Keresés

Részletes keresés

laza-pár Creative Commons License 2018.07.12 0 0 1934

Tudunk ajánlani valakit ha gondolod!  Bent lehetsz és nagyon rendes korekt embefnek ismertük meg. Mindent csak megbeszélés alapján csinál!

Előzmény: HellóWell (1929)
jonymasször Creative Commons License 2018.07.11 0 0 1933

Sziasztok

Jóni masszázst kiszeretnéd próbálni? Budapesten és környékén.

Megbízható 50-es.
Csak házhoz megyek

jonimasszor@gmail.com

Ronin1982 Creative Commons License 2018.07.09 -1 0 1932

Erotikus masszőr hölgyeknek. Budapest területén előre egyeztetett időpont foglalás után házhoz megyek. 20/978 9568Tibi. Creative Commons License 2018.06.23 -2 0 1931

sziasztok, továbra is várlak szolnok,és bács megyébe, egy kellemes élményt nyujto yooni masszázsra,hétvégén is,informácio telefonon.70 277 98 85. he szeretnél egy szép élményt,vagy kiváncsi vagy,hivj bátran.

Előzmény: Tibi. (1926)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 1930

Mert ugye van az a némileg érthető szöveg a masszőröktől, hogy csak kettesben lehet, a meghittség, az egymásra ráhangolódás, stb, amit zavarna az esetleg jelenlévő férj.

 

Előzmény: HellóWell (1929)
HellóWell Creative Commons License 2018.06.07 0 0 1929

Persze, csak úgy! Máshogy nem is jöhet szóba!

Előzmény: alezredes 1 (1928)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.06.07 0 1 1928

Egy hozzászólós fórumtárs, nem biztos hogy jelentkezik.

Kívülállóként mondanám ha érdekel, a helyzet a sztori jó, de ha nálatok összejen egy hasonló, kegyél ott, nézőként, kukkolóként, ha úgy tetszik.

Olyan masszőrt kell választani, aki ebbe belemegy, meg abba is, ha a végén az esetleges szex részén is ott vagy.

Előzmény: HellóWell (1927)
HellóWell Creative Commons License 2018.06.07 0 0 1927

Szia.

 

Szeretném megkérdezni, hogy hol történt pontosan mindez?

Az én párom is 40-es éveiben jár, van gyerkőc is, és mi is kacérkodtunk a gondolattal, hogy harmadiknak, kizárólag a feleségem örömére egy férfit befogadnánk, de előtte meglepném valahogy én is egy ilyen masszőrrel. Megírnád nekem a masszőr elérhetőségét?? Nagyon köszönöm, szép napot!

 

Az email címem: ucsnip@gmail.com

 

Várom válaszod és nagyon izgató volt a sztorid!

Előzmény: DHW76 (1916)
Tibi. Creative Commons License 2018.05.29 -1 0 1926

továbra is várom régi és uj vendégeimet,egy nagyon kellemes élményt nyujtö masszázsra, szolnok,és bácskiskun megyébe,hétvégén is,bejelentkezés és informácio,telefonon. 70 277 98 85.

Előzmény: mitarbeiter74 (1905)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.16 0 0 1924

Meg mindig a sztorid hatasa alatt vagyok. Szivesen beszelgetnek veled hasonlokrol, ha gondolod...;)

Előzmény: DHW76 (1916)
veszprem55 Creative Commons License 2018.04.16 0 0 1920

Sziasztok!

A helyszint és a masszőr elérhetőségét meg tudnád adni?

Köszönettel.

Előzmény: DHW76 (1916)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.04.15 0 0 1919

Akkor minimum ketten vagyunk ez ügyben.

Persze van masszőr, aki pl ezt nem szeretné, azaz hogy apa ott legyen, mert a meghittség, diszkréció, stb.

Előzmény: czp79 (1918)
czp79 Creative Commons License 2018.04.15 0 1 1918

Ezzel egyetértek! ;)

Előzmény: alezredes 1 (1917)
alezredes 1 Creative Commons License 2018.04.13 0 1 1917

Egy ilyen alkalmat, ami ráadásul úgy végződik ahogy kell, nos, ezt nem végignézni a férj helyében, nagy hiba.

A szobán kívül ücsörögve, csak elgondolva mi történhet, az nem valami jó.

Ellenben ott ülve, végignézve, na az lett volna az igazi.

Előzmény: DHW76 (1916)
DHW76 Creative Commons License 2018.04.13 -2 14 1916

Sziasztok!

 

Szeretném megosztani veletek első erotikus masszázs élményemet, hisz sokáig én is csak itt a fórumon olvasgattam mások történeteit, illetve képzeltem el, milyen lehet ezt az élményt átélni.

Magamról annyit, hogy 40 éves, kisgyermekes anyuka vagyok, boldog családi körülmények közt élünk, férjemmel már több, mint 20 éve együtt vagyunk. A gyerekek születése előtt egy baráti párral már volt közös szexuális kapcsolatunk, amire nagyon szívesen gondoltunk vissza, és nagyon meghatározó volt számunkra. Az emlékek azonban az idő múlásával kopni kezdtek, és mindketten úgy éreztük, jó lenne újra találni valakit, vagy valakiket, akikkel újra élvezetes pillanatokat élhetünk meg.

Előre leszögezem, nem vagyok híve az internetes ismerkedésnek, de számunkra talán ez volt az egyetlen módja annak, hogy rábukkanjunk valakire, részben az időhiány, részben a társaság hiánya miatt.

Az gondoltuk, hogy e hosszú szünet után, kezdetnek talán megfelelő lenne egy erotikus masszázson részt vennem, hisz ennek vannak korlátai, hangulata és talán könnyebb megszervezni, mint egy páros találkozót. Hozzáteszem, férjemet is inkább az izgatta, ha mással lát, vagy megadhatja nekem a változatosság gyönyörét.

Sokáig böngésztük az internetet, néztünk masszázsszalont, egyéni hirdetőket, de valahogy személytelennek tűntek. Azt szerettük volna, ha spontán történik meg, egy pihenés alkalmával mondjuk egy szállodában, egy sima masszázsból kialakulva.

Aztán férjem rábukkant egy hirdetőre, aki egy levélváltás után küldött magáról fényképet is, és el kell, hogy mondjam, elnyerte a szimpátiámat. Leszerveztük a találkozót két héttel későbbre, hogy legyen időnk felkészülni, főleg lelkileg. Abban a két hétben, amikor eszembe jutott, sokszor elöntötte testemet a meleg, bizonytalan és ideges voltam, hogy kell-e ez nekünk, szükségünk van-e rá, hisz amúgy is olyan boldog az életünk, de munkálkodott bennem a rossz kislány gondolata is, főleg amikor előtte szex közben szóba hozta.

Ahogy közeledett a nap, egyre idegesebb lettem, férjem ezért már vissza akarta mondani, de én lebeszéltem róla, a kíváncsiság legalább olyan erős volt bennem, mint a félelem.

Aztán eljött a nap, és elindultunk, alig szóltunk egymáshoz az autóban, volt időnk gondolkodni a 100 km alatt. Azt mondta, ő nem erőlteti, ha mégsem szeretném, szóljak, mert akkor irányt vált, és más programot szervezünk, ha már úgyis kimenőnk van.

Elértünk a helyszínre, ekkor teljesen kiment az erő a lábamból, vert a szívem, és azt mondtam, hogy mégsem szeretném, csak egy hátmasszázst fogok kérni tőle. Ő erre azt mondta, hogy inkább lemondja, és kifizeti az elmaradt masszázst, de ezt a helyzetet én akartam megoldani.

Együtt érkeztünk a masszázs helyiségig, férjem úgy döntött, hogy így mégsem jön be. A masszőr már az ajtóban várt minket, én beléptem és bezárta maga mögött az ajtót. Kérte, hogy vetkőzzek le a paraván mögött, előléptem bugyiban, melleimet eltakarva, mosolygott és azt kérte, hogy a bugyi se maradjon. Nem ellenkeztem, mondtam neki, hogy ideges vagyok, és nem tudom mit tud kezdeni majd velem.

Felfeküdtem hasra az ágyra, kellemes meleg volt, és próbáltam ellazulni. Ő olajat csorgatott a hátamra, és elkezdett lágyan masszírozni, én pedig behunytam a szemem. Éreztem, ahogy simogat, és egyre lejjebb halad a kezével, már a derekamnál, fenekemnél járt, és én elkezdtem átadni magam az élvezeteknek.

A lábamhoz lépett, megfogta, és szétnyitotta, ott volt előtte minden titokzatosságom. A lábaimat kezdte masszírozni, alulról felfelé, a combomnál időzött és én elkezdtem kívülről látni magam, csak a érzés volt bennem, hogy ott fekszem. Egyre jobban élveztem, felizgultam, alig vártam, hogy végre ott is megérintsen. Aztán az ujjaival egyre közelebb került, felszisszentem, mikor lágyan hozzám ért, és megérintett ott, ahol sok éve már senki más a férjemen kívül. Élveztem, ahogy a szeméremdombjaimat masszírozza, olajat csorgatott, aztán a csiklóm következett. Persze gyorsan el is élveztem, de ő pihenni sem hagyott időt. Benyúlt a puncimba és izgatott, hol kívül, hol belül, hol mindkét helyen egyszerre. Ismét elélveztem, lehet, hogy kétszer is, már teljesen önkívületi állapotban voltam, csak magamra, és az élvezetre gondoltam.

A popsim következett, szinte már kívántam, hogy ott is izgasson, aztán észrevettem, hogy egyik kezét leveszi rólam. Valami forróság ért a combomhoz, féltem lenézni, de egyre jobban izgatott. Kinyitottam a szemem, és ott láttam magam mellett csupasz farkát, ahogy a combomhoz dörzsöli, félig merev állapotban. Nem tudtam, hogy meg merem-e fogni, vagy egyáltalán mit tegyek, de felizgulva nehéz volt józan fejjel gondolkodni. Lenyúltam a kezemmel, és megmarkoltam, simogatni kezdtem a golyóinál kezdve, aztán megmarkoltam, hamar merev lett. Ott feküdtem az ágyon, én a "mintaanya" egy idegen férfi farkával a kezemben, a férjem azt sem tudja mit csinálok, de már nem volt visszaút. Ő persze csak izgatott, én pedig megint elélveztem, egy vastag pénisszel a kezemben.

Kicsit magamhoz tértem, de megfordított, felhúzta a lábam és újra izgatni kezdett, ahogy én is őt. Jobban hozzáfértem, izgattam a farkát, ő pedig ujjazott. Meg-megállította a kezem, láttam, hogy nagyon izgatom, és ez persze rám is jó hatással volt. Feljött szembe velem az ágyra, rám hajolt, a farka odaért a puncimhoz, és megkérdezte, hogy "belepróbálhatja-e?"

Kértem, hogy húzzon óvszert, aztán visszatért, és újra izgatni kezdett, majd rám feküdt és éreztem, hogy finoman ráilleszti, és beteszi. Ekkor megint előtört bennem az érzés, hogy mit teszek, abba kellene hagynom most, így is történt már elég durva dolog. De én élveztem, ahogy bennem van teljesen, élveztem a vastagságát, a forróságát és ahogy csinálta. Megint elélveztem tőle. Nagyon finoman csinálta, aztán oldalra fordított az ágyon, pont derékmagasságban voltam, és folytatta, közben néha paskolta a fenekem, én pedig imádtam, ahogy csinálja. Élveztem, hogy nő vagyok, élveztem, hogy másra ilyen hatással vagyok, élveztem, hogy boldog vagyok és felszabadult. Ha csak egy órára is, de kiszabadultam otthonról, csak magamra kell, hogy figyeljek, és úgy éreztem, hogy megérdemlem. Boldog voltam attól is, hogy tudtam, ha elmesélem a férjemnek, hogy megtörtént, ő is örülni fog.

Már újra közel jártam, ekkor a mellemet kezdte fogdosni, izgatni, a mellbimbóim megkeményedtek, ő pedig nyalogatni kezdte, bekapta és szívta. Egyszerre éreztem magamban és magamon, össze voltunk forrva, én pedig megint elszálltam. Ekkor kivette belőlem a farkát és megkérdezte, hova élvezhet. Lehúzta a gumit és megmarkoltam újra, már csak rá figyeltem, hogy neki is jó legyen és verni kezdtem. Hamarosan forróság öntötte el a mellemet és a nyakamat, én pedig néztem, ahogy újra és újra kilövell a farka, minden hátrahúzásnál újabb adaggal terített be.

Aztán megnyugodtunk, néhány szót váltottunk, letöröltem magamról a testnedveit, és felöltöztem. Elköszöntünk egymástól. Az ajtóval szemben ott ült a férjem...

 

azurka12 Creative Commons License 2018.03.11 0 0 1915

somogyban nincs ilyen hölgy aki vállal ilyet,kellene egy jó élmény

Hektohr90 Creative Commons License 2018.03.11 0 0 1914

Egy masszőr lányt keresek Budapesten, aki vállal erotikus masszázst. Mailben elérhető vagyok.

megkérdezem12 Creative Commons License 2018.02.13 -1 0 1913

bocsi félre értettem amit irtál. azt hittem nő vagy.  vagy ha az vagy csak akkor írj légyszi :D 

 

Előzmény: megkérdezem12 (1912)
megkérdezem12 Creative Commons License 2018.02.13 0 1 1912

Szia, felszeretném veled, venni a kapcsolatot érdekelne, esetleg valamti adj meg ,ahol tudunk beszélni, meg képet tudsz küldeni. Köszi előre is !

Előzmény: Ronin1982 (1911)
Ronin1982 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 1911

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!

 

Én a női problémák leküzdésében tudok segíteni. Mégpedig a következő módokon.

1.) Hogyha nincs kivel megosztanod örömöd-bánatod vagy csak valakinek kiöntenéd a lelked, akkor én jó hallgatóság vagyok. Az élettapasztalatom, a jó életgondolkodásom miatt meglehet, hogy még jó tanácsokat is tudok adni különböző élethelyzeteidre. Hogyha önértékelési problémákkal küzdesz azt is segítek leküzdeni. Mindent megteszek azért, hogy újra igazi nőnek érezhesd magad. Emellett olcsóbb vagyok mint bármelyik agyturkász, és lazábban kötetlenebbül beszélgethetsz velem.

2.) Hogyha nem vagy megelégedve az alakoddal, mert fogynod kellene, de nem tudod mihez kezdj vele. Nem szívesen edzel mások előtt egy zsúfolt konditeremben, vagy nem is tudod az egészet hogyan kezd el. Akkor vedd fel velem a kapcsolatot! Egyedi jól bevált személyre szabott edzés tervel étkezési renddel hozzá tudlak segíteni a sikeres átalakuláshoz. Referencia munkámról email-ben képet is tudok mutatni.

3.) Hogyha szeretnél egy kicsit kilazulni, relaxálni, stresszmentesíteni. Esetleg testi lelki fájdalmakat eltüntetni. Ajánlom magam mint okleveles masszőr. A masszázsom a testre is lélekre is kihat egyaránt. Meleg olajjal lágy zenével könnyítem meg az ellazulás pillanatait. Lehetőség van lágyabb erősebb, masszázs fajtákra.

4.) Nyitott vagyok saját elképzeléseitek kérésetek alapján is segíteni. Bármi olyan dolgokban amik számomra nem lehetetlenek.

A három dolog közül bármelyikre jelentkezel 60perc 4000ft, 90perc 6000ft. Egyedi elképzelések kérések árai megbeszélés alapját képzik.

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.10 0 0 1910

Tapolca és Keszthely vonzáskörzetében keresünk, kortól és alkattól függetlenül olyan hölgyet, aki jártas a lingam és yoni masszázsban és szívesen csatlakozna egy harmincas párhoz. Ketten masszíroznánk a harmadikat, négykezes masszázs, majd cserélnénk :)

Tibi. Creative Commons License 2018.01.07 0 1 1909

 Most bukkantam a topikra, és látom, hogy sokan szeretnének különböző masszázsokat. 12 éve foglalkozom masszázzsal. Mivel email-ezni nem szeretek, ezért kiadom a telefonszámomat és hivjatok bátran. Mindent meg tudunk beszélni, időpontot tudunk egyeztetni. 

0670/277-98-85

Előzmény: alezredes 1 (1907)
morbidic Creative Commons License 2017.12.14 0 0 1908

Túl sok pornót néztél! :)

Előzmény: woody100 (1903)
alezredes 1 Creative Commons License 2017.12.14 0 0 1907

Az én barátnőm májusi.

Elképzelnék egy májusi, jó időben, szabadban történő masszázs, de úgy mindenre kiterjedően.

Napsütés, kellemes beszélgetés, nudizás, masszázs, és egyebek.

mitarbeiter74 Creative Commons License 2017.12.12 0 0 1905

Sziasztok.  Győr vagy környékén van normális yoni masszőr? Páromat szeretném születés napjára megajándekozni.

woody100 Creative Commons License 2017.12.11 0 0 1903

Sziasztok!

 

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha elmegyek egy masszázsra(üdülés, szálloda), gondolom ott mindig meztelenre kell vetkőzni, olyankor hogy lehet elkerülni a merevedést? 

Mennyire cikis szoktak lenni ezek az esetek?

(azért kérdezem mivel még nem voltam, és fogok menni hamarosan)

 

Illetve torkollhat ez egy szexbe a végén, ha olyan a masszőr nő? egyáltalán valahogy előlehet idézni ilyen esetet? :D

19/f

nebb Creative Commons License 2017.10.05 0 0 1888
Előzmény: Natasa1987 (1887)
Natasa1987 Creative Commons License 2017.09.25 0 0 1887

Sziasztok!

 

Nemtudom, hogy megfelelő csoportba írtam e uzenetet! Régóta keresek olyan masszőr srácot/férfit aki erotikus masszázst is vállal! Voltam már többször Joni masszázson szakembernél illetve nem szakembeRnél egyaránt! Olyan valakit keresek akihez el tudok menni 1-2 órára rendszeresen , gyertyafény illetve halk zene vár a lakásban, finom illatok és egy finom , jolszituált férfi keze! Magas minőséget keresek és nem olcsó szex partnert! Az anyagiak nálam nem akadály! A megfelelő szolgáltatásért cserébe természetesen semmI nem sok! Viszont nálam nagyon nagyon fontos a külSő! 

Én 29 éves fiatal lány vagyok es fontos, hogy akit keresek legyen magas, nagyon jóképű, ápolt , jolszitualt es MASZŐR! Örülnék ha jelentkezne valaki!!! Jólenne megtalálni aút az embert akit valóban keresek!! Ha bárki jelentkezne akkor örülnek ha ezen az e mail címen tennè: natasa19871007@gmail.com

sohasetobbet Creative Commons License 2017.09.01 0 0 1885

Akkor csak meg kellene beszélnünkz

Előzmény: alezredes 1 (1869)
david01.01 Creative Commons License 2017.08.27 0 0 1883

Sziasztok!

 

Tudna valaki egy csinos masször lányt ajánlani, aki a hátamat, lábaimat rendesen megmasszirozná és a végén kiverné kézzel a melleire? Tudom, ott a google, rosszlanyok, beszamolok, stb, viszont én tapasztalatra vagyok kiváncsi. Olyas valakiére, aki volt ilyen dolgon, csinos leányzóval.

Fontos, hogy ez lenne az elsö ilyen masszázsom, viszont jol esne, ha egy NÖI kéz kisegitene engem extraként. 24 éves györi srác vagyok, Pestre utazás nem lenne gond.

Tényleg masszázs kell, nem csak farokverés. Problémás a gerincem mostanság. Doki szerint massziroztatni kéne csak. De akkor már összekötném a kellemest a hasznossal . :)

 

Válaszokat elöre is köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!