Keresés

Részletes keresés

pindurpanna Creative Commons License 2013.09.04 0 0 57547

ezt most nem igazán értem, mert ugyanezzel a mail címmel bebidoll volt a nicknevem, most meg ezt adta ki

 

pindurpanna Creative Commons License 2013.09.04 0 0 57546

Sziasztok, ha nem baj nem mutatkoznék be hosszan, régen sokat jártam ide a fórumra, aztán egy jó ideig nem jelentkeztem be. 

Az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok véletlenül Angliában írnak fel Meforált? ha igen akkor újra kell csinálni hozzá a vérvételt ? régen szedtem még mikor otthon éltünk, de abbahagytam, és most újra szedem. Ha nincs infó róla az sem nagy gond, meg tudom kérdezni az itteni háziorvosomat, csak gondoltam megkérdezem, hátha. 
Üdv mindenkinek.

Jokeva Creative Commons License 2013.09.04 0 0 57545

No figyusz.
Tény hogy a görbéden nincs peteérés, viszont nem is olyan cikk-cakkos, ami aggodalomra adna okot. Sőt, megmondom őszintén, nekem úgy tűnik így első ránézésre, hogy volt egy nyugis eleje, és most, úgy a 25-ik naptól kezd el ugrálni kicsit, alsóbb tartományokban. Könnyen lehet, hogy ha spontán mennének a dolgok, akkor most érlelnél petét.
Elmondom neked, hogy az én bal oldali petefészkem (ANNO) megérlelte és megrepesztette a petét 18-20 napra, így lett 30 napos ciklusom, a jobb oldali petefészkem pedig érlelt és repesztett petét a 28-30 napra, így létrehozva 40 napos ciklust. És ez így ment szabályosan, egyszer 30, legközelebb 40 napos ciklussal. Mire én is rájöttem, hogy miért van ez a kettősség, beleőszültem :) Annyi, hogy a jobb oldali petefészkem szarabb állapotban volt.
Időt kell adni, persze ez a legnehezebb, én is tudom. Aztán a terhessége(i)m alatt is szedtem a 3x1000 metet, viszont a hormonok ugye pihentek, és olyan szépen helyrejöttem közben, hogy szülés után (jelenleg is) 14-ik napon van peteérés, 28 napos ciklussal. Tény hogy most saját fejem után menve D vitamint tolok, és ez rendezte ilyen elképesztő szabályosra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A lapart én elfelejteném a helyedben. Működsz te, nyugi, de huszon- harmincon akárhány évnyi gallyra menést nem mindenkinek tud a szervezete pikk-pakk legyőzni. És, ahogy Ncsk is mondta, a met emelése is sokat tud segíteni.

Kitartás, mérd a hődet, menj UH-ra, szexelj sokat (ez a legkellemesebb része, nyilván), aztán lessük együtt a görbédet :)))

Előzmény: szegedi_lány (57533)
Szeleszte Creative Commons License 2013.09.04 0 0 57544

szia

 

Az nagyon klasz, hogy megúsztad a petevezetékátjárhatóságit. Nekem is volt érett tüszőm, a repedéssel volt a gond, amit a PCO miatt a progreszteron hiány okozott. Endodoki javaslatára csináltam barátcserje kúrát, ami felrakta a progi szintem és spontán terhes lettem:) Munkahely: nekem is eléggé stresszes, van még négy hetem, hetedik hónapomat élem és elvárnák, hogy napjába többször lépcsőzzek fel, le.... Valahogy leszarnak mindent, én meg oldjak meg mindent....jah és maradjak higgadt.... biztos nem tesz jót nekem se se az inzulinomnak, se a cukromnak, se a babának.

Előzmény: szegedi_lány (57541)
youlcsi Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57543

no, most neked "csak" repesztik, vagy stimulálnak is? (én ez alatt az ovuláció-indukciót értem/értettem... bár lehet, rosszul :))

Előzmény: szegedi_lány (57541)
youlcsi Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57542

a 3. clostis hónapunk lett sikeres... de ott is valahogy 20. nap körül volt PÉ.

Előzmény: szegedi_lány (57540)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57541

Szia!  Petevezeték átjárhatóságira nem küldött, azt mondta, ha nem vagyok felfázós, soha nem volt petefészekgyulladásom, nem vagyok hasfájós, görcsölős, nem jellemző semmilyen makacs alhasi fertőzés, akkor kicsi az esélye hogy el legyen záródva a petevezeték, ráadásul  mindkettő.

Párom volt partnervizsgálaton, normális értékeket produkált.

Eddig úgy tünt, a peteéréssel nincs gond, csak a megfelelő megrepedéssel, ezért kaptam első hónapban tüszőrepi injekciót.

A múlt hónapban pedig nem sikerül a stimuláció, nemigazán tudni miért nem. Beteg nem voltam, nem szedtem antibiotikumot. Van egy klassz, stresszes munkahelyem, de ez eddig is volt.:(

Próbálok odafigyelni a mozgásra, étkezésre, pozitív gondolatok, és hátha ez a hónap jobban sikerül.

 

Szele, kitartást a belgyógyászhoz, nem semmi ez a tortúra a vérnyomásmérővel. Kritikn aluli, hogy minden kütyü hitelesített, aztán össze-vissza mérnek mindent, az orvosok meg egy alapján ítélnek...

Előzmény: Szeleszte (57537)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57540

Köszi a biztatást! :)

 

Nem nagyon értek még a görbeelemzéshez, de azt látom, hogy az ideális " sinus" görbéhez hasonlító görbéhez a tiédnek sem sok köze van:)

Neked sikerült a stimulált hónapban teherbe esni? Hányadik próbálkozásra?

 

Előzmény: youlcsi (57539)
youlcsi Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57539

szia!

ne aggódj, engem ennél sokkal cakkosabb görbénél kezdtek stimulálni. az első ciklusban még norcolut is kellett...

 

nekem ez stimulált "ciklusom" volt :D

Előzmény: szegedi_lány (57535)
youlcsi Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57538

cép :D

Előzmény: Szeleszte (57528)
Szeleszte Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57537

Szia

 

Egy icipicit vékony volt a nyálkahártyád, hogy oda bármi is feltapadjon. Csináltál valamit, hogy ekkora különbség van a két hónap között? betegség, antibiotikum, vagy bármi?

 

Remélem észnél van a dokid. Nekem lett volna még egy petevezetékátjárhatóságim és utána jött volna a Closty. Kicsit tartottam tőle, mint minden idegen anyagtól és beavatkozástól. Az hogy követi a ciklusod UH_val mmindenféleképpen jó, mrt ebből fogja tudni bemérni meddig mehet el. A dokiknak még mindig könnyebb egy clostys stimmuláció, mint az utána következő tortúra, ezért reménykedni szokta benne, hogy egy ilyen kúra alatt összejön a baba. Remélem a következő ciklusod jobb lesz.

 

Mi holnap megyünk a dokihoz, remélem a baba is jól van. 150 gr ch diétán vagyok plusz a met-,amit kiharcoltam magamnak. MOst a vércukormérő körül van egy kisebb fennforgás, de épp valamelyik nap írt egy csaj egy másik fórumon, hogy a Dcont mérővel mért kapilláris vér 2 egésszel eltért a vénás vértől, a belgyógyásznak is ilyenje van, 1,3-el mért többet, mint az én Méry készülékem. Ezt csütörtökön rövidre fogom zárni, mert a körzeti vesz vénás vért, és összetudom hasonlítani a kapott eredményt a vércukormérőmmel. Aztán ha stimmel akkor a belgyógyász orra alá dugom.... egy hihetetlen hibbant libát fogtam ki és még szabadulni se tudok tőle.... Nem elég, hogy 6 hétre magamra hagy és nem kérte le a HGA1C-t, amiért a körzetim csókoltatja még fenyeget inzulinnal meg a 32-dik héten meg akar cukorterhelni.

 

Amúgy utána olvastam szakkönyvekbe, hogy cukorbetegségről a 75 gr cukor megivását követően a 120-dik percben ha magasabb a vércukor 11,1-nél akkor beszélünk cukorbetegségről. Ha a vércukor 7- és 11 között van, akkor csökkent glukóztoleranciáról, nekem 10,1 volt, és három éve egy öt pontos cukorterheléssel ugyanezt mondta a diabetológus... Mi a vihartól múlt volna el terhesség alatt? Erre a belgyógyász: cukorbeteg inzulin, tényleg nem normális.

Előzmény: szegedi_lány (57533)
vikiviki Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57536

Körkérdés: megjött a szövettan eredménye. Állítólag semmi extra baj, hormonális probléma miatt ömlött belőlem a vér 10 napig...

Doki olyasmit mondott, hogy a vérömlős sztori előtti menstruciómnál nem volt ovuláció, ezért hülyült meg a hormonrendszerem, és felírt egy Norcolut nevű szert, talán sárgatesthormont. Jó lesz ez nekem? Kiváltsam? Egyáltalán: mennyire jó ötlet hormonális problémára hormont szedni? Nem fog ez még jobban beleavatkozni a ciklusomba?

Valamint: mitől marad ki egy ovuláció? És mitől ömlik a vér utána 15 nappal? 

Van vérvétel eredményem is. Le tudja valaki fordítani?:)

szegedi_lány Creative Commons License 2013.09.03 0 0 57535
D vitamint már szedek egy ideje, metből 1000 mg-al kezdtem, de nem javult tőle a vérkép. 500 mg_nál elindult lefelé az inzulin is, és a legutóbbi vérképek alapján az LH-FSH arány kivételével már normális értékeim voltak, és ez is javult már. Az első stimulációs hónap jól sikerült, mindkét oldalon 1_1 23 milis tüszővel, akkor biztam benne h össze is jött a baba. Ez a hónap viszont pont az ellenkezője....
A doki főorvos a női klinikán, sok betege van, nem gondolom h ne tudná mit csinál,az endokrinológustól az emelt met lehetőségét megkérdezem. Köszi a tippet!
Előzmény: ncsk (57534)
ncsk Creative Commons License 2013.09.02 0 0 57534

Szia, sok lánynak itt a fórumon segített a met emelése, még akkor is ha ezt a vérvétel nem tudta igazolni. (Az újabb tanulmányok szerint hiába a többpontos cukor-inzulin vizsgálat, az sem elég pontos.) Szóval ha jól rémlik te eleve kis adagot szedsz, nem? Amit még újonnan adnak mellé az a D vitamin. Nagyon sokaknak beválik az emelés és az esetleges mást típusú gyógyszerre váltás.

 

Nekem baromi fura a dokid, hogy ilyen eredményekre stimuz téged...

Előzmény: szegedi_lány (57533)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.09.02 0 0 57533

Sziasztok! Nem vesztem el, bejelentkezek egy friss státusszal:

 

Jokevanak a görbe, ránézésre is katasztrofális:(  

 

 

Sajnos a 21.napi vérvétel is megerősítette, hogy nem volt peteérés, pedig ebben a hónapban is volt petefészek stimuláció. Az UH sem látott túl sok biztatót, sőt, egy nagyrészt szöveti állományú ciszta is megjelent, ami felettébb aggaszt, ugyan a mérete csökkent, de a doki szerint ha nem tűnik el, és ha a következő hónapban sem reagálok a kezelésre, gondolkodjak el a laporoszkópos műtéten. Megszabadítana a cisztától (ha még ott lesz),lelökdösné a félig érett, de meg nem repedt tüszőket, és a tapasztalat szerint ezzel nomalizálódik a hormonális háztartás, és beindul a spontán peteérés, illetve a képzett lyukon könnyebben ki is tud lökődni az érett tüsző.

 

Nagyon elkeserített ezzel, és egyelőre nem barátkoztam meg a gondolattal, szerencsére a doki sem sürgeti, egyelőre csak felvetette. Egyébként nagyon lelkiismeretes orvos, a múlt hónapban 3 nap is megnézett UH-al, ebből 2 nap hétvégére esett, és nem pénzéhes, érdekli, hogy hogy alakulnak a dolgok, ennek ellenére tartok a műtéttől, még ha tudom, hogy jót is akar, és számos pozitív tapasztalat szól mellette.

Sajnos most nem jött meg 28 napra a menstruáció, de  PÉ nélkül, 5,6 milis nyálkahártyával nem is vártam mást:(  Marad a duphaston, és a következő stimulált hónap reménye. Szorítsatok!

 

szegedi_lány Creative Commons License 2013.09.02 0 0 57532

Hű, nagyon klassz fotó, és milyen nagy baba már! :)

Előzmény: Szeleszte (57528)
Jokeva Creative Commons License 2013.08.30 0 0 57531

Szépséges :)))

Előzmény: Szeleszte (57528)
takacsheni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 57530
Jajj de èdes!.irigykedek;)
ncsk Creative Commons License 2013.08.30 0 0 57529

Nagyon édi :)

Előzmény: Szeleszte (57528)
Szeleszte Creative Commons License 2013.08.30 0 0 57528

Előzmény: Szeleszte (57527)
Szeleszte Creative Commons License 2013.08.30 0 0 57527

Szia Heni:

 

Megkaptam a levelet, bejelöltelek a face-n:)

 

HOztam egy képet a babáról, kicsit le van görbülve a szája a szénhidrátmegvonástól:) 25 hetesen:

 

 

 

 

takacsheni Creative Commons License 2013.08.30 0 0 57526
Irtam emailt,elvileg el is küldtem:)
Szeleszte Creative Commons License 2013.08.29 0 0 57525

Szia

 

Kerestelek a Face-n de nagyon sok a találat és az email címed sem publikus. Az én email címem: szeleszte22@freemail.hu Ha rámírsz akkor megírom a nevem, ide nem akarom közzé tenni, mert hátha munkatárs vagy olyanok olvassák akikre nem tartozik az egészségem és más sem.

Előzmény: takacsheni (57524)
takacsheni Creative Commons License 2013.08.27 0 0 57524
Van ugyan nagyfiam,de páromnak nincs,ezèrt is szeretnènk.vagy facen?ott is tudnánk beszèlhetni.
Szeleszte Creative Commons License 2013.08.27 0 0 57523

Koszt kérdés:

 

Nos: az ebédet elég egyszer megfőzni, sokszor van az, hogy a fenti tűzhelyen rotyogtatom mind a három égőt, meg a sütőt és nem kevés mosogatnivalóval jár. Eddig úgy volt, hogy a megfőzött ételből lett nekem 0,5 liter leves és 0,5 liter második, neki meg elég sokszor 1 liter is. Most hogy mindent méregetnem kell, így a 4 pontosan 4*0,5 liter így szoktam tartani attól, hogy ez kevesebb. Mondtam, ha kevés akkor ő még főzhet magának plusz rizst, tésztát, ha pörköltről van szó ehet mellé pluszba kenyeret hogy kiegészüljön. Ma például zöldboró leves volt sárgarépával, brokkolival és 1 dkg durumtésztával. A második zöldbabfőzelék 1 pár virslivel.

 

A többi: 

Én steviával iszom a kávét ő cukorral, én tönköly kenyeret eszek három nap alatt összesen 0,5 kg-ot se, ő fehér kenyeret ugyanennyi idő alatt 1 kg-ot és még az enyémbe is besegít. A vacsorám a kiszámított szénhidrátok alapján, az ő vacsorája: fehér kenyér, felvágott, nasinak még mézes vagy lekváros kenyér joghurt, gyümölcs neki bármelyik időszakban lehet bármit.

Én diabetikus csokit fogyasztottam ami fruktózzal volt édesítve, ő rendes csokit, és persze az övé az összes bonbon és ajándékba kapott édesség.

 

Összességében az ebédnél kompromisszum kellett, hogy azt eszi ő is amit én, mert arra nincs idő, hogy kétfele főzöcskézzek, valamint ha desszertet készítettem, akkor azt is diabetikusan. Persze ha nem volt neki elég édes ő még szórhatott rá pluszba porcukrot, lekvárt amit akart. Az összes többi étkezésünk eltér. Mindig megkérdezem ő kér-e? mert ha szeretne e ő is pl uzsira túró, joghurt, őszibarackot enni akkor úgymond megvendégelem és dupla adagot készítek. Ha nem, akkor választ magának mást a hűtőből. Úgy állapodtunk meg, hogy az egészségem fontos, viszont az én egészséges ételem nem ártalmas neki, fordítva már nincs így:)

 

34 még szerintem nem olyan sok, annyira nem vagy megcsúszva. Persze oda kell figyelni az idő ketyegésre, de ha egyszer összejött és van egy 15 éves fiad, akkor összejön az mégegyszer csak kicsit az egészségi bundát rendezni kell.

Előzmény: takacsheni (57522)
takacsheni Creative Commons License 2013.08.27 0 0 57522
Szio .en34leszek,ès van egy 15eves fiam:)a 28napos ciklusnak enis örültem,de nem jött meg rendesen ahogy szokott,csak itt ott.a konditermet szerettem,oda el fogok járni,biciklivel megyek dolgozni is mert a micim elromlott.valoba rögösebb az ut,de sok olyat olvasni h nem jön össze az baba,ès nekem már gyorsan ketyeg az ora,tul sok èvem nincs idom varni.persze majd megirom milyen v az atjarhatosagi,szeretnek mar tullenni rajta.pároddal ugyanazon a koszton vagytok?
Szeleszte Creative Commons License 2013.08.26 0 0 57521

Szia

 

Az uszit imádtam, a konditerem meg múszáj volt. Nagy súllyal áltam neki én is és az ugrálós tornák nem jöttek be, mert nagyon terhelték a térdemet. A mozgáshoz annyit tudok hozzátenni, ha időszűkében vagy, akkor próbálj meg minnél többet sétálni. Én most is lesétálok a kenyérért, elmegy a villamos akkor megyek egy két megállót gyalog tényleg sokat számít. Ha meg teheted néha biciklizz egy fél órát, feltéve ha van keród.

 

Nekem azt mondta a dietetikus hogy egy lesimított evőkanálnyi liszt mehet egy adagba, amit lemértem pontosan 10 gramm azaz 1 dkg és olyan 7 gr ch. Én a párommal lakok együtt így két napra főzök két személyre, így mindig 4 adagot veszek alapul. A rizs, tészta abból 5 dkg mehet egy adagnak. Kicsit macergás így számolgatni és főzni, de sajnos múszáj. Aztán a végeredményt igyekszek 4 egyenlő részre osztani így meg van az adott 50 gr ch ebéd.

 

Majd elmeséled milyen volt az átjárhatósági vizsgálat. Sok olyat hallottam, hogy valakinél egy pici elzáródás volt utána spontán összejött a baba. Nem is kérdeztem hány éves vagy, van e már gyerkőcöd? Gondolom egy van már legalább egy.

 

A súly az fontos dolog, jó ha sikerül valamennyit leadnod. Az a tapasztalatom, hogy terhesség alatt romlik az IR hiába csak 1,5 kg-ot híztam mégis előjött a terhességi cukorbetegség. A 2,3 cukor az alacsony vagy nagyon gyors ch-t ettél délelőtt, vagy pedig nem ettél elég ch-t. Én múltkor jártam így, reggel reggeliztem aztán kimaradt a tízórai mert 2 órát várakoztam a rendelőbe, majd amikor hazaértem megettem egy őszibarackot fél 12-kor gyors ch és 1,5 órával már nekem is alacsonyat mért a mérőm, 2,6-ot.

 

28 napos ciklus az remek az a legideálisabb. Ehhez már csak azt kéne tenned, hogy hőmérőzöl. Nekem is itt a csajok javasolták és szépen látszott a hőgörbéből, hogy mikor volt peteérésem. Egy hónapot hőgörbéztem és összejött a babo. Minden reggel ébredés után nyelv alatt kell mérni a hőt és vezetni a ciklus.hu-n. Szépen látszódna van-e peteérésed, mindenféleképpen csak javasolni tudom.

 

Küzdeni kell egy pcos IR-snek de nem lehetetetlen, csak kicsit rögösebb az út.

 

Előzmény: takacsheni (57520)
takacsheni Creative Commons License 2013.08.25 0 0 57520
Szio.irigylesremelto a kitartasod a sporttal,bar nekem is lenne ekkora kitartasom.haaaaat en 98rol kezdtem,most 87vagyok.6kg meg a met elott ment le,fogyokuraval.aztan jott a gyogyi,igy megy le szepen lassan.dietat tartom ahogy tudom,cukrosat nem fogyasztok,feherliszteset se,felváltotta a teljes kiorlesu liszt.etvagyam sem regi szerencsere,picivel kezdek jollakni.ami sokat segit h a levesek levèt iszom ha nagyon ehes vagyok.holnapra toltott kaposztat foztem,barnarizzsel,rantas nelkul.hagy szokja a csalad:Dkonditermen en is gondolkodok de lusta is vagyok,meg idom se sok van,meg tarsam sincs hozza.5.en lesz az atjarhatosagi vizsgalat,az sok mindenre valasz fog adni.visszaterve a sulyra,20kg tol meg megkellene szabaduljak,de már ez is jo,3honap alatt.most ugyan stagnal a suly de remelem faragodik lefele.most nem is szamlalom a kaloriat,mert tudom mit szabad,ès nem is kivanom a tobbet.napok ota a cukrom is jo,sot neha keves is,2.3 volt tegnap is.a menzim is beallt 28napra,ez szerinted a gyogyi hatasa vagy kezd esetleg helyreallni a hormonhaztartasom?jo lenne ha megusznam az inszemet,azèrt is varom h tullegyunk a vizsgalatokon.annak orulok h veled ezeket meg lehet beszelni,te egy pozitiv pelda vagy nekem:)
takacsheni Creative Commons License 2013.08.25 0 0 57519
Szio.irigylesremelto a kitartasod a sporttal,bar nekem is lenne ekkora kitartasom.haaaaat en 98rol kezdtem,most 87vagyok.6kg meg a met elott ment le,fogyokuraval.aztan jott a gyogyi,igy megy le szepen lassan.dietat tartom ahogy tudom,cukrosat nem fogyasztok,feherliszteset se,felváltotta a teljes kiorlesu liszt.etvagyam sem regi szerencsere,picivel kezdek jollakni.ami sokat segit h a levesek levèt iszom ha nagyon ehes vagyok.holnapra toltott kaposztat foztem,barnarizzsel,rantas nelkul.hagy szokja a csalad:Dkonditermen en is gondolkodok de lusta is vagyok,meg idom se sok van,meg tarsam sincs hozza.5.en lesz az atjarhatosagi vizsgalat,az sok mindenre valasz fog adni.visszaterve a sulyra,20kg tol meg megkellene szabaduljak,de már ez is jo,3honap alatt.most ugyan stagnal a suly de remelem faragodik lefele.most nem is szamlalom a kaloriat,mert tudom mit szabad,ès nem is kivanom a tobbet.napok ota a cukrom is jo,sot neha keves is,2.3 volt tegnap is.a menzim is beallt 28napra,ez szerinted a gyogyi hatasa vagy kezd esetleg helyreallni a hormonhaztartasom?jo lenne ha megusznam az inszemet,azèrt is varom h tullegyunk a vizsgalatokon.annak orulok h veled ezeket meg lehet beszelni,te egy pozitiv pelda vagy nekem:)
Szeleszte Creative Commons License 2013.08.25 0 0 57518

Szia

 

Kicsit el voltam a tengelyem körül, ez a terhességi cukorbetegség körülötti cécó megviselt:) Sport: heti 2* úsztam a sportusziban 1000 métert 33 perc alatt, és heti háromszor konditermeztem: ott volt fél óra stepp majd az izomerősítők, majd fél óra bicikli vagy gyorsabb séta a futópadon. Meg igyekeztem sokat sétálni, ha jött a tavasz biciklivel menni dolgozni. A séta fika a mai napig megmaradt, a többi sajnos nem mehet. Első baba:):):)

 

Diéta: Sikerült összeszámolnom voltak napok amikor 110-120 gr-ot ettem meg és akkor tényleg nagyon falhoz menős volt. Most 150 gr-al már egész jól vagyok jövök megyek, csak nagyon ösze kell válogatni mit mivel eszek főleg az ebéd és a főzésnél gond. Fontos berakni a fehérjéket: sajtok, húsok, zöldségeket: paradicsom, uborka, cékla, paprika ezeknek nincs vagy minimális a ch tartalmuk. Én is falnak mennék ha csak a szénhidrátot ehetném meg.

 

A te esetedben valószínű, hogy a fizikai munkához emelhető a ch mennyiség akkor 180-200 gr-ra is. Legalábbis nekem ezt mondta a dietetikus, hogy ha ledolgozom és lemozgom akkor vagyok egyensúlyba, ha nem szédülök de nem is hízok. Nálad hogy áll ez a súly dolog? Ha fogynod kellene, akkor viszont múszáj kalória és ch megszorítás is tartani. 

 

A baba 756 gr-os 30 cm volt 25 hetesen pont megfelelt napra pontosan az előírásoknak:) Akkor úgy érzéssel saját diétám szerint ettem, ami azt jelenti hgoy a fő alapelveket tartottam, és nem méricskéltem számolgattam. Kicsit hiányzik is a saját sütési muffin, piskóta amit délután jó ízűen megettem, de most hogy babás vagyok inkább lenyomom a barackot mégis csak gyümölcs és mégis csak babás vagyok:)

Előzmény: takacsheni (57517)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!