AF926H webkamerám van. USB 2.0-ás csatlakoztatással. A gépem(Windows 10) sehogy sem akarja a beépített mikrofont beállítani. Se skype, se máshol sem. nem villog a zöld pont sor a mikrofon hangerőnél... Hibajavításra sem reagál. Korábbi webkamerám is USB-s volt és HD, beépített mikrofonnal, de az legalább működött.. Hangbeállításoknál sem tudok javítani...
Imádom a Logitech C920 HD Pro-t, ami tökéletes az élő webkamera streaminghez. A specifikációk között, amelyekre rámutathatunk erre a konkrét modellre, az az a tény, hogy ez olyan kamera, amely 1080p képminőségben képes videohívási alkalmazásokban, mint például a Skype.
Vettünk ma egy USB-s csatlakozású webkamerát (Sweex-wc070), a gond az, hogy nem látja a windows XP. Sajnos telepítő dvd/cd-t nem adtak hozzá, így az esélye sincs meg, hogy feltelpítsük, interneten sem találok hozzá semmit:-(
nem sok webkameraval volt dolgom, de ezek ilyenek, duma az megy, meg a csomagolas aztan a valosag meg pont olyan amilyennek irod, xar hangyas, osszevissza szines kep. gondolod van valami rejtett opcio amit nem raktak ki a feluletre de varazsutesre dslr minosegu lesz a kep? egy tized koromnyi hutetlen muanyaglencses cmos erzekelobol, tizenpar e ft-ert?
Sziasztok! a Napokban vásároltam egy Microsoft LIFEcam cinema HD camot...és hát nem igazán vagyok elájulva a képétől...nem érzek különbséget a beépített 1,3mp gyári HP webcamom és e között...beállításokban sok lehetőség nincs,legnagyobb felbontásra van téve de nem igazi...kicsit szemcsés,hangyás még igen intenziv fénynél is...lehet valami "különleges beállítási módja"? Mert egy HD kamerától nem ezt várja az ember:Sköszönöm válaszotokat!
Vettem egy Logitech c100-as webkamerát aki segiteni tudna belőni vagy valami tanáccsal ellátni annak ittvan az msne-m: jake-hcw@hotmail.com előre is köszönöm
Vettem egy pericam-502 webkamerát amit lehet mozgatni. Szeretnék hozzá egy olyan progit amely a mozgatász autómatikusan végzi (pl:1 perc 5°) oda-vissza.
Egy kis segítség kéne... Van egy webkamerám, Logitech Quickcam Messenger, viszont cd az elveszett. Próbáltam letölteni a Logitech honlapjáról a megfelelő szoftvert, de az installálás után végállomásként vmi Logitech Vid ablak jelent meg, miszerint egy csetprogramban vagyok benne, online, és hívhatok, írhatok, stb. Szóval nem egészen értettem a helyzetet... Természetesen az msn, amivel használni akartam a kamerát, nem látta a szoftvert, így nem tudom használni... :(
Sziasztok!Lenne egy nagy gondom.Vettem egy canyon chatpacket.Feltelepítettem a webkamerát,először minden oké volt,de mivel a headset mikrofon része nem volt hallható,újratettem a hangkártya drivert.A mikrofon így már okés,de a webcamerát azóta nem ismeri fel a gép,hiába dugom rá az USB-re,Próbáltam már mindent,rendszer-visszaállítást,de semmi.Meg sem nyikkan a Windows(XP-m van),hiába dugom bármelyik USB-re.Valaki segítsen,please!!!
Én tanácsot annyira nem tudok adni a lefagyott gépeseknek.Viszont!
Ha lefagy a webkamtól a gép , akkor:
1. nagyon lassú a géped (amit kétlek,mert szentem már 1ghz is bőségesen elég nekik,akinek pedig nincs ilyen gépe,talán ez a baj)
2.vagy rossz a webkamhoz tartozó program,szerintem szerezz be újat.
Egyébként egy nagyon brutál dolog:egyik haverom vett egy webcamot,meg ugye adtak hozzá telepitő CD-t is.Telepitette,és konkrétan "szétment" a gépe.A szervizben megállapitották,hogy a CD-n volt nem is egy virus.
Pedig a kamera nem volt,hogy mai nyelven beszéljek "kínai" :D márkanevet nem akarok mondani...
úgyhogy manapság így lehet bízni akármilyen márkában.
Sziasztok! Nagyon új vok ebben a témában úgyhogy létszi nézetek el ha nagyon alap kérdéseim vannak! Szóval szeretnék egy 24órás webkamerás "liveshowt" csinálni egy madárpókomrol. Hogy álljak neki? Kamera van hozzá,elvileg mindent tud ami nekem kel: éjjeli mod,nagy felbontás és követi a mozgást. Na jelenleg ennyi. A google blogomba szeretném vhogy feljuttatni a képet ha lehet liveban. Tudna ebbe vki segíteni? Meg lehet ezt egyáltalán oldani? Minden nemű segítséget előre is köszönök! By LGM!
Komoly szakmai problémám van. Van-e olyan szoftver ami a bekapcsolt gépre kötött USB-s webkamera képét streemeli és egy weboldalba tudja küldeni MJPG formában. Az se baj, ha fizetős, csak van-e ilyen.
Ma vásároltam egy Genius Slim 1322AF webkamerát. AF = Auto Focus 1.3 Megapixel-ex
Kérdésem az lenne, hogy adtak emellé egy Genius-os progit, ami megjeleníti a képét. Na, ami Nekem kellene azt nem tudja, vagy eddig még nem fedeztem fel :)
1.) Először is az lenne a kérdésem, hogy adott egy HW és hozzá egy SW, de általában mindig van jobb szoftver :) Szal érdeklődnék, hogy melyik most a legjobb webcam szofver?! (nem tudom, hogy ezek a SW-ek képesek-e mindenféle kamerát lekezelni, de remélem, hogy igen, mert csak egy USB-s eszköz) - persze amihez törés is van ;)
2.) A fenti szoftverben az lenne az egyik legfontosabb, hogy tudjon időre exponálni, mint egy fényképezőgép. Nekem ez az opció szürke a gyári szoftver-ben :(
Ez azért lenne baromi fontos, ui. 2db ilyen cuccost vettem, ui. a másikat a bátyámnak szánom, ahol van 3db keresztgyerekem és szeretnénk olyat, hogy odaülnek a gép elé és mondjuk x másodperc múlva csinál egy képet, aztán újra és újra.... (időzített exponálás)
Ez a kütyü is fényképezget Nekem, ha pillanatfelvételen van, csak még azt nem értem, hogy mikor, mennyi időközönként....
3.) Szintén a fenti 2db kérdéshez. A legjobb, ha ez a szoftver tudna magyarul is :) (de ez az utolsó szempont :)
Sziasztok! Van egy Labtek webkamerám(beépített mikrofonos) az MSN-n használom de a hang az nem jó,inkább úgy mondanám szar,pár mp-ig jó aztán sistereg meg süket a másik fél számára de én jól hallok mindent! ha valaki tud segítsen! köszi
Genius Trek310 típusú webkamerát telepítettem, de sajnos mielőtt futtattam a gyári cd-t, bedugtam a kábelt. A Win XP nem tudja telepíteni és azóta a gyári drivert sem fogadja el. A hibaüzenet azt írja, hogy zárjam be az összes futó programot és ürítsem az átmeneti tárolót. Ezek nem segítenek. Ha tudtok javasoljatok vmit lécci.
Nemrég vettem egy canyon CN WCAM 21 típusú kamerát és az a baj vele, hogy: Betelepítem, minden szuper 5 percig, majd lefagyassza a gépet és se kép, se hang.
Az lenne a kérdésem,hogy le lehet-e tölteni egy olyan progit,ami animált figurákká alakítja a képet,és követi az arckifejezéseket is.Rákerestem a Google-ben és azt olvastam hogy ezt az új Logiteck webkamok tudnak ilyet.
sziasztok! segitséget kér egy matör 53 éves felhasználó. vettem egy CN-WCAM21-es cabyon web kamerát. a cd-t nem engedi az xp telepitani, müködik igy is, de a füzetben adott program nem telepithatő, ha tud valaki segitsen. koszi
Az lenne a gondom, hogy a logitech webcam, MSN messengeren keresztül a hangot továbbítja normálisan a képet viszont igen csak nehezen, kb. 1 kép/2 perces sebességgel. Miért nem folyamatos a video átvitel? Mi lehet a gond? A tippeket előre is köszönöm.