Lehet, hogy még ennek a topiknak is lessz még egy felvonása. Joszerivel Rogán maradhat reálisan talpon, ha a jelenelgi vizfej nagy része bukik. Vagy ki tuggya :)
No ugy tünik Pokornit visszacserélték egy paraszttal. Megkezdte a visszaszivárgást a köztudatba. És A FIDESZ visszaemelte Rogánt a frontra. Jo káder, mert jol birja a képe a hülyesget, a csusztatást a nyilt hazugságokat. Szemrebbenés nélkül. Tehát megkezdödött a következö felvonása.
Hat ugy,hogy a rendszervaltas '56-ban volt a ket nemzedekbol itelve es mar az uj rendszer "besugoja" volt a Medgyesy is, csak akkor nem ertem mi a problema meg ki a kommunista?-))))DDD
Rógán úr mondta:
Felnőtt 2 nemzedék a rendszerváltás óta, akiknek nem kellett kompromisszumot kötni...
Ez BA stílusában megdöbbentő és meghökkentő is egyben.
1. hogy számolja a nemzedékeket. Szerintem 1 nemzedék 25-30 év.
2. Politikusnak készül ez, ha nem tudja hogy a politikus folyton kompromisszumokat köt.
3. Úgy látszik, neki kiadták a parancsot, hogy "Rohamra" és futott. Így tényleg nem kell több kompromisszumot kötni (ha a természetes hányingerét már legyűrte)
uralkodásuk négy esztendeje alatt soha semmi tanújelét sem adták aggodalmuknak
Tévedtek... (pl. na nehogy már a nyúl vigye a puskát stb.) ...a nagy vadász magabiztosságával emelték a lábukat a döglöttnek vélt vad fölé. Most pedig próbálják elsütni az ismétlőpuska második csövét, csakhát a nyúl, ugye...
A Kereszttűzben sajnos többnyire nagyon felkészületlenek a kérdezők, és a (szerintem) nagy ziccereket többnyire kihagyják. Most az egyik ilyen az lehetett volna, hogy ugyan miért lett ilyen fontos a Fidesznek az ügynökügy, amikor mindig ellenezték az SZDSZ javaslatait, és ami még árulkodóbb, uralkodásuk négy esztendeje alatt soha semmi tanújelét sem adták aggodalmuknak. Olyannyira nem, hogy amikor az Új Baloldal elnöke, a volt NBH-s tavaly novemberben (!) felvetette a Medgyessy-kérdést, akkor meg se mukkantak.
Hazudott??? Ilyet tud a jobboldal is? Hazudni? hiszen az eddig csak a baloldal rakfeneje volt, a jobboldal mindig az igazat csakis a szintiszta igazat mondja, isten oket "ugyseggelje" mert ovek a dicsoseg az atyanak....neveben ... amen!-)))DDDDDDDDDDDDDDD
A szavazókörök száma 10 843. (http://www.valasztas.hu/ve02/ve/start1_ind.htm).
A szavazóköröket úgy kell kialakítani, hogy az egy szavazókörhöz tartozó választópolgárok száma 600 és 1200 között legyen. Minden településen legalább egy szavazókört kell létrehozni akkor is, ha az ott élő választópolgárok száma 600 fő alatt van. (ugyanott).
Ezzel reszben ertek csak egyet hiszen ma sajnos Magyarorszagon a demografiai fa annyira vekony torzsu, hogy inkabb attol kell felni,hogy nem lesz, aki megkeresi nekunk a nyugdijravalot, kiveve persze ha sajat magad befekteteseiddel gondoskodsz rola! Ez inkabb okozhat gazdasagi es politikai problemakat, hiszen oregszunk inkabb mint fiatalodunk!-))
ja, 176 egyéni választókerületben 11.000 körzet, az átlag 200
na jó, élő adásban nézzük el
az viszont érdekes, hogy bár nem hülyeség, amit mond, mégsem készült fel blőle
kisalak kioktat mindenkit.
A seggdugasz okosabb mint a krokodíl!
NyÍ!
HááÁtelmegyegyek bukfencbabebú!
Nyikhaj !
Tennap is pipa voltam! Fokozódik a .....!
Lassan nem merek leverni 1 betűzményt mert kitiltanak!
wizes.
aszongya:
- van 10.000 szavazókör
- van 176 egyéni választókerület
ebből azt a következtetést vonta le, hogy minden választókerületre kb. 200 szavazókör jut.
nektek is ilyen nagyságrendű szám jött ki, vagy rogán a tesiórákon kívül matekról is lógott? :)
az idő neki dolgozik
egyre több fiatal válik szavazópolgárrá, akik számára a '89 előtti időszak csak egy sötét rémtörténet - na, ők persze élből odaállnak az eszme mellé, miszerint egy D-209 "elvtárs" (tanult(!) szó) ne legyen miniszterelnök
én még éltem azokban az időkben, én is voltam elvtárs, mentünk a többi elvtárssal beatricére - nem volt rossz időszak, szóval engem egy D-209 nem ijeszt meg:)
de mondom, nőnek fel a fiatalok, és nyomasztó fölénybe kerülnek - 4 vagy 8 év múlva mindenképpen ők döntenek, addig viszont kéne egy konszolidált párt nekik, mert nem lesz jó vége
most azt mondta, hogy nem tudja mit tett volna: besúgott vagy ült volna...
igaza van. én sem tudom, hogy mit tettem volna. éppen ezért nincs bátorságom - nála is 10 évvel fiatalabb vagyok - köpködni sem medgyessyre sem pokorni jánosra. bölcs lenne, ha ebben a kérdésben csendben maradna...