Keresés

Részletes keresés

b.gina Creative Commons License 2013.03.08 0 0 57200

Szia! felpörgetjük :)

hát persze hogy lesz spontán ciklusod :) ha eddig is volt nem hiszem hogy az hirtelen megtorpanna :)

Párodnak jobbulást, szegény férfiak még jobban betegek amikor betegek... ;)

következő hónapban már akkor lehet próbálkozni :)

 

Én is nagyon-nagyon-nagyon drukkolok nektek lányok, tényleg erőt fog adni, hogy ha nektek sikerül :)

 

Én még nem a babára gyúrok, de hőgörbét már nagyon régóta vezetek, azért kezdtem, mert annyira összevissza ciklusaim voltak, hogy gondoltam, majd a hőgörbéből ki tudom olvasni hogy mikor esik le a hő és mikor fog megjönni :)

És így is lett, sőt azóta rendeződtek is a ciklusok, általában 27 naposak. Mondjuk az nem a legjobb, mert ovuláció meg a 16.-17.-18. napok környékén szokott lenni a hőgörbe, nyák és ovutesztek szerint, de mire eljutok odáig hogy na babát akarok, Naszódy szerint ez még javulhat is, mert amúgy a hormonjaim nem rosszak :)

 

De amúgy szívesen mutogatom a hőgörbéim, elemezni jóóóó :) Mondjuk amit feltöltöttem pont törthavi, betadine-os, emiatt nyák nem volt, (vagy csak betadine színű :D), ovutesztet se csináltam... majd kövi hónapban profibb lesz :)

Előzmény: szegedi_lány (57199)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57199

Sziasztok! Örömmel látom,hogy élénkül a fórum..) Sokat tanulok Tőletek. Ha ebben a hónapban is lesz spotán ciklusom, akkor a következőben már újra hőmérőt ragadok én is, és csatlakozom. ,) A babaprojekt kezdetén már próbáltam, de lehervasztott a doki, hogy még nincs itt az ideje, akkor derült ki az IR, PCOS meg a többiek...

De most sinen vagyok, terheléses vizsgálat alapján eredmények javultak, spontán ciklus van, legutóbb már 28 napra,  és most az endokrinológus nem változtatott a gyógyszeremen, sőt, már adott 21.napi hormonsorra beutalót, és ha marad a 28 napos ciklus,akkor újra felvehetem a nőgyógyásszal a kapcsolatot. Most vagyok egyébként pont 21 napos, és mellfeszülés, szurkálásból ítélve talán minden a legnagyobb rendben volt, de nem merem elkiabálni, uh megvárom a következő clikust a vérvétellel, és a nőgyógyászati ultrahanggal. A párom sajnos influenzával volt elfoglalva helyettem, uh a babára nem tudtunk most rápróbálni, de én már annak is örülök,hogy nem reménytelen.

Szele, én is sok sikert kívánok neked, minden újabb sikerélmény erőt ad nekünk,többieknek..)

Előzmény: b.gina (57198)
b.gina Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57198

Na nyomatok én is egy görbét, hogy ne csak Szeléé legyen itt :)

Az enyém ilyen ebben a hónapban:

(nyákot nem néztem most, mert betadine kúppal szórakoztam 2 hétig)

b.gina Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57197

Nemnem, most fel kéne mennie a hődnek, az jelezné a peteérést. Az esés már megvolt a 19. napon :)

 

A ciklus első felében a hőmérséklet alacsony, de ovuláció előtt még néhány tizedet esik.
A tüszőrepedést követően a hőmérséklet 1-2 nap alatt, vagy hirtelen felemelkedik (általában 37 Celsius felé), és fenn is marad a ciklus végéig.
A menstruáció előtt néhány nappal, vagy órával a hőmérséklet hirtelen leesik. 

Ha a várt menstruáció idején a hőérték még mindig magas, akkor a megtermékenyülés sikeres volt!

Előzmény: Szeleszte (57196)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57196

Egy jó pár hozzászólással lejjebb linkeltem be a görbét. Azt mondta Jokeva hogy szép egyenletes. Amúgy azon nevettem, hogy a dokim azt mondta hogy ő ebből nem lát semmit, de a gina megmondta itt még nem volt peteérés. Voltam UH-n kedden akkor láttak egy érett tüszőt, most vagyok a 22-dik ciklusnapon várjuk hogy megrepedjen. Azt mondták a csajok azért nem volt még tojásfehérjés folyásom, mert még nem repedt meg, de szerintem lassan fog, mert már kicsit szúrkál.

 

Most a hőm: tegnap 36.1, ma 36,3 várom hogy leessen:)))

Előzmény: Kikomiko (57195)
Kikomiko Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57195

Jé, én is allergiás vagyok a mézre:) Én így teába, vagy túróba keverem a pempőt. Magában nem bírom enni, mert nagyon rossz íze van. Az első 2 alkalommal fájt a gyomrom rendesen, de ittam rá szódabikarbónát és el is múlt. Mostmár nem érzem, megszokta a szervezetem.

 

Clostyt két éve nyáron kaptam, és nem tudtam rendesen járni UH-ra, mert pont nyaralni mentünk. Hát majd leszakadt a hasam, úgy feszített és mintha kést hasogattak volna a hasamba. Most nem érzek ilyet, mert mindig 1 tüszőt érleltünk eddig.

 

A hőmet nem vezetem görbébe, csak fejben konstatálom a dolgokat:) A ciklus kezdetétől 36,4 volt minden nap. Hétvégén elutaztam és elfelejtettem vinni a hőmérőm, így nem tudom mennyi volt, de szombaton görcsölt be a jobb oldalam. Tegnap 36,6, ma meg 36,7 lett az érték, de ma fél órával később mértem, mint szoktam. Szóval így állok:)

 

Neked hogy alakult a görbéd? Volt már PÉ?

Előzmény: Szeleszte (57194)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57194

Érdekes. És a Clostit próbáltad már azon túl vagy? Érdekes dolog ez az inszemináció, remélem tényleg összejön:) Én a mézre allergiás vagyok, így nem mertem volna beválllalni a méhpempőt. Ha kész a diagramod, akkor rakd már fel ide, ha nem nagy kérés, hátha tényleg tudnának rá a lányok mondani valamit.

 

nekem még ilyen hóbortból javasolták az első időszakra a cickafarkfű teát, második felében meg a palástfűt. Hát nem tudom még most a barátcserjére bíztam a dolgokat, hátha rendbe teszi. Össze vissza nem akarok én sem mindent szedni, meg inni:)

Előzmény: Kikomiko (57193)
Kikomiko Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57193

Stimulálással csinálnak peteérést:) Szuper dokit találtam Miskolcon és az ő kezeire bíztam magam. Puregon szurikkal történik a stimu, mert így tudja kontrollálni, hogy hány tüsző érik be és nem lesz nagyon sok, mint pl. ha clostyt szedsz.

Igazából a lelkemnek is jót tesz, hogy végre van reális esély a babára. Tavaly nyáron volt egy műtétem, egy cisztát szedtek ki a jobb petefészkemből. Akkor azt mondta a doki, hogy várjunk, hátha ez volt az akadály. Sajnos így sem állt be a ciklusom, így azt mondta, hogy ne várjunk, próbáljuk meg az inszemet.

 

A hőmet mérem most, mert most pihis hónap van és kíváncsi vagyok történik-e valami. Mert legutóbbi pihis hónapban volt valamiféle peteérésem, mert éreztem azt a furi görcsös érzést, mint mikor a tüszőrepit megkapom. Viszont mensim akkor sem volt, de a doki azt mondta, hogy volt valami, csak nem tökéletes még a rendszer:) Most is volt ilyen érzésem a hétvégén, majd meglátjuk.

 

Én most méhpempőt eszem tisztán, nagyon jó dolgokat olvastam róla, meg gondolkodom a gynex cseppeken is, azt is ajánlották.

Előzmény: Szeleszte (57192)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57192

Kikomoko

 

Örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom hogy a harmadik inszeminánciód lesz. Remélem sikerrel jársz. Gyere hőgörbézni, anno nem szálltam be a buliba( de megvettem azért a lázmérőt) most viszont nagyon érdekel ez a dolog, legalább nem lennék egyedül. Hátha a csajok a te görbédből is ki tudnának olvasni valamit. Amúgy azt nem értem, hogy csinálnak nálad inszemet, ha nincs spontán ciklusod? Lehet, hogy hülye kérdés....

 

Én most a barátcserjével bohóckodok, majd megírom a tapasztalatokat. annyi jó jel van, hogy már van egy érett tüszőm, és azt mondta a doki nem lezs itt semmi Clostilbegytezés:))))

 

 

Előzmény: Kikomiko (57191)
Kikomiko Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57191

Sziasztok Lányok!

 

Rég nem írtam már ide, de olvaslak benneteket:) Nálam annyiban változott a helyzet, hogy 2 inszemináción vagyok túl, majd márciusban lesz a harmadik. Sajnos spontán ciklusom még mindig nincs, 2,5 év 3-as kezelés után sem. Most voltam terheléses vizsgálaton, kedden megyek RR-hez a MM-be, kíváncsi vagyok mit mond. Szerintem semmit nem változtak az értékeim, habár a cukrom most kicsit kiegyenlítettebb lett, mint múltkor.

 

Szele, szurkolok Neked nagyon, hogy hamar össze jöjjön a babóka!

 

Puszi

Kikomiko

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57190

Kedves Fórumozók! 

Mihálycsik Barbara vagyok, a Debreceni Egyetem pszichológia szakos hallgatója. Szakdolgozatomban a meddő nők önértékelését és párkapcsolati elégedettségét vizsgálom, a kutatáshoz pedig szükségem lenne olyan nőkre, akik teherbeeséssel próbálkoznak. Nagyon nagy segítség lenne, ha kitöltenék kérdőívemet (kb. 10 percet vesz igénybe és teljesen névtelenül zajlik). Link: https://docs.google.com/forms/d/13wbJ3WA69WIHWIkORLwxD4HTeLlR1pHkAFg_m_lxdgo/viewform
Előre is nagyon köszönöm a segítségüket! :)

baba850330 Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57189

Sziasztok!

 

PCOS-em van és a MM-be járok endokrinológiára.

Nemrég költöztem Bpestre és szeretnék nőgyógyászt találni, de lehetőleg Tb alapon, mert még ezt is magánrendelésen intézni...

Tud valaki ajánlani?

 

Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57188

Peteérést akart nézni a doktornő, de szerintem tényleg én is úgy gondoltam, ha az átlaghoz képest plusz 7 nappal eltérek, akkor a 21-dik napi vérvételhez is hozzákéne adni 7 napot.

 

Amúgy ez lehet, hogy hülyeség, de már 5-dik hónapja 35 napra menstruálok. Minden ciklusomnál megfigyelhető volt, hogy vérzés előtt kerek 10 nappal elkezd jobban zsírosodni a hajam, a szőröm gyorsabban nől. Párommal már mindig tudjuk, hogy na most már az utolsó 7 napban vagyunk, mert két naponta mosok hajat, gyűjtöm a vízet: két-három kilót is felszedek és nem győzöm inni a vizelethajtó teákat, hogy legalább délre legyen pisi. Amúgy meg feszült, ingerlékeny egész pontosan hiperagresszív állapotomba vagyok és a vérzés előtti 3 napban ez az érzés a tetőfokára hág. Ilyen PMS tünetegyüttesnek felel meg, de én mindig azt mondtam, hogy tutti hogy magasan táncol a progreszteronom és azért vagyok így kiütve. Ilyen tüneteim akkor voltak, amikor Norcolutos vérzésmegvonást, azaz mesterséges progreszteronpótlást csináltak.

Előzmény: b.gina (57187)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57187

Nem is értem mit csodálkozik az endokrinológus, ha a 23. napon alacsony a progid meg az ösztrogéned. 35 napos ciklusnál persze hogy később kezdenek el emelkedni...

 

http://tervezettbaba.hu/tudastar/nemi-hormonokrol-reszletesen

 

Emiatt a hullámok és a hirtelen emelkedések miatt nem mindegy, hogy melyik napon nézik ezeket... Dokim szerint egyik napról a másikra drasztikusan emelkedhet a progi, emiatt nehéz belőni hogy melyik napon kéne nézni.

Főleg olyan ciklusú nőknél mint te meg én :D

Előzmény: Szeleszte (57185)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57186

Hátha ma megreped :) Hát szerintem is az a biztos, ha minden nap belehúztok :D az ártani nem árthat :)

amúgy asszem úgy van h az utolsó tojásfehérjés napon van a peteérés...

azt nemtom meddig életképes a petesejt, még nem merültem bele annyira a témába - de most így google barátunkat segítségül hívva azt találtam h 24 óráig életképes. A spermiumok meg 48 óriáig kb :)

 

Pont ezt írtam neked múltkor, hogy ilyen hosszú ciklussal később kéne a klasszikus 21. napi vv-t megejteni nálad szerintem...

"ha peteérést akart megnézni, akkor ez a 21. napi vérvétel, ami ugye 28 napos ciklusnál esik a 21. napra, 35 napos ciklusnál nem később kellett volna egy kicsit? 28 nap körül?" :)

Előzmény: Szeleszte (57185)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57185

gina:

 

Remélem meg fog repedni, bár elvi síkon a barátcserje csökkenti a prolaktin szinten, ami felelős lehet a tüszőrepedés elmaradásáért. Várom már, hogy mikor reped meg:))) Amúgy kicsit örültem volna, ha még napokban figyel UH_val, mert valakinek kellett tüszőrepesztő injekció, mert magától nem repedt meg, remélem nálam azért megreped.

 

Azt szerettem volna kérdezni, hogy amikor megreped, akkor van a legtöbb tojásfehérjés folyás? Valamint azt, hogy onnantól kezdve igaz, hogy kb 12 óráig életképes a petesejt? Barátnőm aki könnyen teherbe tudott esni azt mondta, mindegy az szexeljetek ezen a héten minden nap, az a biztos:))))

 

Tudta, hogy a 20-dik napon vagyok, még kérdeztem is tőle, hogy ha véletlen mégsem jön össze ez a hónap, akkor a követező hónapban is 20-21-dik napon jöjjek? Erre az volt a válasza, hogy inkább a 13-dik napon, hogy akkor is lássunk valamit. Bár én nem értettem, mert én nem klasszikusan 28 napra, hanem klasszikusan 35 napra menstruálok. Épp múltkor gondolkoztam ezen, hogy az endodoki is 23-dik napi vérvételt kér, de ha én az átlagostól eltérek 7 nappal és mondjuk a peteérésem is 21-22 napon van, ahhoz hozzáadok 7-et, akkor inkább a 28-29-dik napi vérvétel mutatna valamit. Javítsatok ki ha tévedek....

 

Előzmény: b.gina (57183)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57184

Tojásfehérjéd meg egyértelműen azért nem volt még, mert nem volt még pé... Valószínű a napokban reped meg a tüsző és akkor lesz a nyák :)

Előzmény: Szeleszte (57182)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57183

Szuper hír :) Gondolom a tüsző ezután fog megrepedni, mert ha megrepedt volna már, akkor folyadékot látott volna a helyén. (amúgy nem petét látott, hanem a tüszőt amiből a pete kijön ha megreped)

Viszont azt nem értem, hogy miért a kövi ciklus 13. napján vár uh-ra ha most a 20. ciklusnapon se volt még peteérés?

Tudta hogy hanyadik napon vagy? :D

Előzmény: Szeleszte (57182)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57182

Jokeva:

 

Semmiféle nyákon sincs, pedig múlt hónapban egy pár napig azért húztam a tojásfehérjét, most meg semmi. A görbének meg örülök, hogy azt mondod egyenletes én kinyomtattam nézegettem, de nem tudtam eldönteni, most ez jó vagy rossz.

 

Viszont van egy nagy hírem:):):)

Tegnap elmentem az sztk-s nőgyógyászhoz, mondtam neki hogy szeptember óta probálkozunk még semmi nézzen már meg. ÉÉÉÉÉSSSSS: az uh-on látott a jobb petefészkembe egy 17,2*16,1 petesejtet és a méhnyálkahártyám is meg van vastagodva: 12.3, azt mondta minden adatott a babához, ha más gond nincs. Ebben a felállásban azt mondta, hogy Clostilbegyt kizárva várunk szeptemberig és ha még mindig nincs babo, akkor a párommal kezdik a vizsgálatot, de szerinte jók az esélyeink hogy összejön. Azt mondta, ha ebbe a ciklusba nem jönne össze, akkor a következő ciklus 13-dik napján vár UH-ra. Cikluskövetést UH-val nem vállalta be, de már ez is valami, hogy megnézett:):):) Szóval tessék nekem szúrkolni!!!!!

Előzmény: Jokeva (57181)
Jokeva Creative Commons License 2013.03.05 0 0 57181

Eddig azt kell hogy mondjam gyönyörű egyenletes :) Nekem sosem volt ilyen szép.

Semmiféle nyákod nincs? Pedig ez a szép esés tegnap, és a mai emelkedés ígéretes lenne egy kis tojásfehérjével... :))

Hagyj időt a barátcserjének, 2 hót szerintem legalább, max a maradékot elajándékozod. Nekem sem vált be, lehet neked sem fog, de legalább ezt is tudod.

Előzmény: Szeleszte (57180)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.05 0 0 57180

Én teljesen meg voltam győződve, ha van tojásfehérje, akkor van peteérés is. A múlt havi ciklusom 30 nappal igen szép volt. A januárt egész keményen megnyomtam mozgásügyileg, ha esett ha fújt heti kétszer úsztam 1000 métert. Februárban kimaradt az úszásból 2 hét, de pénteken és szombaton megint voltam. MOst jön a jó idő megyek ki a szabadba mozogni.

 

A barátcserjét nekem a doki javasolta, mert annyi béka segge alatt volt 23-dik ciklusnapon az ösztrogénem és a progreszteronom, hogy szerinte jót tenne. Azt olvastam, hogy kell 3 hónap a barátcserjének míg hat. Beruháztam rá 4 eft-ot most szedegetem napi egyet kitartóan és majd látom hány napra jön meg. Az E vitamint javasolta Jokeva, de nem akartam a kettőt együtt szedni, mert nem tudtam volna kisilabizálni melyik hat és egy hónapba egyszer elég egyre költeni.

 

Mérek ma: 36,2 volt:)))) JOKEVA gyere szúrkolni!!!!!

Előzmény: b.gina (57179)
b.gina Creative Commons License 2013.03.05 0 0 57179

Hát amit én látok hogy peteérés még ezután lesz, ha lesz. Egyébként a tojásfehérje semmit nem jelent, peteérés nélküli ciklusokban is szokott lenni.

A barátcserje nem mindenkinek segít - ez tény, a dokimtól direkt rákérdeztem, mert én is gondolkoztam, hogy hátha meg tudnám vele nyújtani a luteális szakaszom. De bízok benne, hogy magától változni fog :) (vagy lehet e vitamint majd megpróbálom :))

Lehet a barátcserje megnyújtja a ciklusod, ez majd kiderül a végén :S

Mindenesetre mérj kitartóan :)

Előzmény: Szeleszte (57178)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.04 0 0 57178

Sziasztok Csajok!

 

Gondoltam teszek fel egy törthavi hőgörbét, hátha valaki tudna nekem valami okosat kikövetkeztetni:))) Jokeva azt mondtad, hogy innentől izgi:):):)

 

Amúgy 19-dik ciklusnapon vagyok szedem a barátcserjét napi egyet 400 mg-ot és úgy érzem, hogy nem teljesen jó nekem. A múlt ciklusnál a 17-dik cn-en volt tojásfehérjés folyásom, és 30 napra meg is jött. Most a 19-dik cn-en vagyok és még semmi.... Lehet, hogy én szúrtam el, hogy nem úgy szedem, ahogy a dobozán van: 2*1-et, csak gondoltam kicsit vannak nálam elmozdulva a dolgok elég a napi egy..... Most azon tűnödök, hogy abbahagyjam, vagy felemeljem a dózist?

 

b.gina Creative Commons License 2013.02.28 0 0 57177

Az biztos, hogy erős motivációt jelent, ha látod hogy van értelme az egész diéta-mozgás-gyógyszer dolognak :)

nekem 3 hónap után már jelentős javulás volt az eredményeimben, de aztán azzal a lendülettel fél év múlva meg romlottak... és utána a meforal adagjának módosításával sikerült még jobb eredményeket elérnem, mint előtte :) mindenkinek más hogy milyen tempóban javulnak az eredményei, szerintem te jobban jártál a későbbi javulással, mert talán ez maradandóbb lesz :)

 

Aha, hát ez a szívdobogós-remegős érzés simán lehet túlműködés, de sajnos alulműködés is :D Nálam az alulműködés jelentkezett ilyen tünetekkel legutóbb.

De nálad szerintem inkább a túlműködés állhat fenn, főleg hogy alapból jók voltak az eredményeid. Holnap kiderül :)

(de amúgy az is lehet hogy a letrox segített abban is hogy az inzulin értékeid javuljanak :D ki tudja...)

 

Vércsoportdiétáról fogalmam sincs sajnos.

Előzmény: szegedi_lány (57175)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57176

Más: foglalkozott már valaki mélyebben a vércsoport diétával? Én nemrég hallottam róla, uténanéztem, és most elgondolkodtam azon,hogy lehetne a kettőt (IR diéta és vércsoport) összhangba hozni. Ami furcsa, hogy pl nekem a teljes kiörlésű kenyér a vércsoportom szerint ártalmas, ugyanez a helyzet az almalével is, ami pedig IR esetén különösen ajánlott. Van valakinek e kapcsán már gyakorlati tapasztalata?

szegedi_lány Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57175

Köszi:)

 

 Nagyon megörültem neki, egy kis motivációt adott, legutóbbi eredményen semmi javulás nem volt, ezért kicsit bele is fásultam a diétába, és nem is számítottam rá, hogy mérhető elmozdulás lesz. :)

 

A pajzsmirigy gyógyszert hajhullás miatt írta fel, a korábbi TSH értékem jó volt ennek ellenére. Van néha szívdobogásom, kézremegésem, meg idegesség érzet, ami korábban nem, gondolom a bogyótól. Most, hogy a laborérték is elromlott tőle, remélem abbahagyhatom. Kérdeztem ezt korábban tőletek, hogy lehet e gond belőle, ha 2 -3 hónapig feleslegesen szedet velem LetroXot, kvázi félrekezel, bízom benne, hogy most már nem kell tovább, és visszaáll a normális TSH.

 

Pénteken bővebben beszámolok:)

 

Előzmény: b.gina (57173)
b.gina Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57174

Ja egyébként a 0,09-es tsh alapból inkább túlműködésre utal (válaszolva a kérdésedre :) )

alacsony tsh = túlműködés

magas tsh = alulműködés

:)

Előzmény: szegedi_lány (57172)
b.gina Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57173

Szia! szuper! :) az nagyon jó hogy a cukrod ilyen stabil marad, meg fog dícsérni Naszódy :) (ugye hozzá jársz? :))

nekem is ilyen stabil volt a legutóbbi cukrom :)

A pajzsmirigynél inkább a tünetek döntőek, ha ilyen tsh-val te jól vagy, és nincsenek túlműködős tüneteid, akkor nincs gond.

Nekem 0,14-es tsh-val is alulműködős tüneteim voltak, szóval erre nem szabad hagyadkozni, hogy mit mutat a tsh, a fontos az hogy te hogy vagy emellett :)

Majd beszámolót kérünk hogy mi volt a dokinál :)

Előzmény: szegedi_lány (57172)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.02.25 0 0 57172

Sziasztok!

 

Megvan az újabb cukorterhelésem eredményem, és végre egy kis sikerélmény:a 120"-es inzulinom bő fél év után megindult lefelé! :) A decemberi 32,5-hez képest most 19,2 mIU/L, a cukrom pedig annyi, mint az éhgyomri, 4,7 mmol/L. :) A TSH érték viszont csillagos lett, 0,09 mIU/L. Ez alulműködést jelent? December óta szedek 50 mikrogramm Letrox-ot, remélem ez azt jelenti, hogy feleslegesen, és abbahagyhatom. Pénteken megyek endokrinológushoz kontrollra, remélem ő is elégedett lesz az eredménnyel.

Ediina Creative Commons License 2013.02.19 0 0 57171

Clomifen=Clomid=Clostylbegit

 

Szelének igaza van! NE! Amíg nem tudod van-e IR-ed, és nincs rendezve a ciklusod. Akkor esetleg, de erős orvosi kontroll, azaz uh-s peteérés követés mellett.

Ez a szer a pé minőségét javítja, nem ördögtől való, csak meg kell várni azt az állapotot mikor érdemes használni. Nekem segített, bár nem abban a ciklusban lettem terhes, mikor szedtem, hanem mikor nem. Az én nődokim csak minden 2. ciklusban engedi szedni és csak akkor, amikor már volt spontán ciklusom és pé-m is, és rendeződtek a hormonleletiem. Mivel elvékonyíthatja a méh nyálkahártyát, ezért nekem szednem kellett mellette méhpempőt és szójalecitint.

Előzmény: Szeleszte (57169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!