Keresés

Részletes keresés

h3o Creative Commons License 2002.06.06 0 0 30
Most olvasom, hogy Katanec még el is sírta magát a sajtótájékoztatón. Gelleit nehezen tudom elképzelni:) De nem hiszem, hogy bárki a magyar válogatottból ilyet csinálna, ez teljesen lehetetlen.
Na és miért ne lehetne szerződtetni? A kirúgások miatti végkielégítesek sem lehetnek éppen olcsók.
lao-ce Creative Commons License 2002.06.06 0 0 29
végetért a Centrum-szerelem? :-)
vagy ők nem középen vannak? :-)
Előzmény: mash (26)
mash Creative Commons License 2002.06.06 0 0 28
nem!
egy balostól semmit! :)
Előzmény: Wagner Lopez (27)
Wagner Lopez Creative Commons License 2002.06.06 0 0 27
mash-mash, tôlem még a viccet sem fogadod el:(((
Előzmény: mash (26)
mash Creative Commons License 2002.06.06 0 0 26
hol írtam, hogy én nagy vagyok?
hol írtam, hogy én több vagyok, mint te!?!??!?

te balos vagy én jobbos!

te állítottad, hogy a kocsma 95% utál engem, nem én!

Előzmény: Wagner Lopez (25)
Wagner Lopez Creative Commons License 2002.06.06 0 0 25
Megtisztelve érzem magam, hogy a nagy mash leereszkedett a szintemre, és EGYETÉRT szerény véleményemmel:))))
Előzmény: mash (20)
__Tibi Creative Commons License 2002.06.06 0 0 24
ja:-)

ennek ellenére nagyon jó edző.

Előzmény: mash (23)
mash Creative Commons License 2002.06.06 0 0 23
máskor mindig a rendező ország csapatát vitte be! :)
Előzmény: __Tibi (22)
__Tibi Creative Commons License 2002.06.06 0 0 22
mondial
válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-05 18:44:54 (4)

Bármily meglepő is Milu csak kétszer jutott ki a csapatával a vb-re(98-Mexikó és most Kína).

Előzmény: Törölt nick (21)
mash Creative Commons License 2002.06.06 0 0 20
előre mondom, hogy nem olvastam végig a topicot

de mi lesz ha Katanec lesz Gellei helyett???
megmondom: SEMMI!!!!!!!!!!

olvastam egy cikket valami buvárról, akiazt írja, hogy a tüdő kapacítását növelni gyerekkorben kell!
20 év felett már nem lehet vagy csak nagyon nehezen!

hogy jön ez ide???

Ezeknek a maiaknak már sose lesz normális kondijuk!!!
Nem véletlen, hogy az itthonról kikerült emebereknek hónapok, évek kellenek, hogy felvegyék a kinti tempot, egy ottani közép csapatban!!!

Itt az utánpótlásról kellene beszélni!!!!
Nem csAK BESZÉLNI, HANEM TENNI IS VALAMIT!

Nem szeretem ezt a Wagner Lopez gyereket, de ő írta, hogy . Ez egy másik sportág, mint amit idehaza futball álnéven művelnek.

És nagyon igaza van!

Wagner Lopez Creative Commons License 2002.06.06 0 0 19
Kiscit halott az ötlet, mivel Katanec k...a drága edzô. Másrészt a vb után a fél világ meg fogja keresni, még ha mi is köztük lennénk, elég valószínűtlen, hogy ezt felvállalná.

Más.
Galicot ne hasonlítsuk Juhárhoz. Sôt, az egész vb-rôl ne hasonlítsunk senkit a magyar labdakergetôkhöz. Ez egy másik sportág, mint amit idehaza futball álnéven művelnek.

Előzmény: mondial (9)
kwest Creative Commons License 2002.06.06 0 0 18
Hú, ez egy kicsit zavaros volt, tehát mellékelek hibajegyzéket.

- a lecserélésből most volt balhé, nem korábban (régen egyszer azért volt, mert nem hívta meg valami meccsre)
- nem azért nem küldték most haza, mert már korábban is volt eset, hogy az elnök lépett közbe; kicsit későn zártam be a zárójelet

(ahogy nézem, éppen egyedül vagyok a DK-ban. furcsa érzés, enyém az egész kocsma, kiiszok mindent, aztán nekiállok törni-zúzni:)))

kwest Creative Commons License 2002.06.06 0 0 17
Volt már egyébként korábban is balhéjuk egymással, de hát ez egy Zahovicsnál nem nagy ügy. Az volt a gondja, hogy Katanec lecserélte (pedig tényleg szarul játszott, és a helyére beállt Acimovic felpörgette a csapatot). Az öltözőben először lefaszfejezte Katanecet, aztán majdnem összeverekedtek. A szövetség elnöke közbelépett (teljesen ugyanilyen eset volt már korábban is, így nem lett hazaküldve Zlatko). zek után teljesen érthető, hogy Katanec lemond.

Egyébként nagyon örülnék neki, ha idejönne kapitánynak, bár ennek természetesen semmi realitása nincs. Szerintem nem lehet Jenei Imréhez hasonlítani, mert úgy vélem, hogy ő kicsit nagyképűen, meg langyosan állt neki itt a dolgoknak. Katanec egészen más.

Előzmény: mondial (14)
Old Goys Creative Commons License 2002.06.06 0 0 16
juhár itt is nagy sztár lenne, ha a 2000-es eb-n villogott volna. egyébként elhiszem.

és min vesztek össze? mert lehozta őt a spanyolok ellen? és ezért katanec miért akar (kell?) elmenni?

Előzmény: mondial (14)
LaCk0 Creative Commons License 2002.06.06 0 0 15
Inkább egy Katanec kaliberü utánpótlásnevelöt kéne igazolni, mert nem hiszem, hogy a nagyokkal bármit is lehetne kezdeni.
Nem 25-30 éves korban kell elkezdeni futni tanulni.
mondial Creative Commons License 2002.06.06 0 0 14
Ha hiszed ha nem a Galic nevű középhátvéd hatalmas sztárnak számít hazájában. Pedig semmivel sem jobb játékos, mint például a Juhár Tamás.

Most vesztek össze.

Előzmény: Old Goys (13)
Old Goys Creative Commons License 2002.06.06 0 0 13
szárjelöltekből nálunk sincs hiány. zahovicnak legalább van mire. hozzá fogható játékosunk jelenleg nincs. különben mikor vesztek össze? most a vb-n vagy régebben? (katanec egyébként nincs ellenemre).
Előzmény: h3o (12)
h3o Creative Commons License 2002.06.06 0 0 12
Így nem is lesz kivel összevesznie:)
Old Goys Creative Commons License 2002.06.06 0 0 11
azért zahovic-kaliberű egy sincs
Előzmény: h3o (10)
h3o Creative Commons License 2002.06.05 0 0 10
Miért ne? Gondolom a pénzen múlik, márpedig azt a rengeteg pénzt, amit a felmondások miatt fizet a szövetség a szöv. kap-oknak, értelmes dolgokra is lehetne fordítani. Vonzó lehet az is, hogy nem kéne elköltöznie a feladathoz. Ha pedig vállalná, valamit biztos fejlődnénk, szerintem több jó játékosunk van, mint a szlovénoknak.
Előzmény: gguszti (1)
mondial Creative Commons License 2002.06.05 0 0 9
Katanec mint magyar szöv. kap.?

Nekem rögtön Jenei Imre jut eszembe...

Előzmény: G. Peti (8)
G. Peti Creative Commons License 2002.06.05 0 0 8
Nem tartom rossz ötletnek!
Eleinte nagyon elleneztem azt, hogy esetleg külföldi edzők dolgozzanak a magyar válogatott élén, hiszen a hagyományainkat ők nem ismereik, magyar kispadra magyar edző jöhet csak szóban! Azonban talán éppen ezért lenne szükség mégis külföldire. Katanec talán rendet rakna a fejekben, válogatottunk, az ország sokban hasonlít Szlovéniával (a néhány évvel ezelőttivel...). Hiszem, hogy módszeres gyakorlással felzárkózhatnánk Európába (Törökország, Szlovénia, Norvégia /annak idején/...). Eriksson esetéből kiindulva támogatnám az ötletet, csak kár, hogy nincs sok realitása!
andrax Creative Commons License 2002.06.05 0 0 7
hoppá! akkor máshogy nem megy: vb-t kell rendeznünk. :)
@nD®@x
Előzmény: mondial (6)
mondial Creative Commons License 2002.06.05 0 0 6
Ez stimmel, csakhogy

86: Mexikó volt a házigazda
90: a vb előtt 3 hónappal vette át a costa ricai csapatot
94: USA volt a házigazda
98: Kijutott Mexikóval, de átült a nigériai kispadra
02: Kína

Előzmény: andrax (5)
andrax Creative Commons License 2002.06.05 0 0 5
javíts ki ha rosszul tudom, de:
86 mexikó,
90 costa rica,
94 usa,
98 nigéria,
2002 kína,
2006 magyarország
@nD®@x
Előzmény: mondial (4)
mondial Creative Commons License 2002.06.05 0 0 4
Bármily meglepő is Milu csak kétszer jutott ki a csapatával a vb-re(98-Mexikó és most Kína).

:-)

Előzmény: andrax (3)
andrax Creative Commons License 2002.06.05 0 0 3
nagyon szeretem katancet, de szerintem nekünk bora milutinovic kellene, h végre kint legyünk egy vb-n. ráadásul neki is meg lenne a 6. csapata, akivel zsinórban kijutna. szerződtessük milut! :)
@nD®@x
Pitti_d Creative Commons License 2002.06.05 0 0 2
Támogatom!
gguszti Creative Commons License 2002.06.05 0 0 1
Én is hall0ttam, h0gy a VB után 0tthagyja a szl0véneket.

Nem 0 ötlet, de g0nd0l0d, h0gy hajlandó lenne idejönni? Szerintem túl jó edző ahh0z... :(

Előzmény: h3o (-)
h3o Creative Commons License 2002.06.05 0 0 0
A VB után lemond, mert összeveszett Zahovic-csal.
Nekünk kell!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!