Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2004.06.03 0 0 47
"A tárgyaláson meghallgatott ukrán tanúk igazolták, hogy ártatlan vagyok"

SZVSZ ezek a tanúk igazolták volna azt is, hogy normális.

Vagy az ellenkezőjét.
Igény szerint...

Előzmény: kaanga (46)
kaanga Creative Commons License 2004.06.03 0 0 46
Tíz éve elmebetegnek nyilvánították az olajügyekben elhíresült vállalkozót

Flaisz Ferenc: őrült vagy adócsaló?

Blikk, 2004-06-03

Érsekhalma - Flaisz Ferencnek, az olajügyekben elhíresült vállalkozónak percnyi nyugtot sem hagy az igazságszolgáltatás. Jelenleg a Kalocsai Városi Bíróságon vádlott, ahol rossz minőségű termék forgalomba hozatala és adócsalás miatt folyik ellene eljárás.

Hiába is engedték ki a vállalkozót az állampusztai börtönből márciusban,
ahol egy év és 10 hónapi jogerős börtönbünteté-sét töltötte. Olajcsempészet miatt ítélték el, de alig három hónapig volt rács mögött, amikor perújítást kezdeményezett. Orvos szakértők igazolták ugyanis, hogy a bűncselekmény elkövetésekor az elmeállapota miatt a büntetőjogi beszámítási képessége korlátozva volt. Sőt: 1997-ben életveszélybe került agykárosodás következtében. Ezért a perújítást a tatabányai főügyészség is helyeselte, így Flaisz elérte, ami rajta kívül alig sikerült még elítéltnek Magyarországon. Nemcsak kiszabadult, hanem időt is nyert az évek óta húzódó perben.
Csakhogy Bács-Kiskunban mindeközben egy másik ügyben is folyik most ellene büntetőeljárás. Ez sem "fiatalabb" az olajügynél: több mint hatéves, és borról szól. A Bács-Kiskun megyei Hosszúhegyen 1998. február 17-én tartottak jövedéki ellenőrzést a fináncok. Ennek során több százezer liternyi, hamisnak mondott bort foglaltak le, a kalocsai perben pedig mintegy 380-400 ezer liter hamisított borról beszélnek. A vádiratban szereplő szakértők szerint az ital rossz minőségű termék, amit tárolni tilos. Ezzel párhuzamosan az ügyészség szerint 987 ezer liternyi "köztes alkoholterméket" is forgalmazott Flaisz cége, ami miatt most 79 milliós adócsalással vádolják. "A tárgyaláson meghallgatott ukrán tanúk igazolták, hogy ártatlan vagyok" - nyilatkozta tegnap munkatársunknak Flaisz, aki mostanában kerüli az újságírókat. A Blikk-kel azonban kivételt tett.
- A harkovi pezsgőgyár vette meg a boromat, és a szakértőik kevertek D-almasavat hozzá. Még Magyarországon aromásították ezzel az italt. Emiatt persze a magyar szabványnál magasabb lett a savtartalma, de erről én nem tehetek. Ezt az ukrán borászok a bíróságon is elmondták, amikor magukra vállalták a pezsgőrecept miatti keverést - magyarázta Flaisz.
A kalocsai bírónő persze értesült az olajügyben eljáró orvos szakértők bravúrjáról: arról, hogy közel tíz év elteltével is pontos diagnózist adtak Flaisz elméjéről. Ezért most a bírónő a borügyben azonnal elrendelte az elmevizsgálatot, megelőzve ezzel egy későbbi perújítást. A vizsgálat eredménye már megérkezett a bíróságra, de még nem került nyilvánosságra. A borügyben egyébként június végén várható ítélethirdetés Kalocsán.

Noszlopy

kaanga

kábelbúvár Creative Commons License 2004.03.26 0 0 45
Szaga van...

Előatta Salamon Béla örökbecsűjét?
;-)

Előzmény: kaanga (44)
kaanga Creative Commons License 2004.03.26 0 0 44
Szabadlábon Flaisz Ferenc

HavariaPress
2004. március 25., csütörtök 21:01

Kiengedték Flaisz Ferencet, az olajügyekből közismert keceli-érsekhalmi vállalkozót az Állampusztai börtönből csütörtökön délután. Az olajcsempészetért egy év tíz hónapra ítélt vállalkozó alig három hónapot töltött le büntetéséből. Meg nem erősített hírek szerint a bíróság perújításra készül az ügyben.

Csütörtök délután kiengedték Flaisz Ferencet, az olajügyekből közismert keceli-érsekhalmi vállalkozót az Állampusztai börtönből. Meg nem erősített információk szerint azért, mert a Veszprém Megyei Bíróság elrendelte a perújítást abban az ügyben, amelyben korábban éppen Veszprémben ítélték el.

Jogerősen egy év és tíz hónapi börtönbüntetést kapott olajcsempészet miatt. A vállalkozó három hónapot töltött börtönben, miután 2003. december 22-én látványos rendőri akcióval fogták el, és előbb Kecskemétre, majd Vácra vitték. Innen került a jóval enyhébb fokozatú Állampusztára, ahol csütörtökön közölték vele, hogy a bíróság döntése értelmében a büntetését félbeszakítják.

Flaisz kiszabadulása a hírügynökség szerint már csak azért is különös, mert jelenleg egy másik büntetőeljárást is folytatnak ellene a Kalocsai Városi Bíróságon. A még 1999-ben Hosszúhegyen fellelt többszázezer liter hamisnak mondott bor, illetve szeszes folyadék miatt. Rossz minőségű termék forgalomba hozatalával, és adócsalás bűntettével vádolja a bajai ügyészség. Ebben az ügyében hónapok óta tart a tárgyalás, ítélet azonban nem várható a közeljövőben.

kaanga

kaanga Creative Commons License 2003.12.24 0 0 43
Kommandósok fogták el Flaisz Ferencet
Utolsó módosítás: 2003. december 23., kedd 18:12

Érsekhalmi kastélyában fogták el a rendőrök Flaisz Ferencet, az olajügyek kapcsán elhíresült vállalkozót

Elfogták a rendőrök az olajcsempészetért elítélt Flaisz Ferenc vállalkozót. Azért adtak ki ellene elfogatóparancsot, mert december 2-án nem ment be a kecskeméti börtönbe. Flaisz az Érsekhalmi kastélyában, a padláson bújkált. Hálóköntösben fogták el, és a kecskeméti börtönbe vitték.

Flaisz Ferenc december eleje óta bújkált az érsekhalmi kastélyában. A felújítás alatt lévő épületet tegnap este vették körül a rendőrök és a kommandósok, hangosbeszélőn felszólították a vállalkozót, hogy jöjjön ki, majd amikor nem kaptak választ, bementek az épületbe. A rendőrök először nem találták a férfit, de biztosak voltak abban, hogy bent van, hiszen ment a fűtés, és még a pezsgőfürdő is be volt kapcsolva. Flaiszot egy hálóköntösben fagyoskodva találták meg.

A rendőr elmondta: a férfi fent volt a padláson, ellenállás nélkül adta meg magát

Flaisz Ferenc nevét akkor ismerte meg az ország, amikor Nógrádi Zsolt az olajbizottság előtt kapcsolatba hozta őt a maffiával és az olajszőkítéssel. A vállalkozó tagadta a vádakat, ezt 2000. júliusában itt a tv2-n is elmondta.

Semmi közöm ehhez az olajmaffiához. Hivatalosan hoztam be az olajat, hivatalosan eladtam, mi lehet a probléma ebből, én ezt nem értem. 7-8 év után - mondta.

A vállalkozót végül 10 év után a Veszprém Megyei Bíróság ítélte börtönre olajcsempészet miatt. Ezt a büntetést kellett volna megkezdenie december 2-án, de Flaisz nem vonult be a börtönbe. Tegnap este ezért jött érte a rendőrség. A rendőrségi akció legvégét, Flaisz Ferenc megbilincselését és elvezetését a férfi gyerekei is végignézték. Ők csak annyit kértek, hogy elbúcsúzhassanak édesapjuktól. Ezt a kommandósok végül megengedték nekik, de a bilincset ekkor már nem vették le a férfiról.
Tények
kaanga

kaanga Creative Commons License 2003.12.24 0 0 42
Egyet biztosan tudok, de az MSZMP-s volt és FIDESZ-es belügyminiszter.

kaanga

Előzmény: Fine Tune (41)
Fine Tune Creative Commons License 2003.12.23 0 0 41
De izgulok, ki is valójában ez a Flajsz.

Engem inkább az MSZP-s kapcsolatai érdekelnének, biztosan abban is ilyen jól tájékozott vagy:)

Előzmény: kaanga (40)
kaanga Creative Commons License 2003.12.23 0 0 40
Flaisz Ferenc a börtönben karácsonyozik

Elfogták a körözött Bács-Kiskun megyei vállalkozót, aki december 2-a óta nem vonult be a kecskeméti börtönbe, hogy letöltse egy tíz évvel ezelőtti olajügyben rá kiszabott 1 év 10 hónapos börtönbüntetést.



Az ismert vállalkozó egy 10 évvel ezelőtti olajügy miatt kapott jogerős börtönbüntetést és december 2-án kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe. Mivel azonban nem jelent meg a büntetés letöltésére, a bíró
elővezetését rendelte el. Ezt 15 napon belül a rendőrök nem tudták teljesíteni, mivel nyoma veszett Flaisznak.

Ekkor lépett életbe ellene az elfogatóparancs, ennek alapján hétfőn este rendőrök szállták meg a vállalkozó érsekhalmi, szőlőtelepi kastélyát. Mivel felszólításra nem jött elő senki a házból, a rendőrök behatoltak és a házat átkutatva a padláson kialakított rejtekhelyen megtalálták Flaisz Ferencet. A rendőrség célkörözési csoportja azonnal elfogta a körözött vállalkozót és még éjfél előtt átszállították a kecskeméti börtönbe.

Úgy tudni, hogy az 50 éves vállalkozó ellen korábban borhamisítás és olajügyek miatt is folyt már eljárás, de akkor nem tudták rábizonyítani a bűncselekményt. Egy hónapja pedig 1,2 millió forinttal váltotta meg egy korábban adócsalás miatt kiszabott büntetését.

Objektív Hírügynökség

kaanga

krz Creative Commons License 2003.12.23 0 0 39
Télleg, ő hol bújkál6?

az otp felugyelo bizottsagaban.
bar ez nekem nem tunik bujkalasnak.

Előzmény: kábelbúvár (37)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 38
Új adatra bukkantam:

Flaisz Ferenc a Szőlőfürt szövetkezet elnöke.
www.boraszat.hu

;-)

kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 37
"Ki az a Pintér Sándor..."

Télleg, ő hol bújkál6?

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (36)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.12.23 0 0 36
"Ki az a Flajsz Ferenc valójában?"
Ki lenne?
Egy Pintér Sándor közeli vállalkozó.
Ki az a Pintér Sándor...
Előzmény: kaanga (-)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 35
A raffinált nyomozók +kérdezték a komornyikot, hova kérte a vacsorát a háziúr.
;-)
Előzmény: Törölt nick (34)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.23 0 0 33
Télleg olajat csempészett?!

Pedig 1 Napkeltében olyan ártatlan képet vágott ilyetén kérdések feltevése után!

Akkor Nógrádi sem az ujjából szopott mindent?

Azé aszt még valahogy +értem, hogy Szaddam könnyen +atta magát, de hogy Flaisznál nem volt a Pezsgőfürdő mellett 1 vadászfegyver!

Gyáva kutya!

Előzmény: kaanga (32)
kaanga Creative Commons License 2003.12.23 0 0 32
Elfogták a rendőrök az 'olajbizottságos' csempészt
Pezsgőfürdőzés közben 'zavartak' meg Flaisz Ferencet

Index
2003. december 23., kedd 7:17

Érsekhalmi kastélyában, a félig kész tetőtér felett kialakított rejtekhelyen találták meg hétfő este a Bács-Kiskun megyei rendőrök az 50 éves Flaisz Ferenc vállalkozót - jelenti a HavariaPress. A korábban olajüzletekkel foglalkozó férfi - aki a parlamenti olajtanú, Nógrádi Zsolt vallomásában is szerepelt - ugyanis mindeddig nem tett eleget annak a börtönbehívónak, ami december 2-ra szólt.

A vállalkozót a Veszprém Megyei Bíróság jogerősen egy év és tíz hónapi börtönbüntetésre ítélte olajcsempészet miatt. Két hete előállítási parancsot adtak ki ellene, majd érsekhalmi kastélyát hétfő este jelentős létszámmal vették körbe a Kiskőrösről és Kecskemétről érkezett kommandósok, valamint rendőrök.

Pezsgőfürdőzés közben "zavartak" a rendőrök

A HavariaPress információi szerint előbb hangosbeszélőn szólították fel a házban tartózkodókat, hogy jöjjenek ki az udvarra, ez azonban eredménytelen volt, ezért behatoltak a látszólag üres épületbe. Bent eleinte senkit sem találtak, azonban minden jel- így például az éppen üzemben lévő pezsgőfürdő is - arra mutatott, hogy valaki mégiscsak tartózkodik a kastélyban.

Mintegy másfélórás kutatást követően fedezték fel a rendőrök a tetőben kialakított rejtekhelyet, ahol Flaisz Ferenc egy hálóköntösben fagyoskodott. A vállalkozót még Kecskemétre szállították és átadták a börtönnek.

Pintérrel üzletelt?

Flaisz 2000-ben ötvenmillió forintra perelte az olajbizottság elnökét, Pallag Lászlót és tanúját, Nógrádi Zsoltot, akinek vallomásában legtöbbször szerepelt a vállalkozó. Flaisz Ferenc azt állította, hogy borüzletét hírbe hozásával tönkre tették.

Azzal is meggyanúsították, hogy több millió forintot adott át Pintér Sándor volt belügyminiszternek és együtt vadászott az akkori rendőrfőkapitánnyal. Korában, 1996-97-ben 9 hónapot töltött fogdában adócsalás vádja miatt.

kaanga

kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.11 0 0 31
Csessssz!

Direkt kerestem ilyen topic-ot, de nem találtam.

A j miatt...
:(

Előzmény: kaanga (30)
kaanga Creative Commons License 2003.12.11 0 0 30
Flaisz-ügy: bor, olaj, elővezetés

NSZ • 2003. december 11. • Szerző: Tanács István

A Bács-Kiskun Megyei Bíróság elrendelte Flaisz Ferenc keceli vállalkozó elővezetését. Flaisznak december 2-án kellett volna jelentkeznie a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben, hogy megkezdje egy év tíz hónapi, jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését. A rendszerváltás óta első ízben ítélték végrehajtható szabadságvesztésre a keceli vállalkozót: egy 1994-ben történt olajszőkítési ügyben találta bűnösnek másodfokon a Veszprém Megyei Bíróság.

Flaisz Ferenc ellen számos eljárás indult. 2000-ben, amikor a parlamenti olajbizottság tanúja, Nógrádi Zsolt azt állította, hogy nála tanulta az olajszőkítést, Flaisz úgy nyilatkozott: tíz eljárás indult ellene, és már csak egy van folyamatban, a többi az „ő győzelmével végződött”. Nógrádi vallomásában azt is állította, hogy Flaisz politikusokat vesztegetett meg, ám ezt utóbb nem tudta bizonyítani, és elvesztette az állítása miatt indult pereket.

Flaisz Ferenc ismertebb ügyei közül emlékezetes Hargitai László kalocsai rendőrkapitánnyal való afférja. A kalocsai kapitányság nyomozott Flaisz több ügyében. Hargitai egy interjújában 1996 nyarán azt állította: azok a társszervek, amelyekkel az eljárás során együtt kellett működniük, számos információt kiszolgáltattak. A gyanúsított előre értesült a tervezett nyomozati lépésekről. A kalocsai kapitány célzott rá: „anyagi motivációjú érdekkapcsolatot” érzékelt a szervezett bűnözés és egyes jogalkalmazók között. Flaisz Ferenc panasszal élt az Országos Rendőr-főkapitányság fegyelmi főosztályán. Ezután az ügyet elvették a kalocsai rendőrkapitányságtól, és az ORFK kezdett benne nyomozni. A vállalkozót nem marasztalták el.

1998-ban két és fél millió liter, forrásban lévő alkoholtartalmú folyadékot találtak Flaisz egyik vállalkozásának érsekhalmi telephelyén. A vám- és pénzügyőrség a mintavétel alapján köztesalkohol-terméknek minősítette a folyadékot, és 335 millió forint jövedéki bírságot szabott ki. A vállalkozó megfellebbezte a határozatot, újabb mintavételre került sor: a második mintát már nem cukorcefrének, hanem bornak találták, és így nem sikerült bizonyítani, hogy nem a rosszul tárolt bor forrt februárban, hanem műbort készítettek a telepen. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság új eljárást rendelt el, mert a vámhatóság nem tudta feloldani az ellentmondást a kétféle minta szakértői vizsgálatának eredménye között.

Ugyancsak 1996-os keltezésű az almaügy. Flaisz egyik cége szerzett meg a volt Hosszúhegyi Állami Gazdaság területéből 260 hektárnyi almáskertet. A termést a területen napszámosként dolgozó magánszemélyek nevén értékesítették, így megkárosították az államot, mert a magánszemélyek egyenként egymillió forint árbevételig kistermelőnek minősülnek, és adómentességet élveztek, sőt, 12 százalék kompenzációs felárat is igénybe vehettek. Ebben az ügyben 2003 tavaszán született jogerős ítélet: egy év négy hónap felfüggesztett börtönbüntetés, és egymillió forint pénzbüntetés. Ez a szabadságvesztés nem adódik össze az olajügy miatt később kirótt egy év tíz hónappal, mert az olajbűncselekményt nem a felfüggesztési időszak alatt követte el a vállalkozó.

Az „olajtanú”, Nógrádi Zsolt, apja meggyilkoltatásával is megvádolta Flaisz Ferencet. Néhány hónap múlva Nógrádi József holtteste egy Pirtó környéki kiszáradt kútból előkerült, az ügyészség pedig Nógrádi Zsolt öccsét, Nógrádi Ádámot vádolja apja megölésével. Az ügy tárgyalása folyamatban van a Pest Megyei Bíróságon.

Flaisz Ferenc elővezetése az állandó lakóhelye szerint illetékes kiskőrösi rendőrkapitányság feladata, ahol kérdésünkre azt a választ kaptuk: végrehajtják a bíróság utasítását, de részleteket nem közöltek.


kaanga

kaanga Creative Commons License 2003.12.08 0 0 29
Elrendelték Flaisz Ferenc elővezetését

2003. december 8., hétfő, 13:41|Utolsó módosítás: 2003. december 8., hétfő, 13:47


A bíróság elrendelte Flaisz Ferenc nagyvállalkozó elővezetését. A Duna-Tisza közi vállalkozót olajcsempészetért ítélték börtönbüntetésre, ám nem jelent meg a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben. Ha Flaisz tizenöt napon belül nem kezdi meg büntetése letöltését, akkor elfogatóparancsot adnak ki ellene.

A bíróság elrendelte Flaisz Ferenc Duna-Tisza közi nagyvállalkozó elővezetését. Flaiszt a Veszprém megyei bíróság egy év tíz hónap szabadságvesztésre ítélte, olajcsempészettel kapcsolatos bűncselekményekért. A vállalkozónak december 2-án kellett volna jelentkeznie a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben, ám Flaisz az adott napon nem jelent meg.

A rendőrségnek tizenöt nap áll rendelkezésre, hogy elővezesse a vállalkozót. Ha ez alatt az idő alatt nem sikerül megtalálni, elfogatóparancsot adnak ki Flaisz Ferenc ellen. A hatályos magyar törvények szerint semmiféle büntetést nem jár azért, ha egy elítélt nem vonul be önként büntetése letöltésére.

(MTI)

kaanga

MoavePress Creative Commons License 2003.05.01 0 0 28
Hmmm... erről má' eccer írtam egy tanmesét...
... No de térjünk vissza Tigris sógorára. Nem volt egy kispályás fazon. Eleinte vizet lágyított, – illegálisan - mert a csapvíz tönkretette a gozgépeket, meg a mosógépeket. A vizlágyítás a mufurcok monopóliuma volt, és a hatalmas adókat vetettek ki a CALGON-ra. Az volt a trükkje a dolognak, hogy a csapvíz olcsó volt, ellenben a lágyított víz meg nagyon drága. Amikor bezárták a mufurcok ezt a kiskaput, más jövedelemforrás után kellett néznie Tigris sógorának.

Viszonylag hamar rátalált a málnaszörpre. A pagonyban mindenki nagyon szerette ezt az italt. A málnaszörpnek volt egy érdekes tulajdonsága. A természetes eredetű málnaszörp jóval drágább volt, mint a cukorból, vízből és málnaaromából készült málnaszörpnél. Ha jól csinálták a fogyasztók alig vették észre a különbséget, és jóval olcsóbban tudta adni az eredeti málnaszörpnél, és még így is hatalmas haszon volt rajta.

Történt egyszer, hogy a fináncok ellenőrizték az egyik telephelyet, és félkész málnaszörpre akadtak. Mindjárt vettek is belőle mintát, elküldték laborelemzésre, és az eredmény alapján azonmód őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyezték Tigris sógorát, és két milliárd pénz adócsalással, málnaszörp-hamisítással gyanusították.

Akkor mégis hogyan engedhették ki Tigris sógorát kilenc hónap után? Egyszerűen megszívták a mufurcok. A törvényekben nem volt szabályozva maga a mintavétel módszere. Ugyan mindenhol hivatkoztak rá, de sehol sem definiálták pontosan.

A sógor védői vártak addig, amíg a mufurcok megsemmisítették a lefoglalt – hamisítottnak nevezett - málnaszörpöt, és csak utána indítottak egy közigazgatási pert, a mintavétel szabálytalanságaira hivatkozva, és ebből kifolyólag az eredmény bizonyítékként történő használhatatlanságára hivatkozva.

Mi volt a fő érvük? Az, hogy a tartály aljából vettek mintát, márpedig ott gyűlik össze minden nehezebb fajsúlyú összetevő, és annak az összetétele semmiképpen sem lehet mérvadó a tartály egész tartalmára nézve. Hívtak többféle szakértőt is, akik alátámasztották ezt az álláspontot. Mivel alapvetően igaz volt, hogy egy folyadékban a nehezebb anyagok a tartály alján leülepednek, ezért a bíróság új eljárásra kötelezte a fináncokat. Igen ám, de azok meg közben megsemmisítették a málnaszörpöt, így nem volt miből új mintát venni. Bizonyíték nem volt, így hát kénytelenek voltak Tigris sógorát kiengedni.

Hogy tekintélyüket valamelyest megőrizzék, a mufurcok mindenbe belekötöttek, és valamennyi hibát azért találtak, úgyhogy az eljárás 3,5 milló pénz értékben tovább folytatták, de ezt már senki sem vette igazán komolyan.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Szopránszabó Creative Commons License 2003.05.01 0 0 27
"A neten nem találok róla anyagot"

Van olyan ember, akiról te nem találsz anyagot? Akkor az csak Maszopos lehet... :)

Előzmény: kaanga (-)
1napos Creative Commons License 2003.05.01 0 0 26
Nocsak,nocsak.
Kupa uram is bulista volt?
Előzmény: Aranyharomszog (14)
kaanga Creative Commons License 2003.05.01 0 0 25
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott a keceli vállalkozó

május 1. 15:50
[Havaria]

Háromévi próbaidőre felfüggesztett, egy év és négy hónapi börtönbüntetésre ítélte jogerősen a Bács-Kiskun Megyei bíróság Flaisz Ferencet. A közismert keceli vállalkozót adócsalás, jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, valamint lőszerrel való visszaélés bűntettében marasztalták el, és egyúttal egymillió forintos pénzmellékbüntetés megfizetésére is kötelezték. Az ítélet szerint Flaisz a kilencvenes évek közepén több magánszemély nevében adta le almáskertje termését, így jutva a csak kistermelők számára biztosított személyenkénti egymillió forintos őstermelői kedvezményhez. Majd egy 1996-os házkutatás során 6 darab golyós vadásztöltényt és 8 darab céllövő töltényt találtak nála a rendőrök. Ezek tartásához a vállalkozónak nem volt engedélye. Az ítélet jogerős.
kaanga

kaanga Creative Commons License 2002.08.03 0 0 24
Rálőttek Flaiszt úr kocsijára? - a Rendőrség nem tud semmit
2002. augusztus 3. 10:00 rovat: Bűnügy

Kósza pletykákkal általában nem foglalkozunk. Bejelentések és információk garmadája érkezik postafiókunkba, azonban az oknyomozás nem igazán profilunk. Most azonban olyan képeket kaptunk, ami egyértelműen lövés jeleit mutatja.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr Főkapitányság ügyeletesen nem tud semmit. Kéri az adataimat, de nem tud adni egy e-mail címet, ahová a képeket továbbíthatnám, hátha montírozás, ügyes fotós trükk.
Az ORFK részére már meg lehet küldeni a képeket - közvetlenül Garamvölgyi úr sajtóreferensének -, el is küldöm, azonban nyilatkozni most ők sem tudnak, viszont a jövő héten utána néznek.

Bejelentés az ügyben nem érkezett a rendőri szervekhez, holott a motorház-tetőn a lövés helye nagyon is látszik. Az, hogy montírozás, vagy tényleg lövés helye, hamarosan kiderül. Sajnálatos módon a Bács-Kiskun Megyei Rendőr Főkapitányságon nem tudtak segíteni abban, hogy a vállalkozót is megkérdezhessük.
Pósvári Sándor
euroASTRA

798081 Creative Commons License 2002.07.15 0 0 23
Így igaz.

FF amellett, hogy egy világraszóló bunkó, született bűnöző, nem a TV-ben, hanem egy életre a rács mögött van a helye.

Jellemző, hogy egyeseknek erről is az jut eszébe, hogy Juszt micsoda szemét (lehet hogy az, de könyörgöm, hogy jön ez ide????)

Előzmény: zazike (10)
rinpoce Creative Commons License 2002.07.14 0 0 22
Alf!

Ha én egy müvészi kvalitás(?) vagyok, 30 milláért is adhatom a lefestett szemüveget, éjjeli edényt bármit.... jo kis biznic, nem? Aki meg megveszi, borzalmas költségekbe veri magát! Hi...

Ja, és támogassa a kulturát!

Előzmény: alfredoo (20)
Aranyharomszog Creative Commons License 2002.07.14 0 0 21
Ja tenyleg igy is lehetett.
Előzmény: alfredoo (16)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.14 0 0 20
re

ES PENZERT ARULOD? es befizeted utana az afat? egy vilag omlott ossze bennem. lefesztesz egy szemuveget es visszaigenyelnek 15 millio forint afat. tok jo. senki nem szolhat bele hogy mennyiert adsz egy szemuveget?

Előzmény: rinpoce (19)
rinpoce Creative Commons License 2002.07.14 0 0 19
Alf!

Ne adj itt tippeket kérlek! APEH szeme mindent lát!
Én is szoktam festeni...

Előzmény: alfredoo (18)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.14 0 0 18
re

ha veletlenul hivatkozni akarsz ra akkor tudtommal:

a brave new world!!!

Előzmény: rinpoce (15)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.14 0 0 17
goldtriangle

tudod mi jar fejemben?

mi lenne ha valaki valamikor kigyujtene hogy festmeny CIMSZOVAL mennyi afat es ki igenyelt vissza. ugy egyaltalan FESTMENY ES SZOBOR cimszoval. szerintem az akasztoi nem volt annyira okos hogy ilyet kitalaljon. ennek egy letezo gyakorlatnak kellett hogy legyen.

tehat??? FESTMENY ES SZOBOR. tolem akar meeg belyeg is lehet.

Előzmény: alfredoo (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!