Keresés

Részletes keresés

Györgyi56 Creative Commons License 1 napja 0 0 5079

Igéretemhez hiven jelentkezem. Szerda óta viszem a fiamat a sugárkezelésre. Úgy működik, hogy elmegyek elé a ferencvárosi pu-ra, aztán irány a Kékgolyó, és a végén felteszem a vonatra. Közben csütörtökön voltunk a Neurológiai Klinikán is, a Tegretolt megváltoztatják, valami mást fog szedni, de a nevét nem tudom,  mert valami új gyógyszer, sehol nem kaptuk meg (már amerre jártunk), ezért megrendelték, de másnapra már meg is volt. Aztán azt is megbeszéltük, hogy mégiscsak  jó lenne a psychológusi segitség, majd talán szerdán tudunk beszélni a psychológussal (ha addig meg nem gondolja magát a fiam). A kezelőorvosa támogatja az ötletet, de majd meglátjuk. Attól tart, hogy kihullik a haja, mert  nagy területre kapja a sugarat, de ez is olyan, hogy ki tudja hogyan lesz. Keveset eszik, pedig javasoltam, hogy most (amig tud) egyen sokat, pihenjen stb., út közben szoktam etetgetni, mert úgy látom  ez nem mindenkinek fontos. Fejfájásra panaszkodott, de amikor megkérdeztem pénteken, hogy mikor fájdult meg a feje, kiderült, hogy még a kezelés megkezdése előtt. Én mindenesetre nagyon figyelek mindenre, és próbálom a figyelmét a betegségről elterelni, igy aztán csütörtökön pl. jókat röhögtünk, és olyan volt, amilyen régen. Nem tudom milyen lesz a továbbiakban, de majd beszámolok. Addig köszönöm mindenkinek, aki tanácsaival segitett nekem.

Előzmény: ewy82 (5077)
Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.16 0 0 5078

Köszönöm a felvilágositást, akkor szerinted elképzelhető, hogy a sugár után felajánlják a kemót is? Mindenki mást mond, egy ismerősöm pl. ma azt javasolta, hogy a kezelőorvostól (onkológustól) kérdezzük meg, hogy még milyen kezelést javasolna. Neki mellrákja volt még évekkel ezelőtt, mindenféle kezeléseken résztvett, nagyon odavan a fiam miatt, mert ő már tudja, hogy ez milyen érzés és egyáltalán, de szerencsére ő meggyógyult. Minket az Amerikai útról a Kékgolyóba küldtek kezelésre, nem is tudtam, hogy az Amerikai uton is van pl. sugár. Vagy nincs? Mindegy is, a Kékgolyóban is azt mondják nagyon rendesek és jó szakemberek vannak. Nincs mit tenni, bizni kell az orvosokban. Én nem hiszek az ilyen kisérleti gyógyszerekben, sokszor hallottam már, hogy csak a pénz lenyúlására képesek, nekünk meg egyrészt nincs annyi pénzünk, másrészt nem szeretnék a gyerekemből kisérleti nyulat csinálni. Olyat irtak, hogy 2-3 hónappal meghosszabbitják az életét. Na de honnan lehet azt tudni, hogy tényleg igy van-e? A kemónak  és a sugárnak  is  megvan a maga veszélye,  mellékhatásai, de egyelőre még csak ezek vannak, és ahogy irtad is, még nincs meg az ellenszer, az időre megy ki csak a játék. Nos, ha lesz valami újság feltétlenül megirom, a jövő héten mindenképpen beszámolok a tapasztalatokról.

Előzmény: ewy82 (5077)
ewy82 Creative Commons License 2015.05.16 0 0 5077

Nekem sem lehet tudni, hogy mikor kezdodott, mert 2001-ben teljesen veletlenul derult ki, egyaltalan nem gyanakodtak agydaganatra, es az orvosom szerint ez a daganat elhelyezkedesebol kifolyolag nem fejfajast okoz, hanem rohamot.

a genetikai vizsgalatot kemo elott csinaltak nem sokkal, mert amikor 2008-ban mutottek, meg nem volt altalanos eljaras a szovetmintabol ennek a vizsgalata, mostmar igen. Ott az Amerikai uton, ingyen csinaltak, nem is en kertem. 

Kemo ugy nez ki, hogy 28 napos ciklus, agydaganat eseten egy temozolomide nevu kapszula. 5 egymas koveto nap a kapszulat kell szedni, ami maga a kemo, es utana 23 nap szunet, amig regeneralodik a szervezet. A 21. es a 28. nap minden honapban 1-1 vervetel, nezik a trombocitaszamot, feherjet, meg majfunkciot. Ha nagyon leromlana a trombocitaszam akkor vagy 2 het halasztas, es ujabb vervetel, vagy lejjebb viszik a kemo dozist, amit testfelulet meret alapjan szamolnak ki egyenenkent valtozo. Nekem ami eredetileg kijott mennyiseg, csak 3 honapig szedtem azt, mert elegge rosszul voltam tole, igy kisebb dozist kaptam, de egyaltalan nem volt hatastalanabb. 

Az Amerikai ut nagyon profi hely, magyarorszagon nagyon jo a kezeles, sot! Nem eri meg kulfoldre menni. En utanajartam itt (Finnorszag) es itt pl a biztosito nem 2 evig tamogatja a kemot, csak 1 evig. De ugyan az a protokoll, mint otthon. Sajnos sehol a vilagon nincs ellenszere... Hiaba fizetsz ki milliokat.

nem az szamit, h megpiszkaltak, nekem is megpiszkaltak, es utana 4 evig nyugalomban maradt. Sajnos ez ujra es ujra elo fog jonni, nincs mit tenni, az idohuzasra jatszunk.

en nem vagyok sem onkologus sem idegsebesz, de en ugy tudom, h A II-nel is van kemo De ott sugar utan.

en is tegretolt szedek roham ellen, bar "csak" napi 600 mg, de szerintem ez az 1200 mg-nak siman lehet mellekhatasa, hogy szedul. 

Előzmény: Györgyi56 (5076)
Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 5076

Nagyon korán kezdted, és még most is nagyon fiatal vagy. Nagyon sajnálom, hogy már ennyi mindenen keresztülmentél. Nálunk semmi tünet nem volt, ami erre utalt volna, és azt is mondták, hogy ez egy nagyon lassan növő daganat, tehát ki tudja mikor kezdődött. A genetikai vizsgálatot  hol csinálták, és ki küldött oda? Én egy olyat hallottam, hogy privát úton el lehet menni - most nem jut eszembe a neve annak a maszek  intézetnek -, és ott a szövettan alapján keresnek gyógyszert a daganatra, de úgy irták, hogy kell hozzá minta. Aztán azt is olvastam, hogy lehetséges, hogy a kezelést csak külföldön - akár Amerikában - tudják vállalni, de minta nincs, mert mindet felhasználták az Amerikai úton, a másik pedig az, hogy én úgy vettem ki, hogy még nem törzskönyvezett gyógyszerekről van szó, amik sejtszinten hatnak, no és ez havonta több millióba kerül. Az agydaganatok esetében nem irtak sok sikerről, inkább a tüdő- és emlődaganatok esetében. Szóval ez igy ugrott, de ott is szó volt a genetikai vizsgálatról.  Az az érzésem, hogy még mindig nagyon keveset tudnak erről a betegségről, és főleg az ellenszeréről. A 2 éves kemót hogyan képzeljem el? Gyógyszert kellett szedned, vagy bejárni infúzióra? Nem tudom a fiamnak mit fog használni a sugár, mert a kemót eleve kizárja a szakirodalom, a sugarat esetleg ajánlják, de itt sokan kaptak mindkettőt ugyanerre, igy aztán nem tudom. Félek attól is, hogy mivel nem tudták kivenni az egészet, és "megpiszkálták", nehogy beinduljon a növekedés. Egy hete majdnem minden nap vannak olyan rosszullétei, hogy valami büdöset érez, megszédül, és mintha nem lenne ott, aztán ez pár másodperc múlva elmúlik. Én ezt kisrohamnak gondoltam volna, de aztán ki tudja mi ez, mert a Tegretolból már napi 1200 mg-ot szed, tehát nem lenne szabad ilyennek lenni. Állitása szerint  a környezete  ezt nem veszi észre. Ma is beszéltünk, és persze hogy próbálom elbagatellizálni ezeket a panaszokat, hogy ó, ez mással is előfordul, hogy kicsit megszédül, meg majd jobb lesz, de azt nem merem mondani, hogy örülj, hogy csak ennyi maradt vissza, pedig hát az orvosok is kb. ezen a véleményen vannak. Otthon azért dolgozgat - biztatom is ezerrel -, tehát az agya nem szállt el, mindent meg tud csinálni, gépeket javit stb., de most is fél attól, hogy elszáll. Neki a halánték-homloklebenyen van jobboldalon, és azt jósolták, hogy felejteni fog, de semmi ilyen nem történt. Kedden talán többet fogok tudni, addig meg megpróbálom magamat is kicsit feltuningolni, mert engem is nagyon megvisel, és ezt nem szabad látnia. Nagyon köszönöm, hogy segitesz.

 

Előzmény: ewy82 (5075)
ewy82 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 5075

Ja, es csinaltak valami genetikai vizsgalatot, ami kideritette, hogy van egy olyanom, hogy 1p19q delecio, ami jo hir, mert akinek ez van, jobban reagal a kezelesekre.

Előzmény: ewy82 (5074)
ewy82 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 5074

Dehogy farasztasz 😉

orulok, hogyha tudok segiteni.

nekem maskent volt, nekem az astrocytomanal egy fokkal jobb a daganttipusom, oligodendroglioma (O II), de ugyan ugy viselkedik, infiltral, csak kicsit tobb idot ad.... Ha ezt igy lehet mondani.

nekem 2001-ben csinaltam fejfajas miatt mr-t, akkor ott egybol tovabbkuldtek a papirom Szegedre (Bekescsaban volt az mr) es onnan az jott vissza, hogy no para, ez nem daganat, biztos valami verellatasi problam, de evente legyen mr.

eleinte jartam, aztan elkerultem foiskolara... Teljesen elfeledkeztem rola.

anya nyaggatott, hogy menjek mr-re, rossz eloerzete van, elmentem, es igaza lett... De akkor mar Pesten eltem, es  neorologus egybol tovabbkuldott az amerikai utra, es ott megmondtak, hogy ez daganat vagy astrocytoma vagy oligodendroglioma, de a dokim, aki akkor vizsgalt nem is ertette, hogy miert nem vette korabban senki eszre, h ez daganat, nem verellatasi problema... Szoval akkor ugy volt, h varjunk fel evet, es meglatjuk. Ez volt 2008-ban, akkor fel ev mulva megegyeztunk, h megmut, ekkor egy kisebb mutet volt, 2-3 oras, mert nem akart nagyot vagni, mert fiatal voltam akkor meg nagyon, 26 eves es infiltral. Aztan semmi, csak nyomonkovetes. Aztan 2012 decembereben volt egy nagy epilepszias rohamom, ekkor mar kulfoldon eltunk, egy eves mult a kislanyom. Aztan mentem ugyis haza mr-re ahol kiderult, hogy ujra elkezdett noni. Januartol elkezdtem a kemot, ami 2 ev volt, azt mondta, hogy O II-nel megvan a lehetoseg, hogy elso korben kihagyja a sugarat, es csak kemo legyen sugar nelkul. Ugyhogy elkezdtem, aminek koszonhetoen mar az elso 3 kemo utan visszament a daganat a 2008-as mutet utani szintig. 2014 novemberben telt le a 24 honap kemo, azota 2x voltam mr-en es hala istennek valtozatlan.

most ugy allunk, hogyha kiujul, akkor elso korben mutet, ha olyan helyen van, 2012-ben azert nem lehetett muteni, mert a torzsducba maszott bele, es ott nem mutenek, ott a mozgatokozpont, stb... Azert kaptam kemot.

most ha kiujulna, akkor elsonek mutet, ha nem lehet, akkor sugar+kemo, de lehet meg lehet gyozni a dolkim, h sugarat ne. Nagyon nem akarja nekem, mert meg most is fiatalnak szamitok, 32 vagyok. Es ha besugaraznak, az azert atmegy sok olyan szoveten is, aminek nem hianyzik. 

de ismerek olyat, aki nagyon jol viselte a sugarat, nem hanyt tole, a haja ott kihullott, ahol besugaraztak, de nagyon jol viselte, azota mar a kemot csinalja.

bocs, h ilyen hosszu lettem.

Előzmény: Györgyi56 (5073)
Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 5073

A BNO miatt tehát azt kellett irniuk? Mondjuk a dg.: Astrocytoma II. Ez sem tartozik a jóindulatú kategóriába. A prof, aki műtötte azt mondta, hogy nem lesz utókezelés, aztán mégis megjött az onkoteam papirja (elkeveredett, visszaküldték az Amerikai útra), és akkor derült ki a sugárkezelés. A könyvekben, amiket olvastam azt irják, hogy erre nem használ a kemó, esetleg a sugár jöhet  szóba, közben meg itt azt olvasom, hogy sokan átestek kemón is. Persze a fiamnak azt mondom, hogy azt kell csinálni, amit az orvosok javasolnak, elvégre is ők értenek hozzá, és biztosan nem akarnak rosszat. Most már azon agyal, hogy a sugár mit fog csinálni az agyával, nyugtatgatom, hogy "nem száll el", csak a daganatos részt fogják sugarazni. Engem inkább a kiterjedése zavar, mert elég sokat benne kellett hagyni, és ezen kivül még infiltrált is, ahhoz meg műtétkor hozzá sem tudtak nyúlni. Talán ezt a részt tudják jobban a sugárral kezelni, de ez csak találgatás részemről. Mindenesetre jó, hogy irtad ezt a BNO-t, mert amikor múlt héten a Kékgolyóban voltunk az orrom alá dugta a papirt, hogy tudtam-e? Te mikor kaptad a kemót? Le tudnád irni, hogy mi volt nagyjából a sorrend? Nem akarlak fárasztani, eddig is nagyon sokat segitettél, köszönöm szépen. Vigyázz magadra, puszi.

Előzmény: ewy82 (5072)
ewy82 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 5072

Az emetron hanyascsillapito, en a kemohoz kaptam, bar nekem a masik, az  ondansetron pliva jobban hasznalt, bar elvileg ugyan az a hatoanyaguk, de valahogy megis. 

A glicerin meg dehidratalo hatasu, vagyis amiatt adjak, ha jol tudom, hogy ne oedemasodjon a paciens. Iszonyatosan edes, emelyitoen edes.... Nekem borzalmas volt inni, de masnak meg semmi baja nem volt vele. 

Előzmény: Györgyi56 (5070)
ewy82 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 5071

Gyorgyi, ez, hogy agy rosszindulatu daganata, ezt a bno kod miatt kell igy irniuk, nekem is akkor valtozott meg a bno kod, amikor kemot kellett kapjak, es akkor irtak at, hogy agy rosszindulatu daganata. Ez formalitas miatt van, ahogy en ertelmeztem.

Előzmény: Györgyi56 (5058)
Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.14 0 0 5070

Medrolt a fiam a műtét előtt kapott, aztán szép lassan "lejött" róla. A sugár mellé nem is gondoltam, hogy azt is adnak, a többi gyógyszert nem is ismerem. Ezeket ki irta fel neked? Mutattam a férjemnek amit átküldtél, ő sem értette a fiam miért nem kapott, azt kérdezte, hogy talán kérni kellett volna? Szerintem ez egy olyan betegtájékoztató, amit mindenkinek adni kellene, de most már mindegy, örülök, hogy elküldted, és  legalább a fiamnak tudok valamit mondani. Te is 30-at fogsz kapni? Nagyjából mennyi ideig tart egy kezelés? Kedden kezdődik nálunk, reggel fél 9-re kell menni, ez kb. hajnali kelést jelent, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Vigyázz magadra, jobbulást kivánok. Puszi.

Előzmény: Éva anya (5068)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5069

Köszönöm,nektek is!

Előzmény: Gabriellak77 (5067)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5068

Nagyon szívesen.ma láttam hogy a fiam leírta a címet ezért kêsett. Még csak a 8.nál járunk,de mivel elég rosszúl voltam emeltek a medrolon meg a glicerinen meg az emetronon, most kicsit jobb. :-)

Előzmény: Györgyi56 (5066)
Gabriellak77 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5067

Szép nagy családod van :)

Előzmény: Éva anya (5064)
Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5066

Nagyon szépen köszönöm, fél 2 körül jött meg,  most láttam, majd kinyomtatom és figyelmesen elolvasom. Nagy rendes vagy, hogy elküldted, mi semmit nem kaptunk. Te hány sugárnál tartasz? Mi kedden kezdjük, és a fiam már többször kérdezte, hogy milyen mellékhatásai lesznek stb., de nem tudtam válaszolni. Azért is érdekel, mert Délegyházáról kell a Kékgolyóba menni minden nap, és ezt valahogy meg kell oldani. A megoldás pedig nagyban függ a mellékhatásoktól, de hát úgysem lehet mindent előre megtervezni, de legalább a lehetőségeket végig kell gondolni. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.

Előzmény: Éva anya (5065)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5065

Meg kaptad a tájékoztatot?

Előzmény: Györgyi56 (5058)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.13 0 0 5064

Nekünk 5 van,17hónapos,6 éves,12 éves lányok és két nagy fiam 15 és 18 évesek. :-)

Előzmény: Gabriellak77 (5063)
Gabriellak77 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 5063

3 gyerkőcünk van,volt már sajnos hogy mi is vinni kényszerültük őket.A legkisebb manócskánk 2.5 éves,5 éves nagylányunk és egy 8 éves nagyfiúnk van.

Előzmény: Éva anya (5062)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.12 0 0 5062

Biztos mi voltunk, mert nem nagyon látni más babás apukát. ;-)

Előzmény: Gabriellak77 (5060)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.12 0 0 5061

Kedves Györgyi, mindjárt átküldöm.

Előzmény: Györgyi56 (5058)
Gabriellak77 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 5060

Éva anya!Ti voltatok ma Pécsen a sugarazásnál azzal a gyönyörű Kis Hercegnővel délelőtt?

Előzmény: Éva anya (5056)
Gabriellak77 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 5059

Sziasztok,régóta olvasom már a fórumot,mert sajnos mi is érintettek vagyunk.A férjemnél  még 2000-ben  agydaganatot diagnosztizáltak,bal frontális lebenynél,a beszédidegszálon.Ki tudták műteni, utána sugárkezelést is kapott.Akkor mi még nem ismertük egymást,utána ismerkedtünk meg,minden rendben volt rendszeresen jártuk MR kontrollra,az utolsó 2007 -ben volt,nem volt kiújulás.A dokija azt mondta ha  7év alatt nem újult ki akkor már nem fog..2012-ben sajnos kiújult.Az idegsebész azt mondta nem tudják kiszedni,mert ami bent maradna gondot okozna.Azt mondta készüljek fel rá hogy 1-2 hónapja van hátra.Onkológiára kerültünk ott Temodált kapott minden hónapban 5 napig kellett szedni..Nagyon jól viselte,nem volt különösebben rosszul tőle.Szerencsére nem igazolódott be a jóslata az idegsebésznek.De az ez évi januári Mr kontroll már sajnos egy új daganatot mutatott ami a jobb homloklebenyben van,ami körül ödéma is van.Petct-re küldtek minket ott kiderült hogy ami a bal oldalon van az nem jelelt semmit,de ami a jobb oldalon van nagyon halmoz.Lassan észrevehetően kezdett a viselkedése is megváltozni,fura dolgokat csinált amit azelőtt soha nem csinált.Sajnos nem tudja a vizeletét tartani,nem érzi hogy ki kell mennie.Most sugarazást kap már a 22.-et kapta ma,28-at kap összesen.Itthonról jártunk be a 10.alkalomig,utána bekerült a kórházba mert az agynyomástól és az ödémától nagyon kezdett furán menni és a bal oldalát is furán tartotta,beszéde megváltozott.Most jobban van,a menése,tartása visszaállt.

Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 5058

Nagyon megköszönném, ha átküldenéd, mert mi semmiféle tájékoztatást nem kaptunk. A kezébe nyomták a papirt, illetve összesen 3-at, azzal mentünk a maszkot készittetni és a CT-t. a harmadikon meg az volt rajta, hogy az agy rosszindulatu daganata. Ha esetleg még nem forditotta volna le latinból. Hány sugarat kaptál eddig? Azért érdekel, mert nekem kell majd elvinnem, és nagyon szeretném tudni, hogy mire számitsak, hogyan oldjam meg. A hányinger, étvágytalanság nagyon rossz lenne, mert elég sovány a gyerekem igy is, szóval már nincs miből fogynia. Ide küldd légyszives ha lesz hozzá energiád: juhasz_miklosne@freemail.hu Előre is nagyon szépen köszönöm a segitségedet, és jobbulást kivánok. Puszi.

Előzmény: Éva anya (5054)
fenyvesic Creative Commons License 2015.05.11 0 0 5057

Az inhomogén girlandszerű halmozás azt jelenti, hogy nem egynemű, füzérszerű daganatos terület.

A másik góc ( amit gólnak írtál ) szintén rosszindulatú daganatnak néz ki...Én ezt vettem ki belőle.

Előzmény: Éva anya (5055)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.10 0 0 5056

Munster, köszönöm!

Előzmény: munster (5052)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.10 0 0 5055

Kedves fenyvesic.köszönöm a hozzá szólást,  a semminél minden jobb,irhatod nyugodtan a véleményedet. Köszönettel Éva.

Előzmény: fenyvesic (5051)
Éva anya Creative Commons License 2015.05.10 0 0 5054

Szia Györgyi. Ti nem kaptatok tájékoztatót a sugárról a dokitól? Ha gondolod szívesen átküldöm e- mailben, abban le van írva mit lehet és mit nem a mellékhatások is benne vannak,persze ez mind csak statisztika, sok mindentöl függ pl. hová sugaraznak,milyen állapotban van a beteg,stb. Én úgy 3 napja vagyok elég szarul: erős hányinger( amitől enni sincs kedvem), fáradtan vagyok egész nap aludnék. De van aki tök jól van. Puszi.

Előzmény: Györgyi56 (5050)
babett_v Creative Commons License 2015.05.10 0 0 5053

Na végre valami jó hír :) 

Előzmény: fenyvesic (5048)
munster Creative Commons License 2015.05.10 0 0 5052

nagyon szorítok!!!!

Előzmény: Éva anya (5049)
fenyvesic Creative Commons License 2015.05.09 0 0 5051

Nem vállalkoznék inkább az értelmezésre, mert amit utána olvastam a szövegnek, az nem valami vidám....Talán valaki, aki járatos a speciális agydaganatos témában nálam hitelesebben és pozitívabban tudja elmondani a lényeget....

Előzmény: Éva anya (5049)
Györgyi56 Creative Commons License 2015.05.09 0 0 5050

Sajnos a forditásban nem tudok segiteni, viszont köszönöm kedves szavaidat.  Mi még csak 19-én kezdjük a sugárkezelést. Szerdán voltunk a KÉkgolyóban, megcsinálták a maszkot, volt CT is, most nyugi van 19-ig. Vettem a fiamnak egy fehér sapit, mert a fekete nagyon magába szivta a napot. Neked miért kell a kendő? Nem tudom mi lesz a sugár  mellékhatása, ha megirná valaki hálás lennék, hogy tudjam mire számitsak. Nagy áttörés volt a szerdai, mert a fiam először ült fel vonatra, én az állomáson vártam, és villamos, metró, minden volt, utána feltettem a vonatra. Egyelőre igy terveztük a kezelésre való járást Délegyházáról, de ki tudja mi lesz. Az élettársa ugyanis, aki már 7 éve nem dolgozik, és eszében sem volt dolgozni, ahogy megkapták az onkoteam papirját a sugárkezelésről, másnap beadta a jelentkezését egy munkahelyre, és már 4 napot dolgozott (ha ott nem hagyta azóta, mert azért nem vagyok naprakész az ügyben). Szóval a 30 kezelésre való odajuttatás lehetőségét "megnyertem", de nem is gondoltam másképp, és természetes, hogy segitek, de ugye nem baj, ha enyhe hányingerem van ettől a viselkedéstől? Szóval haladunk. Sajnos olyan papirt kapott, amire - ha nem értené a kis beteg latinul - magyarul ráirták: az agy rosszindulatú daganata. Erre mondta a sógornőm, hogy egyes orvosokban annyi emberség van, mint az asztallábban, és akkor még csodálkoznak, ha a beteg nem az ajtón, hanem az ablakon át távozik. Na nem azért, mintha a mai internetes világban sokáig tartana leforditani a latin kórismét, csak hát mégis...Irjátok meg, mire számitsak a sugárnál! Minden jótanácsra nyitott vagyok! És mivel nem hajlandó psychológushoz járni, a várakozások alatt psychoterápiás kezelést is próbálok nyújtani a gyerekemnek...szoritsatok, hogy lelkileg kibírjam...

Előzmény: Éva anya (5049)