Keresés

Részletes keresés

BuBu1992 Creative Commons License 2024.02.05 0 0 266

:(

Előzmény: FKKMan (264)
BuBu1992 Creative Commons License 2024.02.05 0 0 265

Szervusz,megtudnád mondani mi volt a neve pontosan?

Előzmény: green eye (64)
FKKMan Creative Commons License 2023.06.11 0 0 264

Sziasztok

Sajnos arról kell beszámolnom hogy ez a krém sem segít a pigment hiányon. Hét tubussal a hátam mögött és semmilyen javulás nem tapasztalható. A leírás szerint 4-6 hét után el kell kezdődni a vissza pigmentállásnak, de sajnos 3 hónap után sincs változàs.
Így abbahagyom ezt a kúrát és keresek egy másik lehetőséget. Igazából nem zavarnak a pigment hiányok, de nagyon szeretem a nyarat, a napot, szeretek napozni levegőn lenni és ezek a részek bepirosodnal. 

Próbáltam különböző napozókrémeket, olajakat, többé-kevésbé segítenek, de minden nap nem lehetek a napon mert akkor vörösre változnak. Tudom, az orvosok nem javasolják a napozást, de én szeretek kint lenni, igazából abból is kifolyólag, hogy naturista vagyok.

 

Ha Valakinek van bármilyen pozitív tapasztalata, bármilyen krémmel, kérem ossza meg.

 

Mindenkinek szép napot

 

FKKMan Creative Commons License 2023.03.22 0 0 263

 

Sziasztok

Koràbban Naturman72 néven voltam jelen, most ismét itt vagyok.

Van egy új készítmény ami kecsegtet a pigment hiány megszüntetésével. 

Megvásároltam naponta kétszer háromszor kell bekenni a pigment hiányos területeket és ajánlott a Napfürdőzés vagyis a napozás.

hétfőn fogom elkezdeni ezt a terméket használni remélem hogy használni fog nekem és megfelelő információkkal tudok számotokra is biztosítani. Így tudni fogjátok hogy érdemes-e megvenni ezt a terméket vagy nem. Leírás szerint hat hónap után nagyságrendekkel vissza pigmentálódik a pigmenthiányos terület.

Lássuk.

 

freezoom Creative Commons License 2019.12.03 0 0 261

Nekem a vitix gélt is javasolták, de azt is mondták, hogy mindenkinek másképp reagál rá a szervezete. Az sem mindegy, hogy milyen régóta vannak a foltok. Minél frissebb, annál jobb. 

Előzmény: greenpetra (258)
hogyha? Creative Commons License 2019.12.02 0 0 260

Na persze, ha annyira a segítség a cél , és állítólag nem az üzlet, akkor miért nem ingyen, esetleg jelképes összegért lehet hozzájutni a megfelelő kezelési leírásokhoz?

Különben csak idő kérdése, és valaki biztos megosztja a könyv tartalmát a net fekete részén ha eddig még nem történt volna meg!

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.02 0 0 259

Örülök, hogy segített neked, a könyv. Èn is megvettem a könyv mind a kèt kötetét, de sajna a benne leírtaknak megfelelõ alapanyagokat nem lehet beszetezni Európába.

Kezdem azt hinni, hogy aki azt írja, hogy segített neki a köny az csak reklámfogàsból írja.

De tudod mit, hogy ne legyen fèlreèrtès, tedd ki az általad segítõ könyv borítóját. 
Kiváncsi vagyok, hogy egy könyvrõl beszélünk.

Elõre is köszönöm. It

Előzmény: anitanet (257)
greenpetra Creative Commons License 2019.12.02 0 0 258

Milyen vényre kapható kenőcsöket ajánlottak nektek a dokik?

anitanet Creative Commons License 2019.12.02 0 0 257

Nekem is használtak ténylegesen a könyvben leírtak. Ami rettenetesen zavart, hogy a szemem körül jelentek meg a vitiligos foltok, na akkor kezdtem alkalmazni a leírtakat. Nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat. Az alapanyagok többsége itthon is beszerezhető boltokban, gyógyszertárakban valamint herbáriákban, gyógynövényboltokban. Ha éppen nincsen ott, akkor a netről is be lehet szerezni vagy külföldről. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.22 0 0 256

Én megvettem a könyvet, csak az alapanyagok többségét nem tudtam beszerezni.

Sajnos nesze nekem semmi.

 

Előzmény: hogyha? (255)
hogyha? Creative Commons License 2019.11.22 0 0 255

Ezt én is így látom! Soha semilyen konkrét javulási folyamat leírása, vagy előtte- utána fotók, videók nem láthatók az állítólagos gyógyultak által közölve.

Előzmény: Zsolt_555 (254)
Zsolt_555 Creative Commons License 2019.11.22 0 0 254

Úgy gondolom akik csak azt irják tanácsként, hogy vedd meg ezt a könyvet nekem használt azok csak a könyv eladásában (bevételében) érdekeltek. Ha valakinek bevált volna BÁRMI is akkor azok ide biztos beirták volna már.

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.20 0 0 252

Szia

kicsit bővebben leírnád, hogy hol találtad a ,kutya jó honlapon’?

kerestem, de nem találtam meg

előre is 

köszönöm

Előzmény: Ales50 (251)
Ales50 Creative Commons License 2019.11.20 0 1 251

Ismerősöm hasonló gondokkal küzdött!

Kipróbált egy készitményt és 2 hét múlva látványos eredményt ért el.

Ez a készitmény a " Kutya jó honlap! "-on található.

Ha nem találsz más megoldást egy próbát megér!

Sok sikert kivánok!

drvitiligobio Creative Commons License 2019.11.04 0 0 250

Nagyon sok eljárást kipróbáltam a vitiligora, de sajnos igazi, áttörő eredményhez és gyógyuláshoz egyik sem vezetett. Már annyira feladtam, hogy nem is foglalkoztam az újabb vitiligos eredményekkel, kutatásokkal, egészen addig, amíg egy boltban meg nem szólított egy hölgy, aki látta a vitiligos foltjaimat és elkezdtünk beszélgetni. Elmondta, hogy neki is vitiligos foltjai voltak, de a Vitiligo gyógyítás könyvek segítettek neki a gyógyításban és mondta, hogy feltétlenül olvassam el és alkalmazzam az ott leírtakat. Én vettem a fáradtságot, megvettem, elolvastam és alkalmaztam. A vitiligos foltok jó pár hónap elteltével elkezdtek halványodni és rá egy kis időre el is tűntek. Azóta nagyon boldog vagyok. Szeretnék segíteni másoknak, ezért ha valakit érdekel, akkor itt még lehet, hogy beszerezhetők a könyvek.: https://www.vitiligogyogyitas.hu/

Lioneljonas Creative Commons License 2019.11.01 -1 0 249

Sziasztok! Sajnos nekem is az a betegségem ha jól tudom 8 éves koromban kezdett a bőröm pigmentálódni aki ezt olvassa légyszi segítsen nekem meg köszönném és most pedig 17 éves vagyok a könyvet sajnos nem tudom meg rendelni de ha valaki lenne olyan kedves h le fotózná az oldalakat és elkűldené nekem erre az email-ra jonaslionel16@gmail.com ha erre nem tudnák akkor a facebookon bárki meg talál Lion Jónás kérem segítsenek🙏

Petrov09 Creative Commons License 2019.06.04 0 0 248

Sziasztok!
Nekem sajnos elég rossz helyen vannak foltjaim, férfiként a kopasz fejbőrön, illetve halántéknál. Sok orvosnál voltam mind kiábrándító volt. Írtak fel Protopic-ot is, de nem igazán merem használni, túl sok helyen olvastam rosszat róla. Most 21 napja használok MELAGENINA PLUS-t, de ennyi idő alatt sem látok igazán változást, pedig elvileg 10 nap után valamit már látnom kellene. Mindent úgy csinálok, ahogy a "nagykönyvben" le van írva, napi három, lámpa etc. Van értelme tovább használni? Valakinek tapasztalat?

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.29 0 0 247

Nagyon örülök, hogy sikeresen vissza pigmentáltál. Én tartok az immunszupresszív immunmodulátoroktól. Neten utána kerestem és csak szakszavakkal teletömött írásokat találtam.

Tudnál valamilyen iránymutatást adni, hogy mere is keressem?

Az E-Mail címem publikus.

 

köszi

46/ F

Előzmény: drnet (246)
drnet Creative Commons License 2019.04.01 0 1 246

A Vitiligo gyógyítás könyvsorozat újabb 3. és 4. átdolgozott kiadása már jó terjedelmes, többszöröse a régebbinek. Olvastuk mindegyiket, releváns tartalom, módszer és leírás mindegyikben ugyanúgy benne van, méghozzá nagyon jól. Az immunszupresszív immunmodulátor nekem nagyon hatásos volt. Alaposan utána kell olvasni! Teljesen visszapigmentálta a foltjaimat. A szememnél kb fél év alatt repigmentálódott. Nagyon örültem neki, mert korábban teljesen készen voltam a fehér foltoktól a szemem körül. 

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.27 0 0 245

Szia

örülök, hogy segített a könyv. Megírnád, hogy melyik kötet, melyik oldalon talált gyógymód segített.

nekem is megvannak a kötetek, így rudnálsegítenu ès mégis van egy kis titok tartás.

elõre is köszi

Előzmény: drnet (244)
drnet Creative Commons License 2019.02.27 0 0 244

20 éven át kerestem gyógyítást a vitiligomra. Soha nem adtam fel. Mindig úgy gondoltam, hogy van rá megoldás, van rá gyógymód, csak meg kell találni. A hit a legfontosabb ebben is. Nekem 14 évesen jött ki először a vitiligo. 20 év kellett, hogy rátaláljak egy valóban működő gyógymódra, melyhez egy könyvsorozat segített. Az hiszem még kapható.: https://www.vitiligogyogyitas.hu/

https://vitiligogyogyitas.blogspot.hu

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.10 0 0 243

Szia

A Vitiligo gyógyítás első kötete csak 40 oldal.

Ezért nem értem a 46. Oldalra a hivatkozásodat.

A második kötet 56 oldalas.

 Kérlek írj vissza, hogy pontosan melyik oldalakra gondolsz.

az én könyveimet Kovács Lóránt írta.

előre is köszönettel.

 

Előzmény: anitanet (242)
anitanet Creative Commons License 2018.12.10 0 0 242

Sziasztok! Mivel már többen is kérték a bevált módszereket, ezért a nekem és ismerősömnek segítő módszert írom meg. A Vitiligo gyógyítás könyvsorozat első kötetében a 46. oldal körül van egy aláhúzott rész. Ez a speciális helyi immunmodulátor hosszútávon nagyon hatásos. Nekem is teljesen eltüntette a foltokat az arcomon és a szemem körül. Ehhez minden napos használat kellett, kitartás és önfegyelem, valamint napozás. Az eredmények csak lassan, hosszútávon jönnek és érdekes, hogy minél lassabban repigmentálódik, annál tartósabb illetve végleges az eredmény. A 2. kötetben a természetes alapanyagok rész is nagyon jó, azokat is alkalmaztam, szintén napi rendszerességgel. Nagyon odafigyeltem a teljes körű és természetes ásványi anyag és vitamin bevitelre is. Fontos az is, hogy minél frissebb a vitiligos folt, annál könnyebben barnul vissza. De van olyan rész, történetesen a lábfejem, ahol 17 év vitiligo után kezdett visszapigmentálódni. 

anitanet Creative Commons License 2018.11.17 0 0 241

Sziasztok! Én is ugyanezt gondoltam az elején erről is, mint te. Azt hittem én is, hogy biztos ez is csak egy marketing fogás, mint a különböző kozmetikai kencék. Egészen addig, amíg nem láttam az ismerősömnél az eredményeket. Csak utána alkalmaztam én is, az ott leírtakat. Tényleg segített. Ez tény. 

Előzmény: Zsolt_555 (240)
Zsolt_555 Creative Commons License 2018.10.10 0 1 240

Szerintem ez csak egy szánalmas marketing fogás: reklám :(

Előzmény: anitanet (238)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.16 0 1 239

Szia

és elmondod, hogy melyik segített neked?

vagy az oldal számot írd meg légy szíves, ha nem akarod leírni azt a természetes gyógymódot ami jó volt számodra

 

köszi

Előzmény: anitanet (238)
anitanet Creative Commons License 2018.09.15 -1 0 238

Sziasztok! Egy igazi referenciáról szeretnék beszámolni. Egy ismerősöm ajánlotta nekem, hogy olvassam el és alkalmazzam a vitiligo gyógyítás módszertant, amelyek ezekben a könyvekben találhatók. Őszintén szólva nem sok időm volt foglalkozni a témával, de pár hét után rászántam magam, hogy most már tényleg elolvassam és persze alkalmazzam az ott leírtakat. Mivel a saját szememmel láttam, hogy a barátnőmek hogyan gyógyultak vissza a hófehér foltjai, ezért azonnal alkalmaztam is hónapokig. Most nagyon örülök, mert a kisebb vitiligos foltok eltűntek, a nagyobbak pedig pigmentálódnak vissza szépen. Remélem segíteni tudok másoknak is, ha komolyan érdekel, akkor itt még elérhető.: 

https://vitiligogyogyitas.com/

 

http://www.vitiligogyogyitas.hu

 

 

Most a nyáron már nagyon jó volt, hogy a kisebb foltok teljesen eltűntek az arcomról. Nyáron ugyanis mindig úgy lebarnul az ember, hogy sokkal jobban látszanak a vitiligos foltok, mint mondjuk télen és ez a repigmentáció előtt engem nagyon zavart. Most már hála istennek sminkkel sem kell eltakarnom!

Baxika21 Creative Commons License 2018.07.27 0 0 237

Kedves Cream88!

Segített a szőlő vagy valami mást is használsz?

Előre is köszönöm szépen a választ!

Julcsi

Előzmény: Cream88 (233)
Petrov09 Creative Commons License 2018.07.13 0 0 236

Szia, lehet egyáltalán? Olajból tintúrát? Szerintem fordítva csak-csak, bár nem vagyok kémikus.

Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.05 0 0 235

Sziasztok

az Amazonon rendeltem Babchi olajat, kb augusztuselejére jön meg.

kérdésem az lenne, hogy lehet tintúrát csinálni belōle?

köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!