Keresés

Részletes keresés

EdgE Creative Commons License 2004.09.21 0 0 73
Leírnád, hogy lehet lejátszani a már letöltött részeket?
Installáltam egy donkeypreview-t, de nem történik semmí...
Előzmény: cSABA (71)
EdgE Creative Commons License 2004.09.21 0 0 72
Kösz a választ.
Megnézem azt a plugint.

Az utóbbi beírásom óta eltelt pár hét és szerencsére azóta nem volt semmi probléma.
MÉg a régi problémára visszatérve:
A temp könyvtárban van a könyvtár ami letöltendő fájl neve és abba pakolódnak a letöltődött PART fájlok + van benne még két fájl: 1.part.met és 1.part.met.back.
Ezek gondolom az összetömörítéshez kellenek.
Amikor valami miatt eltünt a letöltés a listából, akkor végülis az történt, hogy a ez a 1.par.met és 1.par.met.back fájlok tűntek el a könvytárból, a PART fájlok ott maradtak...

De mondom mostanában már nincs ilyen...
Előzmény: cSABA (71)
cSABA Creative Commons License 2004.09.21 0 0 71
Van egy tippem Edge: hibas a memoriad. Komolyan.

Egy kicsit hibas, sticky bites memoria nem okoz nagyobb fennakadast egy Windows mukodesben sokszor. Az EDonkey alaposan hasznalja a memoriat, es ezert a letolteskor egy-ket chunk korrupt lesz. Azt ujra probalja letolteni, ez magyarazza szerintem a csokkenest.

Nekem meg SOHA nem volt olyan, hogy az EDonkey abbahgyott volna egy fajlt a vege elott. Pedig letoltottem mar vele egy-ket Terabajtot!

Az Edonkey nem akart emailt kuldeni, csak nehany vicces kedvu vagy hulye user a 25-os portot allitja be az EDonkey-nak a kapcsolatteremtesre. A 25-os port normalisan az SMTP, es a ZA csak annyit lat, hogy az EDonkey kiszol valahova az SMTP porton, es ebbol azt a kovetkeztetest vonja le, hogy emailt akar kuldeni. En paranoias vagyok, ezert letiltottam ezt (ugyis nagyon keves az ilyen 25-osa portos user), de valoszinuleg biztonsagos hagyni neki.

Edge: van egy plugin, amivel megnezheted a mar letoltott reszeket, keress ra: AVI preview plugin EDonkey. Magarol az EDonkey honlapjarol is elerheted a linket.

Az, hogy darabokban tolt, nem hiba. Lehet szeretni, utalni, de tkp. ez az oka annak, hogy exra megbizhato. Nekem sokszor volt regen, hogy a Kazaa-val elkezdtem letolteni monjuk egy filmet. Egy ido utan kilepett a user, es sose lattam tobbet. A letoltesem ott allt felben egy par hetig/honapig, aztan kilottem.

Az ED a legjobb p2p network SZVSZ, kar, hogy az anonimitast nem is igen tervezik, igy a jogvedok kinyirjak elobb-utobb.
Előzmény: EdgE (70)
EdgE Creative Commons License 2004.08.30 0 0 70
Na ha olvasod, akkor leírok még egy "poént"

A legújabb rejtélyes dolog az, hogy a letöltődött fájlból eltűnik egy kis rész.
Több napja töltök le egy 246 MB-os videót.
Lejött belőle 213MB, majd legközelebb nézem, visszament 209MB-ra. Aztán amikor már 220MB volt lejőve, ismét eltünt 5 MB. És egy így ismétlődik :)
Az előbb már 243 MB volt a letöltődött rész...de most már megint visszacsökkent 238-ra Lejön 5 MB, majd eltűnik 2 :)

Mondjuk még mindig jobb, mintha eltűnne hirtelen az egész.
Előzmény: tt65 (68)
EdgE Creative Commons License 2004.08.26 0 0 69
Közben nekem is volt valamelyik nap egy olyan, amit lentebb már valaki írt. A lényeg, hogy kb. 10 dolog volt a letöltési listában és egyik nap az eDonkey egyet gondolt és önkényesen kitörölt a 10-ből 6-ot!!!!! Ment a letöltés, bementem tévézni és mire visszamentem láttam, hogy már csak 4 maradt a letöltési sorban. Nem értem mi törtéténhetett??? Nagyon felbosszantott az eset, mert három kb. 650-700 MB-os film is jött, mindhárom nyolcvanvalahány százalékban már lecsordogált, amikoris egyszerűen eltünt! Most már úgy vagyok vele, hogy nagyobb méretű cuccokat nem is merek tölteni, nehogy mégegyszer így járjak.
Előzmény: EdgE (67)
tt65 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 68

Én olvasom!

 

Mostanában nekem is lassú, mosz cseréltem pedig gépet, Zonalaram mögül használom. Szokott dobni a Zonealarm értesítést, hogy emilt szeretne küldeni a donkey! Ti láttatok már ilyent?

 

Előzmény: EdgE (67)
EdgE Creative Commons License 2004.08.21 0 0 67
Látom ez a topic nem most éli a fénykorát :)

Na időközben eltelt egy hét, mióta használom az eDonkey-t.
Véleményem:

Jó az benne, hogy - mint már mások is leírták - nagyon egyedi dolgokat lehet rajta találni, olyanokat, amit pl. Kazaan kizárt, hogy talál az ember.
Én úgy csinálom, hogy több minden van a letöltési várólistámba és egyszerre 5-6 dolog is csordogál lefelé.
A sebessége változó. Nekem úgy van, hogy vagy 10-12 dolog van a letöltési várólistámban, ebből kb. 5-6 szokott egyszerre töltődni, fájlonként átlagosan 2-15 K közötti sebességgel. Az összsebesség kb. 30 K
Tehát kicsit időigényes lehet 1-2 nagyobb méretű fájl letöltése.

DE! Egy rossz dolog! A letöltést úgy végzi, hogy kb. 5-10 Mb-os darabokra szedi szét a fájlt és úgy tölti. Létrehoz egy könyvtárat, melynek neve a letöltendő fájl neve lesz és ebbe pakolja a .PART 1, .PART 2, .PART 3, stb. fájlokat. Amikor lejön a 100% CSAK AKKOR TÖMÖRÍTI EGYBE A PROGRAM A FÁJLT!
És a letöltődött PART fájlokat általában egyáltalán nem lehet megnyitni, vagy ha igen, akkor csak a PART 1-et, ami kb. 10 mp.

Na ez azért qrva rossz, mert pl. egy 700 MB-os filmből hiába jött már le 680 MB, a letöltődött részt nem tudom megnézni, csak az első néhány másodperc indul el.
Míg más fájlcserélőben meg lehet csinálni, hogy a letöltött részt bármikor lejátszhassuk. Szóval tényleg gáz van, ha 95%-nál megakad a letöltés, mert cseszhetem az egészet!

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN?

HA VALAKI MÉGIS TUD EGY OLYAN CSELT, AMIVEL A LETÖLTŐDÖTT FÁJLRÉSZT ÖSSZELEHET RAKNI ÉS LEJÁTSZANI AKKOR AZ PLEASE ÍRJA LE IDE!

Meg nekem is volt párszor olyan - mint már valaki írta régebben - miután újraindítottan a gépet mondjuk másnap, megdöbbenve tapasztaltam, hogy 1-2 letöltés nemhogy megszakadt, hanem még a listából is önkényesen kitörlődött. A temp könyvtárban viszont benne maradt az eltűnt fájlból az ami már letöltődött, de csak PART fájlok formájában, amit nem tudok elindítani. Igaz ilyen csak 1-2 esetben volt.

Na "röviden" ennyi.
Összességében - mivel kurva ritka dolgokat lehet találni - válalva az időnkénti bosszúságokat, fennhagyom a programot és használni fogom!

Bár lehet nem is olvassa senki ezt a topicot :)))

Előzmény: EdgE (66)
EdgE Creative Commons License 2004.08.13 0 0 66
Valaki letudná írni néhány lépésben, hogy honnan érdemes letölteni ezt az eDonkey-t és melyik verziót (gondolom van több).
És van-e valami alapvető beállítás, amit az elején be kell lőni.

Biztos próbálgatással rájönnék én is, de azért egyszerűbb, ha valaki röviden leírja és akkor nem kell egy sort bénáznom :)

Köszi!
Rooland Creative Commons License 2004.06.10 0 0 65
Az a problémám az Emule-lal, hogy a források egy része nem tudja tölteni a fájlok első szeletét. 5-10 percig töltögeti a semmit (közben mutatja a sebességet is), majd átkapcsol egy másik szeletre.

cSABA Creative Commons License 2004.03.15 0 0 64
Szerintem nem azon mulik a dolog. Hibrided van (uj verzio)? Az Overnethez sem csatlakozik? Esetleg megprobalkozhatsz az EDonkey Bot-tal (www.file-finder.com). Meg az EDonkey honlapjan is van a FAQ-ban olyan, hogy az EDonkey nem csatlakozik, meg a forumon ezerszam, de en sosem olvastam oket, mert nekem mindig csatlakozott.
Előzmény: cyber.greg (63)
cyber.greg Creative Commons License 2004.03.15 0 0 63
Az eDonkey nem bír csatlakozni sehová, pedig végre megtaláltam vele egy dolgot, amit régóta keresek.
Nincs valami közeli szerver, amihez csatlakozni lehet?
cSABA Creative Commons License 2003.11.02 0 0 62
FYI, újratelepítettem a rendszert és közben vettem egy hálókártyát (eddig USB-n volt összekötve a kábelmodem a géppel), és most működik. Nem tudom mi segített...
Előzmény: cSABA (61)
cSABA Creative Commons License 2003.10.31 0 0 61
OK, az edonkey is ledobott. Tippek?
Előzmény: cSABA (60)
cSABA Creative Commons License 2003.10.31 0 0 60
Hogy le van ülve ez a téma! Ne mondjátok, hogy mindenki Kazaa-t használ!

Én azért raktam fel az Edonkey-t (pontosabban az Overnetet), mert életemben először le akartam tölteni egy filmet, és Kazaa-val reménytelennek látszott. Én azt nem tudom megcsinálni, hogy hetekig ki sem lépek a programból, mint ahogy más ismerőseim csinálják. Valahol olvastam az ED-ról, ezért megpróbáltam.

A honlap azt javasolta, hogy használjam az ON-et, de az borzasztó rosszul működött nálam. Voltak kisebb, nem súlyos hibák, de ami betette a kaput, hogy 1-2 óránként ledobott a netről. Nem lehetett egyedül hagyni! ÉS ráadásul akkor annyira, hogy el sem tudtam érni a kábelmodemet, és újra kellett indítanom a Windowst!

Akkor visszamentem a honlapra, a fórumra (miután egy hét vesződés, telefon az ISP-nek, stb. után rájötem, hogy az OV dob le), hogy van-e valakinek hasonló problémája, és ott böngészve rájöttem, hogy a Donkey is kapcsolódik az OV hálozathoz. Egész pontosan az, amit most donkey néven le lehet tölteni, igazából egy hibrid. Valaki a fórumban hasonló problémáról számolt be, mint és, de azt írta, hogy a Donkey működik neki.

Bocs, a hosszért, íme a kérdéseim:

1. Miért használ bárki is Overnetet, ha a Donkey igazából egy hibrid, egyértelműen stabilabb, mint szoftver, stb.

2. Minek használ valaki emule-t (nem próbáltam ki), ha ugyanaz a hálózata, mint a Donkey-nak.

3. A Donkey-m most működik egy órája, de ha mégsem válna be: mi lehet az oka az ON bénázásának, látott-e valaki már ilyet, és hogyan lehetne rajta segíteni.

hac Creative Commons License 2003.09.27 0 0 59
Hali!
Nekem csak akkor ért el 30-KB-t, ha lekorlátoztam a feltöltési sebességet. 8 KB-ra (10 KB a max (384/64)). Mikor maxon hagytam a feltöltést, a letöltést is visszafogta, a rendszer is nagyon lelassult. És a többi programnak alig jutott a netb?l. Ez szerintem azért lehet, mert a letöltésnél is van valamennyi válaszra szükség, ami így várakozni kénytelen.
Előzmény: Houdini_01 (40)
cyber.greg Creative Commons License 2003.09.21 0 0 58
Már megint így jártam :(
Mindig adok egy újabb esélyt ennek a szarnak, de egyszer sem győzött meg eddig!
cyber.greg Creative Commons License 2003.09.19 0 0 57
Hát ez mekkora szutyok!!

Kábé 20 másodperc volt hátra egy fájlból, erre hirtelen történt valami, és eltűnt a fájl kétharmada, és megint egy év volt hátra.

Le is töröltem a progit a francba.

(Lehet, hogy faszább, mint a Kazaa, de az legalább nem törli le, ami már egyszer lejött, sőt az incomplete fájlokat is le lehet játszani, ha átírjuk a kiterjesztését.)

-boneheaD- Creative Commons License 2003.09.11 0 0 56
Üdv,
Tudna vki segíteni a prog. használatában? Végülis sikerült elindítani, meg minden, de a letöltés nem igazán kóser, pontosabban iszonyat sokat kell sorban állni, pedig látszik, h rengeteg usernek megvan [amit keresek épp]. Meg aztán itt van ez az eMule Plus, amit szintén nem teljesen vágok.
Plz!
debreciner Creative Commons License 2003.02.20 0 0 55
Megpróbáltam letölteni játékokat a donkey-val, de nem indul el a letöltés (Looking... üzemmód marad)
Houdini_01 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 54
aha én is ezt tettem, remélve, hogy talán egy kicsit begyorsul. Egyelőre várok, amúgy pedig működik, eddig is azt tette, csak szeretném egy kicsit "felturbózni" (ha lehet)
Előzmény: DonnieBrasco (53)
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.07 0 0 53
Én csak simán az overnetben írtam át 80-ra a TCP portot, azóta simán megy :)

A Chello is proxyn át megy...

DB

Előzmény: Houdini_01 (52)
Houdini_01 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 52
Azt hiszem megtaláltam a "lassulás" okát: mivel routeren keresztül érem el a netet itt a cégnél, és így firewallal kell számolnom, az Overnet "firewallos" csávóként könyvel el, ami persze sebességcsökkenést okoz - ezt vettem ki az Overnet dokumentációjából. A megoldás az lenne, hogy egy bizonyos gépre konfiguráljak egy másik TCP és UDP portot, akkor azon keresztül "megkerülhetném" kifejezetten erre az alkalmazásra (Overnet) a firewall-t. De hogy ezt miként kell csinálni, arról nekem fogalmam sincs. Néztem a router setup-ját, de én ehhez abszolúte nulla vagyok, inkább nem állítgattam. Ha valaki esetleg járt már így, mint én, és netán a portok konfigurálásához is ért, akkor kérném szíves segítségét!
Houdini_01 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 51
Ennyivel több a Chello mint az ADSL...nekem ha meg feszülök sem megy 6K fölé, pedig nem kevés ideje van bekapcsolva (pontosan 2 napja). Azért a 30K körüli sebességgel kicsit nagyobb a "hatásfok", bár mondom nekem az Overnet így is jobban bejött mint a donkey.
Előzmény: DonnieBrasco (49)
lentigo Creative Commons License 2002.08.06 0 0 50
Persze Donnie az megvolt a power dvd 4 full le is jött de semmi más
Előzmény: DonnieBrasco (47)
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.05 0 0 49
:))) Ha látnád az én WinMe-met homorúra röhögnéd magad... egy menün belül félig angol félig magyar tételek... Alapból asszem angol volt a winme, de automatice felrakott pár frissítést, ami már magyar volt... el lehet képzelni. Az explorerem pl, felül magyar (Fájl, szerkesztés stb...) de alul már angol (Done).
Persze ez WinMe, de nem hinném hogy 98-assal is bármi gond lehetne... csak bátran tedd fel.

(jelenleg is 2 órája megy az overnet, alig-aig megy 30K alám most épp 34,4 de volt már 43,5 is :))

DB

Előzmény: Airun (48)
Airun Creative Commons License 2002.08.05 0 0 48
Én kb. fél éve használok donkeyt de ha ennyire jó az overnet akkor asszem áttérek rá ja igen Donnie egy lamer kérdés .net csak angol verzióban van én meg magyar WIN98SE-t használok nem lesz ebből kavarodás a gépen válaszodat előre is köszönöm
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.05 0 0 47
állítsd a TCP portot 80ra, akkor alul (open) lesz kiírva (firewalled) helyett - jó eséllyel. Nekem legalábbis ez volt.
Aztán az is fontos, hogy egyáltalán elkezdj letölteni valamit :))

.NET megvolt ?

DB

Előzmény: lentigo (46)
lentigo Creative Commons License 2002.08.05 0 0 46
nos megkezdtem a tesztelést. a kereső működött de semmi több nem tudom milyenek az egyéb beállításaitok minden proxy stb

de jól néz ki kár hogy nem müxik

TCP és UDP portok

regisztrálni kell?

furi hogy nem kell servereket keresni de nem is akar történni semmi

l

Előzmény: Houdini_01 (44)
Houdini_01 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 45
Bocs, Donnie..... :)
Előzmény: DonnieBrasco (43)
Houdini_01 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 44
Kösz DonniBrasco,

Akkor amit tehetek, hogy kitartóan próbálkozom. Az ADSL amúgy is lassabb valamivel, ebből is adódhat az, hogy nem megy feljebb 7-8k -nál. Az tény, hogy sokkal de sokkal szimpibb úgy globálice az Overnet mint a donkey (felület, sebesség, "szervertelenség"), úgyhogy én is tudom ajánlani minden donkey felhasználónak az áttérést!

Előzmény: DonnieBrasco (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!