A segítségeteket kérem! 4 éves C3 kocsit vettem. A telefont (Xiaomi Redmi Note 12s, 13-as Androiddal) össze tudtam kötni a kocsi képernyőjével, de csak a telefonálás működik, a navigáció (Waze) nem, azt írja ki, hogy nincs navigációs eszköz. A telón be van kapcsolva a bluetooth meg minden, amit lehet, Android Auto-val és tükrözéssel is próbálkoztam, de semmi. Nálatok ez hogyan működik?
Nem valószínű, hogy elromlott valami egy szét-összerakástól, sokkal inkább valószínű, hogy valami csatlakozó nincsen rendesen a helyén vagy esetleg letörtek valamit a matatás közben. (mellékesen egy normális szerviznek egy ilyen szerelési baki után már csak becsületből is meg kellene oldania a dolgot, ha már náluk lett vele gond. Kerül amibe kerül)
Alkatrészeket amúgy lehet kapni hozz, bár nem túl olcsó. Legrosszabb esetben bontva. A váltó maga nem automata, hanem egy kéziváltó, aminél a beavatkozásokat elektromos motorok végzik a sofőr helyett.
Nem túl bonyolult a szerkezet amúgy, csak nem sokan ismerik, nincsen tapasztalatuk vele és mint ilyen rettegnek tőle, ill. a próbálkozások az alkatrészek árai miatt sokba kerülhetnek.
Van egy elektromos kuplung-aktuátor (működtető motor), egy fokozatkapcsoló aktuátor, egy spéci sebesség jeladó a váltóban, a váltókar kapcsoló, a kormánykapcsoló és a vezérlő elektronika.
No meg pár másik "jeladó" jelét is használja, de az már mindegy.
Az "immo letiltott" esetre néha elég egy rendesen elvégzett áramtalanítás / visszacsatolás. Ezt megteheted otthon is: motorházfedél kinyit, kulcs a kezedben, összes ajtó becsuk és kulcs kivesz és várni kell 4 percet. (ez idő alatt elmegy szundiba a BSI és kikapcsol minden fogyasztót ami nem kell a nyugiba)
Ezután hivatalosan a testkábelt kell levenni, de ez csak biztonsági okokból, a gyorscsatlakozós pozitívot is leveheted, de ne érjen vissza a sarura, határozott mozdulattal húzd le !! és hajtsd félre, nehogy összeérjenek !
Ezután várni kell, van aki 15 percet is mond, ha van időd, inkább várd ki ezt az időt !
Utána határozott mozdulattal tedd vissza a sarut és várjál min. 1 percet !
Utána csak gyújtásra tedd és várd meg, hogy világítsanak a visszajelzők, stb. Utána gyújtás le és utána már próbálhatsz indítani. Ha nem tűnik el az immo hiba, akkor jöhet a diag, bár még mindig azt mondom, hogy ez esetben szerintem ott elöl valami csatlakozóval lesz a baj, azt pedig a diag sem fogja kimutatni.
Ennél a váltónál kardinális kérdés még az akkumulátor állapota, nagyon érzékeny a feszültségszintre. Az az akksi amivel ebben az autóban a BSI már nem engedett indítani , az egy kéziváltósban még sokáig üzemelt.
Meg kellene mérni a feszültségét, ha van akksitöltő, tölteni is lehetne. (ha modern, elektronikus a töltő, akkor az autóban is tölthető, de régi, trafós, "analóg" töltőnél érdemes levenni az egyik aksisarut. (mondjuk egy lecsatlakoztatási procedúra közepén is tölthető lenne)
Van egy Citroen C3 imádott kisautóm, 2004-es, sensodrive automata váltóval. Pénteken volt szervizben (olajcsere és a szűrők cseréje), de mivel alul folyt egy kicsit a friss olaj, kiderült, hogy az olajteknő tömítést is cserélni kell. Megcsinálták. Ehhez szét kellett kapni a motorteret, mert "máshogy nem lehet hozzáférni". Na miután összerakták, az immobiliser letiltott, aztán elszállt a váltó. Amikor a hibát kiíratták, egy rakás váltóvezérlés hibát írt ki. Péntek óta nyomozok citroen márkaszervizek után ahol tudnak szerelni sensodrive váltót, elolvastam itt az összes bejegyzést (na jó nem mind a 14579-et, de közel tízezret) és a Citroen M5 Emil Freynél közölte velem telefonon a munkafelvevő, hogy nem javítható, mert "valószínűleg" ehhez már nincs alkatrész. Nem gyártanak. De ha akarom bevihetem hozzájuk az autót (trélerrel potom 60-80 ezer Ft, mert 65 km), ők pontosan ki tudják íratni, mi a konkrét hiba, de ha pont olyan alkatrész kell, amit nem gyártanak, akkor gyakorlatilag lökjem a Dunába. Jelen pillanatban sírni tudnék, mert az autó ettől függetlenül totál tipptop, múlt csütörtökön még boldogan falta alattam a kilométereket, a motor pöcre indul, 21 évesen valóban "csak" 199 ezer kilométer van benne, eddig kétszer volt benne vezérműszíj (vagy vezérműlánc, vagy a bánat tudja hogyan hívják) csere, mindig óvtam, vigyáztam rá, abszolúte karbantartott kicsike, és most egy ilyen hülye hiba miatt tényleg nem találok senkit aki tudna segíteni rajtunk? Kérlek, ha esetleg valaki mégis tud valakit, aki javít ilyen koros és ilyen hibával autót, ne tartsa magában. Minden ötlet érdekel, a világ végéig elmegyek, mert nem akarom elhinni, hogy egy ilyen "banális" hiba miatt végleg ki kellene vonni a forgalomból az amúgy hibátlan kisautómat. Köszönöm szépen!
Sziasztok egy kis segitséget kérnék adott citroen c3 1,4 hdi 16 v nem indul csak teker hideg inditoval elindul de nem reagál semmire az elektronika nem reagál a gázpedálsem én a bsi re gyanakszom
Sziasztok egy kis segitséget kérnék adott citroen c3 1,4 hdi 16 v nem indul csak teker hideg inditoval elindul de nem reagál semmire az elektronika nem reagál a gázpedálsem én a bsi re gyanakszom
A legtöbb tulajdonosnak ez nem lesz lényegi információ, mert fogalmuk sem volt róla, hogy lehet(ett) ilyet rendelni az autóhoz külön.
Amúgy szerintem a gyár részéről elég nagy szemétség, hogy egy tervezési problémát egy külön rendelhető cuccal próbál orvosolni, amit kifizettet a tulajdonosokkal.
Az melyik fórumban volt ? Itt még nem tartunk 15000-nél. :-P
Ha márkaszervizbe vinnéd, akkor esetleg a "korábbi" Citroën Őrmezőt ajánlanám, akik most kiköltöztek a CarNet Autóház-ba Budaörsre. (mivel egy a tulajdonos és gondolom együtt költséghatékonyabb)
Amúgy nem szívesen ajánlgatok senkit, mert ha véletlenül szivattyú van valamiért, ne engem emlegessenek ! ;-)
Régebbi jótanácsodat megfogadtam (15548), a pénz megvan, de most jött a vacillálás, hogy melyik szervíz csinálná meg f@szán a vezérlés cseréjét.
A jelenlegi kocsit még anno a Könyves Kálmán kőrúti Citroenben vettük, de megszűnt.
A korábbi kocsimat a Bécsi út elején lévő akkori Citroenben vettük, ez is megszűnt, ill. Toyota van helyette.
A még korábbi Citroen autónkat Székesfehérváron vettük, de nem a Fábiánnál, ez akkor még nem volt sehol akkoriban, de ez a Citroen is megszűnt.
Az első években a Könyves Kálmán-ba vittem éves szervízbe, később amikor megszűnt, kivittük Vácra.
Nagyon jól dolgoztak. De az ottani Citroen Vác is megszűnt.
Hát most már tele van a tököm a keresgélésekkel, pénz van, szervíz hol van szerinted, ahol rendesen , szakszerűen vezérlést cserélnek kompletten minden tartozékkal, vízpumpával, egyebekkel, esetleg még klímatisztítás is lehetne, ha már szét van minden szedve.
Szeretnék lehetőleg gyári készletet kapni, ugyanis sokáig akarom használni a járgányt még.
Eddig semmi nagyobb gond nem volt, gyakorlatilag plusz olajat nem is kellett utántölteni a 11 év alatt, max.1-2 decit !!!!!
Évente olaj+szűrő, légszűrő, pollenszűrő csere. Jól is fogyaszt, minden OK.
Kérdem tisztelettel, van valami ötleted??? Budapesten vagyok, de mondjuk 100km körben elmegyek vidékre is, ha kell a megbízható szakiért, szervízért.
Mi a véleményed??
(azért kerestelek meg ismét, mert korábban a vezetőoldali ablakemelő gondomban segítettél. Kösz.)
Sziasztok, soha nem volt még Citroen markájú autom, de tetszik az új Citroen C3. Ti hogy látjátok, mennyire lehet jó az új modell és a láncosra változtatot motor, a futómű, stb. Akinek esetleg van több infoja róla, mit lehet tudni arról, hogy például a you verzioknál a telefon csak telefonként használható, vagy a össze lehet kötni az autó "hifi" rendszerével? Megéri a max változat, vagy inkább a you változat, amit otthon fel lehet extrázni tolató kamerávall, hifivel, stb.
Mennyire értenek hozzá a szerelök, ha a jövöben valami gond akad vele ? Mert nyilván nicsn beleőle annyi az utakon, mint például egy suzukiból.
Az autóval hosszú távra tervezek min 10 év, város 70% és a többi 30% is 150km belül és évi 4-5000km, 80%-ban egyedül.
"de amellett, hogy mai napig megnyílik a link, viszont francia nyelvű és nem sokat értek belőle, bár a lehető legtöbb helyre kattintgattam az oldalon vagy negyed órát, de nem kerültem előrébb."
Már nem is fogsz, az a dolog már nem működik, csak ha hivatalosan előfizetsz, amit cégként tudnál csak megtenni. Mondjuk ott minden információt el lehetne érni, és elvileg lehet órákat is fizetni, nem kell egy évet vagy egy hónapot. (persze kérdés, hogy a legutóbbi "rendszerváltás" óta ez nem változott-e meg)
Friss és "mindent is tudó", csak a gyári. Valamennyire működő pl. a Bárdi webshopban, de azt hiszem az is csak akkor, ha partner vagy. (ki kell próbálni, lehet, hogy megy mezei halandónak is)
Azt kifelejtettem az irományomból, hogy a fenti elektromos hibák közös pontjához a hiányos leírásom szerint az F22 olvadóbiztosító tartozna, azt természetesen ellenőriztem és rendben is van hiszen arra még más fogyasztók is vanak kötve, amik meg működnek, de hát továbbmenni csak kapcs. rajz alapján lenne igazán érdemes.
Tudsz említeni olyan webhelyet vagy bármi más lehetőséget (valahonnan letölthető PDF, vagy bármi egyéb), ami mezei halandó számára is hozzáférhető és robbantott ábrákat tartalmaz, pl. az általam megadott alvázszámú autóról, ha esetleg még más eszközöket, vagy azok eredeti beépítési helyét, irányát, egymáshoz képest lévő helyzetüket keresgetném még?
Valami francia nyelvű sokszáz oldalas dokumentációt letöltöttem az elmúlt hetekben, amiben kapcsolási rajz is található az autóról, de érdekes, mert sokmindenen túl pl. a szivargyújtókat egyik rajz sem tartalmazza, pedig van belőle gyárilag a kocsiban 3 db is, 2 elöl, hátul 1. Történetesen a szivargyújtókban nincs feszültség és még pár apróság nem működik a kocsiban (tükrök elektr. állítása, behajtása, tükörfűtés, olvasólámpák, piperelámpák a napellenzőkben, stb), és feltételezem, hogy közös lehet a problémák gyökere, mert a vonóhorgos visszajelzést csak szó szerint belekókányolták anno... nyilván jobb érzés lenne egyben látni a rajzot/rajzokat, hogy összeállhasson a kép a fejemben.
Mondjuk az megint egy más kérdés, hogy miként és hogyan fogok nekiállni kiemelni és vizsgálgatni a BSI-t a hozzá kapcsolódó utastéri biztitáblával együtt, hogy a BSI 1-es csatlakozási pontján hibát keresssek, de valahogyan majd meg kell oldjam...
Visszakeresve ebbe a topikba, egyetlen érdemi infót találtam vagy 10+ éve említve ( https://service.citroen.com/do/login ), de amellett, hogy mai napig megnyílik a link, viszont francia nyelvű és nem sokat értek belőle, bár a lehető legtöbb helyre kattintgattam az oldalon vagy negyed órát, de nem kerültem előrébb.
Ha a 8-asra gondolsz, annak a gyári cikkszáma: 144009
Bármelyik Citroën vagy Peugeot márkaszervizben tudsz rendelni a cikkszám- vagy az alvázszámod alapján. (elvileg, mert ha már nem szállítják, akkor csak bontva fogsz tudni szerezni)
Új vagyok még a Citroen világában, ezért nem is találok mindig mindent egyből hozzá sajnos.
Nemrég vettünk egy használt C3 1.6 Sensodrive példányt, ténylegesen az 1. tulajtól. Sokmindent rendben tartottak rajta, garázsban tartották, stb. látszik is rajta, viszont ők ténylegesen csak használták az autót, szóval nem értettek műszakilag hozzá semmilyen szempontból, nem tudták/láthatták, hogy szervizelések alkalmával azért került bele kókányolás rendesen, jópár helyen eltűnt, elhagyott, vagy 1-2 helyen beletört csavarok, stb. hiányzó patentek, szóval a tulajdonos a motortrbe nem igazán nézett bele, de vlsz. nem is érdekelte.
Tudja-e valaki, hogy a fojtószelepház és a légszűrőház közötti vékony, kb. 65 mm átmérőjű és 16mm széles gumitömítést hol, honnan lehetne beszerezni, vagy mi a cikkszáma? Égen földön nem találok rá, egyelőre robbantott ábrám sincs a motortérről sajnos... a korábbi szervizelések alkalmával rendesen összegyűrték a benne lévő tömítést, nincs ingerenciám ugyanezt visszarakni.
A C3 Picasso-t fejből nem tudom milyen (legfeljebb alvázszám után tudnám megnézni), de más C3-nál a váltóolajon kívül előfordulhat még a váltóbovden hibájából is olyan, hogy nehezebben vesz fokozatokat (ez is tud összefüggésben lenni a hőmérséklettel, de nem feltétlenül) és van amelyik váltó tetején van egy kapcsolást segítő súly, aminek a tengelye is szokott szorulni.
Nyilván messziről nehéz diagnosztizálni, de ha az olajcsere nem hoz eredményt, ezeket is érdemes megnézni.
Lehetséges. Ugye a váltóolajat kuplungcsere vagy féltengely kivétele alkalmával érdemes lecserélni, nem a régi f@st visszatölteni.
A C2-esemen már volt kuplung és váltóolaj cserélve, azon nem "ragadós" a váltó hidegen, pedig 374e km van benne. A C3-asban meg csak 238e km és hidegen nehezen veszi az 1-est.