenge nőnek látszik, de gonosz és számító. Hentelés neki is jól megy.

A végén persze mindenki beleszalad előbb-utóbb a végzetébe :P, de hát ezt szeretjük a horrorban, nem? Itt nincs olyan, hogy a hős meg a hősnő megússza (nincsenek is hősök, mindenki vagy gonosz, vagy nevetséges), csak a két "ártatlan" és totálisan mellékszereplő kisgyerek marad, akik az ártatlantól amúgy igen messze vannak. :D
Necros_FTC Creative Commons License 2007.08.10 0 0 177
Sziasztok!

Nem tudom, hallottatok-e már a Clive Barker's Jericho című játékról, de ez hamarosan, szeptemberben megjelenik és szerintem Clive Barker neve garancia a minőségre. Szóval, ha érdekel benneteket, akkor a PC Guru honlapon, illetve a játék hivatalos oldalán találtok róla több infót: http://www.codemasters.co.uk/jericho/
vlak Creative Commons License 2007.07.04 0 0 176

Kedves Gyerekek!

 

Ajándékot kaptok most vlak bácsitól: egy teljes képregényt, melyben van meghalás meg szerelem meg minden...csak győzzétek gyomorral..

 

http://www.zshare.net/download/2559845d065318/

 5.83MB

 

 

miharos Creative Commons License 2007.06.02 0 0 175

sziasztok, 

 

sürgős segítségeteket kérem: ajándékba keresek (jövő hét péntekig) valamit (plakátok, dvd-t, bármit) az Országút fantomja cimű filmről (The Hitcher) és szintén a  palkátot a Cápa c. fimről. Mindkettőből a magyar kiadás/változat lenne az igazi; kifejezetten nem az eredetit keresem.

mivel én nem vagyok jártas a műfajban, kérlek segítsetek hol tudom ezeket (valamelyiket) beszerezni. a neten kutakodtam már, de semmit nem találtam. nincsenek olyan eldugott kis boltok (budapesten) ahol ilyen ereklyéket árulnak??

 

 

köszi az ötleteket előre is

 

 

miharos

_ZuzA_ Creative Commons License 2007.05.09 0 0 174
Halihóóó. :))
Melyik a legjobb magyar horror filmekkel foglalkozó honlap?
thx előre is.

Üdv.

Thomas Hewitt RuleZ !!! ( texasi láncfűrészes ) :)
horrorlány Creative Commons License 2007.03.15 0 0 173
Sziasztok!keresem a Return of living dead 3  filmet nincs meg valakinek?
carlos monzo Creative Commons License 2007.01.26 0 0 172
nekem megvan dvd-n..magyar szinkronnal..
Előzmény: Hollowdrums (162)
horror1981 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 171
Sziasztok! Egy kis segítség! Keresem Molnár Gábor-t ( volt egy horroros oldala www.horrordvds.uw.hu) aki tudja az e-mail címét az legyenszíves megírni a horror1981@freemail.hu. Előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!