Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

gabber001 4 napja © 366

Sziasztok!

 

Megmondom őszintén, én csak kíváncsiságból mentem el a Józsefhez, mert annyit emlegettétek itt sokan, hát gondoltam lássuk. Semmi komoly bajom nincs, csak az állandó számítógép melletti munkából adódóan kicsit nyomást érzek a nyakamban. Persze a hátam sem tökéletes, de ezt ki veszi manapság számba ugye!? Hát gondoltam mi bajom lehet, lássuk mit tud ez a sokat nevezett ember. Én nem dicsérném most itt...  csupán annyit mondok : már értem miről beszéltetek itt eddig!  Soha nem jártam csontkovácsnál, nem hittem soha az ilyen tegyünk helyre pár dolgot dologban. Mégsem orvosok! De most könnyebbnek érzem magam, lazább az egész tartásom, és köszönöm, jól vagyok! Én az a fajta ember vagyok, aki belátja, ha téved. És ezt fel is vállalja. Ezért is gondoltam úgy, hogy írok ide pár sort én is. TÉVEDTEM! És egy kellemes csalódással vagyok gazdagabb. TŐLETEK! Mert annyit beszéltetek róla, hogy elültettétek a fejemben. Eszembe nem lett volna egy csontkovácshoz elmenni. De ti tettetek róla. És csatlakozom hozzátok, mert megérdemli. Bárkinek javaslom én is ezek után bizalommal, és remélem mindenkinek olyan kellemes csalódás lesz, mint nekem. Van egy facebook oldala is egyébként, érdemes követni a megosztásait, vagy ismerősnek jelölni, mert nagyon tanulságos dolgokról beszél, és oszt meg dolgokat.  ( csontok-kovácsa ízületek kezelése )  ez a regisztrációs oldala a face-n. Nézzetek be hozzá, szerintem érdemes olvasgatni. Bár lehet hogy ezt már rég tudjátok, csak én hiszem azt, hogy újat mondok nektek???!!!  :D   Mindegy, aki még nem tudta, az már tudja!

 

Egészséget mindenkinek: Gabber! ;)

peliatan 5 napja © 365

Kontroll!

Előzmény: peliatan (364)
peliatan aug. 16. © 364

A kontrol meg volt, a "küld"-re kattintva működik.

Előzmény: peliatan (363)
peliatan aug. 16. © 363

A tegnapit elküldtem ismét, eddig még nem kaptam vissza!

Megnézem a sajátomat, miért nem lehet használni. Eddig még senki nem jelzett hibát.

 

Előzmény: adambotka66 (362)
adambotka66 aug. 16. © 362

hát valamiért ezt nekem nem akarja. nem tudok mailt küldeni azon keresztül. lehet hogy valami beállítási hiba, vagy nem tudom. próbáld még egyszer a mail címemre elküldeni, mert eddig senkinek sem ment még vissza az üzenet.

 

Ádi

Előzmény: peliatan (361)
peliatan aug. 15. © 361

 Szia Ádi!

Kattints a nick nevemre, az adatlapon a 2. sor  "e-mail"  küld

A címedre küldött visszajött:-)!

Köszönöm.

Előzmény: adambotka66 (360)
adambotka66 aug. 15. © 360

szia.

 

valamiért nem mutatja nekem a mail címed.  adambotka66@freemail.hu  ez az enyém, írj rá, és rögtön megtudom azt is, hogy mire lennél kíváncsi gondolom. minden este megnézem, úgyhogy ha írsz ma, talán rögtön választ is tudok számodra adni a kérdéseidre.

 

Ádi

Előzmény: peliatan (359)
peliatan aug. 12. © 359

Szia!

Már nagyon vártam a jelentkezésed:-)!

Rákattintasz a nevemre és ott az e-mail címem.

Köszönöm:M

Előzmény: adambotka66 (358)
adambotka66 aug. 12. © 358

Szia!

 

küldenék, de hova küldjem? :)

 

Ádi

Előzmény: peliatan (357)
peliatan aug. 9. © 357

Szia Ádám!

Kérlek, küldj nekem egy e-mailt.

Köszönettel:M

Előzmény: adambotka66 (353)
peliatan aug. 6. © 356

Szia!

Igen, ott a pont!! 5.-én, 7:01'-kor küldtem. Átküldöm most mégegyszer

Üdv:M

Előzmény: dika.73 (355)
dika.73 aug. 5. © 355

szia peliatan!

 

dika.73@freemail.hu   ez a levél címem. a pontot is beírtad a 73 elé, mert sokan azt szokták elfelejteni. :)

remélem most sikerülni fog, előre is köszönöm!

 

szia!

Előzmény: peliatan (354)
peliatan aug. 5. © 354

Szia Andika!

Írtam a megadott címedre, visszakaptam, kézbesíthetetlen!

Szeretnék  tőled némi információt kérni.

Előzmény: dika.73 (352)
adambotka66 júl. 31. © 353

Szia Andika!

 

ma délután voltam a Józsefnél, ha már így írtál róla gondoltam felkeresem, hátha...  hát le a kalappal !  végre tényleg valaki valóban az emberrel törődik. nagyon meg vagyok elégedve azzal amit kaptam, és amennyiért! de tényleg! köszönöm hogy írtál róla, és én is csak csatlakozni tudok hozzá, hogy bárkinek javasolni tudom.

 

Kellemes estét: Ádám

Előzmény: dika.73 (352)
dika.73 júl. 27. © 352

sziasztok!

 

csatlakozom ötfelezős meglátásaihoz. 4 csontkovácson vagyok túl, és bizony ugyanarra a problémára mindegyik másik technikát próbált elvégezni, de nem mindegyik sikeres. nem lehet mondani, hogy nem jó, amelyik nem sikeres, mert valakinek lehet hogy pont az segít. viszont azt vettem észre, hogy az előzetes kidolgozás nagyon sokat segít. voltam olyannál is, aki 15 perc alatt befejezett, kiropogtatott, semmit nem kérdezett, csak legyalult. valamilyen téren jó volt az is, de közel sem hatásos. viszont kipróbáltam az itt sokat emlegetett Józsefet is, amire azt kell hogy mondjam, hatalmas különbséget állított fel az előzőekkel szemben. mindenre odafigyelt, sokat kérdezett, rendesen megdolgozott, és árban is nagyon meg vagyok elégedve. tudom javasolni mindenkinek, érdemes kipróbálni. ( jozsefcsordas71@freemail.hu ) ezen a címen eléri bárki, akinek ingere van hozzá.

 

viszont hallottam sokat a Mártonról is, ettől függetlenül hozzá is elmennék egyszer, hátha még mindig tanulok valami újat ezen a területen tapasztalatilag. meg tudná valaki adni neki is az elérhetőségét? mail cím, telefonszám.... bármi amin elérhetővé válna számomra is. előre is köszönöm! ( dika.73@freemail.hu ) erre a címre várom az elérhetőségét, ha valaki lenne szíves elküldeni számomra! puszi érte!

 

Andika

ötfelezős júl. 11. © 351

Mivel 16 évig jártam évente egyszer csontkovácshoz, és négy kovi kezelésének vetettem alá magamat, az én véleményem az, hogy a lazítás, bemelegítés, stb akkor számít, ha a kezelésnél fennáll a veszélye annak, hogy túlerőlteti, akármi. De hát ugye a csontkovácsolás egyik alapelve a minimálisan szükséges erő és mozdulat... Szóval csak (a hangsúly a csak szón van) ebből levonni következtetést, hogy mennyit foglalkozik kezelés előtt az ember testének felkészítésével, szerintem kissé hibás megközelítés.

 

A másik meg az, többektől olvasom itt, hogy hatástalan volt a kezelés. Nincs két egyforma repertoárú csontkovács - legfeljebb, ha egyik a másiknak tanítványa volt. Ha az egyik manipulációja nem oldja meg a problémát, el kell menni másikhoz, majd harmadikhoz.

gotti eva júl. 4. © 350

" aki pedig nem vállalt, a térdfájás miatt, ahhoz  ne is menj többet! 

ezek szerint a fejfájásodat a térd mozgatással akarta volna ki kezelni?!  felejtsd el végleg!

szerintem attól még a gerincedet, és a  nyakadat biztos lehetett volna kezelni!

talán még a térded is javulna! "

 

erre gondoltam! adatok tudatában mondtál olyan véleményt, ami nem csak cinikus, de a hozzá nem értéseddel véve kissé kritikát meghaladó véleményezés.  sokan szeretnek olyasmiben okoskodni, amiről fogalmuk sincs az adott helyzetben. különös képp szeretem én is az ilyen embereket... 

 

szép napot!

Előzmény: anndrú (349)
anndrú jún. 30. © 349

ehhez nincs mit hozzátenni!

kérlek máskor olvass figyelmesebben!

 

1. nem ismerem Józsefet!

2. nem írtam róla egy betűt sem ezen az oldalon!

 

 

"mocskolódás, fikázás, bűzlő megjegyzés, leoltás, rosszindulatúság" ezek nem az én szavaim!

 

hanem a Tieid!

színvonalas!

 

kérem az itt olvasókat látogassák meg Józsefet, Ő biztosan jó szakember!

kár hogy én nem ismerhettem meg!

 

ez egy automatikus válasz kérlek ne válaszolj rá!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: gotti eva (348)
gotti eva jún. 29. © 348

Kedves Andúr!

 

Mielőtt beszélsz egy olyan emberről, akit véletlenül sem ismersz, ( József ) előbb győződj meg arról, hogy mit, miért csinál.

Ő azon csontkovácsok közé tartozik, aki teljesen felméri, hogy mivel áll szemben, és bizony eldönti, hogy szabad e hozzá nyúlni valakihez adott módszerekkel, vagy sem. Sok csontkovács mindenkit elvállal mindennel, még ha nem is tud segíteni rajta, csakhogy minél több pénzt tehessenek zsebre!!!  A József meg inkább a hírét nem kockáztatja olyanokkal, amikkel nem szabad. Főleg hogy egy amerikai stílusban dolgozik, dekompressziós paddal, ahol a mély izmokat is ki lehet húzni, lazítani, amit kézzel már mi gyógymasszőrök sem tudunk, mert lehetetlen. És bizony a gerincet teljesen dekomprimálni csak láb-és koponyaalap végponti húzásával lehet igazán megcsinálni. És utána van igazán értelme a manipulációknak. Hány csontkovácsot tudnál mondani, aki költ egy ilyen padra? Mert én egynél sem láttam még máshol. De gondolom fogalmad sincs, hogy mi is lehet az. amerikai oldalakon megtalálod ha beírod angolul. Mivel ő kimondottan nem ebből él, és igazán ember centrikus, nem vállal el mindent csak a pénzért. Sokszor van, hogy megfelelő szakorvoshoz irányítja a páciensét, ha úgy ítéli meg, hogy az a megfelelőbb. Ellentétben a sok nagy arccal. Te is ajánlgatod a te emberedet, (csontkovácsot) vagy épp te vagy az más névvel, és így akarsz vendégeket magadnak. Nagyon bűzlik jópár bejegyzés így olvasgatva az úriemberről...  De tudod mit? El fogok menni hozzá, és kipróbálom, majd megírom a frankót hogy milyen is volt. Tudod ahelyett hogy valakit elkezdesz ismeretlenül leoltani, simán csak javasolhattál volna mást is szakmabélit, hátha az másképp áll hozzá. Több szem többet lát alapon. És nem fikázni másokat ismeretlenül. Felháborító amit művelsz!!!  Többen vagyunk gyógymasszőrök, és masszőrök akik a Józsefhez járunk, nem véletlenül hozzá... De most kipróbáljuk majd az általad áhított mestert, többen is bejelentkezünk majd, és meglátjuk mit tud(sz)... Persze ha jó lesz, én nem leszek olyan rosszindulatú mint te, hogy már csakazértis lefikázom. Ennyit rólad! Szerintem inkább ne írogass ilyen oldalakon, nem hinném hogy a rászorulóknak épp a te mocskolódásod hiányzik még a bajuk mellé. Ha pozitívan nem tudsz beszélni, maradj meg a negatívumokkal magadnak!

 

Tisztelettel: Éva

Előzmény: anndrú (345)
Ildikó Kapuszta jún. 28. Creative Commons License 347

Pintér László,Angels Garden szépségsztalon, Kertész u.43

Tel.) 413 02 95

06/20 942 72 17

Kipróbált többek által is.neten is rákereshettek.

gombóc63 jún. 26. © 346

Nos akkor itt fejezzük be a beszélgetést, nem tudod mi a helyzet nálam, viszont látom az észt tudod osztani, nem is akármilyen stilusban. Csak halkan jegyzem meg, hogy az itt sokak által valószínüleg joggal dicsért József nem vállalt, a módszere nem alkalmas a térdem állapota miatt. Senki nem mondta, hogy a fejfájásomat akarta volna a térdmozgatással gyógyítani. A térdem pedig a porcpótlástól fog javulni, nem a csontkovácstól.

Előzmény: anndrú (345)
anndrú jún. 26. © 345

aki pedig nem vállalt, a térdfájás miatt, ahhoz  ne is menj többet! 

ezek szerint a fejfájásodat a térd mozgatással akarta volna ki kezelni?!  felejtsd el végleg!

szerintem attól még a gerincedet, és a  nyakadat biztos lehetett volna kezelni!

talán még a térded is javulna!

 

 

Előzmény: anndrú (344)
anndrú jún. 26. © 344

én meg helyetted hiába mennék!

látom kifogás, mindig van.

egyébként eddig a fejed, derekad fájt!

én már rendbe jöttem a csontkovácsnál, helyetted meg nincs értelme mennem!

Előzmény: gombóc63 (343)
gombóc63 jún. 24. © 343

Köszi...csak egy műtétre váró rossz térddel elég nehéz a mozgás, még a kevés is. Arról nem beszélve, hogy emiatt volt már aki nem is vállalt.

Előzmény: anndrú (342)
anndrú jún. 24. © 342

akkor bizony valamit cselekedned kell, szerintem ne halogasd!

én már ajánlottam a Köhler István csontkovács  kezelését (nem csak nekem segített!) , de a gyógytorna és a sok mozgás is hasznos lehet neked.

a lényeg, ha valami el van mozdulva, helyére kell mozgatni, már az első figyelmeztető jelek után!

a pihentetés és kivárás a legrosszabb amit tehetsz magaddal!

 

Előzmény: gombóc63 (341)
gombóc63 jún. 20. © 341

Köszi....derekam, fejem.

Előzmény: anndrú (340)
anndrú jún. 20. © 340

Nem értelek?!

Én is megtaláltam a neten pl.: Köhler István csontkovács.  Rögtön bejön a honlapja.

de, 209745040 a száma.

neked mi fáj?

Előzmény: gombóc63 (339)
gombóc63 jún. 18. © 339

Keresném, de hol?

Előzmény: anndrú (338)
anndrú jún. 18. © 338

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Végre egy jó csontkovács, aki nem fájdalmasan kezel!

Viszont a hátamat úgy rendbe hozta, hogy hálát adok annak aki ajánlotta!! Két alkalommal kellett mennem és újra a régi vagyok. Pedig azt hittem nagy a baj mert nemcsak a lapockámnál, hanem már  a elöl  bordáim között is fájt hetek óta. Köhler István, nála voltam, mindenkinek ajánlom aki hátfájással küzd!

Ha más kezeléssel nem javulsz keresd őt!

Előzmény: gombóc63 (337)
gombóc63 jún. 15. © 337

Hol lehet Őt megkeresni?

Előzmény: rituska78 (333)
_gaq.push(["_setCustomVar", 5, "Status", "anonymous", 2]); _gaq.push(["_setCustomVar", 1, "Level-1", "SOS_Forumcsoport", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 2, "Level-2", "Egeszsegugyi_forumok", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 3, "Level-3", "Betegek_egymas_kozt", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 4, "Level-4", "Jo_csontkovacs_Pesten", 3]);