Keresés

Részletes keresés

Matthia Radosa Creative Commons License 2018.06.26 0 0 141

jó lehetőségek az au pair számára: http://www.aupairlink.ch/

 

geragnes Creative Commons License 2018.01.12 0 0 140

Udv Mindenkinek, 

 

Angliaba keresek Au Pair-t 2018 Majusatol 7 honapos kisfiam melle legalabb 6-9 honapra, de egy ev idealisabb lenne. geragnes82@gmail.com 

jogomvan.hu (X) 2017.12.16 0 0 139

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván Önnek a www.jogomvan.hu csapata.

Online jogi segítség a külföldön élő magyaroknak is.

Luca0308 Creative Commons License 2017.12.01 0 0 138


Németországba keresek AuPairt, legalább 9 hónapra, de szívesen egy évre. Januártól kellene Potsdamban munkába állni, egy 8 és egy 10 éves kisfiút kellene iskolába vinni és a napköziből elhozni és ellátni amíg a hazaérünk. Jogosítvány, nyelvtudás előny - elsősegélytanfolyam szintén.
Amit nyújtunk,jó környezetben szinte családtag státus, nyelvtanfolyam - amíg a fiúk iskolában vannak (VolksHochschule, költségeit álljuk), alkalmanként fizetett hazautazás. Külön szoba, vagy apartman.
Kérlek segítsetek!

email: lkissaroslaki@gmail.com

 

tilla.beder Creative Commons License 2016.07.29 0 0 137

PAR RESZERE!

Angliaba egy videken elo csaladhoz keresunk egy part augusztusi/szeptemberi kezdessel.

Heti Netto fizetes: 200 font/het/szemely
Munkaido: 40 ora/szemely

Holgy feladatai:

- 3 gyerek felugyelete, akik 7, 5 evesek, illetve a legkisebb 18 honapos
- Hazimunka elvegzese, egeszseges etelek elkeszitese a gyerekek reszere

Ferfi feladatai:

- Lovak koruli teendok elvegzese
- Kerteszkedes

Elvarasok:

- Angol nyelv tarsalgasi szinten valo ismerete
- Ferfinak jogositvany

A csalad etkezest es szallast (kulon lakast) illetve szolgalati autot biztosit!

Tel: (004) 0740 704 947 
Email: attila@ijcjobs.com

nosztalgika02 Creative Commons License 2016.02.23 0 0 136

aupair-world.net

Előzmény: Stinni (134)
Cicacucc Creative Commons License 2016.02.22 0 0 135

Sziasztok!  

Angliában szeretnék au pair munkát vállalni magyar családnál. Esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni? 

 

A kotruczm@gmail.com email címre tudtok írni ha esetleg valaki valamit tudna :) 

Előre is köszönöm!  

Üdv, 

Martina 

Stinni Creative Commons License 2014.07.02 0 0 134

Sziasztok van itt valaki? Nagyon remélem fellendül az oldal újra mert jó lenne segítséget kérnem olyanoktól akik jártasak ilyen téren. Két éve fejeztem be a középiskolát. Angolból középfokon meglett az érettségim..nem mondom, hogy perfekt vagyok angolból de ha rávagyok kényszerülve feltalálom magam és na valamit krahácsolok:D. A lényeg az, hogy nem az erősségem de 14 évi tanultam és úgy gondolom, hogy nem mindenki úgy vág ennek a kalandnak neki, hogy tökéletesen beszél angolul.
Bébiszitter oklevelet még a középiskolán keresztül a Magyar Vöröskeresztnél csináltam meg. 9hónapi kőkeményen hétfőként jártunk a tanfolyamra amit egy rendes kemény vizsga követett. Mivel egy kérdésre nem tudtam megfelelően válaszolni úgy emlékszem 4-es lett a vizsgajegyem :) de szerintem ez is szép eredmény. Mert megcsináltam! A bökkenő az, hogy az oklevelem eltűnt...de megcsináltatom újra. Találtam egy ügynökséget a Bricket. Tegnap nyomtattam ki a szükséges papírokat...próbálom őket kitölteni bár...nem megy olyan könnyen:D. Szóval ha van ötletetek, észrevételetek amit megosztanátok. Szívesen fogadom. Az emailem: stinni@gmail.hu

Sziasztok:)

Zsofia Chothe-Foldesi Creative Commons License 2013.05.06 0 0 133

Sziasztok!

Londoni au pair ügynökség magyar alkalmazottal keres au pair lányokat (fiúkat) Magyarországról. Leinformált családok, biztonságos munka.
Honlapunk: www.gen122.com.
Ingyenes regisztráció.

Nórci33 Creative Commons License 2012.11.16 0 0 132

Sziasztok! Nem tudom nyelvtudásról mennyi szó esett itt a fórumon, én azért írok mert szeretném veletek megosztani, hogy mennyire ráfaragtam, hogy nagyon gyenge angollal vágtam neki az aupairkedésnek. 2 hónap után haza is jöttem, mert teljesen belefáradtam, hogy nem tudok a gyerekekkel rendesen beszélni, nagyon bunkók voltak, kiröhögtek stb nem részletezem.. Viszont találtam egy nagyon szuper angoltanárt, Pataki Melindának hívják, ő 2 évig volt kint mother's help, és most au-pair angol felkészítőt tart. Tök tapasztalt, kint járt főiskolára is, én most nála tanulok, hogy aztán jövőre újra ki tudjak menni. Mert nem adtam fel!! Nem tudom itt le lehet-e írni a weboldalát? www.sobritish.hu vagy az email címe hello@sobritish.hu Fent van egyébként a Facebookon is, és telefonos interjú felkészítőt is tart. Én tényleg szívből ajánlom, és azt is mondom, ne menjetek ki úgy, hogy nem beszéltek angolul! Nóri

Dercike44 Creative Commons License 2012.07.06 0 0 131

köszönöm!

 

Előzmény: sillyone2 (130)
sillyone2 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 130

En az aupairworld netet ismerem. Nem tudom biztosan, de szerintem az aupairektol nem kernek penzt.  A csaladok fizetnek altalaban, es ha szimpatikus vagy nekik, az elso par uzenet utan ugyis megadjak a szemelyes emailjuket. Ott aztan batran felkeresheted oket, irhatsz nekik.

Az eros kozepfokot azert irtam, mert ha valaki otthon ( anelkul, hogy valaha is elesben tesztelte volna magat ) ugy erzi, hogy kozepfokon beszel , az altalaban angol kornyezetben egy gyenge alapfokot jelent.  Sajnos.

Persze nagyreszt a helyzet hatarozza meg , mennyire fontos a nyelv.  Nagyobb gyerekek melle szinte nulla nyelvtudassal is el lehet menni. 

Előzmény: Dercike44 (129)
Dercike44 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 129

Köszönöm!  Óóó, dehogy volt sok :))  azt gondolom, ez a minimum, hiszen gyerekek mellé, és a családjába fogad valaki egy idegent.

Elsősorban nyelvtanulás a lényeg, hiszen az általad felsoroltakból sajnos a jó középfokú angol hiányzik csak, aztán mindenképpen ki szeretnék költözni egy kis időre külföldre, s miután a fiam 2 éve Londonban él, ezért is gondoltam Angliára. No, meg németül nem beszélek, tehát mindneképpen a kevés anglomra kell hagyatkozni.

Egyébiránt nevetős, jókedvű, gyerekkel nagyon jól bánni tudó, alkalmazkodó vagyok. Nem áll távol tőlem a házi munka, szeretek főzni, szóval minden más stimmel, és ezért gondoltam, hogy megnézem ezt az oldalt, mert jó lenne olyan házaspárhoz kerülni, ahol legalább az egyik szülő magyar.

 

Amit említettél oldal, ahova fel lehet tölteni önéletrajzot, azt meg tudnád adni? Eddig oylant találtam, ahova fizetni kell előre. Nem tartom korrektnek. És köszönöm a segítségedet.

Előzmény: sillyone2 (128)
sillyone2 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 128

Nem tudom mennyit tudsz az aupairkedesrol ugy altalaban. Vannak kozvetito irodak a neten is, ahova mint leendo aupair ingyenes feltolthetsz informaciot magadrol, igenyeidet, es a csaladok megkeresnek ha szimpatikusnak talalnak. 

Hogy ki mit var el az aupairtol?  Eleg nagy a szoras meg Uk-n belul is, attol fugg milyen csaladhoz kerulsz.  Hogy mas orszagokban mi a helyzet , fogalmam sincs, fugg a kulturatol, mentalitastol, jogi hattertol stb stb 

Szoval Angliaban is nagyban fugg attol, hogy milyen csaladot fogsz ki.  Hany gyerek van, kicsik-e a gyerekek ( ha nagyon picik lehet  hogy van kulon nanny is ) vagy iskolas koruak, kell-e fozni, mennyit kell takaritani ( van ahol van kulon bejarono) , varosban elnek, vagy videken, mekkora a varos, szukseges-e az autohasznalat, milyen nemzetiseguek, milyen az etnikai hatter , volt-e mar aupair naluk ezelott is ....szoval van mindenfele kombinacio amit csak el tudsz kepzelni :))

Szerintem nagyon fontos azt is tisztazni, hogy te mit varsz el el ettol az egesztol. Kaland? Nyelvtanulas? Elso lepes a kulfoldi elet fele? 

Amit en fontosnak tartok, legyen onallo, tudjon valamelyest angolul ( szerintem eros kozepfok kell ahhoz, hogy meg merjen itt  szolalni, es megertse amit mondanak neki), legyen talpraesett , es fokent jokedvu , vidam legyen az alaptermeszete.  Szeresse az uj dolgokat, helyeket, helyzeteket, konnyen alakitson ki baratsagokat maganak , legyen nyitott, rugalmas, alkalmazkodo. 

 

Lehet, hogy sokat akarok :))))

 

Előzmény: Dercike44 (127)
Dercike44 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 127

Szia!  Engem is érdekelne, vagy, ha az állást be is tölttték, egy pár szó arról, mit vártok el az au pair-től. köszönöm :)

Előzmény: sillyone2 (121)
Dercike44 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 126

Sziasztok! Új vagyok itt, és egyáltalán, ebben az au pair és külföldi munkában. Engem is érdekelne, kinek hogy vált be, vagy egyáltalán, érdemes-e belevágni.

Szeptembertől szeretnék kimenni Angliába élni-dolgozni, és miután felneveltem 2 gyereket, sikeresen, és imádom a kicsiket, mindig is velük akartam foglalkozni, ezért arra gondoltam, most, hogy úgy hozta az élet, hogy 44 évesen, ámbár fiatalon és munkára készen váltsak, megpróbálnám ezt is. Az angolom alap, de legfőképpen ezen szeretnék változtatni.

Előzmény: Julish (119)
sillyone2 Creative Commons License 2012.06.18 0 0 125

Kuldd nyugodtan, de en csak szeptemberi kezdessel keresek valakit :))

Előzmény: bettinauk (124)
bettinauk Creative Commons License 2012.06.18 0 0 124

Hello!

 

En jelenleg Rochdale-ben lakom es 2 het mulva megszunik au pair munkam.

Ha esetleg meg aktualis a munka elkuldenem az oneletrajzom.

 

Udv.: Bettina

Előzmény: sillyone2 (121)
sillyone2 Creative Commons License 2012.06.05 0 0 123

Az itt megadott emailedet hasznalod?  Esetleg irok oda par sort.  Vagy ha gondolod irhatsz az en emailemre, majd ranezek, mert egyebkent  ritkan hasznalom. 

Előzmény: inthenight (122)
inthenight Creative Commons License 2012.06.05 0 0 122

szija!

Engem érdekelne ez a dolog. Úgyis most szerettem volna jelentkezni egy ezzel foglalkozó ügynökséghez.
Ha leírnád, hogy pontosan mi és hogyan , azt megköszönném . :)

Előzmény: sillyone2 (121)
sillyone2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 121

Au-pairt keresek Szeptembertol, Londontol delre, kisvarosba. 

Ugy latom haldoklik a topik, de ha van erdeklodo, kerdes, reszleteket szivesen adok privatban. Koszi

Julish Creative Commons License 2012.02.23 0 0 119

Sziasztok!

Nem tudom miért haldoklik ennyire ez a topik,pedig szívesen elolvasnám néhány ember véleményét akik már dolgoztak így kint,vagy most szeretnének kimenni. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül!?
Ki milyen úton indult/indul el?Melyek a rossz és jó tapasztalatok?

Ha van olyan aki látja ezt és tud valami hasznosat az létszives írjon...Nem feltétlen csak Angliával kapcsolatosan!!!

 

KÖSZÖNÖM 

TLali84 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 118

Sziasztok!

 

A páros au-pair munkáról tudtok valamit?

A párommal mennénk ki Angliába, már tettünk is ezirányba lépéseket, de még nézelődünk.

25 és 27 évesek vagyunk, mindketten gyerekekkel dolgozunk, ált. minden feltételnek megfelelünk.

Bármilyen infónak örülnénk, vagy esetleg egy konkrét ajánlatnak.

 

foto.foto@freemail.hu

06-30/628-58-67

Judyt-2 Creative Commons License 2011.03.07 0 0 117

Sziasztok!

Nemrég regisztráltam be ide, és úgy látom elég jók az infók.

Nagyon szeretnék kimenni Londonba au-pair munkát vállalni, a nyelvtudásomat fejleszteni.

Tudtok valami olyan megbízható céget, ami tényleg megbízható és pozitív a vissza jelzés róla? Akár valaki által is elvállalnék hasonló munkát.

Főiskolát végeztem és szükséges a nyelvvizsga hozzá és úgy érzem hogy itthon nem tudom megszerezni a vizsgát, voltam már vizsgázni...:S

 

Előre is köszi a segítséget!

Judit

tutijoo Creative Commons License 2010.05.30 0 0 116
A minap láttam egy ilyen céget

http://www.aupairmunkak.hu

ők rajta vannak a facebookon és az iwiwen is, így akár a már elhelyezett au paireiket is megkérdezheted, hogy mik voltak a tapasztalataik!!
(Csak egy tipp! Én így csinalnám!)
Kellyby Creative Commons License 2010.04.02 0 0 115

Sziasztok!

Au-pair munka érdekelne Angliában! 21 éves vagyok, levelet, képeket azonnal tudok küldeni! Június eljétől bármikor tudok menni! Ha valaki tud vmi munkát írjon! Email címem: ibiibi@freemail.hu

Előre is köszi!

Ibolya

Katizol Creative Commons License 2010.01.22 0 0 114
Szia! Engem is érdekelne ez a lehetőség. Au-pairkodtam már Olaszországban.Ha még aktuális szívesen küldök önéletrajzot, képet, bemutatkozó levelet is. :D
Előzmény: Törölt nick (109)
gabee0525 Creative Commons License 2009.12.16 0 0 113
SZiasztok!!

Au pair munkát kínálok!! Nem céges!! Én kínálom!! Kellemes környezetben, odaadó család! Én most náluk vagyok, de hamarosan megyek vissza a régi munkahelyemre dolgozni Magyarorszagra! Akit érdekel, jelezze! CÍMEM: gabee kukac 7days.hu
-aliz- Creative Commons License 2009.12.09 0 0 112

Kedves sillyone! Nagyon érdekelne az au-pair állás, e-mailben szívesen küldenék bemutatkozó levelet, fényképet... szaboaliz@mailbox.hu az e-mail címem, szeretném, ha felvennénk a kapcsolatot! Köszönöm: Alíz

Előzmény: Törölt nick (109)
*Juci* Creative Commons License 2009.11.21 0 0 111
Sziasztok!
Remélem szokta/szoktátok olvasni ezt a topikot!!!!!!!!
Szóval,elmondom,hogy velem mi történt vagyis mi nem történt vagy mi fog :D aztán meg szeretnék egy kis segítséget is kérni!
Kb.egy hónapja kaptam egy e-mail-t egy nőtől bizonyos Jeanette-től,hogy nagyon megtetszettem neki és a kis családjának és örülnének,ha én lennék az au pair-ük.Nagyon jó dolgokat írt,mind a családról mind a fizetésről.Igazából mondhatom,hogy álommunka.Londonban élnek a férjével és két kis gyerkőccel(5 és 4 évesek,egy fiú és egy lány),van takarítónőjük,takarítanom nem kell,saját berendezett szoba és havi ₤1500."egy kicsit" túl jól hangzik....De tényleg nagyon rendesnek tűnnek,minden e-mailemre válaszoltak.
Az egyik kérdésem az lenne,hogy ez tényleg túl szép-e,vagy lehetséges ilyen családot találni.((Igazából attól nem félek,hogy kimegyek és beszop@tnak,így majd egyedül maradok,mert igazából így is úgy is kimennék és a nővérem már kint él évek óta,lesz hova mennem ez nem gond.))
A másik kérdésem,hogy milyen papírokat kell intéznem a munka vállaláshoz,mert a nő azt írta azt is el kell intéznem(working permit).Ezt a working permit-et le lehet valahonnan tölteni vagy be kell menni a helyi munkaügyi központba vagy ezt már angliában kell intézni?
Köszi előre is válaszotokat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!