Van új Karanténcast, hogy megérte-e a hosszú várakozást, nem tudom, még nem hallgattam végig. azt se tudom, most majd lesz-e rendszeresen. A Kézivezérlésnek pl.már meg kellett volna jelennie, de amikor a Fradi veri a laposiakat, akkor azt mindig elsunnyogják.
Ez csak részben igaz. A szabályok ugyanazok a büntetések az utolsó (fél) percben nem feltétlenül. Vannak olyan szabálytalanságok, amelyeknél szabaddobás helyett az utolsó fél percben 7méteres jár.
Nem láttam a meccset, de valószínűleg erre gondolt a költő.
Most ért véget a dán és német női kézilabda mérközés . Azt szeretném üzenni az idiota músor vezetőnek , hogy a mérkőzés utolsó perceiben is ugyanazok a szabályok mint a mérkőzés többi részén !! ez a természetes
"2024-ben is minden korcsoportban a Sport TV lett a legnépszerűbb kereskedelmi sportportfolió, a Sport1 pedig ismét megnyerte a kereskedelmi sportcsatornák nézettségi versenyét,"
A Sport TV-n kívül gyakorlatilag senki nem definiálja önmagát úgy, hogy kereskedelmi sportcsatorna. Ennyi erővel az MTVA is kiadhatna egy közleményt, hogy övék a legnézettebb közszolgálati sportcsatorna :D
„A Nielsen Közönségmérés adatai szerint – az előző évekhez hasonlóan – 2024-ben is minden korcsoportban a Sport TV lett a legnépszerűbb kereskedelmi sportportfolió, a Sport1 pedig ismét megnyerte a kereskedelmi sportcsatornák nézettségi versenyét, amire kimondhatatlanul büszkék vagyunk! 2025-ben is izgalmas és színes lesz a palettánk, újabb és újabb nagyszabású sporteseményt közvetítünk majd, amelyek során számos varázslatos pillanat, feltörekvő ifjú sportcsillag, és újabb rekord születhet nézőink szeme láttára.”- mondtaMáté Pál, sportért és saját gyártásért felelős alelnök."
Ok, de az NFL 5 hónap alatt lecseng. A kézit meg "élvezheted" 12 hónapon át. És arra azért kíváncsi lennék, hogy a külföldi csapatok meccseit mennyien nézik.
Hát igen eléggé túltolják a kézilabdát mint a network4 az amerikai focit.Megbocsátanám ha legalább hétközbe valami mást is adnának nem nfl meccs 5..ismétlését ugyanez sporttv kézilabda
Nem lehet, hanem biztos, hogy az a Hegyi Iván készítette. Ha ráklikkeltél volna a szerző linkjére, publicisztikák is felbukkantak volna, egy-kettőnél ott a fotó róla. Ne terelj, felesleges.
Az megvan, hogy ez egy Méhes Gábor-interjú? Nem a Hegyi Ivánnal készült..., az lehet, hogy a Hegyi készítette, de az interju akkor is a Méhessel készült. Tanulj már meg magyarul!