Keresés

Részletes keresés

rhénai Creative Commons License 2017.04.15 0 0 18

http://ufo.lap.hu/

ELŐBB alaposan meg kell ismerkedni a témával a tudományos kutatási területtel és csak azután lehet vélekedni.A szerény ember igy jár el.

rhénai Creative Commons License 2017.04.15 0 0 17

Magyar Ufókutató Szövetség

www.ufoszovetseg.hu/

Figyelitek ? ufo k u t a t ó

Józanul értelmes ember nem hisz az ufokban és nem is kételkedik/cáfol hanem törekszik a V A L Ó S Á G megismerésére !

rhénai Creative Commons License 2017.04.15 0 0 16

Soha senki sem "hitt" az ufokban.Amiket én olvastam azok tanuvallomások :  mit látott hallott izlelt szagolt és tapintott.

Az ufo nem vallás kontra ateizmus.

morcos csodagyerek Creative Commons License 2017.04.15 0 0 15

Nagyon-nagyon messze még valószínűbb, hogy élhető, lakható bolygók vannak:

 

http://www.hirado.hu/2017/02/22/het-fold-szeru-es-nagysagu-bolygot-talaltak/

 

Egyébként nem értem, hogy miért vált ki egyesekből dühöt, ha valakik hisznek a földön kívüli életben, az UFO-kban? Persze az is hülyeség, ha valaki vallásos szinten UFO-hívő, de el kéne fogadni, hogy ha a Földön kialakult az élet, akkor az más bolygókon is megtörténhetett. Szerintem éppen az lenne a megdöbbentő, ha nem így lenne, és csak itt pislognánk magunkban a végtelen világegyetem egyik zugában.

Csak lenne már olyan fejlett az emberiség technológiája, hogy el tudná érni ezeket a lakható exobolygókat is.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.15 0 0 14

Be­je­len­tet­ték: ezen az égi­tes­ten él­het­nek az ide­ge­nek

 

Ripost

 

https://ripost.hu/cikk-szaturnusz-hold-elet

iorgu Creative Commons License 2003.07.02 0 0 13
:-]
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.29 0 0 12
Akkor már értem mi ez a sok sz.a.r körülöttünk :-)
Előzmény: bélla (9)
almuska Creative Commons License 2002.06.29 0 0 11
Kijavítom: Új mítoszaik természtesen vannak.
almuska Creative Commons License 2002.06.29 0 0 10
Az ufóhívőkkel az a baj, hogy rettenetesen fantáziátlanok. Ha új vallásról van szó, az ember elvárna valami új életformát, új filozófiát, új mítoszokat, de az egyetlen ilyen jellegű tanács, amit tőlük olvastam, az a roppant eredeti gondolat volt, hogy vigyázzunk a természeti környezetre. A többi mind arról szólt, hogy ufók igenis vannak, részben félni kell tőlük, részben ők az amerikai nagybácsi kozmikus változatban.
Szánalmas dolog, hogy a mi korunkban még vallásból is csak ilyesmire telik.
bélla Creative Commons License 2002.06.29 0 0 9
Na ja. Szellentett egyet.
Előzmény: actionman (8)
actionman Creative Commons License 2002.06.28 0 0 8
Azt hadd jegyezzem meg, hogy Isten es az osrobbanas nem egymast kizaro fogalmak. Jelenleg a tudosok sem tudjak megmondani, hogy mi valtotta ki az osrobbanast, nem tartjak lehetetlennek, hogy Isten.

ActionMan

Előzmény: ATTee (-)
devereaux Creative Commons License 2002.06.25 0 0 7
Kedves Gábor! Én szívesen megnéznélek, amint éppen előadást tartasz. Nem mondtam még, de imádok jókat röhögni. Na szóval, hol lépsz fel?

Iván Gábor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 6
Hát láttál már engem valamelyik gyorséttermi megvilágosodáskurzuson,mint a Szintézisé, vagy ufómagazinban?

Gondolom nem. Tehát nem mentem előadást tartani.

Előzmény: 798081 (5)
798081 Creative Commons License 2002.06.25 0 0 5
Khmmm...és mentél előadást tartani nekik?
Előzmény: Iván Gábor (4)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 4
Mennyire igazad van. Kb 3-4 éve visegráddal szemben sátraztunk fent a hegyen egy közepes baráti társasággal. Napközben kerékpároztunk és kirándultunk este pedig saslikot sütöttünk és borozgattunk.

Egyszer valaki elkezdte nekem, mondani, hogy itt vannak az ufónézők. Én persze ugratásnak vettem, mert a többiek tudták, hogy már eléggé régóta foglalkozom mindenfélével, de tényleg ott voltak.

Pont az a hölgy volt ott a híveivel, aki egyszer Fiderikusz műsorában is szerepelt. Tényleg totálisan a vallásos emberek és csoportok szokásait vették fel. Csoportosan ott ültek nyári estéket a helyen és nézték a felvillanó fényeket. Közben meg a párocskák társkereső klubbot játszottak. Engem például a hittérítőkhöz hasonló trükkökkel próbáltak becserkészni. Tényleg mindent bevetettek, de amikor már ott jártak, hogy ezeknem a humanoid úfólányok szépek és szőkék és AKKORA NAGY MELLÜK van, akkor elröhögtem magamat.

Amikor meg kiderült, hogy már évek óta ismerem a fő szent emberüket Soós Tibort, akkor meg már arra kértek, hogy menjek előadásokat tartani nekik Vácra.

Egyszóval van az ufósoknak olyan ága, ami dettó agyatlan vallás. A gyakorlatban tapasztaltam.

Előzmény: req999 (3)
req999 Creative Commons License 2002.06.24 0 0 3
ÁrPi: A "g" nem ugyanaz, mint a "q". Egyébként nincs probléma, nem szoktam ilyesmiért szólni, de a türelmem valóban kifogyott most épp, nem te tehetsz róla.
Ha valaki úgy értelmezi, amit írtam, hogy az UFO-hívők is ugyanolyanok, mint a teisták, akkor remekül értelmezi, pont ezt akartam mondani. Jaj, félek egyedül, bárcsak itt volna a bátyám. Aki persze erősebb, mint a tiéd. Mindegy, ki vagy te, az én bátyám (istenem/ufóm) erősebb, és ő megvéd.
Nincs semmi különbség.
ÁrPi Creative Commons License 2002.06.24 0 0 2
" és még az is elképzelhető, nem is olyan biztos, hogy tízmilliárd légynek valóban igaza van..."

Hát reg999 a te ürhajódat se a türelem tojja :-))

(Tolja!)

Merthogy, mindenféle badarságok elképzelhetöek, de (Figyelem! Én azokra a kis repkedö rovarokra gondolok!) a legyeknek igazuk van (a szarevésben).

ATTee közölt egy statisztika-féleséget, ami szerint a többség hisz az UFO-kban.

Nomármost ha te reg999, legyeket emlegetsz, úgy is forgathatja ki valaki a szavaidat, hogy az UFO "hivöket" (is?) ilyennek tekinted.

Előzmény: req999 (1)
req999 Creative Commons License 2002.06.24 0 0 1
ATTee zárszava remek: "legkönnyebb azt elítélni, amit (akit) nem ismerünk". Tökéletes. Számomra ebből a topicból az derül ki, hogy topicnyitó kicsit be van tojva, mert vannak, akik mást hisznek, és még az is elképzelhető nem is olyan biztos, hogy tízmilliárd légynek valóban igaza van...
Biga Cubensis Creative Commons License 2002.06.24 0 0 0
0 értelme van TV-t nézni...
Előzmény: ATTee (-)
ATTee Creative Commons License 2002.06.24 0 0 topiknyitó
Tegnap néztem a fiksztévét, a téma az volt, hogy ki hisz a földönkívüliekben. Elég sajnálatos volt konstatálni, hogy (ameddig néztem) több mint a fele volt igen a szavazatoknak. Ebből leszürhető, hogy mindenfelé próbálkoznak az emberek kaparni valami után, ami kimenthetné őket gyarlóságukból. Valami ::felsőbb intelligencia::, ez kell nekik.
Amely tud tüzet gyújtani kézből, teleportáni, metakommunikálni.

Csakhogy tévednek. Súlyosat tévednek. E mögött keresztyén szemüvegen keresztül mintha az a szellemiség állana, amely mindig is azt sugallta az embernek: ,,Neked ennyi nem elég. Gyere, én megmutatok neked mindent. Olyan leszel mint az Isten." Az ember attól vár segítséget, ami tönkretette? Attól, aki képes mindennap más ruhában megjelenni ugyanazzal az aljas céllal?Tisztára olyan ez, mintha az AIDS gyorsan mutálódó vírust kezdenék el alkalmazni az örök élet szirupaként. Teljességgel őrültség.

Az egyik telefonáló, aki nem hitt(hisz) bennük, azért megjegyezte: ,,Attól, hogy nem láttam egyet se, még lehet hogy vannak. Majd ha látok, elhiszem, és akkor senki nem fogja tudni nekem megcáfolni létüket! De addig nem hiszek bennük." Tök jó kis modern politeizmus ez. Nem kell hinni benne, majd eljönnek, ha akarnak, addig meg buli van. (Ld horoszkóp: ott se kell áldozatot hozni, max 240 Ft/perc.)

Ha megkérdezek valakit, miben hisz, azt mondja: önmagában. És az elég, csekonics bárókám? Ha elbuksz az életben, akkor már jönnek is az UFÓ-k? Ja persze, van még néhány alternatíva amibe menekülhetsz, te por-szívó alkoholista.

Istent senki se látta, mégis hisznek benne. És tudod miért? Mert őrültek, akik feláldozzák magukat egy ideának, aminek semmi értelme. Emiatt soha nem mennek bele a legjobb bulikba. Csak a baj van velük. Elegünk van belőlük. UFÓ-t akarunk. Az sokkal divatosabb is, meg van tudományos alapja is nekie, nem ciki; ha láttam egyet, minnyá én vagyok a középpontba'. Nem, ez így nem igaz. Istent keresni kell, de nem úgy, mint az extraglobális entitásokat az égen, hanem csendben, alázattal (jajj de nyálas ez, már nem teccik). És hogy megtalálom-e? ,,Aki keres, talál, aki kopogtat, annak megnyittatik." És ha mégse? ,,Legyen a te hited szerint." Opp... Mi se hülyeségből csináljuk, hanem mert élvezzük. Ti. azt a biztonságot és gondviselést, ami nap mint nap megtapasztalható. Nem a liturgiát és vallásos kenceficét. Hanem a tudatot, hogy életünk van. ,,Mert aki elveti életét, megtalálta azt." Ez nem azt jeleni, hogy légy mazochista vagy öngyilkos. Csak mindent mértékkel tgyél. Ne kérkedj azzal amid van. Vagy elfogadod, vagy nem. A döntés a tiéd: UFÓ (+ősrobbanás+Darwin) v. Isten

,,Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött fiát adta érte, hogy valaki, aki hisz Őbenne, nem hal meg, hanem általmegy a halálból az életre."

Zárszóképpen csak annyit, hogy a legkönnyebb azt elítélni, amit (akit) nem ismerünk. Végül egy szlogennel zárnám: Próbálja ki, és meglátja...

ATTee

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!