A probléma az üzemanyag ellátással volt, alacsony nyomás és gyenge üzemanyag szállítás. Egy üzemanyagszűrő cserével teljesen orvosolva lett a gond. Jobb, mint újkorában.
Első autónak egy 2005-ös Focus MK2-re esett a választásom, 1.6os, 85KW-os DA3 kombi. Egy bajom van. Nem találok sehol sem hozzá használati utasítást. Illetve találtam 35 euróért, de azt köszönöm nem. Valaki ismer oldalt ahonnan le tudnám tölteni?
Van valakinek ötlete, tapasztalata,hogy Focus mk1 1.6 benzines autónál a kopogás érzékelője miért lehet kikötve?Vagy esetleg vannak típusok aminél eleve nem is volt esetleg?Bár ha jól tudom mindegyiknél van.
Tehát a kérdés továbbra is az,hogy mi lehet az oka annak,hogy nálam nincs?Illetve ha bekötök egyet akkor felismeri az ECU vagy programozni kell?
Köszönöm a valaszokat!Nem esik vissza a hőfok,hanem kb. az induló 60,és az üzemi hőfok között van,kb. 75 fok lehet.Fűtéssel nincs gond,fűt rendesen!Legközelebb nem leszek rest,pár km. után megnézem a hűtőhöz menő,illetve a visszatérő csövet,hogy van -e különbség.
Egy éve szenvedtünk ezzel. A gyerek használja ezt a kocsim, és mondta, hogy állandóan fázik. Beültem, és kipróbáltam. A gond az volt, onnan tudod, hogy a termosztát jó-e, hogy amikor felmelegszik, és kinyit a termosztát, akkor majdnem teljesen lemegy a mutató. Végül a múlt héten kicseréltem, és azóta nem ilyen a karakterisztikája. Amikor kinyit, csak épphogy visszaesik a víz hőmérséklete. ( a másik 2 autónál is így van) Nekem kb. 4-5 km kell, hogy meleget fújjon most, de városban, dugó nélkül.
Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy focus 1.5 tdci 0 fokban 10-15 km. alatt sem melegszik üzemi hőfokra,miközben megy a fűtés.Ez normális,vagy ez már termosztát hiba?Olvastam,hogy nagyon kevés felesleghőt "termel",de ennyire?Köszönöm,ha valaki válaszol!
Adott egy 2005 HHDA-s motorral rendelkező Ford Focus 1.6 TDCI jármű.
Másfél éve vagyok ennek a tulaja, semmi probléma nem volt vele.
Azonban megjelent a műszerfalon egy jel pirosfogaskerék benne egy felkijáltójel-el.
Hibakód ami volt benne egy főtengely jeladó.
produkált hiba : erőtlenség,, 3000 fölé nem megy, lassú gyorsulás, (elvileg ez vészüzemmód).
Volt pár alkalom hogy a motor le is állt, kissebb sebességen(a hiba jelenlétében).
Motor újraindítás után egy darabig megint semmi probléma. Jeladó csere után is fel merült már a probléma. Szerelőre bízom a dolgot. Ezt azért írom, hogy ha megoldódik a hiba akkor jelzem itt.
Hátha bárki másnak is segítség lehet és megkíméli majd a felesleges pénzköltéstől.,!!! Tisztelettel.:Den
Sziasztok valaki tapasztalt mar olyan jelenseget hogy melegen de csak melegen rangat nem egyenletes a motorjarása. Az alany egy 2006 1,8 tdci kkda mk2 .280000 a km állása.Menetközben semmi gond megy ahogy kell.
Szia! Hasonló problémám van, alacsony sebességnél nem húz , hibakódot is szokta hozni akkor újra indítás és meggyógyul, szervízbe diagnosztika után annyit mondtak ilyet még nem láttak. Első körben folytó szelep ház(talán), de nem biztos.
Segitséget kérekérnék! Van egy focus mk4 . A tolató kamera hol jó,hol nem! Vagy működik, vagy nem.Szervizben megnéztékaz volt a vizsgálat vége,hogy a kamera rossz! De akkor hol jó,hol nem.
Kérdezném,hogy valaki járt-e már igy?
Honnan lehetne rendelni hozzá kamerát ami kompatibilis az eredetivel?
adott egy ford focus mk2,5 1.6 shda benzin motorral.Időszakosan hol erősebb hol gyengébb remegést, vibrációt érezni főleg a padlón és a pedálokon.Úgy érzékelem hogy a motor gyengébb mikor a remegés nagyon előjön.
Most lett kuplung és vezérlés cserélve, illetve kicseréltem a gyújtás kábelt.
Esetleg van valakinek tapasztalata hasonló problémával?