Keresés

Részletes keresés

nebb Creative Commons License 2015.10.21 0 0 4242
Pash Cutter Creative Commons License 2015.09.24 0 0 4241

Kedves hölgyek! 

Láb-, zokni- és csizmafétisem kielégítéséért cserébe szívesen vállalok anális szexet. 

Elérhetőségem: krasznaizoltan86@gmail.com 

PeTo82 Creative Commons License 2015.08.08 0 0 4240


sperm_bath Creative Commons License 2015.08.06 0 0 4239

1. Azért a helyedben egy kölcsönös popsinyalásra - ujjazós kényeztetésre én csak rávezetném a kedves párodat ;-)

2. Nekem is volt olyan szeretőm, aki annyira unalmas és egyhangú volt az ágyban (jobban mondva a széken, mert csak ültömben, rajtam lovagolva lehetett baszni vele), hogy néha befizettem magam valami másra is. Nem nagy dicsőség, de éreztem, hogy megbolondulok máskülönben...

Előzmény: nudistakakas (4238)
nudistakakas Creative Commons License 2015.08.03 0 0 4238

Először is köszönöm a tanácsokat!

Az elmondom neki, megbeszéljük és az össze többi ilyesmin már túlvagyunk és nem.

Tudja, hogy ez nekem mennyire fontos és azt is tudja, hogy nem fogom bírni az anális együttlét nélkül a végtelenségig ée előbb-útóbb másbál fogom keresni ezt az élvezetet.

Viszont ennek tudatában sem szeretne se kísérletezni se abba belemenni, hogy ha nem is élvezi, de engedi...

Bi Anka Creative Commons License 2015.07.27 0 3 4237

Kellő gyengédséggel, hosszas kényeztetéssel, sok puncilével kevert nyállal síkosítva igenis nagyon élvezetes az anál. Az exférjem azt mondta, azért szereti, mert ott forróbb és szorosabb vagyok. 

Amikor vibrátorral kombináltuk (közben a hüvelybe) a dolgot, hatalmasakat élveztünk. 

Bi Anka Creative Commons License 2015.07.27 0 1 4236

Kellő gyengédséggel, hosszas felvezetéssel, sok puncilével kevert nyállal síkosítva igenis nagyon élvezetes tud lenni az análszex. Az exférjem azt mondta, hogy ő azért szereti, mert ott forróbb és szorosabb vagyok. Ha vibrátorral is megkombináltuk a dolgot (közben a hüvelybe) nagyon nagyokat tudtunk élvezni. 

Én szeretem. 

sperm_bath Creative Commons License 2015.07.27 0 1 4235

"Speciel nem értem miért szeretik ezt a részét a pasik" - mert borzasztóan izgató dolog rávenni egy nőt arra, hogy ne csak a 'gyári' bejáratát adja át használatra, hanem egy másik testrészével-testnyílásával is szeressen ;-))) Hülyén hangzik, de szerintem egy nőnek nincs nemi szerve, hanem ő maga, az egész teste egyetlen nemi szerv, amit aztán különböző módokon lehet megszeretgetni ;-)

Előzmény: H.Eszti95 (4231)
Salveuick Creative Commons License 2015.07.24 0 0 4234

Anál kényeztetést válalok hölgyek, lányok 

sperm_bath Creative Commons License 2015.07.23 0 0 4233

Hát nehéz ügy, ha ennyi rossz élménye van róla...

(Azt a vadbarmot meg jól seggbeerőszakolnám, aki így bánt vele. Lehetett volna finoman is...)

Előzmény: nudistakakas (4226)
Anita Péter Creative Commons License 2015.07.21 0 0 4232

van aki igen

H.Eszti95 Creative Commons License 2015.07.21 0 0 4231

Sziiia!

 

Szerintem elég ha egyszer elmondod neki, hogy téged ez érdekel, izgat és szívesen próbálkoznál és ha szeret akkor megérti, megjegyzi és ha úgy érzi ő is benne lenne akkor szólni fog.

 

Én speciel nem értem miért szeretik ezt a részét a pasik. Vagy pontosabban vannak pasik akik szeretik, vannak akiknek eszükbe sem jut.

 

Puszik!

Előzmény: nudistakakas (4226)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2015.07.21 0 0 4230

Szerintem hagyd békén. 

Előzmény: nudistakakas (4226)
analajzer Creative Commons License 2015.07.21 0 0 4229

Én ugyan férfiból vagyok, de szerencsére a nehezén már túl vagyunk, bár még messze nem tökéletes az anális aktus nálunk sem, lásd előző hozzászólások. Mindenesetre a mi esetünkben az volt az igazi fordulópont, amikor elkezdtük kölcsönösen kényeztetni egymás popsiját. Előtte folyamatosan ostromoltam a páromat, hogy milyen jó lenne, menyire szeretném ésatöbbi, ő pedig csak fintorgott, hogy butaság, egészségtelen ötlet, nem szeretné még kipróbálni sem.  Aztán elmeséltem neki, hogy én a magam részéről már próbáltam és élveztem is (igaz, csak szólóban, egyedül), szóval nem olyan rossz az. Ezen megint prüszkölt egy sort, hogy 'hű de buzis', de aztán egy alkalommal már ő hozakodott elő vele, hogy akkor most kipróbálná, rajtam. Én azelőtt nem nagyon sok, de azért jó néhány nőt dugtam már seggbe, meg saját magamon kísérleteztem, már ami a prosztatamasszázst illeti, de csaj még nem matatott a fenekemben. De jó volt és izgató, bár persze kicsit szokatlan, hogy ezennel a kitárulkozó szerepe jutott nekem ;-) Na de a lényeg, hogy utána sokkal kooperatívabb volt minden tekintetben, sokszor kezdeményező is, vagy legalábbis az én kezdeményezésemre sokkal jobban ráhangolódó. És ugyan nem nagyon gyakran, de néha egészen bevadult és olyankor jó keményen ujjaztuk egymást, általában két, később néha három ujjal is... Ha beszélünk róla, akkor azt szokta mondani, hogy csak miattam csinálja, de látom néha a szemén, hogy mennyire élvezi, mikor jó mélyen belém hatolhat ;-)

Előzmény: nudistakakas (4226)
analajzer Creative Commons License 2015.07.21 0 0 4228

Őszintén szólva nem is a seggbedugás érzete és ténye, hanem a nőcim ánuszának a látványa az, ami minden pénzt megér ;-) Egyszerűen imádom, hogy a sok áldozatos munkától milyen gyönyörűen megnyílt, és persze imádom nyalfi-falni is, a nyelvemet jó mélyen bedugni a finom kis hátsó nyílásába ;-))) Néha felidézem magamban, hogy milyen is volt a popsija, mikor elkezdtem foglalkozni vele és Ő kőkeményen kitartott amellett, hogy márpedig oda tilos a behajtás és milyen aranyosan széttacskolt lett mostanra a hátsó bejárata ;-) És ugye mondanom sem kell, hogy a legjobb az egészben, hogy az egész az én művem, az én munkámat dicséri :)))

Előzmény: Joe079 (4227)
Joe079 Creative Commons License 2015.07.17 0 0 4227

Szuper jó lehetett.

Előzmény: analajzer (4223)
nudistakakas Creative Commons License 2015.07.03 0 0 4226

sziasztok

 

én egy házaspár férfi tagjaként írok ide a fórumba.

a kérdésem elsősorban a hölgyekhez címezem és tőlük kérek segítséget!

a feleségem mereven elutasítja a házas élet eme formáját teljes egészében régi rossz élmények miatt.

az elöző partnere állltólag elég önző módon bánt a fenekével és ez nem csak testi fájdalmat, hanem lelki traumát is okozott neki.

mi 8 éve vagyunk együtt és ez idő alatt nem adott esélyt nekem a bizonyításra, hogy ezt lehet másképp is.

alkalmanként az ujjamat beengedi, de akkor is annyira megfeszül.

nem is feltétlen a testi fájdalomtól vagy a kakilási ingertől, inkább a régi trauma miatt.

nekem már nagyon hiányzik a sex ezen formája.

már elég sokat próbáltam beszélni erről vele, de nem igazán nyitott rá.

a válasz, hogy nem és hagyjam békén vele.

lányok, mit tehetnék?

van remény rá hogy egyszer ad egy esélyt?

beszorultam egy zetorba 1 Creative Commons License 2015.05.29 0 0 4225

én egy nőt popsiját dugtam meg kétszer. nagyon szuper volt, bele is élveztem mindkét alkalommal :-)

Előzmény: Borisz Penge (4222)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.27 0 0 4224

Nagyon sok nő élvezi, de nem olyan mint ha normális helyre behatolás lenne..

Kell nekik az izgatás, az előkészítés és rá kell hogy hangolódva legyenek..sikosítás.

Nem utolsó sorban legyen bizalom a partnerben hogy nem okoz fájdalmat.. párom szavaival élve ugyanolyan jó lehet mint hüvelybe!

Sok nő attól fél hogy koszos lesz a partnere dorongja vagy utána a vegyes "keverék" kifolyik és az nem szép látvány.

analajzer Creative Commons License 2015.05.27 0 0 4223

Tegnap este a konyhában döngettem a Nagy Őt, nyaltam-faltam ahogy illik, aztán hirtelen ellibbent és visszajött, kezében a síkosítóval. Laza terpesz, lazán bedöntött derék, alaposan kidűtött fenék, két keze a két farpofán, kell-e ennél több a férfiembernek? Hát nem kellett, szépen megkentem a bejáratot, először az ujjaimmal hatoltam be, aztán gyönyörű szépen felnyársaltam. Az érzékeny pont és mélység most is jelentkezett, de nem olyan erősen mint eddig, szóval szép alaposan és jól megkúrtam a popsit ;-))) Általában nem szereti, ha bele is élvezek a popsijába, de most ilyen szempontból is kivételes volt az alkalom. Nem is tudtam mire vélni a váratlan végkifejletet, de tiltakozni nem tiltakoztam, és azt hiszem nem is fogok hasonló helyzetben ;-)

Előzmény: Fel, támadunk! (4213)
Borisz Penge Creative Commons License 2015.05.18 0 0 4222

Nekem mèg csak három lányt sikerült rávennem eddig,az análra!Szivesen növelnèm a lètszámot ;-) 

PeTo82 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 4221

Csak Egy Játék nak igaza van, mert én is pont így jártam! Egy rutintalan pasi, és teljesen elment a kedvem tőle! Aztán a barátnőim annyit beszéltek róla, hogy gondoltam legalább egy vibrátorral kipróbálom!

 

Most már több ilyen vibrátorom van, és a kisebb méretű pasikat meg is kérem, hogy kicsit játszanak a popsimmal! Már van 8 olyan vibrátorom ami kifejezetten a popsihoz vettem, és már jobban élvezem mint a vaginális szexet.

 

Lányok! Ha valakit érdekel én szívesen elmondom melyik vibrátorral érdemes kezdeni, meg hogy hogyan álljatok neki magatok, mert ezt érdemes kipróbálni vagy magatoknak vagy egy olyan pasival akinek van benne rutinja! Kezdővel ne kezdjetek!!!!

 

Pasik! Ha még nem csináltad, akkor legalább kérdezz meg egy gyakorlott lányt, vagy írj nekem, szívesen elmondom mit és hogyan csinálj! Ne csezd el a csajnak ezt az élményt azzal hogy rutintalan vagy!

 

petratoth1982@gmail.com

 

P

Előzmény: CsakEgyJáték (4220)
CsakEgyJáték Creative Commons License 2015.05.17 0 1 4220

Én mikor kb 20 éves voltam, amikor rávett az akkori pasim, hogy próbáljuk ki! Mind a ketten "szűzek" voltunk ebben a témában és nem is esett jól! Aztán sokáig nem is érdekelt a téma, de aztán összefutottam egy olyan pasival aki már többször is csinálta és végül ő is rábeszélt hogy próbáljuk ki! Hát így, hogy volt rutinja, óriási volt! És kb az első 1 perc volt kellemetlen amíg el nem lazult a záróizmom és utána még jobb volt mint a vaginális közösülés!

 

De Ő azzal kezdte, hogy rengeteg sikosítót használt, és egy olyat ami kifejezetten anális szexhez találtak ki, mert van benne némi izomlazító! Aztán az ujjával kezde el tágítani, majd amit hozott magával az egy kicsit vastagabb mint az újja, egy olyan kúp alakú záróizom tágítót! Pár perc után sikerült annyira ellazulnom, hogy semmi akadálya nem volt annak hogy a péniszét is használja! Én annyira megimádtam, hogy rendszeresen kérem meg a páromat hogy áldozzon egy kis időd arra, hogy kitágítson, ellazítson, mert óriási élmény.

 

Kár hogy első alkalommal rutintalannal csináltam, mert sokáig kedvem se volt hozzá! Ezért mindenkinek azt javaslom ha így akar lányhoz nyúlni akkor készüljön fel rendesen, legalább egy sikosítóval és egy kisebb méretű tágítóval!

 

Azóta rengeteg tapasztalatom van, mert fordultak elő kellemetlen helyzetek menet közben vagy a végén, de mindenre van megoldás!

 

Ha valakit érdekelnek a tapasztalataim, szívesen megosztom privátban!

 

Az e-mail címem: csak1jatek@gmail.com

 

 

Noncsi78 Creative Commons License 2015.04.21 0 1 4219

Síkosító nélkül, gratula neked, vagy inkább nektek. Szerintem a  sikosítás nem csak segítség, hanem játék is lehet. 

Én inkább azt mondom, hogy más típusú élvezet mint hüvelyben, de fantasztikus tud lenni, valóban.  :)

Előzmény: Fel, támadunk! (4218)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2015.04.21 0 0 4218

Szerintem nem macerás, maximum a tisztálkodásnál kell odafigyelni a lánynak. 

Az élvezet akár intenzívebb is lehet, mint a hüvelyi aktus, hallottam olyan nőről, akinek sokkal erősebb orgazmusa van análisan, mint normális módon. De az én tapasztalataim is azt mutatják, hogy, ha  már beindult a dolog, akkor sokkal hangosabb a reakció a fenékben. 

Én síkosítót sose használtam (illetve egyszer, az első alaposabb próbálkozáskor, de az például nem is volt jó, majdnem fel is adtuk utána a dolgot), bőven elég volt a saját nedvességem. 

Az pedig áthághatatlan szabály, hogy ha már bent volt egyszer, aznap a punciba többet nem mehet, de még csak kívülről se érjen hozzá. (A pornófilmekben néha megesik, hogy cserélgetik a lyukakat, de ott valóban komoly előkészületek, alapos fertőtlenítés után csinálják...)

Előzmény: Törölt nick (4217)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.21 0 0 4217

Nagy része igen!

Csak macerás az előkészület, megfelelő partnerrel sokan élvezik csak nem merik bevallani!

Időt kell rá szánni és síkosítót. Ujjal előkészíteni, síkosítani és amikor már érezni hogy ellazult akkor de csak lassan és óvatosan betolni..

A nők egy része nem szereti gumi nélkül mert utána ha kifolyik az olyan ... és félnek hogy baktériumot viszel neki át a rendes nyílásába.

Szóval parázós nőknél lehet gumival kezdeni. :-)) Extra méretűek itt hátrányban vannak!

Ha minden jól sikerül úgy tudom hogy olyan jó is lehet nekik mint ha hüvelybe lenne!

sperm_bath Creative Commons License 2015.04.21 0 0 4216

akkor valszeg ez az én bajom is, mikor csak kívülről támadom a nyílást és alig enged be...

Előzmény: Fel, támadunk! (4213)
Dr R2-D2 Creative Commons License 2015.04.20 0 0 4215

Üdv. Én úgy kezdtem hogy amikor lovagolt mindig cirógattam a popsiját aztán néha becsúsztattam az ujjam nagyon tetszett neki aztán mikor én voltam felül a kkor dugás közbe bedugtam a hüvejk ujjam a popijába utána már rendesen seggbekúrtam nagyon szerette még olyan is volt hogy felakadt a szeme. 

Noncsi78 Creative Commons License 2015.04.19 0 0 4214

Nagyon jól írtad le. Fő a türelem.  Az ellazulást is gyakorolni kell, egyre és egyre jobb és jobb, és élvezetesebb és élvezetesebb lesz.  ;)

Előzmény: Fel, támadunk! (4213)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2015.04.19 0 0 4213

A záróizom kétgyűrűs, a külső után is van még egy, amit elsősorban akkor lehet jól ellazítani, ha az ember nagyon türelmes, a nő pedig el tud lazulni.

A - sajnos nem túl bőséges - tapasztalaim szerint behatolás mindig lassú, akár több percig is eltart, közben meg-megállva, minden esetben teljesen a nő irányításával. Aztán egy idő után valahogy beáll az egész és akkor lehet nekiállni dugni. Ekkorra már teljesen befogadó az ánusz, sőt, ritka mohó tud lenni...

Előzmény: analajzer (4211)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!