Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Natália777111 2014.12.03 Creative Commons License 377

Sziasztok! Valaki meg tudná adni a József elérhetőségét, vagy teljes nevét? Páromnak keresek jó csontkovácsot (tark0211@gmail.com) 

pingvin 2014.11.12 Creative Commons License 376

Én Dobi Imre bácsinál voltam, csak ajánlani tudom!

elfitti 2014.11.05 Creative Commons License 375

Akinél nem fáj a kezelés!?

Nos, Köhler Istvánnál nem fáj a kezelés, és tényleg nagyon eredményes. Én is az interneten kerestem rá, mert láttam a TV-ben, egy műsorban, gondoltam rákeresek....!

Nagyon jókat írnak róla, így én is megkerestem.

Nagyon tudatos, biztoskezű, fájdalommentes kezelésben volt részem. Nála sincs vizsgálat, és lazítás nélküli kezelés, de nem ez a lényeg, hanem az eredmény.

Az fantasztikus!

Aki már csalódott valahol, annak jó szívvel ajánlom! Bátran forduljon hozzá!

V. kerületben dolgozik, én szombaton voltam nála.

bernadette.laki 2014.10.10 Creative Commons License 374

szia!

 

gerinc problémák, ízületi bemerevedések, porckorong sérv? én csak 1 embert ajánlanék: József.                         

( jozsefcsordas71@freemail.hu )  amit ő csinál, olyant még nem csinált senki.  ahogy ő foglalkozik veled, az olyan ahogy elvárnád.  engem helyre hozott, csak ennyit tudok mondani. nem kell orvostól-orvosig szaladgálni, nem kell gyógyszereket szedni, megoldás kell! nem beszél mellé, nem hiteget, nem csinál felesleges dolgokat. végre valaki aki nem csak 10-20 percig rángat, ropogtat mindenáron, hanem a megoldást keresi, és teszi a dolgát. voltak rossz tapasztalataim nagy hírű csontkovácsoknál. de most elmondhatom, hogy jó kezekben voltam. ha jót szeretnél, próbáld ki bátran, nem bánod meg.

facebook--csontok kovácsa, ízületek kezelése. /  nézz be az oldalára, néha tesz fel dolgokat. ott is írhatsz neki.

 

B.

gombóc63 2014.09.29 Creative Commons License 373

Hol fájt a fejed? Elöl vagy hátul? Az egész?

Előzmény: pomági (372)
pomági 2014.09.25 Creative Commons License 372

Nekem is van rossz tapasztalatom, de inkább az Sztk-s orvosi gyógymódokkal nem tudok mit kezdeni.

A fejfájásom és az, állandó nyakfájdalmaimra a kivizsgálásom hónapokig tartott, ( körzeti, neurológia, reumatológia, stb)

Nahát, persze az eredmény mindenhol negatív lett, a legjobb diagnózisuk az volt, hogy STRESSZESEN ÉLEK!!

Kaptam fájdalom csillapítót, gyulladáscsökkentőt, és gyógytornát.

Az eredmény: pár hétig jól voltam, aztán megint rosszabb lett.

Ezt kb, 2 évig bírtam, aztán szerencsémre a kolléganőm, ugyanezekkel "szenvedett", és neki ajánlották a Köhler István csontkovács kezelését.

Az V. kerületben dolgozik, a munkahelyemtől nem messze, így együtt mentünk el hozzá, mert én még sosem jártam ilyen kezelésen, és kicsit tartottam tőle.

Viszont a kolléganőm újjászületve jött ki a rendelőből.

Elmondhatom, én is ugyanezt! Soha nem gondoltam volna, hogy ez a terápia ilyen hatékony!

Már az első kezelés után olyat aludtam, amit évek óta nem sikerült, és hála istennek nagyon jó szakembert fogtunk ki, mert egyikőnknek sem fájt a kezelés. Teljes pontossággal tapintott rá a fájdalmas pontjaimra, és felállított egy számomra is világosan érthető diagnózist, aztán többszöri lazítás után biztos kézzel mozgatta helyére az egész gerincemet. Főleg a nyak kezelése volt számomra rendkívüli, mert az kritikus állapotban volt. bal oldalra alig tudtam a fejem fordítani  a kezelés előtt.

Ez a csontkovács annyira  jólesően, többször is kinyújtotta a nyaki izmaimat, hogy csak egy kis mozdulat és helyreugrott az elmozdulás, ( mert az volt, kedves Szttk!! ) Három helyen kellett visszaigazítani, kicsit, ijesztő kattanó hang kíséretében, de utána......!!!

Szinte körbe forgott a nyakam, és pillanatok alatt frissnek éreztem magam, szinte azonnal elmúlt az a szorító érzés a fejemben.

Azóta hozzá küldök mindenkit. Ha valaki még nem járt  csontkovácsnál, akkor kifejezetten őt ajánlom, nagyon jó hozzáértő, biztos keze van. Még senki sem csalódott aki nála járt!

 

 

chempelophe 2014.09.16 Creative Commons License 371

http://www.kopflaszlo.hu

az én nyakamnak ugyan semmi baja, de két makacs sportsérülésemet rendbetette már

Előzmény: krézisára (370)
krézisára 2014.09.11 Creative Commons License 370

Segítséget kérnék!

Kicsit, .....nagyon le vagyok hangolódva! Jó csontkovácsot próbálok találni Budapesten, már a kettőnél is  jártam, de őszintén szólva, nagyon nem vagyok megelégedve! Munkám miatt eddig külföldön jártam kezelésekre, főleg a nyaki problémáim miatt, de az újaim is zsibbadnak, mindez hátfájással párosul, főleg reggelente.

Odakint már egész jól múltak a tüneteim, de most sokáig leszek Magyarországon. Sajnos itthon csak olyan kezeléseket kaptam amivel, úgy érzem nem vagyok nagyon kisegítve! Nagyon jól megmasszíroztak. 

A "csontkovácsolás", viszont, amit kaptam azt nem nevesíteném. Az egyiknél a kezelés inkább csak gyenge tornáztatás volt, a másiknál pedig ide-oda rángatás, koncepció nélkül!

Nem éreztem semmi javulást, pedig kitartóan elmentem , több kezelésre is mert azt mondták: MAJD JOBB LESZ!

Hát én pedig most már úgy gondolom, szakembert váltok!

Ha van jó tapasztalatok valakiről, aki eredményesen tud nyakat is kezelni, kérlek írjatok! Ez kényes terület, szeretnék egy hozzáértő, tapasztalt, jól bevált szakemberhez eljutni.

Nem masszőrt keresek, aki egy  óráig szöszmötöl a hátamon, aztán letekeri a fejem, hanem igazi helyretevőt!

 

 

Bfv 2014.09.01 Creative Commons License 369

Sziasztok! Ismeri valaik Medjani Zoja doktornőt Veszprémben?

gabber001 2014.08.27 Creative Commons License 368

Kedves Éva!

 

Hát köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem ennyi idő után! (és mindenki másét is persze)

Ez van, változnak az idők. Rossz passzban voltam akkortájt, és hát jött, ami jött. Remélem megkövezni azért nem fogsz! ?

Vagy igen? Tévedtem, ennyi. Beláttam, remélem elégedett vagy ha már kiposztoltál!? 

 

Szia!

Előzmény: gotti eva (367)
gotti eva 2014.08.24 Creative Commons License 367

sziasztok!

 

GABBER !  utána néztem, és jól emlékezem hogy hónapokkal ezelőtt igencsak leszóltad hogy sokan írtak a Józsefről.

vajon mi történt, hogy mégis elszántad magad ezek után, hogy elmentél hozzá kipróbálni? érdekelne a történet. nem leszólni akarlak, félre ne értsd, örülök neki hogy ekkorát változott a dolog, de azért érdekelne, hogy mi változott, hogy egy "ellenzéki" mégis átmegy a "túloldalra" , és 180fokos fordulattal ír véleményt még ráadásként???  mondjuk én csak örülök ennek, de furdal a kíváncsiság. és még a facebook oldalát is szorgalmazod. ha itt nem is adsz választ esetleg nyilvánosan, szívesen vennék pár gondolatot ezekről tőled...  ( gottieva@freemail.hu )  egyébként tényleg egész jól kezd fejlődni az az oldal, érdemes lesz majd figyelni rá, sok olyan dolog kerül szerintem megosztásra, amik bárkinek jól jöhetnek, erőt adnak egy új kezdethez, vagy csak egy kis lendületet ahhoz, hogy meglásson más irányokat is, és elgondolkozzon rajta. és ha segítség kell, nem zárkózik el senki elől. a József nem csak kimondottan csontkovács, távolkeletális gyógymasszőri végzettséggel is rendelkezik többek közt, és sokat foglalkozik a csontkovácsoláshoz elengedhetetlen másik oldallal is, a oszteophatiával is, ami a lelki eredetű problémákat taglalja. tehát nem mindenáron tekergetni, és ropogtatni akar , hanem felderíti a dolgok gyökerét, és annak függvényében dönti el, hogy adott személynek mire is van szüksége. a gerinc problémákkal egy egyedi, bár amerikában egy megszokott módon foglalkozik, és nagy eredményekkel kezeli azokat. az idők folyamán jó barátom lett, nem csak a gyógyítóm, és sokat beszélgettem vele, nagyra tartom a munkáját. kimondottan a siker élmény hajtja, nem az anyagi háttere. erről itt azt hiszem többen is tudnának mesélni...  ajánlom bárkinek szeretettel!

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008197812209

 

Éva

Előzmény: gabber001 (366)
gabber001 2014.08.18 Creative Commons License 366

Sziasztok!

 

Megmondom őszintén, én csak kíváncsiságból mentem el a Józsefhez, mert annyit emlegettétek itt sokan, hát gondoltam lássuk. Semmi komoly bajom nincs, csak az állandó számítógép melletti munkából adódóan kicsit nyomást érzek a nyakamban. Persze a hátam sem tökéletes, de ezt ki veszi manapság számba ugye!? Hát gondoltam mi bajom lehet, lássuk mit tud ez a sokat nevezett ember. Én nem dicsérném most itt...  csupán annyit mondok : már értem miről beszéltetek itt eddig!  Soha nem jártam csontkovácsnál, nem hittem soha az ilyen tegyünk helyre pár dolgot dologban. Mégsem orvosok! De most könnyebbnek érzem magam, lazább az egész tartásom, és köszönöm, jól vagyok! Én az a fajta ember vagyok, aki belátja, ha téved. És ezt fel is vállalja. Ezért is gondoltam úgy, hogy írok ide pár sort én is. TÉVEDTEM! És egy kellemes csalódással vagyok gazdagabb. TŐLETEK! Mert annyit beszéltetek róla, hogy elültettétek a fejemben. Eszembe nem lett volna egy csontkovácshoz elmenni. De ti tettetek róla. És csatlakozom hozzátok, mert megérdemli. Bárkinek javaslom én is ezek után bizalommal, és remélem mindenkinek olyan kellemes csalódás lesz, mint nekem. Van egy facebook oldala is egyébként, érdemes követni a megosztásait, vagy ismerősnek jelölni, mert nagyon tanulságos dolgokról beszél, és oszt meg dolgokat.  ( csontok-kovácsa ízületek kezelése )  ez a regisztrációs oldala a face-n. Nézzetek be hozzá, szerintem érdemes olvasgatni. Bár lehet hogy ezt már rég tudjátok, csak én hiszem azt, hogy újat mondok nektek???!!!  :D   Mindegy, aki még nem tudta, az már tudja!

 

Egészséget mindenkinek: Gabber! ;)

peliatan 2014.08.18 Creative Commons License 365

Kontroll!

Előzmény: peliatan (364)
peliatan 2014.08.16 Creative Commons License 364

A kontrol meg volt, a "küld"-re kattintva működik.

Előzmény: peliatan (363)
peliatan 2014.08.16 Creative Commons License 363

A tegnapit elküldtem ismét, eddig még nem kaptam vissza!

Megnézem a sajátomat, miért nem lehet használni. Eddig még senki nem jelzett hibát.

 

Előzmény: adambotka66 (362)
adambotka66 2014.08.16 Creative Commons License 362

hát valamiért ezt nekem nem akarja. nem tudok mailt küldeni azon keresztül. lehet hogy valami beállítási hiba, vagy nem tudom. próbáld még egyszer a mail címemre elküldeni, mert eddig senkinek sem ment még vissza az üzenet.

 

Ádi

Előzmény: peliatan (361)
peliatan 2014.08.15 Creative Commons License 361

 Szia Ádi!

Kattints a nick nevemre, az adatlapon a 2. sor  "e-mail"  küld

A címedre küldött visszajött:-)!

Köszönöm.

Előzmény: adambotka66 (360)
adambotka66 2014.08.15 Creative Commons License 360

szia.

 

valamiért nem mutatja nekem a mail címed.  adambotka66@freemail.hu  ez az enyém, írj rá, és rögtön megtudom azt is, hogy mire lennél kíváncsi gondolom. minden este megnézem, úgyhogy ha írsz ma, talán rögtön választ is tudok számodra adni a kérdéseidre.

 

Ádi

Előzmény: peliatan (359)
peliatan 2014.08.12 Creative Commons License 359

Szia!

Már nagyon vártam a jelentkezésed:-)!

Rákattintasz a nevemre és ott az e-mail címem.

Köszönöm:M

Előzmény: adambotka66 (358)
adambotka66 2014.08.12 Creative Commons License 358

Szia!

 

küldenék, de hova küldjem? :)

 

Ádi

Előzmény: peliatan (357)
peliatan 2014.08.09 Creative Commons License 357

Szia Ádám!

Kérlek, küldj nekem egy e-mailt.

Köszönettel:M

Előzmény: adambotka66 (353)
peliatan 2014.08.06 Creative Commons License 356

Szia!

Igen, ott a pont!! 5.-én, 7:01'-kor küldtem. Átküldöm most mégegyszer

Üdv:M

Előzmény: dika.73 (355)
dika.73 2014.08.05 Creative Commons License 355

szia peliatan!

 

dika.73@freemail.hu   ez a levél címem. a pontot is beírtad a 73 elé, mert sokan azt szokták elfelejteni. :)

remélem most sikerülni fog, előre is köszönöm!

 

szia!

Előzmény: peliatan (354)
peliatan 2014.08.05 Creative Commons License 354

Szia Andika!

Írtam a megadott címedre, visszakaptam, kézbesíthetetlen!

Szeretnék  tőled némi információt kérni.

Előzmény: dika.73 (352)
adambotka66 2014.07.31 Creative Commons License 353

Szia Andika!

 

ma délután voltam a Józsefnél, ha már így írtál róla gondoltam felkeresem, hátha...  hát le a kalappal !  végre tényleg valaki valóban az emberrel törődik. nagyon meg vagyok elégedve azzal amit kaptam, és amennyiért! de tényleg! köszönöm hogy írtál róla, és én is csak csatlakozni tudok hozzá, hogy bárkinek javasolni tudom.

 

Kellemes estét: Ádám

Előzmény: dika.73 (352)
dika.73 2014.07.27 Creative Commons License 352

sziasztok!

 

csatlakozom ötfelezős meglátásaihoz. 4 csontkovácson vagyok túl, és bizony ugyanarra a problémára mindegyik másik technikát próbált elvégezni, de nem mindegyik sikeres. nem lehet mondani, hogy nem jó, amelyik nem sikeres, mert valakinek lehet hogy pont az segít. viszont azt vettem észre, hogy az előzetes kidolgozás nagyon sokat segít. voltam olyannál is, aki 15 perc alatt befejezett, kiropogtatott, semmit nem kérdezett, csak legyalult. valamilyen téren jó volt az is, de közel sem hatásos. viszont kipróbáltam az itt sokat emlegetett Józsefet is, amire azt kell hogy mondjam, hatalmas különbséget állított fel az előzőekkel szemben. mindenre odafigyelt, sokat kérdezett, rendesen megdolgozott, és árban is nagyon meg vagyok elégedve. tudom javasolni mindenkinek, érdemes kipróbálni. ( jozsefcsordas71@freemail.hu ) ezen a címen eléri bárki, akinek ingere van hozzá.

 

viszont hallottam sokat a Mártonról is, ettől függetlenül hozzá is elmennék egyszer, hátha még mindig tanulok valami újat ezen a területen tapasztalatilag. meg tudná valaki adni neki is az elérhetőségét? mail cím, telefonszám.... bármi amin elérhetővé válna számomra is. előre is köszönöm! ( dika.73@freemail.hu ) erre a címre várom az elérhetőségét, ha valaki lenne szíves elküldeni számomra! puszi érte!

 

Andika

ötfelezős 2014.07.11 Creative Commons License 351

Mivel 16 évig jártam évente egyszer csontkovácshoz, és négy kovi kezelésének vetettem alá magamat, az én véleményem az, hogy a lazítás, bemelegítés, stb akkor számít, ha a kezelésnél fennáll a veszélye annak, hogy túlerőlteti, akármi. De hát ugye a csontkovácsolás egyik alapelve a minimálisan szükséges erő és mozdulat... Szóval csak (a hangsúly a csak szón van) ebből levonni következtetést, hogy mennyit foglalkozik kezelés előtt az ember testének felkészítésével, szerintem kissé hibás megközelítés.

 

A másik meg az, többektől olvasom itt, hogy hatástalan volt a kezelés. Nincs két egyforma repertoárú csontkovács - legfeljebb, ha egyik a másiknak tanítványa volt. Ha az egyik manipulációja nem oldja meg a problémát, el kell menni másikhoz, majd harmadikhoz.

gotti eva 2014.07.04 Creative Commons License 350

" aki pedig nem vállalt, a térdfájás miatt, ahhoz  ne is menj többet! 

ezek szerint a fejfájásodat a térd mozgatással akarta volna ki kezelni?!  felejtsd el végleg!

szerintem attól még a gerincedet, és a  nyakadat biztos lehetett volna kezelni!

talán még a térded is javulna! "

 

erre gondoltam! adatok tudatában mondtál olyan véleményt, ami nem csak cinikus, de a hozzá nem értéseddel véve kissé kritikát meghaladó véleményezés.  sokan szeretnek olyasmiben okoskodni, amiről fogalmuk sincs az adott helyzetben. különös képp szeretem én is az ilyen embereket... 

 

szép napot!

Előzmény: anndrú (349)
anndrú 2014.06.30 Creative Commons License 349

ehhez nincs mit hozzátenni!

kérlek máskor olvass figyelmesebben!

 

1. nem ismerem Józsefet!

2. nem írtam róla egy betűt sem ezen az oldalon!

 

 

"mocskolódás, fikázás, bűzlő megjegyzés, leoltás, rosszindulatúság" ezek nem az én szavaim!

 

hanem a Tieid!

színvonalas!

 

kérem az itt olvasókat látogassák meg Józsefet, Ő biztosan jó szakember!

kár hogy én nem ismerhettem meg!

 

ez egy automatikus válasz kérlek ne válaszolj rá!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: gotti eva (348)
gotti eva 2014.06.29 Creative Commons License 348

Kedves Andúr!

 

Mielőtt beszélsz egy olyan emberről, akit véletlenül sem ismersz, ( József ) előbb győződj meg arról, hogy mit, miért csinál.

Ő azon csontkovácsok közé tartozik, aki teljesen felméri, hogy mivel áll szemben, és bizony eldönti, hogy szabad e hozzá nyúlni valakihez adott módszerekkel, vagy sem. Sok csontkovács mindenkit elvállal mindennel, még ha nem is tud segíteni rajta, csakhogy minél több pénzt tehessenek zsebre!!!  A József meg inkább a hírét nem kockáztatja olyanokkal, amikkel nem szabad. Főleg hogy egy amerikai stílusban dolgozik, dekompressziós paddal, ahol a mély izmokat is ki lehet húzni, lazítani, amit kézzel már mi gyógymasszőrök sem tudunk, mert lehetetlen. És bizony a gerincet teljesen dekomprimálni csak láb-és koponyaalap végponti húzásával lehet igazán megcsinálni. És utána van igazán értelme a manipulációknak. Hány csontkovácsot tudnál mondani, aki költ egy ilyen padra? Mert én egynél sem láttam még máshol. De gondolom fogalmad sincs, hogy mi is lehet az. amerikai oldalakon megtalálod ha beírod angolul. Mivel ő kimondottan nem ebből él, és igazán ember centrikus, nem vállal el mindent csak a pénzért. Sokszor van, hogy megfelelő szakorvoshoz irányítja a páciensét, ha úgy ítéli meg, hogy az a megfelelőbb. Ellentétben a sok nagy arccal. Te is ajánlgatod a te emberedet, (csontkovácsot) vagy épp te vagy az más névvel, és így akarsz vendégeket magadnak. Nagyon bűzlik jópár bejegyzés így olvasgatva az úriemberről...  De tudod mit? El fogok menni hozzá, és kipróbálom, majd megírom a frankót hogy milyen is volt. Tudod ahelyett hogy valakit elkezdesz ismeretlenül leoltani, simán csak javasolhattál volna mást is szakmabélit, hátha az másképp áll hozzá. Több szem többet lát alapon. És nem fikázni másokat ismeretlenül. Felháborító amit művelsz!!!  Többen vagyunk gyógymasszőrök, és masszőrök akik a Józsefhez járunk, nem véletlenül hozzá... De most kipróbáljuk majd az általad áhított mestert, többen is bejelentkezünk majd, és meglátjuk mit tud(sz)... Persze ha jó lesz, én nem leszek olyan rosszindulatú mint te, hogy már csakazértis lefikázom. Ennyit rólad! Szerintem inkább ne írogass ilyen oldalakon, nem hinném hogy a rászorulóknak épp a te mocskolódásod hiányzik még a bajuk mellé. Ha pozitívan nem tudsz beszélni, maradj meg a negatívumokkal magadnak!

 

Tisztelettel: Éva

Előzmény: anndrú (345)