Keresés

Részletes keresés

Leventexx Creative Commons License 2017.02.08 0 0 449

Nem emlékszem már pontosan mi volt a kommentem, mert valakinek nem tetszett és eltávolították, de a fő probléma az volt, hogy a csontkovácsoláshoz sem értett. Miért probléma, hogy ezért regisztráltam? Eddig csak olvastam a fórumot.

Előzmény: ötfelezős (447)
Horváth.Mariann79 Creative Commons License 2017.02.06 0 0 448

Sziasztok. Nem értek valamit.  Mi alapján kerestek csontkovácsot?? - Sírtok az ár miatt, meg hogy nem foglalkozik Veletek.

Én a múlt héten megemeltem magam, fizetés végén voltam, ár alapján kerestem csontkovácsot.

Megtaláltam Pásztor Tamást - a csontdokit, így van fent. 6 ezer forintot kért. Az fogott meg, hogy 55 éves, és a facebookon konkrétan 77 vélemény van Róla írva, és azt mondta Mindenkire szán 40, 60 percet.  Elmentem, és bizony éreztem a türelmét, és a szakértelmét. Elmagyarázott mindent, még én is megértettem, megtörtént a kezelés, és mondhatom, mintha kicseréltek volna. Mindezt egy budai RENDELŐBEN, 6, azaz HAT ezer forintért. Azt gondolom, az itt jelenlévők közül sokan a divatos, hangzatos nevek után mennek, fizetik a 10, 20 ezreket 15 percekért...Nekik üzenem - ha beütöd, hogy csontkovács Budapest, elsőnek a hirdetések jönnek ki, utána aki hirdetett, és az oldala, utána a hirdetés nélküli csontdoki.hu Ennyire egyszerű.  Lehet keresgélni.. 

ötfelezős Creative Commons License 2017.01.27 0 0 447

Ezért regisztrált? :D

Az ilyen dumákat a helyén kell tudni kezelni. Tán nem ez a lényeg. Már amellett, hogy laikusoknak pont elég jó ezt mondani, a többi sem jelent neki többet. Lehet, hogy például nem szereti József Attilát. És? Csontkovácsoljon, ahhoz értsen. 

dave6847 Creative Commons License 2017.01.17 0 0 445
Leó93 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 444

Üdvözlök Mindenkit!

 

Csontkovácsként írom a tapasztalataimat.

 

Egy elég komoly problémával fordultam az orvoslàshoz ahonnan hosszadalmas vizsgálatok és sikertelen kezelések után tértem àt a csontkovács kezelésekre amit jelenleg is csinàlok. Egyérteművé vàlt előttem, hogy erre van szükségem. Nagyjàból harmadik éve , hogy sorra járom a csontkovàcsokat. Jó pár ügyes szakemberrel voltak jó tapasztalataim akik sokat segítettek, de sajnos sehol nem született végleges megoldás. A sok  kezelés amin részt vettem jó volt arra, hogy elsajátítsak pár technikát amivel magamon is tudtam segíteni egyes helyzetekben. Végülis addig ment ez így, hogy elvégeztem a csonkovács tanfolyamot(2016.10.10.). Úgy gondolom, hogy sok speciàlis kezelési praktikàkra, módszerre tettem szert és átfogóan fogom tudni kezelni a pàcienseimet. Az eddigi visszajelzéseim ezt igazolják. Jelenleg gyógyszerész asszisztens pályámat bővítem a csontkovàcsolással és képzem magam tovább a gyógyítás területén, hogy minél több embertársamnak tudjak szakszerű segítséget nyújtani.

 

Akit én ajánlok mint csontkovács: Lokodi András tel: 06 30 311 15 35 

 

Az én elérhetősegem: Leó, 06 30 853 85 87

Egyenlőre csak házhoz tudok menni.

defiswiz Creative Commons License 2016.12.19 0 0 443

Svájcban nem csontkovácsok hanem chiropraktőrök vannak!Nagyon komoly szakemberek ,nagyon komoly tudással és nem mellesleg dr cimmel!Valóban nem olcsó egy kezelés ,de azt kijelenteni hogy nem értenek a nyak kiropogtatáshoz elég vicces kijelentés.Más idejét rabolni viszont tisztessegtelen dolog ebben egyetertünk!Keress masik csontkovácsot vannak rajta kivül is jo szakemberek!Én máshoz jarok az is number 1 ,szerencsémre még alig ismerik.

genfi Creative Commons License 2016.12.02 0 1 442

Ezt csúnyán elrontottad!

Én is hozzá járok! Svájcban élek itt dolgozom, informatikusként, de amikor haza megyek nekem is ő szokott segíteni!

Voltam itt kinnt is kezelésen( ami mellesleg nem kispályás árakon mozog ), de közel sem ért annyit mint a köhler istván kezelései.

Gondolom te is valamiért ragaszkodnál hozzá?!

Azért azt tudnod kell, hogy itt svájcban ha a fodrászomnál, ha nem vagyok itt  a megbeszélt időpont előtt legalább 5 perccel, már nem nézi jó szemmel! Ha pedig nem jelzem időben ( minimum 2-3 nap) a lemondásomat az időpontról, akkor csak úgy fogad, ha kifizetem a az előző feleslegesen lefoglalt időt!

Vagy kereshetek mást!

Persze svájcban a pontosság, és a megbízhatóság alap erény,  itt mindenki munkaidejét komolyan veszik.

Kár, hogy elpuskáztad a lehetőséget, mert a jó nyaki mozgató szakember ritka mint a fehér holló, svájcban is!

 

emiki6 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 441

Sziasztok!

 

Eddig Köhler Istvánhoz jártam, de egyszer nagyon csúnyán elnéztem az időt és csak negyed órával a foglalt időpont előtt tudtam "lemondani". Azóta többször hívtam, de szerintem letiltott vagy hasonló (3-at cseng, aztán hangposta jelentkezik és ez előtt nem volt ilyen), amit megértek, mert megbízhatatlanságról tettem bizonyságot, de érdekesnek tartom, mert mikor jeleztem neki, hogy nem tudok odaérni, akkor nem mondta, hogy ezek után ne is keressem. Mindegy, ez van...

 

Tudnátok esetleg alternatívát javasolni? Nyaki elmozdulásom van és néhány abból fakadó háti is.

Előzmény: Barbibaby (440)
Barbibaby Creative Commons License 2016.11.27 0 0 440

Ingyenes csontkovácsolást hirdetett novemberben Dutkon László. A facebookon találtam rá.Megmondom az igazat nem kapok az ilyesmire , de lesz ami lesz alapon elmentem bár vissza akartam mondani ,hosszú tört..

be..zarás az ember nem e világi az tuti!Bementem pár perc eltel kikérdezett a betegségeimről ,utána megkérdezte mikor akarok kibékülni az anyámmal....?Köpni nyelni nem tudtam ,mert 2 hete nem beszélünk!A többi privát ...! :) Ajánlom !!!!!!!!!Igazi élmény nem rángat ,alapos és tud valamit amit nem értek ,5 nappal a kezelés után még a hatása alatt vagyok!

Katinka Ferenci Creative Commons License 2016.11.27 0 0 439

Sziszasztok!

1.Érdekes bejegyzéseket olvastam ezen az oldalon ,közben jókat mosolyogtam! :) "Elmentem egy csontkovácshoz aki semit nem ért !Másnap már mennem is kellett a másikhoz ,mert ő annyira jó és senki nem akart hozzá menni ,de aztán mégis mindenki ,mert nincs nálla jobb" Mondta ezt "Én"

"Én" ezért mindenre képes volt regisztrált és vissza jár bizonyitani!Annak ellenére ,hogy megtalálta a legjobb csontkovácsot !Ha ő a legjobb miért ez a felhajtás?Talán én vagyok ő?Mert én és ez már valóban én vagyok!Csontkovács kezelés után relaxálok és nempedig posztolok a világháló minden pontján!

2.Igen! Orvos is lehet jó csontkovács !

3.Ormos intezet szinvonals jó szolgáltatas ,de valóban nem olcsó!

4.Soha nem jártam nagyon rossz csontkovcsnál ,aki után rögtön rohannom kellett volna a másikhoz pedig túl vagyok egy páron!

5. Az ,hogy egy csontkovács egy orán keresztül felvilágosít az baj ?Ráadásul ha ezt még tudományosan is teszi!Hát?

6. Nálam kritérium , hogy aki mindenkit egy kezelésből gyogyít ahhoz nem megyek!Mert ennyire sötét nem vagyok ez a stori 15-25 éve lepörgött!

7.A legfontosabb ha az embert találtad meg ,megtaláltad a legjobb csontkovácsot ne hallgass másokra!

Katinka ferenci Érdröl

 

 

ötfelezős Creative Commons License 2016.11.14 0 0 438

Akikhez én jártam, azok igen ritkán rendeltek vissza bárkit.

Előzmény: gombóc63 (437)
gombóc63 Creative Commons License 2016.11.13 0 0 437

Én pártatlanul csak annyit tennék hozzá, hogy erről van szó, a másik csontkovács is agyon lett dicsérve, még se felelt meg. Azzal nincs baj egyébként, hogy ha valakit visszarendelnek, ez a dolog is csak kúraszerűen használ.

Előzmény: Mori78 (436)
Mori78 Creative Commons License 2016.11.13 0 1 436

Szia, én írtam Érmelléki Attiláról, mi nagyon elégedettek voltunk vele és NEM kért meg minket, hogy írjuk le milyen király :-), nagyon sok jó értékelése miatt mentünk hozzá és azért írtunk, mert szerintünk megérdemelte és mi is segíteni akartuk ezzel a munkásságát, az eredményessége viszi előre és ez hozza magával a promót... Nem hiszem, hogy ennyi ember írna jó véleményt ha nem lett volna eredményes a kezelés....egy ismerősöm, akinek ajánlottam Attilát, sos szeretett volna menni hozzá. Sajnos aznap már nem dolgozott ezért az ismerősöm elment máshoz. Itt is agyon van dicsérve az ember, mint aki oktatja is a dolgokat.... Állítólag egy órán keresztül magyarázta neki, hogy mi a baja, nagyon tudományosan, de segíteni semmit nem segített a kezelés. Másnap elment az ismerősöm Attilához és láss csodát ő tudott segíteni :-), ja és  másik nagy és tapasztalt csontkovács mindjárt vissza rendelte volna vagy 8 alkalommal, Attila valamiért megoldja kevesebb alkalommal  a dolgokat...ennyi !

Előzmény: amaefa (434)
drtm Creative Commons License 2016.10.05 0 0 435

nem tudok küldeni levelet neked, valamiért nem engedi a rendszer......

Előzmény: gombóc63 (431)
amaefa Creative Commons License 2016.10.04 0 0 434

Dr Ormos fele hozzaszolashoz csak annyit ,hogy nem az orvos csontkovacsok a legjobbak sot!De ettol fuggetlenul lehet meg van a tudasa csak belefasult!Ermelleki Attila egy kezdo csontkovacs sok sikert kivanok neki ,lehet meglatogatom ,viszont egyenlore ugy nezki ki a promocio viszi ot elore!Furcsa modon mindenki ugyan azt irja "csodalatos volt...,csak ajanlani tudom... "Ez tipikusan az a helyzet amikor a kezeles vegen jelzik ,hogy jo lenne ha felvesned a fb oldalamra ,hogy kiraly vagyok!:)Hangsulyozom nem az zavar ,hogy kezdo ,mert ettol lehet tehetseg!

gombóc63 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 433

Kattints a nevemre és ott küldhetsz. De ha TENS készülékről van szó, akkor ne fáradj!

Előzmény: drtm (432)
drtm Creative Commons License 2016.09.28 0 0 432

persze, szívesen, küldj egy privát cimet

Előzmény: gombóc63 (431)
gombóc63 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 431

Megtennéd hogy nekem is elküldöd?

Előzmény: drtm (430)
drtm Creative Commons License 2016.09.27 0 0 430

Kérlek küld egy privat mailt, leirom az én tapasztalatomat, hogy ki hogy hozott rendbe.

Előzmény: armisz72 (428)
bhsas07 Creative Commons License 2016.09.26 0 1 429

Dr. Ormos Gábor:

 

Évek óta tartó derékfájással voltam nála, 1 órán keresztül vártam a rendelőben, mire megjelent. 5 perc alatt átnézte az mr felvételemet, valamit jegyzetelt, felületesen megvizsgált, felírt gyógyszert (nsaid), 7-10 nap múlva menjek vissza. 

És ez jó magyar 20 ezer forintomba került.

 

az SZTK-ban ingyen szoktam ehhez a színvonalhoz.

 

SENKINEK NEM AJÁNLOM, ezt a lehúzó embert!!!

 

 

armisz72 Creative Commons License 2016.09.23 0 0 428

Sziasztok,  mivel elozo bejegyzesemre semmi nem jott akkor ugy kerdeznem,  hogy barmely bp- i kiropraktőrrel tapasztalat velemeny erdekelne. Csak kiropraktőr!  Csontkovacs nem. Koszi ha vki segít. 4 honapja kuzdok a geroncserveimmel. Mar kezd elegem lenni.

armisz72 Creative Commons License 2016.09.19 0 0 427

Sziasztok!  Redly Monika kiropraktőrről van valakinek szemelyes tapasztalata? Kérlek írjátok meg ha van, 2 db porckorongservvel mennek hozzá! Köszi!

Mori78 Creative Commons License 2016.08.24 0 1 426

Mi csalàdostól voltunk Érmelléki Attila csontkovácsnál. A párom dereka iszonyúan fájt, nekem a làbam zsibbadt, a gyerek mivel sportol mindene fájt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem drága, korrekt. Itt nincs sarlatizmus, tényeken alapszik minden. És a leglényegesebb hogy fàjdalom nélkül, felfrissülve jön ki az ember.  Ritka az ilyen ember aki ennyire szereti a munkáját és így áll hozzá a dolgokhoz. Mi biztos hogy vissza járó vendégek leszünk Attilához, humoros, kedves, és nagyon profi. Remélem segítettem valakinek, mert tényleg nehéz jó szakembert találni.

Newdaron Creative Commons License 2016.07.17 0 0 425

Hogy ki a "legjobb", az sok dolog függvénye.
Pl:
-milyen állapotban van az érintett,

-hagyja magát kezelni, vagy feszeget folyamatosan,
-milyen állapotban van a csontkovács (vagy manuálterapeuta, kiropraktőr, vagy más végzettségű, csontkovácsnak nevezett ember),
-mennyire gyakorlott az adott probléma megoldásában,
-könnyen, vagy körülményesebben megoldható a dolog (mondjuk, általánosak az elmondott tünetek, tovább kell keresgélni, hol a hiba...),
-és még tengernyi más.

Ezt azért írom le, hogy lássátok: fölösleges lenne hajba kapnotok ezen. Aki megfelelő tudás birtokában, kellően átgondoltan igyekszik segíteni valakin, jó. Ha célt ér, tökéletes az adott kezelés.
Rangsort fölállítani teljesen fölösleges, és lehetetlen is.
A most már nagyon profik is úgy kezdték, hogy elkezdtek tanulni.


D.Edina39 Creative Commons License 2016.07.02 0 2 424
En az ugynevezett 'lagy csontkovacsolas bovlinak' koszonhetoen tudok ujra teljes eletet elni!Sajnos lehet ,hogy te nem a megfelelo embertol tanultad ,ez valoban elofordulhat!12 csontkovacs kezelesen vettem reszt es nem szeretnek illuziorombolo lenni ,ezert neveket sem irok ,de a 'legnagyobbaknal'!A lenyeg ,hogy nem voltam elegedett!Nincs denever pad....!Majd proba szerencse alapon lagy csontkovacsolas kovetkezett , ha roviden akarok fogalmazni azota ujra elek! :-) Tobb ismerosomnek is ajanlotam a 'mestert' :-) en csak igy hivom -nalam ugyanis kierdemelte a rangot-es mindenki maximalisan elegedett ,viszonyitasi alap a tobbieknel is volt!
Előzmény: nikkero (423)
nikkero Creative Commons License 2016.06.01 0 0 423

Üdv. mindenkinek!

Nagyon egyetértek az előző kolléga hozzászólásával! 

Én is gyógymasszőr, és csontkovács vagyok egy vidéki városban.  Szintén elvégeztem 2 csontkovács "iskolának"  nevezett tanfolyamot. Mostmár, utólag tudom, sajnos igen kevés szakmai tudással halmoztak el!... Mindegy!

Elkezdtem a kezeléseket vele, de bizony éreztem ez kevés. Van aki ezzel beéri, de gondoltam, a jó híremet én nem teszem kockára! 

Szerencsére eljutottam a Köler Istvánhoz, csontkovácshoz. Ő megtanított! 

Na itt, nem a köpölyözést, maszírozást, vagy a denevérpaddal "gyógyítást" lehet megtanulni, hanem valódi csontkovácsolást!!

Az alapos diagnosztika itt alapkövetelmény, de itt tanultam meg igazán szakszerűen nyakat kezelni, nem kihagyva az atlasz (C1)

helyretételét sem! Ezek a másik "tanfolyamon" ismeretlen fogalmak voltak. De a "beletérdelek a hátba, vagy rángatom az ügyfél lábát" kezeléseket is itt végleg el lehet felejteni! 

Ha van olyan kolléga, aki igazán szeretne segíteni embertársain ezzel a tevékenységgel, javaslom a Köhlernél kezdje!

Ne a Lágy Csontkovács féle bóvlival próbálkozzon!

Aki a Köhlernél tanul meg csontkovácsolni, az nem maszírozást fogja csontkovács kezelésként eladni. 

Aki ezt a módszer csinálja, ahhoz nem azért járnak majd mert olcsó a kezelés, hanem azért, mert minőségi!

Szép napot mindenkinek!

 

   

 

józsefcsontkovács Creative Commons License 2016.04.10 0 1 422

Sziasztok!

 

Ez úton szeretném tudatni azon kedves emberekkel, akik a  jozsefcsordas71@freemail  címen keresnének megoldást a problémájukra, hogy a dekompressziós csontkovács kezeléseket, és magát a szakmát is befejeztem végleg. Nagyon szépen köszönöm a sok bizalmat azoktól akik felkerestek, és akik írtak is rólam, megtisztelő olvasnom a kedves sorokat. Viszont nagyon sok új levelet kapok, ezért is írok a fórumokra most én, hogy ugyan a mail cím él, de kezeléseket már nem vállalok, befejeztem a szakmát! Természetesen ha valaki kérdéssel fordulna hozzám, arra szívesen válaszolok majd a legjobb tudásom szerint.

 

Kedves csontkovácsok! (mert látom az írásokból, hogy jópáran vannak azok is itt...  :)... )  Ha valakit érdekelne a dekompressziós kezelés technika, a teljes felszerelésem eladóvá vált, a módszer betanításával együtt! Érdeklődni a mail címemen tud, akit érdekelne. Annyit kell tudni róla, hogy a denevér- vagy gravitációs padok gyerekcipőben járnak emellett a technika mellett.

 

Régóta olvasom a fórumokat, én is csak ember vagyok, érdekelt ki, mit ír rólam, és az is, hogy miként álltok ti többiek ezekhez a dolgokhoz. Bevallom néha mosolygok, néha sírnék..., és néha jóleső szavakat találok itt.  Sajnos a neten mindenki írhat mindent, el kell hogy mondjam, hogy nagyon sok téves információt feltesznek különféle módszerekkel hivatalosnak, szakértőinek beállítva. És sokan vannak, akik élnek is ezekkel az információkkal, és terjesztik is azokat.

Sajnos nincs megoldás ezek ellen, hisz az anatómia nagyon bonyolult labirintus, és be kell vallani, aki behatóbban tanulta, még azoknak is sokszor többirányú labirintus. Viszont megvannak az alapvető dolgok, amikből táplálkozni lehet, hogy ki, miként áll a kezeltjeihez. Pályafutásom során sok csontkovácsot felkerestem, elmentem kezelésekre hozzájuk, mint egy átlagos problémás ember. A kíváncsiság, a tapasztalás, a tanulás hajtott. Én amúgy is alapból 3 csontkovács iskolát végeztem, mert mind többet akartam tudni. És gondoltam hátha látok még valami tanulni való speciális dolgokat is másoktól...  Volt is ilyen, bevallom. De be kell vallani azt is, hogy többnél azt kellett hogy mondjam, hogy inkább ne nyúljon hozzám! Sajnos ilyenek is vannak bőven. De amit tudni kell a csontkovács terápiákról az az, hogy adott lehetőségein belül alkalmazva csakis pozitív hatásai lehetnek megfelelő kezekben. MEGFELELŐ KEZEKBEN! Nem kell félni tőle, csak meg kell találni a megfelelő szakembert, a megfelelő hozzá állással. És a legfontosabb: MOZGÁS NÉLKÜL NINCS EREDMÉNY!

Vagy csak nagyon ritkán. Az emberi szervezetnek kell a mozgás! Kardio, és izommunka is együtt! Ez a kulcsa mindennek.

Kívánok nektek mielőbbi javulást, és hosszú boldog, mozgásban gazdag életet!

 

József

 

drsara Creative Commons License 2016.03.24 0 0 421

Most jártam egy kitűnő csontkovácsnál, dr Győző Károlynál Budapesten, aki Thaiföldről jött haza nemrég és olyan különleges thaiföldi gyógyítóktól tanult fogásokat alkalmaz amivel egyetlen kezeléssel mulasztott el nálam hónapok óta fennálló váll és kézfájdalmat. Nekem is ismerősök ajánlották, hál' Istennek!, ezért úgy érzem, hogy kötelességem megosztani a tapasztalatom, hogy másokon is segítsen akiknek szükségük van rá.

gombóc63 Creative Commons License 2016.03.23 -1 1 420

Szerencsés vagy. Én a magánrendelésén sok ezerért megtudtam, hogy sportolás előtt be kell melegíteni:-(

Előzmény: ballakinga (419)
ballakinga Creative Commons License 2016.03.23 0 1 419

1 évvel ezelőtt jártam dr. Ormos Gábor főorvos úrnál. Iszonyúan fájt a derekam. Fantasztikus kezének köszönhetően 3 alkalom után teljesen megszűnt a fájdalom. Hosszú keresgélés után találtam rá. 46 éve dolgozik, mint csontkovács és manuál terapeuta. Talán az ország első csontkovácsa!!! Emellett reumatológus szakorvos. Ezek a referenciák adtak bátorságot, hogy felkeressem őt. Nagy tudású és rendkívül pozitív kisugárzású ember. Aprólékosan vizsgált meg, nem kezelt futószalagon!!!! Teljes mértékben odafigyelt rám és a problémámra. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!