Keresés

Részletes keresés

Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.11.07 0 0 167
:-)))
Előzmény: salget (166)
salget Creative Commons License 2002.11.07 0 0 166
""a házában már új lakó lakik (aki nem más mint az epizódszereplő Kovi)"" - ez jópofa, Hitchcock-nál is nagyon tetszik... :-)
sg.
Előzmény: Sexpert (157)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.11.06 0 0 165
Szia Sexpert!
Mikor jössz be megint filmért?
Üdv,
Kovi
Előzmény: Sexpert (164)


Sexpert Creative Commons License 2002.11.06 0 0 164
Anita B. tudtommal Amerikában. És igaz ami igaz, Cassandrát sem láttam túl sok új filmben.

-sexpert-

Előzmény: tottival (159)
Jakuza81 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 163
Nekem Sandra éppen a rövid tüsis hajával jön be jobban. Szerintem a tetkóihoz és a piercingeihez sokkal jobban illik ez a vadóc frizura :))
Előzmény: Sexpert (157)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.11.04 0 0 162
A Private producerei találták ki, de mostanában már nem csináljuk.
Üdv,
Kovi
Előzmény: Pavlov (160)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.04 0 0 161
osztom. nem tudom ki találta ki... :(
Előzmény: Pavlov (160)
tottival Creative Commons License 2002.10.26 0 0 159
én most jöttem rá, hogy anita blonde magyar:) vagyis ha jól tudom. :)
bár már fekete hajjal sokkal izgalmasabb.
Hova tűnt ő? Esteleg hazánkban van? Vagy mondjuk Cassandra?
kacsa71 Creative Commons License 2002.10.25 0 0 158
Maya Gold pornóképek KaC$a Warez honlapján a letöltés rovatban, itt: www.alvilag.hu/kacsa
Előzmény: Sexpert (-)
Sexpert Creative Commons License 2002.09.29 0 0 157
MICHELLE ÉS SANDRA

Kovi új filmje péntek óta kapható az Erotika kiállításon. Michelle-nek ez a második itthon megjelent profi filmje (előtte talán volt még kettő az "amatőr" korszakból), Sandra pedig először jelenik meg itthon a pornó műfajban (bár mintha már láttam volna egy furcsa kiadó furcsa filmjének címlapján).

A kazetta elején mindjárt egy 10 perces werkfilm a műhelytitkokról, vagy inkább a forgatásról, annak hangulatáról, ami bizony elég jónak tűnik, mindig mondtam én hogy kellemes műfaj ez a pornó:) Ilyen „hogyan készült” összeállítást itthoni kiadású videón még nemigen láttam, mostanában a Private-on látni ilyet, valamikor nagyon régen volt egy magyar film pornós bakikról, és egyéb jópofaságokról „Ami a pornófilmekből kimaradt” címen, talán éppen a LUXx-tól. Az azért szépen átjön az összeállításból, hogy gyakorlatilag minden másodperc meg van koreografálva, és bizony non-stop utasításokat kell követniük a szereplőknek.

A film a nyáron készült kis hazánkban, a történet romantikus: Michelle és Sandra boldog szerelmespár tökéletes testi-lelki összhangban, mígnem egyszer csak Sandra rájön hogy farok (farkak) nélkül nem élet az élet, ami aztán szakításhoz vezet. Összejönnek-e ismét a lányok, ez itt a kérdés...

Az első jelenet a nagy (újra)egymásratalálás előtt játszódik, Michelle a pasijával kefél (mert hát azért ő sem bírja szex nélkül). Egy régiségbolt raktára a helyszín, ami valójában legalább olyan szép mint egy régiségbolt, tele képekkel, szőnyegekkel, tetszett a zöld fal. A férfiszereplő Nick Lang, úgy látszik bejön Michelle-nek, mert a Levegő fenegyerekei c. filmben is ő volt a partnere. Szép close-up felvételek, Michelle-t anatómiai mélységekben vizsgálhatjuk meg egészen közelről, kellemes a zene (amúgy az egész filmben végig az), a szopás nyalás dugás anál alapelemeket cserélgetik a szereplők, nem csak a szokásos sorrendben láthatjuk őket. Michelle tényleg gyönyörű a jelenetben, abszolút profi színésznő, a szorgalmas munka meghozta gyümölcsét. Egy éve még azt írtam hogy önkényes dolog Őt egyből sztárnak kikiáltani, ma ez már nem kérdés, mondhatnám top-ranking international sztár. A jelenet végén Nick Lang a tőle megszokott módon olyan kicsorgósan hagyja a cuccot Michelle száján, mindezt kb. 5 centiről élvezhetjük.

Michelle emlékezik a régi szép időkre, ami nem más mint egy első osztályú leszbikus jelenet Sandrával, egy medencében, illetve a medence partján. Nr. 1 a jelenet, két pornócsodában gyönyörködhetünk, a jelenet elég hosszú, a lányok élvezik, az aláfestő zene lágy, Sexpert happy attól amit lát. Szégyen gyalázat hogy még nem írtam Sandra filmjeiről, Ő egy csoda. Azt hiszem Michelle azért népszerű mert egy magávalragadó kedves és csinos lánynak tűnik (itthon jóval többen szeretik mint ahányan látták a filmjeit), míg Sandra a klasszikus pornódíva-ideál. Tökéletes test, két első osztályú szilikon mell, rengeteg tetoválás, és rengeteg piercing (3 punciban, és nem a megszokott módón a kisajkakban hanem a nagyajkakban, 2 köldökben, jobb mellbimbó & nyelv). Objektív alapon nem lehet azt mondani hogy egyikük vagy másikuk jobb, két külön kategória. Persze ízlések és pofonok, Sandra Queen szerintem nyugodtan lehetne világelső, de ehhez azért nem ártana ismét megnövesztenie a haját, amilyen a Private filmeken volt, ebben a filmben ugyanis rövidhajú. Na de ez az én nagyon szubjektív mániám. (Megjegyzem Michelle-nek is sokkal jobb a hosszú haj.)
A két lány hosszasan nyalja-falja-csókolja-simogatja egymást, gyönyörű nyalásokat láthatunk, a végén egy kétvégű zöld műfarokkal dugják egymást. Igazi szép romantikus szerelem beteljesedése amit látunk:)

A harmadik jelenet Sandra lebukása, amint egy szép nappaliban Dora Venter és 3 úr társaságában csalja meg a szeretett Michelle-t. Dora Venter immáron befutott Private sztár, nem véletlenül. Széparcú hölgy gyönyörű szőke hajjal. Az action két kanapén folyik egy nagyon színcápa nappaliban, a lányok felváltva kapnak hol egy, hol két farkat. Szép beállításokat léthatunk, és a férfi szereplők is mind rendesen meg vannak mutatva, érdemes is, elég jó testű úriemberek. Mind az öt szereplő szépen borotvált. Dóra szendvicsbe kerül, elég hosszasan láthatjuk, szép ahogy közelről látszik a két ütemesen mozgó farok. Dóra egy, Sandra két szép fröccsöt kap, tetszett a jelenet végén a két lány spermás csókja.

Michelle összevész Sandrával, amit persze megbán, de hiába keresi Sandrát, a házában már új lakó lakik (aki nem más mint az epizódszereplő Kovi). Két barátnőjét küldi nyomozni Mr. Csoky Ice-hoz, aki az egyik volt a Sandrával kicsapongó szerencsés férfiaknak. Két viszonylag új lányt láthatunk Maya Gold és Mandy Bright személyében, két hosszú combú, hosszú hajú szépség. A nem-szilikon nem nagy mellű, de szép arcú, mondhatni manöken alkatú lányokért rajongók imádni fogják őket. Sajnáltam hogy a lányok nem tökéletesen vannak megborotválva, de nyilván sokaknak ez jön be. Bezzeg a női nézők egy szépen borotvált farkat csodálhatnak:) A helyszín egy nappali kanapéja, amit a három szereplő teljes hosszában kihasznál egy remek „vonatozás” során, ahol is Csoky dugja Mandyt, Mandy nyalja Mayát. A remek spriccelést Mandy puncija és Maya szája kapja megosztva. Ebben a jelenetben is kellemes, relaxing a háttérzene.

A nagy szerelmi válságot csak az oldhatja fel, ha Michelle és Sandra a jövőben négyesben, a pasijaikkal űzheti a szexet. Ebből kapunk ízelítőt egy nagy kert pagoda-szerű pihenőjében. 2F2N felállás. Nagyon szép kép ahogy Michelle és Sandra lovagol a két férfin, Michelle dudái egész közelről látszanak, míg Sandra a háttérben. Ritka szép kép még például amikor alulról láthatjuk ahogy Sandra piercinges nyelvével szopja Nick Lang farkát. Michelle egy nagyon kiadós szendvicsbe kerül. Gyakran látni filmeken hogy ketten dugnak egy csajt, de a megfelelő ütemet a három szereplő ritkán kapja el. Közben az alul fekvő pasi Sandra teljesen borotvált punciját nyalja, csak úgy zizeg a sok piercing. Sandra szép fröccsöt kap a szájába, az anyaggal megajándékozza szerelmét, Michelle-t, yesss. Michelle a rend kedvéért még kap egy adagot a puncijára.

Szereplők: 5

5 nő, 5 férfi, 5-öst érdemelnek. És mindnyájukat jól megcsodálhatjuk.

Szex: 4/5

Michelle és Sandra leszbi jelenete nagyon magávalragadó, mondhatni hitelesnek tűnik, és a filmben látott két szendvics is messze átlag feletti.

Kamera: 4/5

Néhány nagyon szép close-up, és izgalmas beállítás.

Zene: 5

Végig kellemes, lágy, mondhatni a romantikus sztorihoz illő volt a zene.

Sztori: van

Helyszín: 4/5

Összesen 18-at számoltam össze, az összekötő részekkel együtt, mind igényes volt, a szexjelenetek mind szép helyeken lettek felvéve. Kovi, ez alapján tippelném hogy 5-6 nap lehetett a film, ha volt benne vidék akkor talán több.

Összesen: 4/5

Egy nagyon igényesen elkészített „nagyjátékfilmet” és 10 első osztályú pornószínészt kap az aki megnézi a Michelle és Sandrát.

-sexpert-

Sexpert Creative Commons License 2002.09.20 0 0 156
OK, akkor szerda dél. Csak kibírom valahogy:)

-sexpert-

Előzmény: Kovács István (Kovi) (154)
szonár Creative Commons License 2002.09.20 0 0 155
Hogy ki találta ki,azt nem tudom mindenesetre Antonio Adamonál lehetett látni először.
A csulázást meg a Vivid csinálta először.

De! Azt nem tudom,hogy amikor anál kúrnak,miért mutogatják állandóan (megszakítva a kúrást) a tátongó lukat? Mit kéne nekem abban meglátnom? A kaki végét,vagy mit?

Előzmény: Kovács István (Kovi) (153)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.09.20 0 0 154
A hétfő korai, mert még másolni fogjuk a filmet és nem tudok adni belőle. Nem tudnád kibírni szerdáig? Van a kazettán bónusz is: egy 10 perces werkfilm arról, hogy hogyan készült a film. (Csak, hogy tovább csigázzalak.:)))
Üdv,
Kovi
Előzmény: Sexpert (150)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.09.20 0 0 153
"ki a frászkarika találta ki és mikor, hogy mostantól az összes nö nézzen bele a kamerába, miközben kúrják"
A Private kérte, állítólag a nézők igénye alapján. Én egy ideje nem csinálom, mert nekem sem tetszik. Ráadásul 10 lányból 1 tud úgy nézni szex közben a kamerába, hogy az izgató legyen.
Én nem tekintem művészetnek ezt a műfajt, ahogy magamat sem művészembernek.
Üdv,
Kovi
Előzmény: neménvagyok (152)
neménvagyok Creative Commons License 2002.09.20 0 0 152
általában annyit szólnék hozzá, hogy manapság a pornófilmesek kezdik kicsit túl komolyan venni magukat, és müvészfilmet csinálnak a baszásból, ami nem lenne baj, de ez néha a lényeg rovására megy

mondjuk a Kovi-féle Splendor of Hell f?címe szvsz atomikusra sikerült, de vannak rossz példák is, meg a lassított felvételek (woodman), a túl sok közeli, az aberrált világítás (túl fényes) is betehet a filmnek

azért nem kell fassbindert játszani, arra ott van a fassbinder
még egy kérdés: ki a frászkarika találta ki és mikor, hogy mostantól az összes nö nézzen bele a kamerába, miközben kúrják, és vágjon olyan idióta müanyag élvezö arcot (nyelvkörzés), hogy attól kilukad az oldalam a röhögéstöl?

erre lehetne szakértö választ adni?

stevebi Creative Commons License 2002.09.20 0 0 151
Van egy-két dolog, ami nem klappol a szex-csatornákon. Amikor nem filmet adnak, akkor adáskitöltőként a filmkészítésről adnak be jeleneteket. Ezek között is a legnagyobb gáz, amikor vmilyen szívbemarkoló zenei aláfestés van és lassítva adják hozzá a részleteket. Az egésztől olyan érzésem van, mint amikor a nagy filmes Oscaron bemutatják a jelölteket és a megasztárokat. Ezt a feelinget akarják becsempészni a pornófilmekbe. Ez így önmagában elég röhejes, mert - hogy is mondjam finoman - távol áll egymástól e két műfaj. A másik nagy ciki, amikor valamilyen értelmes interjút próbálnak kierőszakolni a 'művésznők"-ből. Általában ez vihogásba csap át, mely a szellemi értékeket hűen ábrázolja.
Egy kis pozitívum: azért a Kovinak vannak jó filmjei is és ha az említett kedves 'színésznők' az agyukkal nem is, azért a testükkel aratnak.
Sexpert Creative Commons License 2002.09.20 0 0 150
Hello Kovi!

Hétfőn déltájban be tudnék ugrani a filmekért. Azt hiszem a Michelle & Sandra nagymértékben csökkentené a dolgos hétköznapok gyötrelmeit:) Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Üdv,
-sexpert-

Előzmény: Kovács István (Kovi) (147)
genyanya Creative Commons License 2002.09.18 0 0 149
igen, rá gondoltam. Tetszetős és intelligens. Jó párosítás, nem?:))

(gratula, Kovi!:)

Előzmény: Törölt nick (145)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.09.18 0 0 148
Igen Michelle Wild az.
Üdv,
Kovi
Előzmény: Törölt nick (145)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2002.09.18 0 0 147
Szia Sexpert!
Üdvözöllek újra a dolgos hétköznapokban.
Mikor jössz be az új filmekért? A jövő héten már lesz az új itthoni filmemből a Michelle & Sandra címűból is. A filmet megpróbáltam a nők izlésének megfelelően megcsinálni, hátha nekik is jobban fog tetszeni. Kicsit más képi megvalósítást is alkalmaztunk most.
Üdv,
Kovi
Előzmény: Sexpert (138)
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.09.18 0 0 146
Az biztos!
Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.18 0 0 145
Michelle Wild?
neki tényleg nagyon finom, nagy és IGAZI súllyal rendelkező mellei vannak
Előzmény: genyanya (144)
genyanya Creative Commons License 2002.09.18 0 0 144
igen, közben már rájöttem, hogy most nem arról a lányról van szó, akire elsőként gondoltam. Covet "kisasszonynak" valóban szilikonnal bélelt didkói vannak, nem is tetszik igazán...

Akire gondoltam annak a nevét nem tudom, hogy kellene írnom, ezért inkább nem írom le. Szintén M-mel kezdődik a neve, Kovi üdvöskéje, ha jól hiszem, és a másik topicban (Mészáros Dórásban) látható több képen is. Na az ő mellei nagyon mutatósak, és igaziak...:)))

Előzmény: Sexpert (143)
Sexpert Creative Commons License 2002.09.18 0 0 143
bizony, bizony... Szilikon rulez!
Előzmény: genyanya (140)
Sexpert Creative Commons License 2002.09.18 0 0 142
Ebben a filmben (nem lévén amatőr film) nem eredeti volt a hang, de az álnyögések viszonylag kulturáltra voltak megcsinálva. Nem volt nagyon eltúlzott.

-sexpert-

Előzmény: newsdesk (141)
newsdesk Creative Commons License 2002.09.17 0 0 141
Megmondom őszintén, hogy én éppen hogy nem hiányolom az akciójelenetek alól a zenét. Az amatőr-szerű filmek közül szivesen nézem pl. a Helena Video filmjeit (Házi Video, Fiatal Lányok, stb..) de ezekben rettentően szokot zavarni, hogy minden kazettán ugyanaz a néhány zene (mondjuk túlzás zenének nevezni, igénytelen tuctuc techno) szól.
Én szeretem az eredeti hanggal felvett filmeket, de hiányolom belőlük a természetes szeretkezés hangjait. Jó, tudom, hogy ez nem szeretkezés hanem b@szás, de mégis. Szóval nagyon monoton a nyögés, jó lenne ha néha mondanának egykét becéző szót, jó-e, nem-e, forduljuk, stb.. Pláne őszintétlennek tűnik az anál és DP jelenetek alatti hang, ha szenved a lány, én nem erőltetném. Na ennyit a hangról, és ez nem csak a Helena hanem Kovi meg a többiek filmjeire is vonatkozik.
genyanya Creative Commons License 2002.09.17 0 0 140
Mónika szilikonos? Lemaradtam valamiről? :(
Én tavaly láttam őt élőben is, meg találkoztam vele filmen is, és (meg kell hagyni, gyönyörű) mellei igazinak tűntek...:))
Előzmény: Sexpert (138)
genyanya Creative Commons License 2002.09.17 0 0 139
Te az a Piroska vagy, akit többször láthattunk TV-ben, és különböző eseményeken (pl a tavalyi erotika kiállításon?)? És aki különböző (vagy csak egy?) lapok szerkesztője? Ex-pornószínész? pornószínészek válogatásában, tanításában jártas?

:)

Előzmény: Dinnyés Piroska (137)
Sexpert Creative Commons License 2002.09.17 0 0 138
Hosszú nyaralásból megtérve hadd csapjak a közepébe:

Az ERICA c. filmet Kovi rendezte, főszereplő Mónika (Covet), de nem hagyhatom szó nélkül a másik csodálatos hölgyeményt, Mészáros Dórát sem. Rajtuk kívül még Monica Moore, Rita Faltoyano, valamint a számomra ismeretlen Tamara N-JOY (micsoda név!), Cindy és Anita alkotják a női vonalat, a négy szerencsés férfiú Leslie Taylor, Nick Lang, Csoky Ice és Steve Holmes.

Mónika egy lefülelt zsebtolvajt játszik, aki holmi vádalku keretében elvállalja hogy elkapja a nagyon veszélyes bűnözőt, akit Leslie Taylor alakít. Ez sikerül is neki, minden értelemben...
Ms. Sandersnek (Mónika) megmutatják diákon az üldözendő fazont, s e diaképek annyira bepörgetik Mónikát hogy gyorsan el is kapja a kihallgatást végző nyomozót (Steve Holmes). A helyszín ennek megfelelően egy rendőrségi kihallgatóhelység, szerényen berendezve, de a jelenet közben folyamatosan cserélődő kivetített diaképek jópofa hátteret kölcsönöznek a teljesen korrekt 1F1N jelenetnek. Mónika dudái továbbra is első osztályúak, a háromszög a puncija fölött talán kicsit retróbb a kelleténél, mondjuk a lá Samanta Strong, 90-es évek eleje. Az anál résznél különösen tetszettek a fények (a villódzó diák). Zene ellenben nem tompítja a nyögéseket. A végén egy jó, de nem extra fröccs, a beszervezés sikerült...

A második jelenetben minden átmenet nélkül Mészáros Dóra kefél a pasijával (Csoky Ice), mindkét szereplő top kategória. Zene ismét nincs, de a hálószoba, illetve az ágy színei (fekete-fehér ágyterítő, piros fejtámla) nagyon jól passzolnak Dóra fekete combfixéhez (+hosszú fekete haj:) és piros tangájához. Ez utóbbi persze nem soká zavarja őket:) Dóra nr.1, gyönyörű szilikon dudák, az a fajta ahol az ember nem lehet biztos benne hogy szilikon, de az. Nagyon szép a jelenetben, pedig MD szerintem élőben sokkal jobban mutat mint filmen vagy képeken, a különbség olyan nagy, hogy akár azt is mondhatnám hogy nem fotogén. De ez így butaság. Nyalás, szopás, dugás, anál után Mr. Jég Dóra dudái közé kefél, majd ott is megy el.

Mónika üldözőbe veszi a gonoszt, és itt egy epizódszerep erejéig Kovi színészi képességeit is megcsodálhatjuk, taxisofőrt játszik. Az autós üldözés alatt (közben kompozás, szép magyar tájak) egész jó, igazi krimibe illő zene szól, kár hogy a szexjelenetek alatt nincs zene.

Az első két jelenet 1F1N, ebben a műfajban tulajdonképpen nem lehet többet mutatni mint amit láthattunk, meg aztán kívánhatunk-e többet e két hosszú hajú szilikoncsoda látványánál? Igen. Pontosan erről szól a harmadik jelenet, egy szép leszbi jelenet by Mónika&Dóra. Szép lányok szép chesterfiled-en, szép nyalakodás, különösen szép close-up amikor MC nyalja MD-t. A jelenet végén egy kétvégű műfarokkal játszanak a lányok egymás örömére, well done.

A negyedik jelenet 2F3N, Csoky Ice és Leslie Taylor fényképezgeti a három lányt (Rita Faltoyano, Monica Moore és Tamara N-JOY) egy ligetes erdőben, a fényképezőket hamar megunják... A két szőke (Monica és Tamara) valamint a fiúk szépen borotváltak, a barnahajú Rita nem. Kefélnek hintán, szendvicsbe sajnos a kicsit nagydarab barna kerül, a két szőke közül Monica teltebb nagy mellű, Tamara karcsúbb, de kisebb mellekkel megáldva. Zene ezúttal sincs, de a szabadben felvett jelenetnek hála néha gyönyörűek a fények, nagyon szép ahogy áttűz a napfény a hosszú szőke hajon. Amúgy nem vagyok a szabadtéri jelenetek híve, de ez itt jól sikerült. Különösen azoknak jöhet be a jelenet akik a "természetes" csajokat jobban szeretik a tökéletes testű szilikonbébiknél. A két srác a végén szépen telelövi a három lány arcát, különösen Leslie T. lő extra sokat, látványosan.

Mónika távcsővel leselkedik üldözöttje után, miközben elábrándozik, s ez lesz az ötödik jelenet. Nick Lang kefél két átlagos szőke csajjal. Cindy a nagyobb mellű, de ő is viszonylag kercsú lány, talán ő a szebb, de elégtelen borotválással, Anita kisebb mellű, olyan csinos de semmi különös lány. Kis furulya után in medias res, mindjárt análba csapnak, szép kép (képkivágás) ahogy Anita fenekét dugja Nick Lang (doggy style, oldalról alulról megmutatva). A másik lány fenekét is megjáratják, valamelyiküknek mélyen betekinthetünk a végbelébe, minden OK. A jelenet közben néhol be van vágva ahogy Mónika maszturbál, megint csak meg kell állapítanom hogy az övé az egyik legszebb szilikon.

A hatodik, utolsó jelenetben Mónika csúful lebukik amint átkutatja a gaztettre készülő bűnöző lakását, s mivel karatetudása kevésnek mutatkozik a meneküléshez, kénytelen rendesen elkapni Leslie Taylor-t. Az összkötő rész alatt ismét odaillő zene, majd szex alatt csak nyögések. Teljesen korrekt 1F1N jelenet két profival, láthatunk néhány szép beállítást és közelképet, Leslie Taylor ismét hű önmagához és rendesen beledurrant Mónika szájába. Mikor mindezzel megvannak, a szörnyű gazember nem rest megkötözni Mónikát, ám ezúttal nem szado mazo veszi kezdetét hanem némi dráma, ahol aztán végül győz a jó, Mónika teljesítette külsetését...

Szereplők: 4

Mónika és Dóra számomra 5-ös, a többi lány ettől messze van, de nyilván vannak akiknek épp ők tetszenek, ezért ez a 4-es elég objektívnek tűnik, a hölgygárda legalábbis sokszínű, és a férfiak is rendben.

Szex: 4

Semmi extra, de ugye igazságtalan az ember, hiszen mi extrát lehet még kitalálni? Anál bőven volt, spriccelések mondjuk rendben, szendvics csak egy és az is feledhető, de egy-két nagyon szép nyalás.

Kamera: 4/5

Anál és nyalás részek több ízben nagyon szépen voltak fotózva, és itt-ott szép volt a fények játéka (diavetítő & napfény).

Zene: 3

Az összekötő részeknél 5-ös, a szex alá nekem nagyon hiányzott a hang.

Sztori: van

Akinek ez fontos, annak jó hír. Akinek még ez a sztori sem elég, az azt hiszem nem fog neki tetsző pornót találni.

Helyszín: 4/5

Annek ellenére, hogy semmi különleges helyszín nem volt a filmben, ellenben egy kellemes egyveleget láthattunk.

Összességében: 4

A filmet a Private Gold néha adja.

-sexpert-

Dinnyés Piroska Creative Commons License 2002.09.04 0 0 137
Szexlex!

Ha jól értem szeretnéd kipróbálni magatokat.
Szívesen segítek benne....

Szia Piroska

Előzmény: szexlex (136)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!