Nyitott a pálya így csak tavasztól őszig.
Mi nem pénzre megyünk, sportegyesület vagyunk. Havi tagdíj van 2500 és ezért akár napi 20 órát játszhat. ha csak egyszer-egyszer jársz arra akkor 500 forint per alk. Ez egész nap is lehet.
Ha érdekel írj emilt.
néhányszor minigolfoztam (meg nem minigolfoztam is) kanadában. egy bowling pálya tövében volt...
aztán egyszer lopott az unokatestvérem nekem egy labdát.
Egész eddigi, pre-amatör minigolf pályafutásom a Lurdy-ház közelségére alapul, ahol néhány hónapja - beetetés jelleggel - meglehetősen olcsón indult a minigolf. Akkor gyakran lejártunk, hogy lemozogjuk az ebédet, de ahogy odaszokott a tömeg drága is lett, meg zsúfolt is.
Hol van a pályátok, és főleg mikor, milyen feltételekkel látogatható?
A mi egyesületünknek van minigolf szakosztálya, ebben az évben alakult, tehát nálunk is lehet játszani.
Pályánk is van, a kerületi önkormányzat tulajdona, de mi használjuk.Beton pálya sok hibával, de jó mert máshol egy játék(ha ügyes vagy fél óra 6-700 forint, nálunk, mivel egyesület és nem gazdasági vállalkozás 2500 forint a havi tagdíj és ezért bármennyit játszhatsz gyakorolhatsz.
Egyszerű ütőt adunk, és gyakorló labdát, de verseny ütőt és labdát magadnak kell vanni.
Egyelőre amatőr versenyeken indulunk és ott ifiben már bajnoki címünk is van.
A pálya kelenföldön van.