Keresés

Részletes keresés

Korovioff Creative Commons License 2002.07.14 0 0 424
Kedves Derek, ezzel nem vitatkozom.
Viszont ha elveted azt, el kell vetned ezt is.
Előzmény: Derek (423)
Derek Creative Commons License 2002.07.14 0 0 423
"A demokráciát az veti el, aki eleve képtelenségnek tekinti a szavazók jelentős tömegeinek a gondolkodását, és a képtelenségnek minősítésen kívül semmiféle kommunikációra nem hajlandó velük. Ahelyett, hogy a legapróbb engedményt tenné, legalább egy aprócska gesztust, naponta provokálja az ország felét.
No ez az, ami nem demokrácia. A parlamenti szavazattöbbség semmilyen demokratikus rendszerben nem jelenti azt, hogy semmibe veszed és arrogáns módon lerázod a szavazók másik felét, mint kutya a vizet. "

Igen tokeletesen igazad van es 100 szazalekig pontos leirasa ez a 4 ev fidesz kormanyzasnak.

Előzmény: Korovioff (422)
Korovioff Creative Commons License 2002.07.14 0 0 422
Kedves Drift,
a saját következtetésed, hogy a hatalom megtartását a demokratikus rendszer nem biztosítja, ezért el kell vetni, nem pedig másé.
Ne tulajdoníts olyant a másképpen gondolkodóknak, amit sohasem mondtak.
A demokráciát az veti el, aki eleve képtelenségnek tekinti a szavazók jelentős tömegeinek a gondolkodását, és a képtelenségnek minősítésen kívül semmiféle kommunikációra nem hajlandó velük. Ahelyett, hogy a legapróbb engedményt tenné, legalább egy aprócska gesztust, naponta provokálja az ország felét.
No ez az, ami nem demokrácia. A parlamenti szavazattöbbség semmilyen demokratikus rendszerben nem jelenti azt, hogy semmibe veszed és arrogáns módon lerázod a szavazók másik felét, mint kutya a vizet.
Előzmény: Drift (420)
Phoeniixx Creative Commons License 2002.07.12 0 0 421
duma. nem veletlenul hagytad el a magyarazatat az egyik disztopikodnak OV mentalis instabilitasarol kontra egy eheti hozzaszolasod, amiben mar masokat ennek a felemlegetesrol beszelsz le, egy mas strategia nyoman....

tudnek ajanlani egy kiserletet, szerepcseres dolog,..., ami ezt objektivve tenne picit, az a szerencsed, hogy nincs idom ;-), de magadtol is folytathatnad ha mar egy onjelolt "mentalis terminator" vagy, tudod az is atallt a masik oldalra, ha masert nem gyakorolni :)

Előzmény: HitetlenTamaska (414)
Drift Creative Commons License 2002.07.12 0 0 420
Kedves HT,

Miután a kormány sem a koronához sem a pengefalhoz nem akart nyúlni (nem mintha egyetértett volna vele, de nem tartotta sarkalatos kérdésnek egyiket sem) dobták be az "újraszámolás" eszméjét.

Az igazsághoz tartozik, hogy sohasem hittem volna, hogy ennyien vannak Magyarországon, akik fogékonyak az ilyen nyilvánvaló képtelenségre. Tévedtem.

Mindezek mögött azt hiszem Orbánnak az a felismerése húzódik meg, hogy a "jobboldal" nincs elegen. Gyakorlatilag mindenkit bedarált, és ez sem elégséges a hatalom megtartásához. Tehát a hatalom megtartását a demokratikus rendszer nem biztosítja. Így a demokráciát, mint a FIDESZ hatalmának megtartására alkalmas eszközt-, vetette el.
Mivel ők nem tudnak többen lenni, az "ellenfelet" próbálja "ritkítani" (ne viselhessenek állami tisztséget akik (van sapka, nincs sapka, idősebbek, mint én, többet/kevesebbet hazudtak mint én, stb)

Emgem az lep meg legjobban, hogy az emberek milyen rugalmasan, teljes amnéziában követik az Orbán cinikus vitustáncát, amint sorra kokettál az ideológiai panoptikum uraságtól levetett eszméivel.

Előzmény: HitetlenTamaska (419)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.12 0 0 419
Kedves Drift

Folytatva gondolatodat:

Nem is beszélve arról, hogy ezt a szlogent a csurkista társaság már készen nyujtotta, és Orbának, aki ezt a grniturát is le akarta nyulni mozgalmárkodása keretében, ez a hivószó éppen nagyon jól jött.

Előzmény: Drift (418)
Drift Creative Commons License 2002.07.12 0 0 418
Kedves HunX,

Teljesen nyilvánvaló, hogy a választási csalást emlegetők csak egyetlen módon járathatnák le magukat: ha újraszámolnák a szavazatokat, és ez is megerősítené a hivatalos végeredményt.

Már ne haragudj, teljesen abszurd az érvelésed.

A választási eredmény legitimációját nemcsak a leadott szavazatok száma, hanem az egész választási eljárás, garantálja.
Az eljárás tartalmazza azokat a garanciákat, követendő útmutatásait, amelyek betartásával a kijött eredmény validált, tehát mindenkinek, aki a demokráciát tiszteli, el kell fogadni.
Ha a választási törvény megváltoztatásáért tüntetnének, az még racionális lenne, és politikai egyetértés esetén, mód is nyilna rá, 2006-ban. Az újraszámlálás a "rendezzük meg újra a Mohácsi csatát" kategóriába tartozó játék.

A FIDESZ PR, sokáig vacillált, hogy mi legyen az a csont, amit bedob a plebsnek csócsálni. Amikor Orbán szájárolt lekerült a lakat, még 2 másik "kérdésen" vacillált. Egyik- a számoljuk újra a szavazatokat-hasonló. Nem engedjük lebontani a pengefalat, a másik is hasonló: nem engedjük a koronát elvinni a parlamentből.

Végül a szavazatok újraszámolása mellett döntöttek, mert ez jobban "szlogenesíthető", és példátlanul elfogadhatatlan a demokratikus berendezkedés minden résztvevője számára.

Üdv,Drift

Előzmény: HunX (416)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.12 0 0 417
Kedves HunX

Bár bárki fizetne nekem, de jó lenne.

A választási csalást emlegetők, de főleg az őket tüzelő Fidesz már igy is mocsokul lejáratta magát:
A sajátmaga által lebonyolitott választások tisztaságát kérdőjelezi meg.
Ahogy a dán külögyminiszter mondta: Orban is a bad looser.

Azt máshol már kifejtettem, hogy a kormánypártok -éppen azért mert jóhiszemüen, a hatályos törvények szellemében járhatnak csak el - miért nem mehetnek bele a szavazatok ujraszámolásába, és ha ez -mint az nyilvánvalóan várható- drága közpénzen megerőslitené poziciójukat, nem mentené meg őket az ilyen jellegü ősszeesküvési/csalási vádak végtelen reiterációjától. Tehát se morális se praktikus érvek az ujraszámolást nem indokolják.

A szart -ahogy voltál kedves mondani - ez ügyben a rogántónik kenik magukra - hallatlan buzgalommal.

Előzmény: HunX (416)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.12 0 0 415
miniszterelnök, és általad -> miniszterelnök általad
sorry
Előzmény: HitetlenTamaska (414)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.12 0 0 414
offtopic
Kedves phoeniixx
Nem először fordul elő, hogy nem tudom gondolataidat követni.

1. Orbán habitusáról és nem politikai világképéről irtam a mini Duce hasonlat során.

2. A tragikus sorsu Volksbund pedig annak az analógiának kapcsán merült fel, hogy milyen veszélyeket rejt magában az, ha egy ország szédelgő politikusai az ország máshol élő kisebbségeinek terhére és veszélyére akarnak birodalomépítő belpolitikát folytatni.

3. A magyar nyelvel -hozzád hasonlóan- némileg hadilábon álló miniszterelnök, és általad kényszresen idézett "Erdéyország" szóhasználatából én nem tudtam semmi féle távlatos következtetést levonni, tekintettel arra, hogy MP-ről nem feltételezem, akár területi politikai autonómiát, akár visszacsatolási célokat melenget keblében.

Előzmény: Phoeniixx (409)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.12 0 0 413
Kedves Posalaki

A választási eredményeket megkérdőjelező demagógok és szájtépők elegendő bünteése az, hogy saját magukat járatják le. Az a logika,amit te tanácsolsz, elvezet a szólásszabadság nagyon veszélyes korlátozásához.

Különben is hülyének lenni, amint egy klasszikus megfogalmazta állampolgári jog.

Előzmény: Pósalaki bácsi (407)
wizes Creative Commons License 2002.07.12 0 0 412
T. Alfredoo!
Ma mán tennap de. láttam jogész balsay-t stefkával
az ATV.-n
Hogy ezek a pofák mit nem engednek maguknak kuncogásból, majd rehegésből.
Xégyenlem, hogy MO-n a MAGYAR PARLAMENTBE ilyen balsay félék bejutnak.
Mekk 1általán 2 lábon jár!
wizes.
Előzmény: alfredoo (410)
Hy Creative Commons License 2002.07.12 0 0 411
A "nyilvánvalóan politikai ügy" cimke nem ad mentességet 1etlen demokráciában sem a törvényszegésre!
Ez kizárólag a diktatúrákban lehetséges!
Előzmény: HitetlenTamaska (406)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.12 0 0 410
tamas

politikai gyilkossag az politikai ugy vagy gyilkossag? mennyiben politikai ugy es mennyiben gyilkossag? ugye nem lehet sima gyilkossagnak tekinteni? akkor viszont jobb lenne ha a buntetojog ebben nem lenne alkalmazhato.

ha rogan antal sotet utcan felhevult allapotban lelovi medgyessyt. van nehany tanu. de nem biztosak.

akkor rogan antalt eloszor ki kell kerni a parlamenttol? ha kikeres nelkul letartoztatjak az a parlament szentsegenek megsertese?

nekem mostanaban furcsa az elet.

tobb miniszterelnokrol tudok akit az utcan lelottek. sved, izraeli, amerikai???

de ugye politikai vagy politikai JELLEGU ugyeket ne a buntetojog eszkozeivel. mennyivel masabb bunugy a zsarolas mint a gyilkossag.

hogyan kellene eljarni.

es ha rogant a parlamenti tobbseg nem adja ki? a jelenlegi feszult politikai helyzetben en ezt elkepzelhetonek tartanam....

egy hazaarulot megolni kulonben sem AKKORA bun...

Előzmény: HitetlenTamaska (406)
Phoeniixx Creative Commons License 2002.07.12 0 0 409
1, szemet szurt. aki hajdanan topic-ot nyitott OV mentalis instabilitasarol, az most csititva mondja, hogy nem bizonyithato. aki hajdanan mini duce-zott, az most azt mondja, hgy OV sem nem fasiszta, sem a korulmenyek nem adottak, hogy azza valjon. aki hajdanan Volksbundozott, most egy Erdelyorszagozasnal hallgat mint sz.. a fuben. ...

2,szakmai dolgaidrol egy szot se szoltam, HT-nak phoeniixx-re vonatkozo relaciojarol irtam (hogy Te hogy szamolsz el azzal hogy adofizetok penzen itt ontomjenezed magad, az a Te dolgod)

Előzmény: HitetlenTamaska (402)
Phoeniixx Creative Commons License 2002.07.12 0 0 408
"Tehát a helyzet tiszta. .... Hogy Medgyessy alkalmas-e (az összes hibája ellenére) ezt nem tudja senki, de az tény, hogy megbizatást ő kapott a kormányzásra. Mert benne bízik a választók többsége.
Egy másik úr, meg ugyanettől a néptől felszólítást kapott távozásra. Lehet, hogy alkalmasabb, de mégsem bíznak benne az emberek."

hat ezt mondhatod tisztanak ;-), en leirtam, hogy miert, mas viselkedest vartam. ponty.

ui: a "demokracia" nem egy onmaban allo, meghaladhatatlan magikus cel, hanem egy jelenlegi modszer a rendkivul sokretu, de elsosorban megiscsak a transzcendens emberi lethez

uui: a "demokracia" falzifikalhato? merthogy a kommunizmus nem

uuui: magyarazat ld HTnak a valasz

Előzmény: Drift (400)
Pósalaki bácsi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 407
Kedves Tamáska, szerinted mi abban a rossz, hogyha cirka 65-80 ezer ember becsületébe gázolnak - mindegy milyen okból -, akkor talán ezek az emberek is kérhetnek valamilyen elégtételt? Nem?

Szerintem meg a politika nevében sem ildomos jogsértést elkövetni... Vagy mégis? Pontosan ettől kapok sikítófrászt, hogy a politikusok minden további nélkül - merthogy aktuális céljaik ezt megkívánják - szarnak azokra a jogszabályokra amiket ők alkotnak.

Tessék csak szépen eljárni a bíróságra ugyanúgy, mintha én sérteném valakinek a becsületét, rágalmaznám, ilyesmi...

Előzmény: HitetlenTamaska (406)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.11 0 0 406
Kedves posalaki
Nagyon rossz üzenete van annak, amit feszegetsz.
Demokráciákban nyilvánvalóan politikai ügyeket pláne birtokon belül és jó lelkiismerettel, nem szokásos a büntetöjog eszközeivel megoldani.
Előzmény: Pósalaki bácsi (405)
Pósalaki bácsi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 405
Kérlek, például a parlamenti jegyzőkönyvekből, egyes közszereplések archivált videoanyagaiból, ilyesmikből.

Hanem alapost megleptél ezzel az ATV-s dologgal. Eztet mondta arRogán? Hmmm... Hogy-hogy nincs róla még topic?

Előzmény: Törölt nick (404)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.11 0 0 404
Tudod az a baj, hogy ha valamelyik politikusra nyíltan rákérdeznek, mint tette azt Fridi a múlt vasárnap az ATV-n RogánTónival, akkor az illetőő "politikus" (Rogán), azt válaszolja, hogy "Én személy szerint sose mondtam, hogy számolják újra a szavazatokat" Aztán folytatta a hülyeségeit, míg le nem keverték.

Szóval, hogy bizonyítod a tényállást?

Előzmény: Pósalaki bácsi (403)
Pósalaki bácsi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 403
Kedves Kartácsak!

Most engedelmetekkel egy picit komolyabban... Azt nem értem, hogy azokat a vadbarmokat akik hergelik jónépet,miért nem kínálják meg a Btk. 268 §-ába ütköző, törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás bűntettének alapos gyanújával?


Törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás
268. § Aki nagy nyilvánosság előtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon törvény vagy más jogszabály, avagy a hatóság rendelkezése ellen általános engedetlenségre uszít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tudnunk kell, hogy a választási eljárásról szóló törvény szerint a választások időtartama alatt a szavazatszámláló bizottságok hatóságnak minősülnek, eljárásuk hatósági eljárás. A választások érvényességét, eredményét alaxerű határozatban állapította meg az OVB - ez a hatósági rendelkezés -, amit az OGY elfogadott.

Tehát azok a vezető politikusok akik habzó szájjal, teli torokból bömbölve követelik a szavazatok újraszámlálást azért, mert szerintük választási csalás történt, azok bizony beleszaladnak fent említett cselekményi tényállásba.


Azt már csak egészen halkan jegyzem meg, hogy választási csalás nevű bűncselekményt hatályos Btk nem ismer.
Szintén érdekes lehet a Btk. 179. §-ába ütköző rágalmazás lehetősége is.
Rágalmazás
179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.

Ha a "választási csalás" szószerkezetet a Btk. 211. § g.) pontjára vonatkoztatjuk, akkor ezen mérsékelten szimpatikus vicenépvezéreink mintegy 65-80 ezer embert rágalmaznak.

Ugyanígy elgondolkodtató a Btk. 180. §-ába ütköző becsületsértés gyanúja.


Becsületsértés
180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.

Mint említém volt, amíg az OVB és az OGY el nem fogadta a választások eredményét addig,mindenki azt mondhatott amit akart, mostmár viszont büntetőjogi következményei lehetnek. Lehetnének, ha nem ilyen töketlen hatóságaink, töketlen politikusaink lennének, meg egyáltalán: Miért csak most jutott eszükbe a szavazatszámláló bizottságok volt tagjainak, hogy itten néhány zsebvátesz a saját kisded hatalmi harcaihoz az ő becsületüket amortizálja szénné?

Ha máshonnan nem is tűnt volna fel, de itt a Zindexen is hányan és hányszor leírtuk? Ez az egyik dolog. A másik: Úgy fest a Vezér komoly szarban van - ha már eccer megkeverte -, mert már az MDF is meg a MIÉP is igen határozottan támadja. Idő kérdése csak, és a kisgazdák is csatlakozni fognak, ugyanis mindegyik társulatnak akad némi elszámolnivalója Őfelségével. Túl sok mindenkin gázolt keresztül, amíg - úgymond - integrálta a jobboldalt. Ha nyert volna, talán lenyelik a békát - hiszen a hatalom összetart -, de nem sikerült, borul a bili.

Nézzétek csak meg a retorika változását: Eddig az összes III/III-as rohadt hazaáruló kommunista spicli volt. Mostanra? Már szerencsétlen megzsarolt áldozat, aki nem tehetett mást. És ez egy újabb támadási felület lesz, mert ha valóban végignézik az összes eddigi körmánytag, közszereplő, miegyéb állatfajta múltját, érdekes balesetek fognak kiderülni, és ez mind-mind a Vezér és rajta keresztül a FIDESZ nyakába fog ömleni.

Pillanatnyilag úgy fest a helyzet, hogy már mindenki támadja Orbánt aki él és mozog. Úgy kell neki. Ha nem óberkodik, hanem szép csendesen elsunnyog - nem görbíti a díszteret -, nem áll neki népvezéri allűröket csillogtatni, talán békén hagyták volna, és komoly esélyekkel indul 2006-ban, mert ha szoclibek télleg bejuttatják az országot az EU-ba, azzal a saját sírjukat ássák meg, hiszen akkora szívás lesz, hogy még egy Balkán Uniónak is jobban örültünk volna.

De így, esélye nem lesz semmire, mert szép lassan - módszeresen - felmorzsolják a FIDESZ-t, vele együtt őt magát is, és ha nem is kerül bíróság elé az is csak annak lesz köszönhető, hogy futni hagyják, mert zsarolható lesz valamivel. Már azt sem tarom kizártnak, hogy Orbán belső ellenzéke - a nem szobatársak - is szép lassan offenzíbáa lendül, oszt annyi a szobatársi ámokfutásnak.

Szóval lehet, hogy a FIDESZ-nek hosszútávon jót tesz a mostani attak, hiszen csak a keménymag bukhat nagyot, a hátralévő idő alatt egy új vezetőgárdát is ki tudnak állítani, akik gatyába rázzák a dolgokat.

HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.11 0 0 402
offtopic

1.
Mi bajod van az én etikai stabilitásommal?

Én változatlanul ugy gondolom, hogy az országra Orbán Viktor -még pontosabban az orbánviktorizmus- jelene sokkal nagyobb veszélyt jelent, mint Medgyessy Péter multja.

2.
És a citációs indexemmel is meg vagyok elégedve.

Előzmény: Phoeniixx (399)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.11 0 0 401
bacsi

az altalad leirt folyamat az ido sikjaban(???) is ertelmezheto?

akkor azert vartak ket hetet a szavazatok szamanak ujraszamlalasi igenyet illetoen?

2 het kellett ahhoz hogy az osszes szavazat (es meeg toob is) fidesz szavazatta valtozzon? vagy a cern volt a szuk keresztmetszet?

mindegy a vegeredmeny szempontjabol. ha es amennyiben jol ertelek es ez egy phil debil eseteben nem mindig ANNYIRA konnyu es egyertelmi, de ha jol ertelmezlek es nostredamus joslatat is a megfelelo helyre helyezem akkor a valasztasi dobozokban MOSTANRA csupa FIDESZ szavazat lapul?

ugye ez ervenyes?

es akkor amikor ez valahogyan VELETLENUL kiderul akkor legfeljebb azt mondjak KISNYUL? vagy azt hogy a pinter sandor csalt?

100% fidesz szavazat!!!! ezt meeg a kommunistak SEM tudtak!

Előzmény: Pósalaki bácsi (398)
Drift Creative Commons License 2002.07.10 0 0 400
Kedves Phoeniixx,

Azt hiszem, a helyzet sokkal egyszerübb.
Ha ki akarsz dobni a egy macskát a szobából, akkor a legegyszerübb módja, hogy kidobod.

Előtte felvázolhatod a genetikai kódját, megszámolhatod a fülét, a perturbált molekulaorbitálok miatt diszlokációs pályára került elektronokat... Eldöntheted azt is, hogy figyelembe veszed vagy sem, a preferencia strukturáit, függetlenül az egymást váltó kurzusok arrogancia-mutatóitól, de mindennek semmi értelme- a macskára nézve.

Még a macska transzcendens és biológiai preferencia struktúráitól is eltekinthetsz, mert az adott kontextusban a saját preferenciáim leárnyékolják a macskát szőröstől-bőröstől, annyira, hogy rövidesen az udvaron találja magát.

Tehát nem vonom kétségbe azon jelenségek létezését, amelyet megjegyeztél (tekintettel meret problemakra es a szoros/inkonzisztens felmeresekre/szavazasra a választási törvény előírásai jól körülhatárolt szerepeket osztanak, mind a győztes, mind a vesztes fél részére, az elért eredmény/vereség nagyságától függetlenül.

Tehát a helyzet tiszta. Tekintettel arra, hogy a kimenetel ismerete nélkül a játszma minden résztvevője elfogadta a játékszabályokat, így annak akkor még ismeretlen eredményét is, a játszma végén morális annihiláció nélkül a vesztes nem ignorálhatja a játszmát úgy, mintha meg sem történt volna.

Hogy Medgyessy alkalmas-e (az összes hibája ellenére) ezt nem tudja senki, de az tény, hogy megbizatást ő kapott a kormányzásra. Mert benne bízik a választók többsége.
Egy másik úr, meg ugyanettől a néptől felszólítást kapott távozásra. Lehet, hogy alkalmasabb, de mégsem bíznak benne az emberek.


ui: az mar csak a hab a tortan, hogy akinek a csahosai 24 millio romanrol beszeltek, az ne mondjon "Erdelyorszagot", plane ha a penzcsapokat nem boviti jelentosen (netan pont elzarja)

Ezt magyarázd meg, mert nem értem.

Üdv, Drift

Előzmény: Phoeniixx (397)
Phoeniixx Creative Commons License 2002.07.10 0 0 399
off
bocs, de sajnos az allaspontod gazdagsaga, hozzaallasod etikai stabilitasa es a hozzaszolasaidbol szamitott impact factorod nalam lezuhant ;-) => gyakran ugorlak

OFF
persze egy onjelolt "mentalis terminator"-nak arrow "gondolatmenete régről ismert" ;-), ne haragudj, hogy nem irtam le egybol, hogy HT persze EZT tudja :)),

on
jul4hez kapcsolva

1,amit MProl irtam onmagaban megall

2,amit a orszag velemenyenek szorossagarol es meretrol irtam az is (na de olvastad-e Pleht vagy Babarczyt a Mo tud elet "demokraciajanak" meretproblemairol? ;-)

3,arrow-t nem kapcsolnam direkten, de hidd el, elfer ebben a topic-ban (azert mert Te nyitottad, nem kell csak a fasiszta utca'zo MIEP-fideszrol irni benne, esetleg mas szempontok, okok is elokerulhetnek ;-)

Előzmény: HitetlenTamaska (354)
Pósalaki bácsi Creative Commons License 2002.07.10 0 0 398
Mivel a dísztéridőben abszolút vonatkoztatási pontok nincsenek, ezért koordináta rendszerünk origója - Orbán légüres térbeli terjedési sebességéhez képest - jelentős vöröseltolódást mutat, ugyanakkor Orbán - az origóhoz képest - állandó mértékű tágulást produkálva - ahogy folyamatosan felfújja magát - a drapp szín felé tolódik el. (A Doppler-drapp színképmódosulást a fehérterror és a barnaingesek alkalmazási lehetőségének Poincaré-visszatérés néven ismert jelensége okozza.) A két gravitációs anomália egyidőben, azonos dísztérben nem figyelhető meg - kivéve a ciklikus időközönkénti televíziós kampányvitákat - de eredőjük közel 0, ezért az általános szarkavarás számítási metódusában figyelmen kívűl hagyhatjuk, egyedül a speciális szarkavarás kvantumjelenségeket leíró számításai során alkalmazzuk a 4,37×10-14érték körül vegetáló, a Csurkagradiens mentén sűrüsödő visszaszerzési együtthatót.

A Rogán-antigravitáció kiegészülve a szeretet és összefogás - gyengén kölcsönható - erejével az eddigi megfigyelések szerint elegendő 0,7-2 Hz periódusidejű ciklikus akusztikai jelenségek előidézéséhez, amit a népi megfigyelések alapján hosszantartó, ütemes vastapsként aposztrofálnak. Az ún. "Vik-tor! Vik-tor!" hanghatás - 210 Hz-en, ~85-100 dB hangnyomással - eléréséhez jellemzően 16 ml/s vízhozamú Egérkekönny-kibocsátás is szükséges - lehetőség szerint a Vezértől 50 méternél nem nagyobb távolságban -, bár kielégítő hatásfokkal pótolhatja ezt KOKO - 70 N tolóerejű - pofonja is.

A fentebb leírtak fényében újra kell számolni a Vezér tömegvonzását leíró egyenleteket, különösen a rá leadott szavazatok tömegét becsülte alá eddig a tudomány. Ezt kísérleti eredményekkel is igazolták nemrégiben, ugyanis két szabványos - nem a Vezérre leadott szavazatot tartalmazó - szavazócédulát ütköztettek a CERN-ben a fénysebesség 17%-ával, és az derült ki, hogy ezen szavazócédulák atomjainak kölcsönhatása révén 16 a Vezérre leadott szavazócédula keletkezett.

A klasszikus fizika anyagmegmaradási törvényének fittyet hányó kísérleti eredményt egyelőre csak a Fidelitast kitöltő - eddig meg nem figyelt - sötét anyag jelenlétével magyarázhatjuk, bár egyes kutatók a méltán népszerű liberális-féreglyuk elmélet kísérleti bizonyítását vélik felfedezni.

Folyt.köv...
Dr. Phil. Debil
Pósalaki C. Fridolin
atommáglyarakó, ornitológus

Előzmény: Pósalaki bácsi (394)
Phoeniixx Creative Commons License 2002.07.10 0 0 397
a szoveg sem es amit irtam se az eredmeny elfogadasarol szol, hanem preferencia strukturakrol, amelyeknek resze a demokracia (meg persze transzcendens vagy biologia pref-ek is, amelyek az egyfajta racionalis szintunkhoz kapcsolodo demokraciat felul, alul kontextualizaljak ;-). pusztan megemlitettem a folytonossagot az elozo es mostani kurzus arroganciajaban, tekintettel meret problemakra es a szoros/inkonzisztens felmeresekre/szavazasra (pl OV alkalmassagi pontszama ha jol emlekszem vegig szign nagyobb volt)

a bemasolt szoveg mellesleg ;-) egy demokracia tokeletesitesrol szol (voksrendszer,...) persze meg az autonomiak/jogok, mi/ki altal szavazhato/dontheto is vegtelen demokracian beluli alternativat dob fel

vegul mindezeknek semmi koze nincs az MP altal sorozatban elkovetett etikai es alkalmatlansagi problemakhoz ;-)

ui: az mar csak a hab a tortan, hogy akinek a csahosai 24 millio romanrol beszeltek, az ne mondjon "Erdelyorszagot", plane ha a penzcsapokat nem boviti jelentosen (netan pont elzarja)

Előzmény: Drift (359)
Geyza Creative Commons License 2002.07.10 0 0 396
Neked ez mindig megy, vagy csak kánikulában?

Nem kímélj bennünket!!!!:-))))))))

Előzmény: Pósalaki bácsi (394)
Pósalaki bácsi Creative Commons License 2002.07.10 0 0 394
Az általános szarkavarás elméletének megértéséhez először a négyszög körösítésének elméleti alapjait kell tisztáznunk. Mivel a kört már sikerült - a végtelennél kevesebb: 1051 - elem alkalmazásával négyszögesíteni, ezért ez a folyamat a matematika szabályai szerint visszafelé is megismételhető. Mint látható: matematikailag megoldható feladat, ám a fizika törvényei szerint nem sikerülhet, ugyanis a Vezérnek nincs 1051 mennyiséget elérő - vagy azt egyáltalán megközelítő - kölcsöható entitása, hogy a saját terjedési sebességének négyzetre emelésével alkotott köröket megalkothassa, így be kell érnie a Makovecz szájtépés állandójával, amelynek terjedési sebessége a levegőben mért hangsebességgel egyenlő, ebből következőleg az M értékét ezentúl nem Mach sebességként, hanem Makovecz sebességként kell értelmeznünk, azaz MSz.

A másik komoly elméleti problémát az okozza, hogy a Vezér csak légüres térben terjed ideális sebességel - így például a parlament, az ellenzék, a demokrácia és egyéb zavaró tényezők, akadályozzák az ideális terjedési sebesség elérésében, ugyanis a négyszög körösítésekor nem számoltak eddig a közegellenállással. Legékesebb példája ennek a közegellenállásnak az erzsébet-hídi kétpilléres interferencia kísérlet volt.

Igen brutális közegek - a készenléti rendőrök -, a Vezér által kifejtett tömegvonzás ellenében ható - az idő múlásával egyenesen arányban növekvő - ellenállást fejtettek ki, ami a Vezér vonzerejének elenyészéséhez vezetett, még a MSz is kevésnek bizonyult az Orbáni gravitáció által görbített dísztér fenntartásához, ezért a körré válás folyamata megszakadt.

Orbán légköri terjedését vizsgálva, mindössze a levegőbe beszélés hatótávolsága ami állandó, ami csak a saját speciális közegében értelmezhető. Ennek megértéséhez a koordináta rendszer origóját a D-209 vöröcsillaghalmaz középpontjához kell igazítani.

Folyt.köv...
Dr. Phil. Debil
Pósalaki C. Fridolin
atommáglyarakó, ornitológus

Előzmény: Pósalaki bácsi (382)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.07.10 0 0 393
offtopic

Sajnálom, de nekem a "cuncifredi"
épp ugy nem mond semmit mint a cf, a többes szám első személy, meg maga a tranzakció.

Beirásodból az egydüli értelmezhető megállapitás, a Rottenbiller utca minőségére vonatkozik.
Én is szeretem, mert vannak benne fák, és jó széles.

Előzmény: alfredoo (392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!