Keresés

Részletes keresés

Gaddemon Creative Commons License 3 napja 0 0 458

A csontdoki.hu -s Pásztor Tamásról olvasott itteni vélemények nálam kiverik a biztosítékot. Ez az ember egy sarlatán bohóc. Nem találok szavakat rá, hogy mekkora dilettáns, és milyen szinten hülyének nézi az embereket. Elképzelésem sincs, milyen budai rendelőről beszélnek, ugyanis a Vörösmarty utcai lakásába kéretett, mikor bejelentkeztem csontkovácsolásra. 1 órás felmérésről-kezelésről volt szó, ehhez képest 30 perc alatt "lerendezett", ennek a 90%-a beszéd volt. Először is a lakása olyan, mint egy szemétdomb. Rendetlen, de ami a fő, KOSZOS. Kutya ugrált végig köröttem, a kezelés felénél átvitte a másik szobába. Eleve várakoznom kellett, míg mással foglalkozott, bár volt időpontom. Mikor én következtem, hallgattam a hülyeségeit, hogy cápacsontom (???) van, és ahogy ő most megkezel, évekig nem lesz problémám. A kezelés konkrétan semmit nem ért, a hátam pár nap múlva pontosan ugyanolyan volt, mint előtte. Elmondom, hogy RENGETEG csontkovácsnál voltam már, és sajnos a kedvencem az ország másik felébe költözött, így ő már nem tud kezelni, emiatt kerestem újat, és a rengeteg imádattól csöpögő hozzászólás miatt (amit nyilván haverok, ismerősök ill. a felesége, aki asszisztál ehhez a komédiához, amit kezelésnek csúfolnak) választottam ezt az embert. Az én ostobaságom, hogy nem fordultam ki azonnal a retkes lakásból, és a "csontkovácsolás" (haha!!) után én barom kifizettem a 6 ezer forintot! Ő kellett volna hogy fizessen nekem, amiért elszúrtam az időmet ezzel a színjátékkal. SENKINEK NEM AJÁNLOM, a pozitív hozzászólásoknak ne dőljenek be, mert mind hamis promó!

Előzmény: VCsilla1978 (455)
ötfelezős Creative Commons License 2017.03.26 0 0 457

Emlékszem, kiskoromban hallottam két autós beszélgetését egy szerelőről, megállapították, hogy gyújtást ő állít legjobban a műhelyben, de általában jobb, ha máshoz nem nyúl.

Előzmény: emiki6 (456)
emiki6 Creative Commons License 2017.03.26 0 0 456

Fórumbéli és egyéb tapasztalataid alapján te kiket gondolsz jó csontkovácsnak?

Előzmény: ötfelezős (454)
VCsilla1978 Creative Commons License 2017.03.23 0 1 455

Kedves György. Szeretnék reagálni arra, amit Pásztor Tamásról mondott.

Amikor csontkovácsot kerestem, és belefutottam az oldalába,  megnéztem a véleményeket, és láttam írt Kepes  András is – remélem mond valamit a neve. Ő megfogalmazta miért ilyen a Tamás.

Elmentem hozzá, és tényleg.. budai rendelő, külön tárgyaló, külön kezelő, 6 ezer ft.

Éreztem a kezeiben a majd’ 30 évet, és a humoránál fogva nevettem saját nyomorúságomon, hogy  rövidebb az egyik lábam..stb…  Remek érzés volt a kezelés után, és bizony nem hagyott nyugodni a 6 ezer ft, és rákérdeztem – miért ilyen olcsó?  Tudja mit mondott? 55 éves vagyok, megvan mindenem, nem vágyok új kocsira, ha többet kérnék, lehet nem tudnám jó szívvel elkölteni.. Ennyi.

Hogy fura hirdetései vannak a fb-n? Nézte már a google csontkovács oldalát? A „híres” menő csontkovácsok az év minden napján hirdetnek.. Tamás fura fickó, de jó értelemben vett fanatikus. Én nagyon hálás vagyok neki, és örülök, hogy megtaláltam. – Ja, és azt tudta, hogy havonta egyszer ingyen kezel – illetve egy dobozkába annyit kell csak beletenni, amennyit elbír a pénztárcája? És Mikuláskor egy tábla csokiért kezelt, amit gyerekeknek adott?  Szép napot kedves György… J

Előzmény: Georg64 (450)
ötfelezős Creative Commons License 2017.03.19 0 0 454

No látod, máris megdupláztad a hozzászólásaid számát.

Aki fórumozik, annak nem egy hozzászólása van.

Jellegzetesen egy hozzászólása van viszont azoknak, akik nagyobb hányadban burkoltan reklámoznák saját magukat, kisebb hányadban meg akik mások hitelének rontására regisztráltak.

És igen, én ellestem másoktól, hogy ez nem tetszik nekik, és ennek hangot is adnak.

Ebben a topicban például nézd meg farkaslevi hozzászólását a 378. sz. alatt, vagy egy másik topicban a kezdő hozzászólását:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133124979&t=9018423

Az ember azt hinné, ez egy beteg ember, de miután ezekre a dolgokra senki nem volt vevő, egy év múlva lusta volt új néven regisztrálni, és kiderül, hogy ő is iparos:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=138670142&t=9143916

 

Tudom, farkaslevi is túllépte az egy hozzászólást, de ez a tipikus egy hozzászólásos duma (szemezek egy Cikkmakk gyártmányú fúrógéppel, csupa jót írnak róla, szerintetek megvegyem? :D )

 

 

Nálad ez még nem dőlt el, hogy te egy kéthozzászólásos hitelrontásra bejelentkező vagy, vagy egy fórumos, akinek csak az első hozzászólása sikerült megkérdőjelezhetőre. :)

Természetesen elismerem a jogodat vélemény, sőt, elítélő vélemény írására, de mondjuk javaslom azt az arányt, hogy legyen 10 hozzászólásod, amelyik segít valakinek, és egy, amelyik úgy segít, hogy felhívja a figyelmet egy visszásságra.

 

Sikerült leszállítanod a saját nívódat a "mondod meg a tutit" kifejezéssel, el kell ismernem, ami érdekel, ahhoz hozzászólok, és ugyan ez "te itt éled az életed" nem igaz, de az tény, hogy időm egy részében fórumokon aktívkodok. :D

Előzmény: Georg64 (452)
K.I.Tomi Creative Commons License 2017.03.13 0 0 453

Sziasztok!

Nagyon örülök annak,hogy megtaláltam azt a terapeutát Dutkon László lágy csontkovács személyében, aki elmúlasztotta az izületi fájdalmaimat  és neki köszönhetően újra élek.Egy munkatársam ajánlotta aki ebben a forumban talált rá .Azóta szinte mindegyik kollégánk megfordult nálla és kivétel nélkül elégedettek vagyunk.Minden eggyes porcikámat ,izmomat megmozgatja.Isteni érzés az apró finom roppanások után rögtön érzed a megkönnyebbülést .Kiváló szakember ajánlom mindenkinek! Kollár T

Georg64 Creative Commons License 2017.03.13 0 0 452

Kedves ötfelezős, igen valóban egy betű véletlenül hozzákerült, próbálta-nem "próbáltam" (közöm nincs a csontkovácsoláshoz, mint marketinges dolgozom)... hát szerintem aki akarja az érti mit akartam mondani. Nem láttam  a kiírást, hogy itt nem szabad az első hozzászólást létre hozni, hanem mindjárt az 5.-el kell indítani ...attól, hogy te itt éled az életed és mondod meg a tutit különböző fórumokon, még másnak is lehet észrevétele és véleménye... Valószínű szakmai ártalom, de igen is feltűnt, a sok hirdetése az úrnak, miközben a hölgy úgy adta elő mintha a hirdetett csontkovácsok legalább is sátántól valóak lennének...

ötfelezős Creative Commons License 2017.03.11 0 0 451

illetve Szí Márton nevét próbáltam egy darabig felhasználni,  ami persze nem baj, csak nagyon kihangsúlyoztad, hogy ő nem hirdetett csontkovács, ami így nem igaz

 

Ezt teljesen érthetetlen. :D Hol próbáltad felhasználni, és mire? :D Ha egyszer ezen kívül az Index fórumain nem is volt hozzászólásod. :D

Előzmény: Georg64 (450)
Georg64 Creative Commons License 2017.03.09 0 0 450

Szia, örülök, hogy segített neked Pásztor Tamás, biztos jó, de én kb hetente belefutok a hirdetésébe a facebookon, megjegyeztem mert a témához nem illő képekkel fut :-), illetve Szí Márton nevét próbáltam egy darabig felhasználni,  ami persze nem baj, csak nagyon kihangsúlyoztad, hogy ő nem hirdetett csontkovács, ami így nem igaz. persze ettől még lehet jó és valóban kedvező. Én is a vélemények alapján választottam mást, nekem "gyanús" ha valaki olcsó is meg állítólag jó is és nem mellesleg éjjel-nappal elérhető...

Leventexx Creative Commons License 2017.02.08 0 0 449

Nem emlékszem már pontosan mi volt a kommentem, mert valakinek nem tetszett és eltávolították, de a fő probléma az volt, hogy a csontkovácsoláshoz sem értett. Miért probléma, hogy ezért regisztráltam? Eddig csak olvastam a fórumot.

Előzmény: ötfelezős (447)
Horváth.Mariann79 Creative Commons License 2017.02.06 0 0 448

Sziasztok. Nem értek valamit.  Mi alapján kerestek csontkovácsot?? - Sírtok az ár miatt, meg hogy nem foglalkozik Veletek.

Én a múlt héten megemeltem magam, fizetés végén voltam, ár alapján kerestem csontkovácsot.

Megtaláltam Pásztor Tamást - a csontdokit, így van fent. 6 ezer forintot kért. Az fogott meg, hogy 55 éves, és a facebookon konkrétan 77 vélemény van Róla írva, és azt mondta Mindenkire szán 40, 60 percet.  Elmentem, és bizony éreztem a türelmét, és a szakértelmét. Elmagyarázott mindent, még én is megértettem, megtörtént a kezelés, és mondhatom, mintha kicseréltek volna. Mindezt egy budai RENDELŐBEN, 6, azaz HAT ezer forintért. Azt gondolom, az itt jelenlévők közül sokan a divatos, hangzatos nevek után mennek, fizetik a 10, 20 ezreket 15 percekért...Nekik üzenem - ha beütöd, hogy csontkovács Budapest, elsőnek a hirdetések jönnek ki, utána aki hirdetett, és az oldala, utána a hirdetés nélküli csontdoki.hu Ennyire egyszerű.  Lehet keresgélni.. 

ötfelezős Creative Commons License 2017.01.27 0 0 447

Ezért regisztrált? :D

Az ilyen dumákat a helyén kell tudni kezelni. Tán nem ez a lényeg. Már amellett, hogy laikusoknak pont elég jó ezt mondani, a többi sem jelent neki többet. Lehet, hogy például nem szereti József Attilát. És? Csontkovácsoljon, ahhoz értsen. 

Előzmény: Leventexx (446)
dave6847 Creative Commons License 2017.01.17 0 0 445
Leó93 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 444

Üdvözlök Mindenkit!

 

Csontkovácsként írom a tapasztalataimat.

 

Egy elég komoly problémával fordultam az orvoslàshoz ahonnan hosszadalmas vizsgálatok és sikertelen kezelések után tértem àt a csontkovács kezelésekre amit jelenleg is csinàlok. Egyérteművé vàlt előttem, hogy erre van szükségem. Nagyjàból harmadik éve , hogy sorra járom a csontkovàcsokat. Jó pár ügyes szakemberrel voltak jó tapasztalataim akik sokat segítettek, de sajnos sehol nem született végleges megoldás. A sok  kezelés amin részt vettem jó volt arra, hogy elsajátítsak pár technikát amivel magamon is tudtam segíteni egyes helyzetekben. Végülis addig ment ez így, hogy elvégeztem a csonkovács tanfolyamot(2016.10.10.). Úgy gondolom, hogy sok speciàlis kezelési praktikàkra, módszerre tettem szert és átfogóan fogom tudni kezelni a pàcienseimet. Az eddigi visszajelzéseim ezt igazolják. Jelenleg gyógyszerész asszisztens pályámat bővítem a csontkovàcsolással és képzem magam tovább a gyógyítás területén, hogy minél több embertársamnak tudjak szakszerű segítséget nyújtani.

 

Akit én ajánlok mint csontkovács: Lokodi András tel: 06 30 311 15 35 

 

Az én elérhetősegem: Leó, 06 30 853 85 87

Egyenlőre csak házhoz tudok menni.

defiswiz Creative Commons License 2016.12.19 0 0 443

Svájcban nem csontkovácsok hanem chiropraktőrök vannak!Nagyon komoly szakemberek ,nagyon komoly tudással és nem mellesleg dr cimmel!Valóban nem olcsó egy kezelés ,de azt kijelenteni hogy nem értenek a nyak kiropogtatáshoz elég vicces kijelentés.Más idejét rabolni viszont tisztessegtelen dolog ebben egyetertünk!Keress masik csontkovácsot vannak rajta kivül is jo szakemberek!Én máshoz jarok az is number 1 ,szerencsémre még alig ismerik.

genfi Creative Commons License 2016.12.02 0 1 442

Ezt csúnyán elrontottad!

Én is hozzá járok! Svájcban élek itt dolgozom, informatikusként, de amikor haza megyek nekem is ő szokott segíteni!

Voltam itt kinnt is kezelésen( ami mellesleg nem kispályás árakon mozog ), de közel sem ért annyit mint a köhler istván kezelései.

Gondolom te is valamiért ragaszkodnál hozzá?!

Azért azt tudnod kell, hogy itt svájcban ha a fodrászomnál, ha nem vagyok itt  a megbeszélt időpont előtt legalább 5 perccel, már nem nézi jó szemmel! Ha pedig nem jelzem időben ( minimum 2-3 nap) a lemondásomat az időpontról, akkor csak úgy fogad, ha kifizetem a az előző feleslegesen lefoglalt időt!

Vagy kereshetek mást!

Persze svájcban a pontosság, és a megbízhatóság alap erény,  itt mindenki munkaidejét komolyan veszik.

Kár, hogy elpuskáztad a lehetőséget, mert a jó nyaki mozgató szakember ritka mint a fehér holló, svájcban is!

 

emiki6 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 441

Sziasztok!

 

Eddig Köhler Istvánhoz jártam, de egyszer nagyon csúnyán elnéztem az időt és csak negyed órával a foglalt időpont előtt tudtam "lemondani". Azóta többször hívtam, de szerintem letiltott vagy hasonló (3-at cseng, aztán hangposta jelentkezik és ez előtt nem volt ilyen), amit megértek, mert megbízhatatlanságról tettem bizonyságot, de érdekesnek tartom, mert mikor jeleztem neki, hogy nem tudok odaérni, akkor nem mondta, hogy ezek után ne is keressem. Mindegy, ez van...

 

Tudnátok esetleg alternatívát javasolni? Nyaki elmozdulásom van és néhány abból fakadó háti is.

Előzmény: Barbibaby (440)
Barbibaby Creative Commons License 2016.11.27 0 0 440

Ingyenes csontkovácsolást hirdetett novemberben Dutkon László. A facebookon találtam rá.Megmondom az igazat nem kapok az ilyesmire , de lesz ami lesz alapon elmentem bár vissza akartam mondani ,hosszú tört..

be..zarás az ember nem e világi az tuti!Bementem pár perc eltel kikérdezett a betegségeimről ,utána megkérdezte mikor akarok kibékülni az anyámmal....?Köpni nyelni nem tudtam ,mert 2 hete nem beszélünk!A többi privát ...! :) Ajánlom !!!!!!!!!Igazi élmény nem rángat ,alapos és tud valamit amit nem értek ,5 nappal a kezelés után még a hatása alatt vagyok!

Katinka Ferenci Creative Commons License 2016.11.27 0 0 439

Sziszasztok!

1.Érdekes bejegyzéseket olvastam ezen az oldalon ,közben jókat mosolyogtam! :) "Elmentem egy csontkovácshoz aki semit nem ért !Másnap már mennem is kellett a másikhoz ,mert ő annyira jó és senki nem akart hozzá menni ,de aztán mégis mindenki ,mert nincs nálla jobb" Mondta ezt "Én"

"Én" ezért mindenre képes volt regisztrált és vissza jár bizonyitani!Annak ellenére ,hogy megtalálta a legjobb csontkovácsot !Ha ő a legjobb miért ez a felhajtás?Talán én vagyok ő?Mert én és ez már valóban én vagyok!Csontkovács kezelés után relaxálok és nempedig posztolok a világháló minden pontján!

2.Igen! Orvos is lehet jó csontkovács !

3.Ormos intezet szinvonals jó szolgáltatas ,de valóban nem olcsó!

4.Soha nem jártam nagyon rossz csontkovcsnál ,aki után rögtön rohannom kellett volna a másikhoz pedig túl vagyok egy páron!

5. Az ,hogy egy csontkovács egy orán keresztül felvilágosít az baj ?Ráadásul ha ezt még tudományosan is teszi!Hát?

6. Nálam kritérium , hogy aki mindenkit egy kezelésből gyogyít ahhoz nem megyek!Mert ennyire sötét nem vagyok ez a stori 15-25 éve lepörgött!

7.A legfontosabb ha az embert találtad meg ,megtaláltad a legjobb csontkovácsot ne hallgass másokra!

Katinka ferenci Érdröl

 

 

ötfelezős Creative Commons License 2016.11.14 0 0 438

Akikhez én jártam, azok igen ritkán rendeltek vissza bárkit.

Előzmény: gombóc63 (437)
gombóc63 Creative Commons License 2016.11.13 0 0 437

Én pártatlanul csak annyit tennék hozzá, hogy erről van szó, a másik csontkovács is agyon lett dicsérve, még se felelt meg. Azzal nincs baj egyébként, hogy ha valakit visszarendelnek, ez a dolog is csak kúraszerűen használ.

Előzmény: Mori78 (436)
Mori78 Creative Commons License 2016.11.13 0 1 436

Szia, én írtam Érmelléki Attiláról, mi nagyon elégedettek voltunk vele és NEM kért meg minket, hogy írjuk le milyen király :-), nagyon sok jó értékelése miatt mentünk hozzá és azért írtunk, mert szerintünk megérdemelte és mi is segíteni akartuk ezzel a munkásságát, az eredményessége viszi előre és ez hozza magával a promót... Nem hiszem, hogy ennyi ember írna jó véleményt ha nem lett volna eredményes a kezelés....egy ismerősöm, akinek ajánlottam Attilát, sos szeretett volna menni hozzá. Sajnos aznap már nem dolgozott ezért az ismerősöm elment máshoz. Itt is agyon van dicsérve az ember, mint aki oktatja is a dolgokat.... Állítólag egy órán keresztül magyarázta neki, hogy mi a baja, nagyon tudományosan, de segíteni semmit nem segített a kezelés. Másnap elment az ismerősöm Attilához és láss csodát ő tudott segíteni :-), ja és  másik nagy és tapasztalt csontkovács mindjárt vissza rendelte volna vagy 8 alkalommal, Attila valamiért megoldja kevesebb alkalommal  a dolgokat...ennyi !

Előzmény: amaefa (434)
drtm Creative Commons License 2016.10.05 0 0 435

nem tudok küldeni levelet neked, valamiért nem engedi a rendszer......

Előzmény: gombóc63 (431)
amaefa Creative Commons License 2016.10.04 0 0 434

Dr Ormos fele hozzaszolashoz csak annyit ,hogy nem az orvos csontkovacsok a legjobbak sot!De ettol fuggetlenul lehet meg van a tudasa csak belefasult!Ermelleki Attila egy kezdo csontkovacs sok sikert kivanok neki ,lehet meglatogatom ,viszont egyenlore ugy nezki ki a promocio viszi ot elore!Furcsa modon mindenki ugyan azt irja "csodalatos volt...,csak ajanlani tudom... "Ez tipikusan az a helyzet amikor a kezeles vegen jelzik ,hogy jo lenne ha felvesned a fb oldalamra ,hogy kiraly vagyok!:)Hangsulyozom nem az zavar ,hogy kezdo ,mert ettol lehet tehetseg!

gombóc63 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 433

Kattints a nevemre és ott küldhetsz. De ha TENS készülékről van szó, akkor ne fáradj!

Előzmény: drtm (432)
drtm Creative Commons License 2016.09.28 0 0 432

persze, szívesen, küldj egy privát cimet

Előzmény: gombóc63 (431)
gombóc63 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 431

Megtennéd hogy nekem is elküldöd?

Előzmény: drtm (430)
drtm Creative Commons License 2016.09.27 0 0 430

Kérlek küld egy privat mailt, leirom az én tapasztalatomat, hogy ki hogy hozott rendbe.

Előzmény: armisz72 (428)
bhsas07 Creative Commons License 2016.09.26 0 1 429

Dr. Ormos Gábor:

 

Évek óta tartó derékfájással voltam nála, 1 órán keresztül vártam a rendelőben, mire megjelent. 5 perc alatt átnézte az mr felvételemet, valamit jegyzetelt, felületesen megvizsgált, felírt gyógyszert (nsaid), 7-10 nap múlva menjek vissza. 

És ez jó magyar 20 ezer forintomba került.

 

az SZTK-ban ingyen szoktam ehhez a színvonalhoz.

 

SENKINEK NEM AJÁNLOM, ezt a lehúzó embert!!!

 

 

armisz72 Creative Commons License 2016.09.23 0 0 428

Sziasztok,  mivel elozo bejegyzesemre semmi nem jott akkor ugy kerdeznem,  hogy barmely bp- i kiropraktőrrel tapasztalat velemeny erdekelne. Csak kiropraktőr!  Csontkovacs nem. Koszi ha vki segít. 4 honapja kuzdok a geroncserveimmel. Mar kezd elegem lenni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!