Keresés

Részletes keresés

samp1991 Creative Commons License 6 órája 0 0 14079

Fordulatos estén vagyunk túl:))

 

A vége igazi olaszos volt, viszont Soriano maradt nálunk. Sztem ő gazából nem is akart elmenni. Egyedül a Milanba ment volna, Mihajlovic után, de Gallianiék bezárták a csapot Balo érkezésével.

Egyik szemem örül mert em gyengült tovább a csapat a másik viszont kíváncsi: kapunk-e mé valaha 13,5 mill€-t Sorianoért? Ha továbbra is meghívják a válogatottba és a Samp is az erős középmezőnyben végez, akkor van rá esély, mert még fiatal. Ha a kiesés elkerüléséért harcolunk majd, talán felét fogják kínálni érte.

 

Eder mesterért az Inter ajánlott 12-t de szerencsére nem nagyon vergődtek érte. Ha jó értettem, kapott helyette 3 játékost MAncini. 20mill. €-t kértünk érte de sztem 16-17-ért már odaadta volna Ferrero. Remélem őszi gólkirály lesz és akkor kezdődik acirkusz előlről, csak magasbb árért:)

 

Érkező oldalon nem történt túl nagy meglepetés. Azt tudtuk, hogy Ferrero nem fog beletenni pénzt, anélkül pedig pozitív meglepetést nehéz véghez vinni.

 

- Wszolek-et elcseréltük a Veronás Lazaos Crist...los-ra. Veszíteni nem sokat tudtunk vele.

- De ceglie végül a franiáknál kötött ki, mert nem voltunk képesek túladni Mesbah-n. Ez sztem bafaszság olt, pláne hogy a Juve fizette volna a fizetése nagy részét, mi pedig Mesbah fizetéséért De Ceglie-t láttuk volna Regini helyett. Jó lett volna, itt nyerhettünk volna... Amúgy sztem Mesbah van olyan "jó" mint Regini, csak Sinisa jobban kedvelte az utóbbit.

- Rodriguez kölcsönbe érkezése megnehezíti Bonazzoli próbatételét

- Carbonero, Rocca, Serinelli, Pereira .... közül talán a kolumbiai lehet az, aki beleszólhat a kezdőcsapatba.

 

Zenganak nem lesz könnyű, de legalább amit eddig összerakott, azt nem verték szét egy este alatt.

Mutassuk meg a világnak, mit tudunk!

Avanti Doria!!

samp1991 Creative Commons License 11 órája 0 0 14078

Érezett Rodriguez a Cesenából és elment Soriano:(

samp1991 Creative Commons License 12 órája 0 0 14077

Zajlanak az események. Nem sokáig látszik ellenállni a Napolinak. Az új ajánlat:

13,5 mill€ + Zuniga kölcsönbe ingyen(gondolom 1 évre, ha jól értettem)

 

http://www.tuttomercatoweb.com/sampdoria/?action=read&idnet=c2FtcGRvcmlhbmV3cy5uZXQtNzU2MjE

samp1991 Creative Commons License 13 órája 0 0 14076

llítólag Soriano nemet mondott a Napolinak, aki13 mill. €  Zuniga-t ajánlották csrébe. Ferrero igen-t mondott, Soriano pedig NEM-et.

Féek hogy Eder-t nem tudjuk megtartani, bár errero megkéri az árát  28 éves de top formában lévő csatárnak: 20 mil. €

magyarbasi Creative Commons License 21 órája 0 0 14075

Eder második gólja egészen zseniális volt. Ahogy Albiol tehetetlenül tárja szét a kezét, miután kétszer megforgatták ás lefektették...csodálatos!

samp1991 Creative Commons License 1 napja 0 0 14074

sajnálom hogy nem tudtam elmenni a közös meccsnézésre. a következőn viszont ott vagyok, ha 1 mód van rá.

Az első félidő a Napoli-é volt, a második a mienk.

HA Lajos 2 löketéből az egyik beakad,(az egyiket szögletre, a másikat a kapufára tolta Reina) meg is lehetett volna a 3 pont. Igaz az első félidőben nekik is volt kapufájuk, így talán igazságosnak mondható a döntetlen.

 

Azért szépen néz ki a tabella első 6-7 helyezetje:)

 

Meccs képe:

1. félidő

átadtuk a pálya 60-70%-át a Napolinak, összvissza szaladgáltunk, a Napoli meg rövid pontos passzokkal vezette keresztül rajtunk a labdát.

Lesrellításunk egyáltlán nem működött, így Higany 2 gyönyörű kiugratásból 2-t bevert.Volt még 1-2 villanása Insigne-nek, sztem ő volt a legjobbjuk, de azon kívül nem diktált túl nagy iramot a Napoli.

 

2 félidő

Már a középpályánál kezdtük megzavarni a játékukat és elég sok labdát sikerült is elcsípnünk.

Aztán jött egy akció, amit Fernando ügyesen kihasznált, megtolta mikor mindenki lövésre számított, majd beleakadt a védő lábába és tizi. Eder pedig bevágta, pedig érezte Reina az oldalt.

Rá 2 percre kontrázunk, Soriano futott vagy 40m-t a labdával a nyakában lógó védővel együtt, mad hajszál pontosan lyukra futatta Edert, aki párszor megforgatta a védőket, majd elküldte őket virágot gűjteni és végül higadtan a hosszúba gurított Rinya mellett. Álom gól volt, ami egyben emelte az árát legalább 1,5 millával vagy fizuját 2-300.000-rel.

Úgy érzem nehéz lesz megtartani, pedig ő tartja a lelket a csapatban.

 

Sajnos sok játékson érzem azt, hogy alibizik és alíg várják hogy megszabaduljanak a labdától. Soiano,Eder és Murielen kívül nem igazán mer senki megcsinálni egy cselt. Még függőleges, támadó paszt sem adnak. mintha félnének a felelőségtől. hiányzik egy olyan játékos, aki átveszi, felnéz, csinál egy cselt, majd odaadja a csatárnak a labdát. Szegény Lajos javarészt egyedül harcolt a 4 védővel és míg nem lesz egy irányító a pályán, addig maradnak a felívelgetések, a kontrák és az 1 csatár vs 2-3 védő párharcok.

 

2 hét alatt fel/be-épülhet Cassano/Correa és Mosander is, így Soriano át tudja venni a 3.-ik "védekező" középpályás szerepet Palombo helyett, az Ő helyét pedig valamelyik "C" el tudja foglalni.

 

Zukanovic jobban beilleszkedett középhátvédnek mint balhátvédnek, de Moisander sokkal biztosabb lehet hátul Silvestre-vel.

 

2 hét múlva jön a 0 pontos Bologna, akik ellen nem lesz könnyű, de egy apró góllal illene megverni őket, ha marad így a csapat.

Ha Eder marad nálunk, a válogatottal 2 meccset fog játszani, így talán nem esik ki a ritmusból. Egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot, öngyilkosság lenne megválni tőle.

Egy jó mecs után, jó szájízzel mehetünk aludni.

 

Avanti Doria!!

cwetka15 Creative Commons License 1 napja 0 0 14073

Nem tudtam a meccset nézni sajna, de livescore-on követtem az eseményeket. A 9. percben már kikapásra álltunk. Mikor újra láttam akkor meg már 2-re. Mondom ez elúszott... Aztán megnéztem megint és azt hittem h káprázik a szemem. Éder berámolt 2-t 5 perc alatt. Hihetetlen. Örüljünk ennek az ajándék pontnak. Amúgy milyen volt a meccs képe?

Gianluca Vialli Creative Commons License 1 napja 0 0 14072

Eder vezérletével visszajöttünk 2:2

samp1991 Creative Commons License 1 napja 0 0 14071

a meccs játékképe alapján nem egy életveszély ez a Napoli. De akkor mi sajnos még messebb állunk ettől a titulustól.

Hátul szedett-vetett banda van, csoda lesz ha nem kapunk többet.

Palombo messze áll a formájától, pedig neki kellene felrázni a csapatot.

Nem igazán van ki megtartsa a labdát, nagyon kellene egy labdabiztos ember.

Rúgjunk mi is 2-t és egy x-el kihozzuk a maximumot ebből a meccsből!

Gianluca Vialli Creative Commons License 1 napja 0 0 14070

Ha Eder elmegy, kiesünk...és ezt egészen komolyan gondolom. Tök logikus döntés lenne eladni, idő sem lenne a pótlására, de legalább sok pénzt sem kapnánk érte. Ja és mindez nekünk annyira fontos. Lassan tényleg kijelenthető hogy bohózat ami zajlik Genovában, és ezzel együtt egyre undorítóbb Ferrero álszent ugrabugrálása a meccsek után. Kijelenthető hogy nagyon nagy bajok vannak.

samp1991 Creative Commons License 1 napja 0 0 14069

Oda a bergyilkosunk:(

Miert nem Moisander jon?

samp1991 Creative Commons License 1 napja 0 0 14068

Avaantiiiii DORIA!!!!

samp1991 Creative Commons License 2 napja 0 0 14067

Létezik hogy holnap inkább a Carpi-Intert közvetítik mint a Napoli - Sampot??

samp1991 Creative Commons License 3 napja 0 0 14066

Eder mesterért 8,5 mil. €-t kínál az Inter.

Osti ma azt mondta az újságíróknak, hogy, Eder és Soriano pillanatnyilag a Samp játékosai de hétfőig bármi megtörténhet

 

=> már csak alku kérdése és mindkettő távozni fog. Szinte biztos vagyok benne.

 Nagyon sajnálom, hogy a lelkétől is megfosztják ezt a csapatot. A végén még sajnálni fogom Zengát :(

solo_la_samp Creative Commons License 4 napja 0 0 14065

Hoppácska, állítólag Ferrero Milánóban van és Edert próbálja elsózni az Internek (remélem max 4 m euróért és 10 belépőért a milánói expóra...) ill Sorianot a Napolinak ( ő legyen 3 millió + 100 kg campaniai bivaly mozzarella)  alakul ez, márcsak Murielnek kell lesérülnie.... 

 

Az érkezők oldalán közben Carlos Carbonero, akiről én nem sokat tudok.

sjose Creative Commons License 4 napja 0 0 14064

A baratom szerint a helyszinen rossz volt nezni Cassano milyen allapotban volt egy ev kihagyas utan...

solo_la_samp Creative Commons License 4 napja 0 0 14063

Elképesztően vékony kerettel utazunk Nápolyba. Cassano megsérült, így Oneto és Bonazzoli a két bevethető csere csatár. Ilyenkor nem értem pl. hogy egy Sansone-t miért kellett elengedni, ő azért minőség volt a kispadon, beállva is tudott rendre hozzátenni a játékhoz. Félelmetes belegondolni, hogy mi lenne ha Eder/Muriel is megsérülne...

 

Moisander is még csak a padon van. A Napoli nyilván javítani akar az első fordulós fiaskó után, és valljuk be erre mi most ideális ellenfélnek tűnünk...

 

AVANTI DORIA!!!

 

samp1991 Creative Commons License 6 napja 0 0 14062

Zukanovic-ot láttuk mennyit ér a Yojvodina ellen.

Regini - mind a 2 gólban benne volt, jócskán, és a tizit is ő csinálta, még ha vissza is húzta a lábát.

remélhetőleg érkezik De Ceglie és bebizonyítja a Juvenak(is) hogy van keresnivalója. Vele és Moisanderrel már nem állnánk olyan rosszul hátul, de a cserepad... az kínpad marad.

 

Állítólag visszautasítottunk egy "12 mill€ + Zuniga"-s ajanlatot Soriano-ért, de az is lehet hogy inkább Mihajlovic-hoz húz a szíve és nem a Napolihoz.

sjose Creative Commons License 6 napja 0 0 14061

De Ceglie kolcsonbe erkezik ha Mesbah elfogadja a Bari ajanlatat. A 1.3 millios fizujabol 800 ezret a Juve allna ugyhogy nem rossz uzlet es ha serules nelkul kibirja a szezont o valoban erosites lehet.

sjose Creative Commons License 6 napja 0 0 14060

Salamon tavozasa is szinte biztos, Pescara vagy Cagliari a lehetseges celpontok kozott.

sjose Creative Commons License 6 napja 0 0 14059

4 nap van a nyari igazolasi szezon vegeig es varhatoan mindket iranyban lesz meg mozgas. Soriano valoszinuleg elmegy es ay erte kapott penzbol probaljuk a lyukakat foldozni. Ha nem Milanoba kerul akkor Napoly lehet a vegallomas. Mesbah szinte biztosan Bariba megy kolcsonbe ugy hogy a fizetese egy reszet mi alljuk. 

 

Az erkezesi oldalon De Ceglie, Zuniga kerult szoba, a tamado alakzatba a cesenai Rodriguez 2.5 millioert erkezhet, esetleg a volt parmai Coda lehet az alternativa.

sjose Creative Commons License 2015.08.24 0 0 14058

Allitolag kozel vagyunk De Ceglie kolcsonvetelehez. Erdekes hogy nem kozepre hanem bal szelre igazolunk a vedelemben, bar Zukanovic nem tunt jo megoldasnak azt hiszem tegnap Regini eleg jol jatszott.

sjose Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14057

A Carpi es a Frosione anyagilag nagyon kilog a mezonybol bennmaradasuk elegge meglepo lenne, az Empoli elvesztette sikereinek kulcsat az edzojet, az Atalanta sem erosodott sokat ugyhogy akad meg jelentkezo az utolso harom helyre. Kicsit stabilabb vedelemmel foleg kozepen odaerhetnenk a kozepmezonybe... Jovo heten Napolyban kiderul mit tud a csapat.

solo_la_samp Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14056

Tényleg, ez de szép így :))) Az biztos, hogy ez a Carpi kőkeményen pályázik az egyik kieső helyre, így rajtuk kívül még két csapatot kell megelőznünk. Moisander és De Silvestri tényleg nagyon kell. Jövő héten Napoli, ott valszeg más lesz a meccs képe.

 

AVANTI DORIA!!!

Előzmény: sjose (14055)
sjose Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14055

Ja es a vegen csak osszejott a palermoi gol :-) koszonjuk Iachini 

sjose Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14054

Kiesési rangadót nyertünk magabiztosan még úgy is hogy a csapat gyengeségei egy eleg harmatos ellenfel ellen is kijottek. Meg 37 pont hianyzik a nyugalomhoz es ezzel a vedelemmel nem lesz egyszeru. Talan ha Moisander felepul es De Silvestri is visszajon stabilabbak leszunk hatul. 

 

A csatarsorra egyenlore nem lehet panasz es Fernando eleg jol jatszott kozepen. A Vojvodina meccshez kepest sokat fejlodtunk jo lenne egy nyugalmas valahol a mezony kozepen szezon...

solo_la_samp Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14053

Ez még kellett a vegere. De jó listavezetokent ledolni :)))

 

AVANTI DORI!!!! 

cwetka15 Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14052

Nem is néztem már a tizit. Kihagyta... Viszont a kiscsapat szopóágon van ... :D

Előzmény: cwetka15 (14051)
cwetka15 Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14051

A D-ligás csatárok úgy forognak le a védőinkról ahogy kell... Néztem a telón a soccerstandot. Mondom mi ez az 5:2? Felnézek a meccsre a labda már a levegőben volt aztán meg a hálóban. A védő tanítanivalóan mutatta, hogy kinek kell a labdára mennie. Nevetséges ez a csapat az 5 gól ellenére is. Hogy lehet ilyen fos csapat ellen kapni 3-at itthon?

 

sjose Creative Commons License 2015.08.23 0 0 14050

2011-ben igazoltuk le a Nyitrából

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!