Keresés

Részletes keresés

rhénai Creative Commons License 2 napja 0 0 416

http://uj.katolikus.hu/rendek.php?h=110

FEBRUÁR  11  a  Betegek Világnapja !

egyfrászt Creative Commons License 2016.02.01 0 0 415

Tudnátok adni csontkovács elérhetőséget? És ha tapasztalatot is írtok az még jobb lenne!

Ramona1978 Creative Commons License 2016.01.26 0 0 414

Több csontkovácsot is megjártam!Itt találtam a Dutkon László nevű "lágycsontkovácsot" ő úgy megkezelt ,hogy 3 napja "lebegek" !Hát róla csak annyit ,hogy nem is tartja magát csontkovácsnak ,de magasan a legjobb!Csak ajánlani tudom!

brigi57 Creative Commons License 2015.12.03 0 0 413

Köhlerről csak jót hallottam, főleg a nyaki gerinccel kapcsolatosan.Biztos egy nagyon jól felkészült szakember.

Előzmény: akihinto (412)
akihinto Creative Commons License 2015.12.01 0 1 412

Én a 14 éves lányomat vittem el az előbbiekben is méltán emlegetett Köhler István csontkovácshoz.

Kecskeméten lakunk, ritkán jutunk fel pestre, így olyan megbízható,jó szakembert kerestem akinek a kezeiben megbízhatom, és aki nem riasztja el fájdalmas kezeléssel a gyermekemet az ilyen gyógymódtól.

Ő, erős nyaki, és hátfájdalmakra panaszkodott, az iskolában is akólig bírt egy napot végigülni. Voltunk orvosnál vele, semmi jóval nem bíztattak, csak annyit mondtak neki is a tartásán kell javítani, mert hirtelen nőtt, rövid idő alatt. Nem fejlődött ki eléggéaz izomzata hozzá. Javasoltak gyógytornát, amit végigcsináltunk, sőt még próbálkoztunk külön magán gyógytornával is, de sajnos nem hozta meg a várt eredményt. Eljártunk úszni is, ami adott egy kis könnyebbséget, de én ezzel sem voltam megelégedve. A neten, végül a Köhler István, budapesti csontkovács felkeresése mellet döntöttünk.

Messze volt, de nem bántuk meg!

Alapos vizsgálat után, a megállapitott gerincferdülést, óvatos izomlazítások után szépen kikezelte. Érdekes!!Azt monta, nem az izom hiánya, hanem bizonyos helyeken az izom merevsége okozza az állandó hátfájdalmakat. Ezt meg is mutatta nekem, és ezt teljesen el is fogadtam, mivel végig jelen voltam a kezelések alatt, és a saját szememmel is meggyőtődhettem róla. Ez a "gerinckorrekciós" terápia úgy vettem észre inkább a lazításokra helyezi a fő hangsúlyt. Persze nagyon korrekt módon végig mozgatta a gyermekem egész gerincét. Jó sok elmozdulása a helyérekerült! A leg izgalmasabbak a nyaki mozgatások voltak! 

És hála istennek, fájdalom egy deka sem volt alatta!

Sőt a gyerek színte mosolygott a kezelések alatt! Azt modta nagyon jól esik neki utánna a lazaság, szinte szárnyalni tudott volna!

Végre elmúltak a nehéz napok! 

Ezt azoknak írtam akik nem akarnak beletörődni a mai orvoslás kicsit elbagatelizálódó felületességébe, és a gyakran eredménytelen gyógyítási módszereibe. Szerintem hiába nincs nálunk az sztk-s gyógymódok között a csontkovácsolás, nyugodtan kipróbálhatja mindenki, ha úgy gondolja a tünetei igazolják a szükségességét!  

Javaslom legalább olyan, fájdalommentessen kezelő, kiváló szakembert válasszon, mint a Köhler István!

Zizi6785 Creative Commons License 2015.11.23 0 0 411

Sziasztok!

 

Sportkórházban (vagBy másholudapesten) keresek megbízható vállspecialistát 12 éves gyermekhez!

Minden információ, kapcsolat érdekel!

Köszönöm!

brigi57 Creative Commons License 2015.11.20 0 0 410

Nem akarlak lebeszélni,csak elégtelen a csontkovácsolás. Izmot kell épìteni, hogy helyén maradjon a csigolya.És nem árt tudni mi van ott.

Tehát van egy sorrend.Szòval jó lenne megnézetni egy képalkotóval.Bocs,hogy rövid vagyok,de tegnap sikerült eltörni a jobb kezem.😕

 

Előzmény: emiki6 (409)
emiki6 Creative Commons License 2015.11.19 0 0 409

Még az első hsz-em után pár nappal, mielőtt válaszoltál volna kértem egy időpontot Köhler Istvánhoz és bár próbáltál lebeszélni, azért gondoltam nem mondom le és teszek egy próbát, tegnap voltam nála.

Talált pár csomót, végigropogtatott, sok mindent helyretett, de a nyakam még rajta is kifogott, ami kellemetlen, mert ha az izomkötöttség nem engedi, hogy helyretegye, akkor elég kellemetlen tud lenni, mert nem roppan, hanem ütközik. No ez nem az ő hibája (szerintem).

Jövő héten még elnézek hozzá, ha szükséges még azután is akár többször.

Ami jó dolog, de nincs a weboldalán, hogy van diákkedvezmény, úgy 8500 helyett csak 6500 egy alkalom.

Előzmény: brigi57 (407)
balaton25 Creative Commons License 2015.11.17 0 0 408

Csontkovács ajánlást nem mindig szerencsés, mert mindenkinek más és más a problémája és a reakciója is a kezelésre. Ennek ellenére nagyon  sokszor szükség van a személyes tapasztalat átadására, mert így jobban el tudjuk kerülni, hogy esetleg nagyon "mellé" fogjunk! Rengeteg a nagyon jól  képzett, és nagy gyakorlattal rendelkező manuálterapeuta, de  sajnos igen sok az úgynevezett "gyorstanfolyamot" végzett, nem igazán jó szakember is, aki esetleg többet árt, mint használ! Alaposan szét kell nézni mielőtt rábizzuk magunkat bárkire! Nekem fontos volt, hogy ne egy olyan ember legyen aki rajtam akarja megtanulni a szakma fortélyait... Tehát, legyen tapasztalata, referenciája, esetleg vélemény a net-en a munkájáról... stb. Így találtam rá Balatonfüreden egy nagyon jó csontkovácsra a nyaralás során, aki hál' Istennek Budapesten is rendel. Ami nagyon lenyűgözött az a felkészültség, az eredmény a problémámnál és alázat azzal szemben amit csinál!  Nagyon ajánlom annak akit érdekel, kis kereséssel a neten is megtalálható.   

brigi57 Creative Commons License 2015.11.12 0 0 407
Neked nincs szükséged csontkovácsra,
Ezt a tartáshibát egy jó szakember segítségével ki tudod javítani
Igen menj el a gyerekorvoshoz, mondd el a panaszaidat, ő majt tudni fogja, mit kell tenni.Lehet, hogy ő fog elküldeni egy rtg-re.


Lehet hogy sokat ülsz a számítógép előtt, ettől fájhat a gerincet.
Keveset ülj, mozogj többet.
Előzmény: emiki6 (406)
emiki6 Creative Commons License 2015.11.11 0 0 406

Meg a gyerekorvosnál vagyok. Akkor menjek el oda, kérjek beutalót, aztán a gerincgyógyászatra, majd menjek el oda is és a csontkovácsot mondjam le, amíg ezzel nem végzek?

Igazából van valami derékbajom is, akkor talán arra is választ kapok.

Tudom, hogy elvileg milyen egy normál gerinc és ahhoz képest érzem én a nyak-héti részt rendellenesnek.

Nagy panaszaim nincsenek. Néha fáj a derekam, nagyritkán a nyakam, de nem akarom megvárni, hogy rosszabb legyen.

Előzmény: brigi57 (405)
brigi57 Creative Commons License 2015.11.11 0 0 405
A háziorvos adhat beutalót az ortopédiára.
A legjobbak az Orsz.Gerincgyógyászati Központban vannak, ami nagyon közel van a Délihez.
Első körben rtg-t csinálnak, ez a csontokról ad képet, a lágyrészekről pl. porckorongról nem. Mr-t csak akkor csinálnak, ha a panaszaid indokolják, pl.karba sugárzó fájdalom, zsibbadás..... Mivel drága akkor sem mindig.:(

Írtad, hogy a nyakcsigolyád "beesik" a hátcsigolyádhoz képest. Nem lehetnek egyvonalban, a gerinc nem egyenes. Az egészséges gerinc s alakú. A nyak, az arc írányába, előre domborodik,a hát homorú, az ágyék szintén előre domború.
Ha a hátad púpos, a váll előre esik, a fejed is u.nevezett előre helyezett fejtartást vesz fel (ez lehet a nyakfájás oka).
Ilyenkor a mellizom megrövidül, a hát izmai megnyúlnak. Ezeket kell kijavítani.
Sok infót találsz ingyen a porckorong.hu-n, arról, hogy mi vezetett idáig, min kell változtatnod....
Ezt az olvasnivalót arra az időszakra ajánlom, míg eljutsz a szakorvosig, mert sajnos nem lesz gyors.


Előzmény: emiki6 (404)
emiki6 Creative Commons License 2015.11.11 0 0 404

Milyen orvost kell keresnem ez ügyben? 

Előzmény: brigi57 (403)
brigi57 Creative Commons License 2015.11.09 0 0 403
Szia!

Mint nyaki gerinc problémás azt javaslom keress fel egy orvost.
Készüljön felvétel a nyakadról. Legjobb lenne egy mr.
A hátad lehet, hogy attól púpos, mert fokozott a normál háti görbületed (kyphosisod). A henger nem való ennek kiegyengetésére, az az izompólya fellazítására való.
A tartásodon kéne javítani megfelelő gyakorlatokkal.
Figyelj oda az ergonómiára, helyes ülés, rendes matrac...

Keress egy jó gyógytornászt, aki segít kijavítani a tartáshibád.

Előzmény: emiki6 (402)
emiki6 Creative Commons License 2015.11.05 0 0 402

Sziasztok!

 

18 éves létemre enyhén púpos, de azt olvastam, ez nem ritka a mai világban. Az elmúlt pár évben viszonylag megerősítettem a hátizmaimat és habhenger segítségével a hátam felső részén lévő kötött csigolyákat mobilizáltam, így ki tudom egyenesíteni, DE a felső kettő (vélhetőleg) hátcsigolyámat nem tudtam ebből a kötöttségből felszabadítani, valamint az az érzésem, hogy az e kettő fölötti nyakcsigolya sincs a helyén, mert végigtapintva ahhoz a kettőhöz képest kicsit mintha "be lenne esve" Emiatt szokott fájni, zsibbadni azon a részen a nyakam.

 

Nos ezeket a csigolyákat kéne helyretenni, de legalábbis kéne valaki, aki megmondja, hogy az e a baj, amire gondolok.

 

Én speciel a Déli pályaudvarnál lakom, de hajlandó vagyok Budapest nem túl messze lévő pontjára elutazni a megfelelő szakemberért.

 

Kit ajánlanátok?

Dorinadorinababa Creative Commons License 2015.10.16 0 0 401
Helloka mindenkinek!A Dutkon Laci csontkovács tényleg nagyon jó!Közvetlen ,ügyes kezű,a csontkovácsolás után lemaszírozza az izmokat !Nála 1 kezelés 1 ora vagy még több!Isteni volt!Köszönöm az ajànlàst ,és élvezem az életet hátfájás nekül! :-)
hentes1980 Creative Commons License 2015.10.09 0 0 400
Sziasztok!Dutkon Lászlót szeretném ajánlani egy nagyon jó csontkovács!Lágy és népi csontkovácsolást is csinál!Budapest 7. Kerületben rendel!0036309162822 a száma!Velem csodàt tett csak ajánljani tudom és ami fontos árba is jo 5000ft!
lalitipp Creative Commons License 2015.09.24 0 0 399

Üdvözlöm!

Szeretnék kérni egy telefonszámot a csontkovácshoz,és hogy pontosan helyileg hol található.

Előre is köszönöm

szabolcsieva80@gmail.com

farkaslajoszsolt@freemail.hu

Előzmény: Barbara13 (324)
Newdaron Creative Commons License 2015.08.06 0 0 398

Kedves Ági62!


Ez hatalmas méretű elcsúszás, ekkorát csontkovács tudomásom szerint már nem képes tartósan rendezni.
Erre tudtommal sebészeti úton szokott a megoldás megszületni. Megérné keresni egy megbízható, ilyen műtétekkel eredményesen foglalkozó orvost!

Ági62 Creative Commons License 2015.08.02 0 0 396

Tanácsot szeretnék kérni kedves fórumozók! Csontkovácsot keresek, aki helyre tudja tenni a 14 mm elcsúszott LIV-LV csigolyámat. 2 csontkovácsnál jártam már, de eredménytelenül. Sajnos a csípőm is fáj, és sokszor már nem is tudom melyik az elsődleges!

Ági62 Creative Commons License 2015.08.02 0 0 396

Tanácsot szeretnék kérni kedves fórumozók! Csontkovácsot keresek, aki helyre tudja tenni a 14 mm elcsúszott LIV-LV csigolyámat. 2 csontkovácsnál jártam már, de eredménytelenül. Sajnos a csípőm is fáj, és sokszor már nem is tudom melyik az elsődleges!

Mandu411 Creative Commons License 2015.07.28 0 0 395

Sziasztok, el tudna kuldeni valaki csordas jozsef csontkovas telefonszamat privatban? Surgos lenne, mandra411@gmail.com, koszonet

brigi57 Creative Commons License 2015.06.07 0 0 394
Jaj, hát roller! :DElőzmény: radomiki11 (393)
radomiki11 Creative Commons License 2015.05.31 0 0 393

:))))))))

 

a nevem mellett itt zöld karikában mi ez a rokkantkocsi? :D azt jelzi, hogy ezzel kellene közlekednem? :D

 

 

M.

radomiki11 Creative Commons License 2015.05.18 0 0 392

sziasztok!

 

bár előző kérdésemre senki nem válaszolt, hát akkor most én írok ide bejegyzést, hátha másoknak segíthetek ezzel.

 

jozsefcsordas71@freemail.hu

 

megtaláltam a szóban forgó embert, gerincsérvvel bajlódom, és azt kell hogy mondjam, nem egy egyszerű gerinc-mester, csontkovács, manuálterapeuta, és keleti gyógy-masszőr! rajtam nagyon sokat segített, messze menőkig figyelmes, nagyon érti amit csinál, és alapos szakembernek ismertem meg. ezért is gondoltam úgy, hogy megemlítem itt nektek is. ha valakinek hasonló problémái lennének, nyugodtan forduljon hozzá. ha valakit érdekelne, hogy min mentem keresztül részletesen a József kezelései folyamán, lapozzon itt át a  PORC-GERINC-EÜ  csoportba, és a 12011-es bejegyzésemtől kezdve a 12136-os bejegyzésemig olvassa végig a beszélgetéseinket. nagyon sok mindent osztottam meg a többiekkel a tapasztalatokból, talán másoknak is sokat tud majd segíteni. a fentebbi mail címen lehet írni neki aki úgy érzi, de van egy facebook oldala is, amit nagyon nem kapkod el, de ott is el lehet érni akit érdekel :

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008197812209

 

sok sikert mindenkinek a jobb közérzet, és egészségesebb életmód felé!

 

Miki.

Előzmény: radomiki11 (391)
radomiki11 Creative Commons License 2015.04.30 0 0 391

szép estét!

 

érdeklődnék, tud e valaki konkrétabb infóval szolgálni a József kezeléseiről? konkrétan mit csinál, hogyan, miért, merről, merre, hányszor, stb...?  miben más a többi csontkovácstól? sokan dicséritek itt, de szeretnék többet tudni róla.

valószínűleg komoly segítségre lenne szükségem, akár privátban is várom szívesen valaki levelét, aki írna konkrétabb dolgokat nekem. köszönöm előre is.

 

Miklós

gabber001 Creative Commons License 2015.04.29 0 0 390

balótata!

 

légyszíves írj rám privátban, szeretnék pár dolgot még megtudni az Istvánnal kapcsolatban. köszönöm előre is!

 

gabber001@freemail.hu

 

Gábor.

Előzmény: balótata (389)
balótata Creative Commons License 2015.04.22 0 0 389

Kedves Fórumozók!

 

Már régóta vágytam megtalálni a jó csontkovácsot. 

Nekem fejfájásos-szédüléses panaszaim voltak, és állandóan zsibbadt az egyik kezemen két ujjam.

A szokásos körök után úgy döntöttem nem bízom magam tovább  TB-re.

A második körben orvoscsontkovács-hoz mentem Mégiscsak doktor, .. külföldön tanult ugyebár?!

Hagyjuk! Már a vizsgálat se 2Ft volt. De 8 kezelés után meguntam a kb. 5 perces, lazitás nélküli kezeléseket, pedig 12-t javasoltak! Ugyanis nem javultam!

Ezután elmentem a " város legjobb csontkovácsához" , aki szintén nagy csalódás volt.

Ő kigurított egy polifoam szőnyeget a földre, majd rámülve  próbálkozott ropogtatni de felettébb eredménytelenül, ...és a hygiéniáról nem is beszszélek, mert azt nem ismeri.

Egy másik "komoly tudású" csontkovács, (állítólag tanítja is!) jól megköpölyözte a hátamat, jól megcsípkedte, majd belém böködött valami kütyuvel kettőt-hármat. Aztán egy roppanás nélkül távozhattam.

Tele lett a hócsizmám!

Ha nem látom meg a TV-ben, egy gericgyógymódokkal foglalkozó műsorban  Köhler Istvánt, ezt a nagyon kiváló csontkovácsot, talán így is maradok.

Rákerestem a neten. Megtaláltam a Fórumon is, többen irtak róla. Jót!

Most én is csatlakozom hozzájuk.

Végre valaki megvizsgált (nem kellett érte külön fizetni!), elmagyarázta a gyógymódot úgy, hogy én is megértsem, aztán csodák csodája, volt ropogás! Nem is kevés! Első alkalommal!

A nyak kezelése mestermunka a többihez képest! Kitapogatta, és egyesével helyremozgatta a nyaki alkatrészeimet!

Nála nincs fájdalom, durva mozdulat, és nem kell alsóneműben vonaglani különböző furcsa pózokban.

Azt nem mondom, hogy egy alkalom után, de néhány kezelést letudva, már teljesen gyógyult vagyok.

Köhler István nem véletlenül volt a TV-ben. Magasan a legjobb csontkovács akivel találkoztam.

Kíméletes és eredményes!

A nyak kényes terület, ha nyakat kell mozgatni valakinek, én csak!!! őt javaslom!

 

 

 

ötfelezős Creative Commons License 2015.03.28 0 0 388

Ekkora lapát marhaságot hogy tudtál egy lendülettel idevágni?

Javasolom, hogy egyszerre annyit írjál a jövőben, amit átlátsz. Akkor nem keveredsz ellentmondásokba három mondaton belül.

Előzmény: Törölt nick (386)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.09 0 0 387

Különböző módszerek ismeretek a földsugárzások kiiktatására, elterelések, kizárások és sorolhatnánk, de ezek egyike sem biztosít tartós javulást.

Beláthatjuk, hogy a gyógyulásunk felé az első lépcsőfok a káros földsugárzások kikerülése, mely egyetlen, nagyon egyszerű módon kivitelezhető:

 

Semleges helyre kell tegyük fekhelyünket!

Előzmény: Törölt nick (386)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!