Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Qszenon Creative Commons License 2015.03.09 0 0 387

Különböző módszerek ismeretek a földsugárzások kiiktatására, elterelések, kizárások és sorolhatnánk, de ezek egyike sem biztosít tartós javulást.

Beláthatjuk, hogy a gyógyulásunk felé az első lépcsőfok a káros földsugárzások kikerülése, mely egyetlen, nagyon egyszerű módon kivitelezhető:

 

Semleges helyre kell tegyük fekhelyünket!

Előzmény: Qszenon (386)
Qszenon Creative Commons License 2015.03.09 0 0 386

ezt is érdemes elolvasni:

 

A radiesztézia sugárérzékelést jelent. Mindenki hallott már a földsugárzás káros hatásairól, ingás pálcás mérésekről, a hálószoba esetleges átrendezéséről. Egyre elfogadottabb mind a jelenség létezése, mind az általa okozott panaszok betegségek felismerése.

A földsugárzások mindig léteztek: a földi élet sugárzási térben fejlődött ki, és fejlődik ma is. A sugárzások valószínűleg egyidősek bolygónkkal. Földgolyónk állandóan kisebb-nagyobb intenzitású sugarakat bocsát ki, amelyek egyaránt lehetnek hasznosak és károsak. A földsugárzás fizikai jelenség, akaratunktól függetlenül része mindennapi életünknek. Hatással van minden élőlényre. A kozmoszból a Földre érkező sugárzást kozmikus vagy csillagsugárzásnak nevezzük. A Föld belsejéből a földfelszín, majd a kozmosz felé irányuló sugárzások pedig a földsugárzások, melyek az életműködéseket alapvetően befolyásoló külső, ritmizáló jelek.

A világmindenségből érkező és már megszűrődő sugarak egészségünkre ártalmatlan formában jutnak el hozzánk. A földből érkező sugarakat azonban nem szűri meg semmi, áthatolnak mindenen, legyen az kő, beton, fa, műanyag. Változatlan intenzitással jelen vannak, mérhetők a föld felszínén és a felhőkarcolók tetején is. A földből érkező sugarak különös sajátossága, hogy mindig függőlegesen fölfelé haladnak. Tulajdonságaikat, intenzitásukat alacsony és nagy magasságban egyaránt megőrzik. A kozmosz és a Föld közötti energiák a Föld vetődései, törésvonalai, vízerei és érctelepei fölött általában koncentrálódnak, felerősödnek. Időjárásfüggők: évszak, napszak, hőmérséklet, páratartalom, a bolygók egymáshoz, illetve a Földhöz való viszonya erősen befolyásolják. Nekünk, embereknek, a természet részeként az ilyen jellegű sugárzásokat el kell viselnünk, sőt szükségünk is van rájuk, a kozmikus és földsugárzások nélkül nem lenne élet a Földön. A mindennapi életben a túl sok is, a túl kevés is káros. Ez érvényes az energiával, a sugárzással, a mágneses mezővel kapcsolatban is.

rhéma Creative Commons License 2015.03.01 0 0 385

http://www.dr.info.hu/drinfo/

A megfelelő őszinte információ lényeges téma

Előzmény: noémikecskés (384)
noémikecskés Creative Commons License 2015.02.12 0 0 384

Nagyon köszönöm annak aki Köhler István csontkovácsot ajánlotta itt a fórumon!

 

Én csak a férjemet kísértem el a kezelésre, de ő annyira meg volt elégedve a kezeléssel, hogy rávett engem is a lehetetlenre. Ez a csontkovács, más mint a régi,  hidd el!- Mondta nekem.

Bizony rám fért a biztatás, kicsit félős vagyok, de főleg azért mert a párom sem volt jó véleménnyel az előző csontkovácsáról. Ott azt mondták neki, csak ilyen "kemény kezeléssel, fájdalmas helyrerakó megoldással" lehet eredményt elérni!!

Nos eredmény nem volt!

Csak fájdalom!

Nem mondom eltelt egy kis idő mire újra kezeltetni engedte a krónikus derékfájását.

A fórumon ajánlották a Köhler Istvánt, akit én is ajánlok most már mindenkinek aki, csalódott, vagy nem akar értelmetlen fájdalmakat, de azért szeretne meggyógyulni!

Rendkívül finoman, tudatosan, kis mozdulatokkal kezelt. A párom azt mondta, a régi csontkovácsnál jó,  ha egy két roppanást hallott egy kezelés alatt, itt viszont 10-20 helyreigazítás adott, jól hallható hangot.

És a lényeg: érdekes......, de nem fájt neki!

Valószínűleg tényleg mindenki más technikával kezel.

Ne adjátok fel! Nekem évekig zsibbadt a kezem éjjel, de ma már szuperül átalszom az éjszakákat, és hála a Fórumnak, a párom is pár kezeléssel megszabadult a kínoktól.

 

 

 

gotti eva Creative Commons License 2015.01.30 0 0 383

szia!

 

ha a mail-re nem válaszolt, valószínűleg nem kapta meg, írj neki még egyet. az elektronikus levelezésnél előfordul néha.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008197812209   ez a facebook profilja még, ahol eléred, és olvashatsz pár dologról még nála.  ( jozsefcsordas71@freemail.hu )  jól írtad be a mail címet? ha elírtad egy betűvel esetleg, akkor sem kapja meg. sok sikert! :)

 

Éva

Előzmény: puravidalita (382)
puravidalita Creative Commons License 2015.01.29 0 0 382

Sziasztok!

Valaki el tudná küldeni privátban Csordás József telefonszámát a puravidalita@gmail.com email címre? Be szeretnék hozzá jelentkezni. Régóta nagyon sokféle kezelésen voltam már és szeretném az ő véleményét is kikérdezni ill. elmenni hozzá. Emailen írtam már neki, de még nem válaszolt. Hogy és hol lehet őt még elérni?

Előre is köszönöm ha tud valaki nekem ebben segíteni.

gotti eva Creative Commons License 2015.01.20 0 0 381

sziasztok.

 

a József telefonszámát nem írom ki, de a mail címe:        jozsefcsordas71@freemail.hu

a csontkovácsok 90%-a kimondottan az ízületi kimozgatásokkal dolgozik, hisz azt tanítják itthon.

a József mondhatnám majdnem hogy egyedülálló a gerincsérvek területén, teljesen más technológiát alkalmaz, kimondottan ellen-javallja a csontkovács technikákat gerincsérvek esetén, és egyedülálló (hogy magán kézben) dekompressziós paddal rendelkezik, ami hazánkban is megtalálható jópár kórházban kimondottan gerinc sérültek

kezelése céljából. itthon két helyen is elvégezte a csontkovács iskolát, utána 1 évet tanult egy ukrán professzornál, majd még ezt megfejelve elég sokáig járt gyakorlati technikákat elsajátítani egy baranyában élő, keleti származású mesterhez is. hogy honnan tudok róla ennyi mindent? jogos a kérdés. én magam gyógymasszőr, és gyógytornász vagyok, mikor otthon járok hozzá járok kezelésre a hátammal, és egy iskolába jártunk, amikor THAI GYÓGYMASSZŐRI tanfolyamát végezte. igazából egy jó csontkovácsnak legalább kétféle masszőri végzettség is illik hogy legyen. anélkül csak ropogtat legtöbb ész nélkül, 10-20 perces kezelésnek mondott időbeosztással. és a gerinc sérveseket is simán bevállalják.

a Józsefnél egy gerinc sérv kezelést nem úszol meg másfél-két órán belül. én bizalommal tudom javasolni ha ilyen gondod van. nagyon ember, és megoldás centrikus, rengeteg kérdéssel fogad, mindenre próbál figyelmet fordítani, és nem csak nekiesik az embernek mindenféle információk nélkül. próbáld meg, szerintem elégedetten fogsz távozni tőle.

 

Éva

 

Előzmény: ötfelezős (380)
ötfelezős Creative Commons License 2015.01.20 0 0 380

Az istenért el ne menj csontkovácshoz, ha kétségeid vannak! Szenvedj inkább egy életen át. :)

 

Szerintem 1.: Mind a csontkovács, mind a manuálterapeuta pont ugyanúgy működik, minta vízvezetékszerelő vagy a szívsebész: van jó is meg rossz is.

 

Szerintem 2.: Mind a csontkovács, mind a manuálterapeuta azokat a fogásokat ismeri, amiket tanult. És ha a tanult fogás pont nem alkalmas a bajodra, akkor keresni kell másikat.

 

SZerintem 3.: Gerincsérvre egyik sem alkalmas.

Előzmény: farkaslevi (378)
urmi Creative Commons License 2015.01.09 0 0 379

Üdv!

 

Valaki meg tudná adni József telefonszámát?

 

Köszönöm

farkaslevi Creative Commons License 2015.01.02 0 0 378

A csontkovácsok tényleg megbízhatóak? Nem jobb egy manuálterapeuta? Vagy az nem ugyan az?Én tartok a csontkovácstól, pedig nekem is valószínű hogy gerincsérvem van...:(

Natália777111 Creative Commons License 2014.12.03 0 0 377

Sziasztok! Valaki meg tudná adni a József elérhetőségét, vagy teljes nevét? Páromnak keresek jó csontkovácsot (tark0211@gmail.com) 

pingvin Creative Commons License 2014.11.12 0 0 376

Én Dobi Imre bácsinál voltam, csak ajánlani tudom!

elfitti Creative Commons License 2014.11.05 0 0 375

Akinél nem fáj a kezelés!?

Nos, Köhler Istvánnál nem fáj a kezelés, és tényleg nagyon eredményes. Én is az interneten kerestem rá, mert láttam a TV-ben, egy műsorban, gondoltam rákeresek....!

Nagyon jókat írnak róla, így én is megkerestem.

Nagyon tudatos, biztoskezű, fájdalommentes kezelésben volt részem. Nála sincs vizsgálat, és lazítás nélküli kezelés, de nem ez a lényeg, hanem az eredmény.

Az fantasztikus!

Aki már csalódott valahol, annak jó szívvel ajánlom! Bátran forduljon hozzá!

V. kerületben dolgozik, én szombaton voltam nála.

bernadette.laki Creative Commons License 2014.10.10 0 0 374

szia!

 

gerinc problémák, ízületi bemerevedések, porckorong sérv? én csak 1 embert ajánlanék: József.                         

( jozsefcsordas71@freemail.hu )  amit ő csinál, olyant még nem csinált senki.  ahogy ő foglalkozik veled, az olyan ahogy elvárnád.  engem helyre hozott, csak ennyit tudok mondani. nem kell orvostól-orvosig szaladgálni, nem kell gyógyszereket szedni, megoldás kell! nem beszél mellé, nem hiteget, nem csinál felesleges dolgokat. végre valaki aki nem csak 10-20 percig rángat, ropogtat mindenáron, hanem a megoldást keresi, és teszi a dolgát. voltak rossz tapasztalataim nagy hírű csontkovácsoknál. de most elmondhatom, hogy jó kezekben voltam. ha jót szeretnél, próbáld ki bátran, nem bánod meg.

facebook--csontok kovácsa, ízületek kezelése. /  nézz be az oldalára, néha tesz fel dolgokat. ott is írhatsz neki.

 

B.

gombóc63 Creative Commons License 2014.09.29 0 0 373

Hol fájt a fejed? Elöl vagy hátul? Az egész?

Előzmény: pomági (372)
pomági Creative Commons License 2014.09.25 0 0 372

Nekem is van rossz tapasztalatom, de inkább az Sztk-s orvosi gyógymódokkal nem tudok mit kezdeni.

A fejfájásom és az, állandó nyakfájdalmaimra a kivizsgálásom hónapokig tartott, ( körzeti, neurológia, reumatológia, stb)

Nahát, persze az eredmény mindenhol negatív lett, a legjobb diagnózisuk az volt, hogy STRESSZESEN ÉLEK!!

Kaptam fájdalom csillapítót, gyulladáscsökkentőt, és gyógytornát.

Az eredmény: pár hétig jól voltam, aztán megint rosszabb lett.

Ezt kb, 2 évig bírtam, aztán szerencsémre a kolléganőm, ugyanezekkel "szenvedett", és neki ajánlották a Köhler István csontkovács kezelését.

Az V. kerületben dolgozik, a munkahelyemtől nem messze, így együtt mentünk el hozzá, mert én még sosem jártam ilyen kezelésen, és kicsit tartottam tőle.

Viszont a kolléganőm újjászületve jött ki a rendelőből.

Elmondhatom, én is ugyanezt! Soha nem gondoltam volna, hogy ez a terápia ilyen hatékony!

Már az első kezelés után olyat aludtam, amit évek óta nem sikerült, és hála istennek nagyon jó szakembert fogtunk ki, mert egyikőnknek sem fájt a kezelés. Teljes pontossággal tapintott rá a fájdalmas pontjaimra, és felállított egy számomra is világosan érthető diagnózist, aztán többszöri lazítás után biztos kézzel mozgatta helyére az egész gerincemet. Főleg a nyak kezelése volt számomra rendkívüli, mert az kritikus állapotban volt. bal oldalra alig tudtam a fejem fordítani  a kezelés előtt.

Ez a csontkovács annyira  jólesően, többször is kinyújtotta a nyaki izmaimat, hogy csak egy kis mozdulat és helyreugrott az elmozdulás, ( mert az volt, kedves Szttk!! ) Három helyen kellett visszaigazítani, kicsit, ijesztő kattanó hang kíséretében, de utána......!!!

Szinte körbe forgott a nyakam, és pillanatok alatt frissnek éreztem magam, szinte azonnal elmúlt az a szorító érzés a fejemben.

Azóta hozzá küldök mindenkit. Ha valaki még nem járt  csontkovácsnál, akkor kifejezetten őt ajánlom, nagyon jó hozzáértő, biztos keze van. Még senki sem csalódott aki nála járt!

 

 

chempelophe Creative Commons License 2014.09.16 0 0 371

http://www.kopflaszlo.hu

az én nyakamnak ugyan semmi baja, de két makacs sportsérülésemet rendbetette már

Előzmény: krézisára (370)
krézisára Creative Commons License 2014.09.11 0 0 370

Segítséget kérnék!

Kicsit, .....nagyon le vagyok hangolódva! Jó csontkovácsot próbálok találni Budapesten, már a kettőnél is  jártam, de őszintén szólva, nagyon nem vagyok megelégedve! Munkám miatt eddig külföldön jártam kezelésekre, főleg a nyaki problémáim miatt, de az újaim is zsibbadnak, mindez hátfájással párosul, főleg reggelente.

Odakint már egész jól múltak a tüneteim, de most sokáig leszek Magyarországon. Sajnos itthon csak olyan kezeléseket kaptam amivel, úgy érzem nem vagyok nagyon kisegítve! Nagyon jól megmasszíroztak. 

A "csontkovácsolás", viszont, amit kaptam azt nem nevesíteném. Az egyiknél a kezelés inkább csak gyenge tornáztatás volt, a másiknál pedig ide-oda rángatás, koncepció nélkül!

Nem éreztem semmi javulást, pedig kitartóan elmentem , több kezelésre is mert azt mondták: MAJD JOBB LESZ!

Hát én pedig most már úgy gondolom, szakembert váltok!

Ha van jó tapasztalatok valakiről, aki eredményesen tud nyakat is kezelni, kérlek írjatok! Ez kényes terület, szeretnék egy hozzáértő, tapasztalt, jól bevált szakemberhez eljutni.

Nem masszőrt keresek, aki egy  óráig szöszmötöl a hátamon, aztán letekeri a fejem, hanem igazi helyretevőt!

 

 

Bfv Creative Commons License 2014.09.01 0 0 369

Sziasztok! Ismeri valaik Medjani Zoja doktornőt Veszprémben?

gabber001 Creative Commons License 2014.08.27 0 0 368

Kedves Éva!

 

Hát köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem ennyi idő után! (és mindenki másét is persze)

Ez van, változnak az idők. Rossz passzban voltam akkortájt, és hát jött, ami jött. Remélem megkövezni azért nem fogsz! ?

Vagy igen? Tévedtem, ennyi. Beláttam, remélem elégedett vagy ha már kiposztoltál!? 

 

Szia!

Előzmény: gotti eva (367)
gotti eva Creative Commons License 2014.08.24 0 0 367

sziasztok!

 

GABBER !  utána néztem, és jól emlékezem hogy hónapokkal ezelőtt igencsak leszóltad hogy sokan írtak a Józsefről.

vajon mi történt, hogy mégis elszántad magad ezek után, hogy elmentél hozzá kipróbálni? érdekelne a történet. nem leszólni akarlak, félre ne értsd, örülök neki hogy ekkorát változott a dolog, de azért érdekelne, hogy mi változott, hogy egy "ellenzéki" mégis átmegy a "túloldalra" , és 180fokos fordulattal ír véleményt még ráadásként???  mondjuk én csak örülök ennek, de furdal a kíváncsiság. és még a facebook oldalát is szorgalmazod. ha itt nem is adsz választ esetleg nyilvánosan, szívesen vennék pár gondolatot ezekről tőled...  ( gottieva@freemail.hu )  egyébként tényleg egész jól kezd fejlődni az az oldal, érdemes lesz majd figyelni rá, sok olyan dolog kerül szerintem megosztásra, amik bárkinek jól jöhetnek, erőt adnak egy új kezdethez, vagy csak egy kis lendületet ahhoz, hogy meglásson más irányokat is, és elgondolkozzon rajta. és ha segítség kell, nem zárkózik el senki elől. a József nem csak kimondottan csontkovács, távolkeletális gyógymasszőri végzettséggel is rendelkezik többek közt, és sokat foglalkozik a csontkovácsoláshoz elengedhetetlen másik oldallal is, a oszteophatiával is, ami a lelki eredetű problémákat taglalja. tehát nem mindenáron tekergetni, és ropogtatni akar , hanem felderíti a dolgok gyökerét, és annak függvényében dönti el, hogy adott személynek mire is van szüksége. a gerinc problémákkal egy egyedi, bár amerikában egy megszokott módon foglalkozik, és nagy eredményekkel kezeli azokat. az idők folyamán jó barátom lett, nem csak a gyógyítóm, és sokat beszélgettem vele, nagyra tartom a munkáját. kimondottan a siker élmény hajtja, nem az anyagi háttere. erről itt azt hiszem többen is tudnának mesélni...  ajánlom bárkinek szeretettel!

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008197812209

 

Éva

Előzmény: gabber001 (366)
gabber001 Creative Commons License 2014.08.18 0 0 366

Sziasztok!

 

Megmondom őszintén, én csak kíváncsiságból mentem el a Józsefhez, mert annyit emlegettétek itt sokan, hát gondoltam lássuk. Semmi komoly bajom nincs, csak az állandó számítógép melletti munkából adódóan kicsit nyomást érzek a nyakamban. Persze a hátam sem tökéletes, de ezt ki veszi manapság számba ugye!? Hát gondoltam mi bajom lehet, lássuk mit tud ez a sokat nevezett ember. Én nem dicsérném most itt...  csupán annyit mondok : már értem miről beszéltetek itt eddig!  Soha nem jártam csontkovácsnál, nem hittem soha az ilyen tegyünk helyre pár dolgot dologban. Mégsem orvosok! De most könnyebbnek érzem magam, lazább az egész tartásom, és köszönöm, jól vagyok! Én az a fajta ember vagyok, aki belátja, ha téved. És ezt fel is vállalja. Ezért is gondoltam úgy, hogy írok ide pár sort én is. TÉVEDTEM! És egy kellemes csalódással vagyok gazdagabb. TŐLETEK! Mert annyit beszéltetek róla, hogy elültettétek a fejemben. Eszembe nem lett volna egy csontkovácshoz elmenni. De ti tettetek róla. És csatlakozom hozzátok, mert megérdemli. Bárkinek javaslom én is ezek után bizalommal, és remélem mindenkinek olyan kellemes csalódás lesz, mint nekem. Van egy facebook oldala is egyébként, érdemes követni a megosztásait, vagy ismerősnek jelölni, mert nagyon tanulságos dolgokról beszél, és oszt meg dolgokat.  ( csontok-kovácsa ízületek kezelése )  ez a regisztrációs oldala a face-n. Nézzetek be hozzá, szerintem érdemes olvasgatni. Bár lehet hogy ezt már rég tudjátok, csak én hiszem azt, hogy újat mondok nektek???!!!  :D   Mindegy, aki még nem tudta, az már tudja!

 

Egészséget mindenkinek: Gabber! ;)

peliatan Creative Commons License 2014.08.18 0 0 365

Kontroll!

Előzmény: peliatan (364)
peliatan Creative Commons License 2014.08.16 0 0 364

A kontrol meg volt, a "küld"-re kattintva működik.

Előzmény: peliatan (363)
peliatan Creative Commons License 2014.08.16 0 0 363

A tegnapit elküldtem ismét, eddig még nem kaptam vissza!

Megnézem a sajátomat, miért nem lehet használni. Eddig még senki nem jelzett hibát.

 

Előzmény: adambotka66 (362)
adambotka66 Creative Commons License 2014.08.16 0 0 362

hát valamiért ezt nekem nem akarja. nem tudok mailt küldeni azon keresztül. lehet hogy valami beállítási hiba, vagy nem tudom. próbáld még egyszer a mail címemre elküldeni, mert eddig senkinek sem ment még vissza az üzenet.

 

Ádi

Előzmény: peliatan (361)
peliatan Creative Commons License 2014.08.15 0 0 361

 Szia Ádi!

Kattints a nick nevemre, az adatlapon a 2. sor  "e-mail"  küld

A címedre küldött visszajött:-)!

Köszönöm.

Előzmény: adambotka66 (360)
adambotka66 Creative Commons License 2014.08.15 0 0 360

szia.

 

valamiért nem mutatja nekem a mail címed.  adambotka66@freemail.hu  ez az enyém, írj rá, és rögtön megtudom azt is, hogy mire lennél kíváncsi gondolom. minden este megnézem, úgyhogy ha írsz ma, talán rögtön választ is tudok számodra adni a kérdéseidre.

 

Ádi

Előzmény: peliatan (359)
peliatan Creative Commons License 2014.08.12 0 0 359

Szia!

Már nagyon vártam a jelentkezésed:-)!

Rákattintasz a nevemre és ott az e-mail címem.

Köszönöm:M

Előzmény: adambotka66 (358)
adambotka66 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 358

Szia!

 

küldenék, de hova küldjem? :)

 

Ádi

Előzmény: peliatan (357)