Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2021.01.01 0 0 86

Buék.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))

:)

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 85

- Akartok Pekingbe menni és a szerbek ellen játszani????? Mert én nem:((((

- Mi sem:))))))

peterfizora Creative Commons License 2010.10.12 0 0 84
Kizártnak tartom!

Kemény Dénes egy becsületes ember, mindemellett nagyon jó edző.
Szurkolok majd nagyon, hogy Londonban is megnyerjék az olimpiát.
Az egyedülálló lenne a vízilabdasport történelmében!
Hiába, a vízi sportokban nagyon jók vagyunk!
gyogyito2 Creative Commons License 2010.10.08 0 0 83
Ez lehetetlen.

Kemény Dénes a legkeményebb fószer ebben az országban. A londoni olimpiát ismét mi fogjuk megnyerni. Ennek a valószínűsége biztosabb bármely más dolognál.
vajonmerre Creative Commons License 2005.05.25 0 0 80
[size50] 4
Kataca Creative Commons License 2002.08.13 0 0 79
mult szerdai sajtotajekoztato az Unicum-kuparol:

"Az összejövetelen természetesen szóba került a múlt heti, patraszi Világliga-dönton kirobbant nemzetközi botrány is. A bundaváddal illetett magyar-orosz mérkozés kapcsán Lemhényi Dezso, korábbi olimpiai bajnok megkérdezte Martin György szövetségi elnöktol, hogy mikor lesz újra magyar tagja a nemzetközi szervezet vízilabda-szakbizottságának. Az elnök azt válaszolta, kollégáival mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2004-ben esedékes választási procedúrán kedvezoen alakuljanak a dolgok, és ismét legyen képviselonk a FINA-ban. A Népszabadság kérdésére, miszerint mekkora eséllyel munkálkodnak, azt mondta: "Úgy hetvenöt százalékossal."

Nepszabadsag, 2002.08.08"

Előzmény: simepu (77)
Kataca Creative Commons License 2002.08.08 0 0 78
az eddig is nyilvanvalo volt, h nincs rend a szovetseg hazatajan ... s tipikus magyar szokas a szethuzas :(
Előzmény: simepu (77)
simepu Creative Commons License 2002.08.08 0 0 77
Végre egy olyan beírás ami valóban komolyan rátapint arra, hogy miért tudnak minket szívatni...

Ezekkel a problémákkal kellene foglalkozni és nem üldözési mániások beírásait elemezgetni!

Előzmény: Kataca (76)
Kataca Creative Commons License 2002.08.08 0 0 76
vegre megtalaltam a cikket, ami Salamon ujra_nem_valasztasarol szol, ime:

A vízilabdához kapcsolódik, hogy nem lesz magyar tiszviselo a Nemzetközi Úszó Szövetségben (FINA). Salamon Ferencet, a nagy nemzetközi tekintélynek örvendo pólós sportdiplomatát ugyanis nem választották be a FINA vízilabda-bizottságába. Az érintett nem kívánta kommentálni a hírt, csak annyit jegyzett meg: - Huszonnyolc esztendeje voltam tagja a világ vízilabdasportját irányító testületnek. Ezután már csak az Európai Úszó Ligában tevékenykedem majd, ahol a megbizatásom még öt évre szól. Sajnálom.

A magyar szövetség nem támogatta hivatalosan Salamon FINA-beli újraválasztását (hivatalosan csak annyit közölt: ha bent marad a bizottságban, akkor azt elfogadja...), az arra illetékesek pedig kapva kaptak a lehetoségen. Salamon kiválásával a 12 tagú bizottságban az eddigi 50 százalékos európai részarány csökkent, a kiegyensúlyozott képviseletre törekvo nemzetközi szövetség egy ázsiait (a kazah szövetség delegáltját) választott a magyar sportdiplomata helyére.

Nevük elhallgatását kéro szakemberek véleménye szerint helytelen volt egy olyan, sok esetben szubjektív bírói döntéseken múló sportágban, mint a vízilabda, kicsinyes belharcok miatt feladni egy befolyásos poziciót.

(MTI) 2000.09.26

Előzmény: simepu (23)
Rolling Creative Commons License 2002.08.08 0 0 75
Én nem azt mondtam, hogy megbeszélt eredmény volt, csak azt, hogy amennyiben igen, akkor mi lehetett az oka.
Az, hogy nem a rendes játékidőben történt azzal is magyarázható, hogy az egész a meccs közben és nem előre lett megdumálva.

Az oroszok valóban vezettek, de azzal tisztában vannak, hogy megegyezést nem korrekt nem betartani, és nem érdemes a magyar válogatottat magukra haragítani.

Szóval továbbra sem tudom, mi volt, de az a Benedek 4-es elgondolkodtató. Ha bedobja, magyar-spanyol döntő, a Sport szerint mellé GURÍTOTTA!

Előzmény: ZIB (65)
cicavirag Creative Commons License 2002.08.07 0 0 74
Nem emlékszem, kérdezz meg valakit a vízilabdás topicból vagy nézz utána valami archívumban. De én nem emlékszem ilyen gólra arról a meccsről.
Előzmény: ZIB (73)
ZIB Creative Commons License 2002.08.07 0 0 73
Csak egy kérdés... Az Olaszok ellen nem úgy lőtte a 4 gólból az egyiket ahogy leírtam? (Ugyanis most hogy így mondtad ez a meccs dereng valahonnan. De mint mondtam megpróbálok utána nézni.)
Előzmény: cicavirag (72)
cicavirag Creative Commons License 2002.08.07 0 0 72
Na, kíváncsi leszek a végeredményre. Az olaszok elleni meccsen túlmenően, ahol asszem 4 gólt lőtt, nem nagyon villogott.
Előzmény: ZIB (71)
ZIB Creative Commons License 2002.08.07 0 0 71
Nem! :-))) Látom mostmár muszáj utána néznem, hogy pontosan melyik meccsen történt az Olimpia alatt. Ugyanis sajnos az EB-ből nagyon kevés meccset láttam! :-((( A vizilabdát az Olimpián látott Magyar Vizilabbda csapat játéka láttán szerettem meg igazán. (és ebben nagy szerepe volt Kása említett góljának. Ott láttam meg előszőr, hogy miért is szép a vizilabda, főleg a Magyar Vizilabda! :-)))
Előzmény: cicavirag (70)
cicavirag Creative Commons License 2002.08.07 0 0 70
Ez a Kása gól a tavalyi budapesti EB-n volt a spanyol meccsen.Az olimpián valóban Vári gól volt.
Előzmény: ZIB (67)
Buratínó Creative Commons License 2002.08.07 0 0 69
Bocs, valaki vár itt megbocsátásra?
A körmérkőzés alapján a spanyolok (akik nem annyira gyengék ám, hogy bárki, bármikor biztosra mehet ellenük) alulmaradtak.

Úgy látom, hogy a kedves vasasosok elhatárolódnak a magyar válogatottól. Ez viszont elgondolkodtató.

Előzmény: doktormacko (68)
doktormacko Creative Commons License 2002.08.07 0 0 68
Néha azt is el kell viselni ha kiszurnak az emberrel. Ezt ti mondtátok két honappal ezelőtt. A vizilabdásoknak nem kellett volna mást csinálni, csak legyözni a spanyol csapatot. Akkor a szövetség nem tudott volna mit tenni.
Ami meg a megbocsátást illeti, arra várhattok.
Előzmény: Buratínó (47)
ZIB Creative Commons License 2002.08.07 0 0 67
Szerintem más gólról beszélünk. :-)) Amiről én beszélek azt tuti, hogy a Kásás Tamás lőtte kb. a fél pályánál volt háttal a kapunak és így háttal csavarva varta be a bal felső sarokba. Ilyen gólt az ember nem felejt el! :-))) Amúgy nekem úgy rémlik, hogy ez nem a döntőn volt, hanem valamelyik elötte lévő meccsen. Még a torna végén lévő összefoglalókban is úgy emlegették, hogy az egyik legszebb gól.
Előzmény: rm0004 (64)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.08.07 0 0 66
nagyi a padlásajtón... :-)) ez YOOO!!! ezt még ne is hallottam...

eriggy a pokolba, tudod merre az út... a kék kávéház mellett :-)))

Előzmény: ChrisRea (55)
ZIB Creative Commons License 2002.08.07 0 0 65
Én is reagálnék arra amit írtál :-))

1. Te el tudod képzelni, hogy egy lebeszélt meccsen a rendes játékidőben nem hozzák a megbeszélt eredményt? Pláne egy olyan eredményt amit nem nehéz hozni? (Arra gondolok, hogy 14-gólt lőni nem olyan nehéz feladat egy vizilabdában. Az nincs 4 gól/ fejenként/ negyendenként! Ez nem az a gólmennyiség amit nem lehetne elérni. Ha 25-öt kellett volna lőnünk minimum, akkor megértem a büntetőkre való hajtást, de így....)

2. Ha hivatalosan tagad mindenki, akkor még egymás közt is nagy hallgatások vannak (mivel soha nem lehet tudni éppen ki mit hall meg). Ezért furcsállom, hogy pont olyan emberrel közlik ezt a titkot, akiről messziről lerí, hogy utálja a Magyar Vizilabdásokat (legalább is EZVAN2002 hozzászollásaiból számomra ez tűnik ki)

3. "Az oroszoknak jó volt, ha mi magunkkal visszük őket, mert az előző 4 meccs alapján esélyük sem lett volna reális viszonyok között ellenünk"
Tudtommal a ruszkik vezettek 11-10-re 2 percel a vége elött! Ennél nagyobb sancuk arra, hogy megszabaduljanak tőlünk nem volt! (ugyanis ennél az eredménynél mi nem jutunk tovább. De még akkor sem, ha az egyenlítés után a ruszkik dobnak egy öngólt. Ugyanis 12-11-es magyar győzekem esetén is az oroszok a továbbjutók és mi csak a 3. helyért játszhatunk! Nagyon közel voltak ahhoz hogy lőnek egy "véletlen" öngólt. :-))

Előzmény: Rolling (63)
rm0004 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 64
Az én emlékeim szerint a döntőben Vári dobta azt a hatalmas gólt (bár lehet, hogy tévedek).
Vagy az is lehet, hogy más gólról beszélünk... :)
Előzmény: ZIB (41)
Rolling Creative Commons License 2002.08.07 0 0 63
Nem tudom, hogy mi volt Patraszban, de reagálnék arra, amit írtál:

- A rendes játékidőbe nem fért bele a mindkét csapatnak megfelelő eredmény. Van ilyen.
- Ha tényleg megbeszélt meccs volt, akkor természetes, hogy hivatalosan tagad mindenki, az egymásközti beszlgetés ismerősök között már más. (Én is hallottam bizonyos dolgokat bizalmasan, amiről soha senki nem bszélt nyilvánosan, nemcsak pólóra gondolok.)
- Az oroszoknak jó volt, ha mi magunkkal visszük őket, mert az előző 4 meccs alapján esélyük sem lett volna reális viszonyok között ellenünk egy nekik jó ereedményre (győzelem vagy 1 gólos vereség). Tehát ők benne lehettek egy megbeszélt ereményben, mert így a döntő nekik biztos volt. Éles meccsen nem lettek volna döntősök.
Nekünk pedig obbnak tűnt velük döntőzni, mert tuti jobbak vagyunk náluk, mint a spanyolokkal, akik mumusaink. Az más kérdés, hogy ez csak felkészülés volt, és minél több éles meccset kellene játszani a spanyolokkal, olaszokkal, szerbekkel, mert az, hogy a másodvonalat (horvát, ami, orosz) verjük simán nem biztos, hogy elég lesz a vb-n, olimpián.

Az egész amit írtam csak feltételezés, de hihetőnek tűnik.

Előzmény: ZIB (62)
ZIB Creative Commons License 2002.08.07 0 0 62
Már bocs, de ekkora butaságot hogy tudsz leírni? Kérdéseim ha te olyan benfentes vagy:

1. Ha bunda volt, akkor miért nem intézték el rendes játékidőben a dolgot???? Ugyanis még 2 percel a vége elött a ruszkik vezettek 11-10-re. Miért appeláltunk volna a hosszabításra, ha ugyís meg volt beszélve előre?

2. Ha le volt előre beszélve akkor miért nem több golra volt lebeszélve? Tudniillik simán lehetett volna 15-16-ra vagy 18-19-re hozni a meccset, akkor is tovább jutunk és kevésbé gyanús.

3. Ha eddig mindenhol azt hangoztatja minden illetékes, hogy nem volt lebeszélve, akkor hogy lehet, hogy neked mégis mást mondanak?

4. Miért akartak volna velünk játszani a döntöben a ruszkik? Hiszen eddig 5 mecsből 4.-szer elvertük őket, a Spanyolokat meg simán verik? Vagy szerinted a ruszkik nem akarták megnyerni az aranyat, és ezért inkább az ezüstre pályázva az erős Magyar Válogatopttat akarták?

Előzmény: ezvan2002 (57)
mondial Creative Commons License 2002.08.07 0 0 60
Nem érdekelne a nicked, ha nem hazudnál.
Előzmény: ezvan2002 (59)
mondial Creative Commons License 2002.08.07 0 0 58
Ez nagyon gyenge próbálkozás volt tőled barátom.:))

Legalább a ramore nickeddel írtad volna.:)

Előzmény: ezvan2002 (57)
ramore Creative Commons License 2002.08.07 0 0 56
Majd pont a vizilabdaválogatott nem fog csalni, bundázni Magyarországon, a világ legkorruptabb országában.
ChrisRea Creative Commons License 2002.08.07 0 0 55
95`=85` de szerintem te is láttad, emlékezhetsz rá, ne ezen adkadj fel mint nagyi a padlásajtón...

dehát nem csodálkozom: hogy egyszer egy szép napon, tudta hogy ott hagyja a várost ahol éltek :-)

Előzmény: HT Miskolc (54)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.08.07 0 0 54
"95. perc 1-1.
A másik mérkőzés véget ér, ahol 1-0 kikapnak a Horvátok- (jelen állásnál mindkét csapat /olasz-mex/ továbbjutó).

A biró 5 perc hosszabítást jelez.

10 percen keresztül 4 olasz védő passzolgatott!!!! "

105 percig tartott a meccs? :-)))

Előzmény: ChrisRea (51)
ChrisRea Creative Commons License 2002.08.06 0 0 53
ha szerinted ez /Orosz-Magyar/ előre lebeszélt bunda volt az a magánügyed.

/mert még tudtommal erről beszélünk/

De nyílvánosan kijelenteni becsületsértés.

jó lenne ha nem állnál be a FINA, stb vádaskodói sorába mert azzal csak ellenszenvet tudsz kiváltani a jóérzésű emberek számottevő többségéből.

Feltételezem nem is ez volt a szándékod.

Előzmény: karesz4 (52)
karesz4 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 52
Üdv!

Azért az olaszok és Mexikó nem úgy ment ki a pályára, hogy 1:1-et játszanak, hiszen nem tudhatták, hogy a horvátok a velük együtt játszott meccsen kikapnak. Az, hogy az utolsó öt percben tartottak egy olyan eredményt, ami épp kapóra jött, nem hasonlítható össze azzal, hogy eleve úgy megyünk be játszani, hogy tudjuk mi lesz a végeredmény... ha neked ez ugyanaz, akkor fura a logikád... példának inkább az angol-nigériát vagy anno a német-osztrákot lehetett volna fölhozni, de nem ezt... na azok ugyanilyen vérlázító megegyezéses meccsek voltak, mint ez...

Karesz

Előzmény: ChrisRea (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!